BLU-RAY DISC™ ÉS DVD-LEJÁTSZÓK

Hordozható DVD-lejátszó USB-porttal

DVP-FX780

Kép a(z) Hordozható DVD-lejátszó USB-porttal termékről

whiteblack

41 000 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t
Képek a(z) Hordozható DVD-lejátszó USB-porttal termékről
Képek a(z) Hordozható DVD-lejátszó USB-porttal termékről
Képek a(z) Hordozható DVD-lejátszó USB-porttal termékről

Mintha a saját moziját vinné magával

Ezzel a sokoldalú, hordozható DVD-lejátszóval bárhol átélheti a DVD-lemezei nyújtotta élményt. A 17,8 cm-es/7"-os széles képernyős LCD-kijelző világos, tiszta képet ad. Legalább ilyen vonzó tulajdonsága, hogy a négy választható hangmóddal a lejátszott tartalomhoz és a környezethet igazíthatja a hangzást.

Optimalizált hang, bármit is néz

Négyféle üzemmód közül választhat: Dinamikus – az élethű hangzásért; Dinamikus térhangzás – virtuális térhangzáshoz; Dialógus – hogy a beszéd érthetőbb legyen; és Normál – a normál, kiegyensúlyozott hangzásért.

Szabadítsa ki kedvenc filmjeit és zenéit a számítógépről

Böngéssze végig film- és zenei könyvtárait és az USB-csatlakozással élvezze nagy képernyőn és térhatású hangzással a régi kedvenceket. A film könyvtárak gyors hozzáféréséhez csatlakoztassa laptopját vagy pendrive memóriáját.

Műszaki adatok és funkciók
  • USB-eszközökön tárolt filmek, zene és fényképek lejátszásaKözvetlenül játszhat le tartalmakat USB-háttértárról. Filmeket nézhet, zenét hallgathat, megnézheti fotóit és diasorozatait.

  • Formátumok széles körét képes lejátszaniTöbbek között a következő formátumokat képes lejátszani: CD-R/RW, DVD+RW/+R/+R DL, DVD-RW/-R/-R DL, 8 cm DVD (a 8 cm-es DVD+R kivételével), JPEG, MP3 és Xvid.

  • Élvezze a világos, kiváló minőségű kép nyújtotta élménytKeltse életre filmjeit a nagy felbontású, nagy képernyős LCD-kijelzővel. Mint a moziban – már csak a pattogatott kukorica hiányzik.

  • A lehető legjobb hangminőség, bárhol is járA 4 különböző hangmód közül kiválaszthatja azt, amely leginkább megfelel annak amit néz, és a körülményeknek, amelyek között nézi.

  • Egyszerűen használható érintőgombokAz érintőgombos vezérléssel működtethetők az olyan alapvető funkciók, mint a lejátszás, a leállítás, valamint a hangerő-beállítás.

  • Hosszabb lejátszási időA hosszú élettartamú akkumulátor két töltés között 4 óra lejátszási időt biztosít, amely akár egy kétrészes filmre is elég.

  • Élvezze a kiváló hangzást otthonA beépített audio-/videoadapteren keresztül csatlakoztathatja az egységet hangrendszeréhez, ami nagymértékben javítja a filmek és CD-k audiominőségét.

  • Csatlakoztassa nagy képernyőreA lejátszót az audio-/videokimeneten keresztül tévékészülékéhez csatlakoztatva nagy képernyőn tekintheti meg kedvenc tartalmait.

  • Töltse fel a lejátszót menet közbenA gépkocsi szivargyújtójába csatlakoztatható adapter lejátszásra kész állapotban tartja a lejátszót.

Energiatakarékos termékjellemzők és elkötelezettség a fenntarthatóbb jövő mellett. Környezetbarát weboldalunk