15 000 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t
Képek a(z) DVD-lejátszó termékről
Képek a(z) DVD-lejátszó termékről
Képek a(z) DVD-lejátszó termékről

Egyedülálló funkciók kompakt kivitelben

Ez a kompakt, 270 mm széles DVD-lejátszó a legkisebb helyen is kényelmesen elfér, és lemezeit több formátumban is képes lejátszani. Ezen kívül egyszerűen csatlakoztatható az Ön Hi-Fi rendszeréhez, így gyorsan javítható a film hangja.

DVD-minőségű kép és hang – kisméretű, sokoldalú készülék

Kis méretével a konyha vagy hálószoba tökéletes DVD-lejátszója. Többféle formátumú film, zene és kép lejátszására alkalmas.

Gyors és lassú filmlejátszás hanggal együtt

Így a film hangja a gyors lejátszási funkció mellett is felismerhető marad, ezzel fokozza az élményt. Lassan is lejátszhatja hanggal együtt a sportesemények követéséhez vagy nyelvoktató műsorok hallgatásához.

Műszaki adatok és funkciók
  • Formátumok széles körét képes lejátszaniTöbbek közt: CD-R/RW, DVD+RW/+R/+R DL, DVD-RW/-R/-R DL (a 8 cm-es DVD-t is beleértve), JPEG, MP3, MPEG-4, WMA, AAC és lineáris PCM.

  • Válassza a gyors vagy lassú lejátszást hanggalA normális sebesség megközelítőleg 1,5x-ösével játszhat le filmeket hanggal, csakúgy mint a képet. Tetszés szerint le is lassíthatja, hogy könnyebben követhesse a sporteseményeket.

  • Akár hat DVD-n képes megjegyezni a lejátszás leállításának helyétKezdje el a lejátszást pontosan ott, ahol abbahagyta. A lejátszó akár hat korábban játszott lemez folytatási pontját képes megjegyezni.

  • Elkészítheti diavetítéseit zenei aláfestésselA diavetítés képeit tetszése szerinti háttérzenével jelenítheti meg.

  • Irányítsa lejátszóját és tv-készülékét egyetlen távvezérlővelA DVD-távvezérlővel elindíthatja a lejátszást, vagy módosíthatja a lejátszó és a tv beállításait, beleértve a be-és kikapcsolást, csatornaváltást és a hangerőt.

  • Helytakarékos, kompakt kialakításA mindössze 270 mm-es széles lejátszó rengeteg funkciót integrál egy kompakt, stílusos egységbe.

A Sony nem csupán izgalmas élményeket nyújtó termékeket, szolgáltatásokat és tartalmakat kínál, hanem célja az is, hogy tevékenységei során zéró környezeti lábnyomot hagyjon hátra Tudjon meg többet a Sonyról és a környezetvédelemről