103 999 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t
Képek a(z) A10 Linear PCM felvevő, A sorozat termékről
Képek a(z) A10 Linear PCM felvevő, A sorozat termékről
Képek a(z) A10 Linear PCM felvevő, A sorozat termékről
Képek a(z) A10 Linear PCM felvevő, A sorozat termékről
Képek a(z) A10 Linear PCM felvevő, A sorozat termékről
Képek a(z) A10 Linear PCM felvevő, A sorozat termékről
Képek a(z) A10 Linear PCM felvevő, A sorozat termékről
Képek a(z) A10 Linear PCM felvevő, A sorozat termékről
Örökítse meg sztárfellépését

Kiváló minőségű felvétel állítható mikrofonokkal

Legyen szó próbáról vagy előadásról, a PCM-A10 segítségével mindig nagy felbontású felvételeket készíthet és játszhat le vezeték nélküli módban, kristálytiszta hangzással. Tökéletes az utazó zenészek számára.

Bárhová magával viheti
Vigye magával bárhová. Készítsen felvételeket akár útközben.

Kompakt, könnyű és kiváló minőségű hangfelvételeket készít. Felvehet zenekari próbákat, élő eseményeket és inspiráló pillanatokat. A – kiváló minőségű LPCM 96 kHz/24-bites felvétel esetén – 15 órás akkukapacitásnak köszönhetően nem marad le semmiről.

Vezérelje felvételeit vezeték nélkül 

Egyszerű okostelefonos vezérlés a REC Remote alkalmazással

Felvételek indítása és leállítása, szintek és beállítások módosítása, illetve műsorszámjelölések hozzáadása – mindez okostelefonja használatával. A Google Play™ áruházban Android rendszerhez vagy az App Store áruházban iOS eszközökhöz elérhető REC Remote alkalmazás segítségével a távolból a BLUETOOTH® technológia segítségével vezeték nélkül is vezérelheti felvevőjét.

Vezeték nélküli lejátszás 

Zenehallgatás fejhallgatón és hangsugárzókon BLUETOOTH®-kapcsolaton keresztül

Élje át újra felvételeit kiváló minőségben BLUETOOTH®-eszközein. Az NFC technológia által biztosított egyszerű, egyérintéses csatlakoztatási lehetőséggel csupán egyetlen koppintással csatlakoztathatja az eszközöket.

Bluetooth®
NFC
Kiemelkedő hangzás, kiváló felvételek

Rögzítés és lejátszás maximális precizitás mellett. Rögzítsen dalokat és eseményeket a CD-minőségnél is jobb hanggal, majd élvezze a nagy felbontású hanggal felvett tartalmait. 

PCM-A10
Koncentráljon az üzletre

Kevesebb ember esetében, például üzleti találkozók vagy kis csoportoknak tartott oktatás rögzítésekor a zoombeállításnak köszönhetően optimális tisztasággal rögzíthet minden részletet. 

PCM-A10
XY a zenéhez

Szólóprodukcióknál vagy kisebb zenekari felvételeknél válassza az XY beállítást. Természetes hangzást érhet el megfelelő mélységgel, ha az előadók a mikrofonhoz közel helyezkednek el. 

PCM-A10
Széles sztereó a szabadtéri felvételekhez

Nyílt terek, szabadtéri események és konferenciák esetében a széles sztereó beállítás számos különféle hang rögzítésére képes a valósághű és térbeli hangzás érdekében.

Lélegzetelállító hangminőség

Óriási a különbség a nagy felbontású hangfájlok és az MP3-fájlok, sőt még a CD-k között is: minden lélegzetvételt, minden dobütést, minden hangot hallhat. Így Ön mindig olyan zenei élményben részesül, mintha egy zenei stúdióban készült felvételt hallgatna.

Nagy felbontású hang

3,2-szer nagyobb mennyiségű adatátvitel

96 kHz
Lineáris PCM rögzítés 

Rögzítse a hangokat akár 96 kHz/24 bites felbontással – ez komoly előrelépést jelent a CD 44,1 kHz-es/16 bites szabványához képest.

FLAC
FLAC veszteségmentes audiolejátszás

Élvezze a veszteségmentes hangot olyan tisztaság és dinamika mellett, ahogyan azt a művész megálmodta – a FLAC lejátszás támogatásának köszönhetően.

Optimális hangszintek
Optimális hangerőszintek gombnyomásra

Kapcsolja be a Rehearsal funkciót hangoláskor, és a hangrögzítő automatikusan módosítja a rögzítési szinteket a játékának megfelelően – előre megadott beállításokkal készen áll arra, hogy hibátlanul megörökítse a játékát a felvevőgomb megnyomásakor. A funkciót vezeték nélkül is irányíthatja a REC Remote alkalmazással.

A microSD segítségével növelheti a tárhelyet

Bővítse a belső 16 GB-os memóriát microSDHC- vagy microSDXC-kártyával, ha további felvételeket szeretne tárolni.

microSD
Közvetlen USB
Telepítés nélkül működtethető – USB Direct 

Beépített USB teszi lehetővé, hogy a felvevőt közvetlenül a számítógépéhez csatlakoztassa az egyszerű töltés, valamint a felvételek vezeték nélküli továbbítása érdekében.

Készítsen hangfelvételt a legjobb helyzetekből

A nagyobb rugalmasság, támogatás és a felvevő pozícionálásának jobb irányítása érdekében csatlakoztasson egy állványt a beépített, állvány rögzítésére szolgáló lyukhoz.

Felvételi pozíciók

Műszaki adatok és funkciók

A professzionális minőségű hangrögzítés soha nem volt egyszerűbb. A felvevőt vezérelheti az okostelefonjáról, és automatikusan az optimális szintekkel rögzítheti a hangot – mindezt nagy felbontású hang minőségben a kristálytiszta hangzásért.
  • Állítható mikrofon különféle hangrögzítési helyzetekhez

  • Kicsi és könnyű kialakítás

  • Vezeték nélküli lejátszás – Saját felvételeit meghallgathatja BLUETOOTH®-os fejhallgatóján vagy hangsugárzóin keresztül

  • Okostelefonos alkalmazásán keresztül BLUETOOTH®-kapcsolaton keresztül vezérelheti a felvételt, illetve módosíthatja a beállításokat.

  • Rögzítse tartalmait a nagy felbontású hangok kiemelkedő minőségében

beépített memória
16 GB
Max. Felvételi idő: LPCM 96 kHz, 24 bit
6 óra 35 perc
Akkumulátorkapacitás felvételnél: LPCM 96 kHz, 24 bit
Kb. 15 óra
NFC
Igen
Bluetooth®
Kommunikáció módja: A szabványos 4.0-ás verziójú Bluetooth maximális kommunikációs hatóköre: körülbelül 10 m (33 láb) Frekvenciasáv: 2,4 GHz-es sáv (2,4000-2,4835 GHz) Kompatibilis Bluetooth-profilok: A2DP/AVRCP/SPP Támogatott kodek: SBC
Bemeneti és kimeneti csatlakozók
Mikrofon/külső bemenet jack-aljzat (minijack, sztereó) Fejhallgató-csatlakozó (minijack, sztereó) USB-csatlakozó (Type-A) Nagy sebességű USB-vel kompatibilis microSD-kártyanyílás
Tömeg
Kb. 82 g

A doboz tartalma

PC-alkalmazásszoftver (Sound Organizer2/a beépített memóriában tárolva), szélvédő, hordtáska

A Sony nem csupán izgalmas élményeket nyújtó termékeket, szolgáltatásokat és tartalmakat kínál, hanem célja az is, hogy tevékenységei során zéró környezeti lábnyomot hagyjon hátra Tudjon meg többet a Sonyról és a környezetvédelemről

Értékelések

A felhasználók véleménye