DVD-LEJÁTSZÓK

DVD-lejátszó képjavítási technológiával

DVP-SR760H
A DVP-SR760H DVD-lejátszó elölnézetből

23 999 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t
A DVP-SR760H DVD-lejátszó elölnézetből
A DVP-SR760H DVD-lejátszó 3/4-es nézetből
A SR760H DVD-lejátszó 3/4-es nézetből

Nézze új szemszögből kedvenc filmjeit

Tökéletes választás azoknak, akik hatalmas DVD-gyűjteménnyel rendelkeznek, vagy filmjeiket személyi számítógépen, illatve memory stick kártyán tárolják. A lejátszó a magával ragadó vizuális élmény érdekében intelligensen átalakítja a hagyományos felbontású filmeket. Az eredmény az egyenletesebb képhatás és a majdnem HD minőség.

DVD-nézés csaknem HD-minőségben

Élvezze régi kedvenceit jobb minőségű képekkel vagy napjaink kasszasikereit tisztább, élesebb, élettelibb megjelenésben. Az új rendszer csaknem 1080p Full HD minőségűre képes felskálázni a hagyományos felbontású DVD-ket, így lenyűgözően intenzív, magával ragadó élményben lehet része.

Szabadítsa ki kedvenc filmjeit és zenéit a számítógépről

Böngéssze végig mappáit, és próbálja ki, hogyan festenének régi kedvencei nagyképernyőn, surround hangzással – az USB-port segítségével. Ha csatlakoztatja a laptopját, vagy áttölti a fájlokat egy pendrive-ra, pillanatok alatt elérheti műsortárát.

A rendezettebb környezetért

Felejtse el a felesleges vezetékeket! A HDMI®-funkciónak köszönhetően elegendő egyetlen kábelt csatlakoztatni, és máris élvezheti a kiváló minőségű képet és hangot. A kisméretű, letisztult formájú lejátszó kis helyen is kiválóan elfér.

Jellemzők

Élvezze a tisztább, élesebb képet és hangot

A HDMI® kimenetnek köszönhetően HD minőséget megközelítő kép- és hangminőségben élvezheti DVD-it.

Formátumok széles körét képes lejátszani

Sokféle forrásból játszhat le tartalmat, többek közt: CD-R/RW, DVD+RW/+R/+R DL, DVD-RW/-R/-R DL, JPEG, MP3, MPEG-4WMA, AAC, lineáris PCM és Xvid.

Válassza a gyors vagy lassú lejátszást hanggal

A normális sebesség megközelítőleg 1,5x-ösével játszhat le filmeket hanggal, valamint képeket. Tetszés szerint le is lassíthatja, hogy könnyebben követhesse a sporteseményeket.

Akár hat DVD-n képes megjegyezni a lejátszás leállításának helyét

Kezdje el a lejátszást pontosan ott, ahol abbahagyta. A lejátszó akár hat korábban játszott lemez folytatási pontját képes megjegyezni.

Vetítse le saját diasorozatát zenei aláfestéssel

A diavetítés képeit tetszése szerinti háttérzenével jelenítheti meg.

Irányítsa lejátszóját és tv-készülékét egyetlen távvezérlővel

Indítsa el a lejátszást, vagy módosítsa a rendszer beállításait a tv távvezérlőjével, beleértve a be-és kikapcsolást, csatornaváltást és a hangerőt.

Helytakarékos, kompakt kialakítás

A mindössze 270 mm-es széles lejátszó rengeteg funkciót integrál egy kompakt, stílusos egységbe.

Műszaki adatok

A Sony nem csupán izgalmas élményeket nyújtó termékeket, szolgáltatásokat és tartalmakat kínál, hanem célja az is, hogy tevékenységei során zéró környezeti lábnyomot hagyjon hátra Tudjon meg többet a Sonyról és a környezetvédelemről

Értékelések

A felhasználók véleménye