Hozd ki a legtöbbet az Xperiából 

Tanácsokat és ötleteket kaphatsz az Xperia legújabb funkcióiról és frissítéseiről.

Az adatátvitel biztonságos és egyszerű módja iPhone vagy Android készülékről 

Az Xperia Transfer 2 alkalmazással átviheted a számodra fontos tartalmakat régi okostelefonodról vadonatúj Xperia készülékedre. A fotókat, videókat, zenéket, névjegyeket, naptárbejegyzéseket, híváslistát, üzeneteket (SMS/MMS) és dokumentumokat mind gyorsan, biztonságosan és egyszerűen átviheted.


Az Xperia Transfer 2 segítségével a következő Xperia modellekre lehet adatokat átvinni: Xperia 5 II, Xperia 1 II és Xperia 10 II.
Az adatokat Android 6.0 vagy újabb rendszerű androidos készülékekről, illetve iOS 9.0 vagy újabb rendszerű iPhone-okról lehet átvinni.

Vezetékkel vagy vezeték nélkül – az adatátvitel nem is lehetne egyszerűbb

Az Xperia Transfer 2 segítségével kábelen keresztül és a készülékek vezeték nélküli párosításával is el lehet végezni az adatátvitelt – a döntés a tiéd.

Vezetékes adatátvitel 

Ezeket az egyszerű lépéseket kell végrehajtanod a készülékek közötti vezetékes adatátvitelhez.

1. lépés – Készülék kiválasztása

Válaszd ki az előző készülék típusát – Xperia/Android vagy iPhone –, majd a „Kábel” lehetőséget az átvitel módjaként. Ha Androidról szeretnél adatokat átvinni, akkor mindkét készülékre telepíteni kell az Xperia Transfer 2 alkalmazást a Google Play™ áruházból. Ha iPhone-ról szeretnél adatokat átvinni, akkor csak az új Xperia készülékedre kell telepíteni az Xperia Transfer 2 alkalmazást.

2. lépés – Összekapcsolás USB-kábellel

A megfelelő USB-kábellel kapcsold össze az előző telefonodat az új Xperia készülékeddel. Az alkalmazás jelezni fogja, milyen típusú USB-kábel fele meg, vagy szükség van-e adapterre.

3. lépés – Az átvitel elindítása

Válaszd ki, hogy milyen típusú adatokat szeretnél átvinni az előző telefonodról – zene, névjegyek, fotók stb. –, majd indítsd el az átvitelt.

Vezeték nélküli adatátvitel

Vezeték nélkül szeretnéd átvinni az adataidat a régiről az új Xperia készülékedre? Ezt így tudod megtenni.

1. lépés – Készülék kiválasztása

Válaszd ki az előző készülék típusát és az átviteli módszert – Xperia/Android: „Vezeték nélküli”; iPhone: „iCloud”. Ha Androidról szeretnél adatokat átvinni, akkor mindkét készülékre telepíteni kell az Xperia Transfer 2 alkalmazást a Google Play™ áruházból. Ha iPhone-ról szeretnél adatokat átvinni, akkor csak az új Xperia készülékedre kell telepíteni az Xperia Transfer 2 alkalmazást.

2. lépés – Felkészülés az átvitelre

Az Xperia/Android okostelefonok esetén várd meg a készülékek vezeték nélküli párosítását – ez csupán néhány pillanatig tart –, majd nyomd meg a „Tovább” gombot. iPhone esetén az átvitel az adatok iCloudról történő letöltésével zajlik, így nincs szükség párosításra – csak jelentkezz be az iCloudra.

3. lépés – Az átvitel elindítása

Válaszd ki, hogy milyen típusú adatokat szeretnél átvinni az előző telefonodról – zene, névjegyek, fotók stb. –, majd indítsd el az átvitelt.

A képek kizárólag illusztrációs célokat szolgálnak.

Az Android a Google LLC. bejegyzett védjegye. Az iPhone az Apple Inc. bejegyzett védjegye. Az iOS a Cisco védjegye vagy bejegyzett védjegye az Amerikai Egyesült Államokban és más országokban, amelynek használatát licencmegállapodás szabályozza.