Ugrás a tartalomra
Fényképezőgépek

DSLR-jellegű fényképezőgépek

Készítsen egyre jobb fotókat DSLR-jellegű fényképezőgépeinkkel. Fedezze fel, hogy választékunk hogyan hozza ki a legjobbat minden képből, ezután pedig válassza ki az Önnek megfelelő készüléket.

Hozza ki a maximumot minden felvételből

Kiemelkedő teljesítményt nyújtó Sony DSLR-jellegű fényképezőgépek. Készülékeink nagy méretű Exmor R® érzékelővel és a rendkívül gyors BIONZ X™ képfeldolgozó processzorokkal rendelkeznek, a pontos, éles és eleven színekben gazdag képekért.

A Sony DSLR-jellegű fényképezőgépének megjelenése
A Sony legjobb DSLR-jellegű fényképezőgépével rögzített képek

Fedezzen fel új részleteket

A Sony legjobb DSLR-jellegű fényképezőgépei kiszélesítik kreatív horizontját. A bővített dinamikus tartomány, a csökkentett zajszint és a kedvezőtlen fényviszonyok melletti kiváló teljesítmény által felvételei tiszták és élesek maradnak.

Tiszta fotók. Mindig.

Keltse életre fotóit a legjobb DSLR-jellegű fényképezőgépünkkel. A háttérvilágítás technológiával ellátott Exmor® CMOS-érzékelőink még több részletet örökítenek meg, ezáltal Ön szabadon zoomolhat, vághat és nagyíthat a minőség romlása nélkül.

A Sony digitális SLR-jellegű fényképezőgépek processzora
Objektívek a Sony DSLR-jellegű fényképezőgépeihez

Még könnyebben kezelheti fényképezőgépét

A DSLR-jellegű fényképezőgép rugalmasságának köszönhetően bármilyen környezethez alkalmazkodhat. A rendelkezésre álló A-bajonettes/E-bajonettes objektívvekkel könnyedén megtalálja az adott felvételkészítési feltételekhez megfelelő beállítást.

Fényképezés egyszerűen

Még a legnagyobb fotósoknak is elkel a segítség. A mi DSLR-jellegű fényképezőgépeink beépített jellemzőkkel rendelkeznek, úgy mint az automata fókusz, arcérzékelés, automatikus témakeretezés, így mozgó- és állóképei tiszták maradnak.

A Sony legjobb DSLR-jellegű fényképezőgépével készült képek
A Sony digitális SLR-jellegű fényképezőgépe NFC és Wi-Fi® csatlakozással

Csatlakoztatás és megosztás pillanatok alatt

Válasszon a beépített NFC és Wi-Fi® csatlakoztathatósággal rendelkező Sony DSLR-jellegű fényképezőgépei közül, és minden eddiginél könnyebben oszthatja meg kedvenc fotóit és filmjeit a barátaival és családjával.