MDR-1A FEJHALLGATÓ

Összes műszaki adat és funkció

MDR-1A

71 100 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t

Méret és tömeg

Tömeg
225 g

Általános funkciók és jellemzők

Hangszóróegység
40 mm-es dinamikus – dóm rendszerű
Fülre felfekvő típus
Igen
Dinamikus típus
Igen
Mágnes 
Neodímium
Impedancia (Ohm)
48Ω
Frekvenciaátvitel:
3–100 000 Hz
Érzékenység (dB/mW)
105 dB/mW
Kábeltípus
Levehető
Kábel hossza
1,2 m
Csatlakozó
Aranyozott, L-alakú sztereó minicsatlakozó
Stílus
Fejpánt, Fülre simuló

Mikrofon

A kábelen lévő mikrofon iránya
Térmikrofon

A kialakítás és a hangzás jellemzői

LCP membrán
Igen

Színválaszték

silverblack

A doboz tartalma

  • Garancialevél
  • Használati utasítás
  • Hordtáska
  • Fejhallgatókábel (1,2 m)
  • Fejhallgatókábel vezetéken lévő távvezérlővel és mikrofonnal (1,2 m)
Placeholder

Jellemzők

Kép a(z) MDR-1A fejhallgató termékről

Élvezze a zenét eredeti formájában az előadó szándéka szerint nagy felbontású hanggal 

Hallgassa digitális zenegyűjteményét még jobb minőségben, nagy felbontású hanggal. A CD-lemezeknél nagyobb frekvenciával konvertálja az analóg zenét digitálissá (24 bit/192 kHz a 16 bit/44,1 kHz helyett), így a nagy felbontású hangnak köszönhetően az eredeti stúdiófelvétel hangzásához nagyon hasonló minőségben hallhatja a zenét, épp úgy, ahogyan az előadó megálmodta.

Kép a(z) MDR-1A fejhallgató termékről

A dinamikus HD-meghajtók valósághű hangzást biztosítanak

A könnyű, 40 mm-es, nagyméretű szellőzőnyílásokkal rendelkező HD membránok a legigényesebb zeneszámok esetén is biztosítják az erőteljes, ritmusos basszushangzást. A könnyű, mégis merev alumíniumbevonatú kristálypolimer membrán gyorsan reagál a vokál és a középtartományú hangok rendkívül tiszta visszaadásához. Növelje a hangerőt, és tiszta, precíz hangokat hallhat a teljes audio tartományban.

Kép a(z) MDR-1A fejhallgató termékről

Széleskörű frekvencia-átvitel a teljes hangtartomány érdekében

A széles frekvenciatartományt – 3 Hz és 100 kHz között – napjaink változatos zenéihez tervezték. A frekvenciatartomány 3 Hz-es alacsony határa még a legmélyebb basszusok számára is bőven elegendő szélességet kínál. A 100 kHz-es magas határ vokális dallamok, kifinomult harmóniák és tónusok élvezetét teszi lehetővé, a lehető legvalósághűbb zenei hangzás érdekében.

Kép a(z) MDR-1A fejhallgató termékről

Kiemelt érzékenység a hangos, tiszta teljesítmény érdekében

A kiemelt 105 dB/mW érzékenységnek köszönhetően ez a fejhallgató rendkívül hatékonyan konvertálja az elektromos energiát hangjelekké. Ez azt jelenti, hogy ugyanabból a forrásból érkező, ugyanolyan hangerővel hallgatott zene esetén (a kisebb érzékenységű fejhallgatókhoz képest) tisztább hangzást élvezhet a teljes hangspektrum területén.  

Kép a(z) MDR-1A fejhallgató termékről

Alumíniumbevonatú LCP membrán a még precízebb hangzásért

Az alumínium bevonatú kristálypolimer membrán egyenletesebb és precízebb hangzást nyújt az egész frekvencia-tartományban, mint a hagyományos LCP membránok. A fejhallgatóházba történő átvitel során elvesztett hangenergia egyenletesebb, így biztosítható a valósághű teljesítmény. Akár rendkívül magas frekvenciájú nagyfelbontású hang hallgatásakor is laposabb frekvencia-átvitelre számíthat. 

Kép a(z) MDR-1A fejhallgató termékről

Mélyhangzás-kiemelő rések az ütős ritmusokért

A tökéletes kialakítású rések maximalizálják a fejhallgatón belüli légáramlást. A PET membrán így könnyebben lélegezhet, és lehetővé teszi a mély basszushangzás azonnali átvitelét.

Kép a(z) MDR-1A fejhallgató termékről

A burkolt, zárt hátoldalú kivitel elszigeteli a hangot

A zárt hátoldalú, burkolt kialakítás a fül köré illeszkedik, és segít a zenére fókuszálásban a külvilági zajok kizárásával. A hang visszaverődik a fül irányába, így a legapróbb részletek sem vesznek el. Érezni fogja az összes ritmust, ahogy a zárt hátú kialakítás a maximumot hozza ki zenéi mély hangjaiból. 

Kép a(z) MDR-1A fejhallgató termékről

A kiegyensúlyozott hangzás megszünteti a képáthallást

Az audiocsatorna elválasztása a kiegyenlített, négyvezetékes csatlakozással és ezüst-réz kettős vezetékkel még tökéletesebb, így jobb hangzás jön létre. A hagyományos, megosztott földvezetéket használó fejhallgatókábeltől eltérően ez a kábel bal, jobb és külön földvezetékkel rendelkezik mindkét csatornához, így kevesebb a torzítás és a képáthallás. 

Kép a(z) MDR-1A fejhallgató termékről

Rugalmas terhelésű fülpárnák a tökéletes kényelemért

A puha, bőr, nyomáscsökkentő kialakítású fülpárnákkal rendelkező fülbetéteket arra tervezték, hogy magasabban, a fülre simulóan helyezkedjenek el, így kényelmes viseletet biztosítsanak. A puha anyagok és a láthatatlan varrás alkalmazása kényelmet és tartós eszközt biztosítanak órákon át történő zenehallgatás során is.

Kép a(z) MDR-1A fejhallgató termékről

Az elforgatható kialakítás rendkívül praktikus az utazáshoz

Ezt a fejhallgatót nyugodtan magával viheti bárhová. Az elforgatható kialakítás egyszerű tárolást tesz lehetővé utazás alatt, vagy, amikor nem használja. A hangsugárzók elforgathatók, így a laposra összecsukott fejhallgatót könnyen becsúsztathatja a táskájába vagy éppen a bőröndjébe.  

Kép a(z) MDR-1A fejhallgató termékről

Szimmetrikus csatlakozást kínáló fejhallgató-kábellel

A Φ4,4 mm szimmetrikus csatlakozókábel különválasztja a bal és jobb oldali hangjeleket, egyúttal minimalizálja a jeltovábbítási veszteséget és az ebből fakadó hangzásromlást. Az eredmény az egyenletesebb teljesítmény magas frekvenciákon, valamint a kimagasló hangminőség.