16 GB

ICD-TX800

95 999 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t
Képek a(z) TX800 digitális diktafon, TX sorozat termékről
Képek a(z) TX800 digitális diktafon, TX sorozat termékről
Képek a(z) TX800 digitális diktafon, TX sorozat termékről
Képek a(z) TX800 digitális diktafon, TX sorozat termékről
Képek a(z) TX800 digitális diktafon, TX sorozat termékről

Jellemzők

Kompakt, hordozható, és a csíptetővel bárhol könnyen rögzíthető

A kompakt, könnyű kivitelnek köszönhetően az ICD-TX800-at bárhová magával viheti. A csíptető segítségével könnyedén rögzítheti táskákhoz vagy zsebekhez.

A távirányítóval akár a szoba másik végéből is készíthet felvételt 

Helyezze el ICD-TX800 eszközét úgy, hogy az a lehető legjobb felvételt készítse. A mellékelt távvezérlővel a szoba bármely pontjáról vezérelhet mindent.

Az Android rendszerhez készült REC Remote alkalmazással távolról vezérelheti a felvételt

Az Androidhoz készült, Google Playen elérhető REC Remote alkalmazás segítségével távolról vezérelheti a felvételt BLUETOOTH® technológiával. Lehetősége van a felvételek indítására és leállítására, a hangerő és a beállítások módosítására, illetve felvételjelölőket is hozzáadhat a tartalmak könnyebb és gyorsabb megtalálása érdekében. A telefon egyszerű felülete segítségével akár 10 méter távolságból is vezérelheti, figyelheti és rendszerezheti felvételeit.

Letöltés a Google Playről

Az iOS rendszerhez készült REC Remote segítségével távolról vezérelheti a felvételt

Töltse le az iOS-hez készített REC Remote alkalmazást, melynek köszönhetően okostelefonjával akár 10 méterről is vezérelheti a felvételt. A rögzítés elindításán és leállításán kívül más beállításokat is megadhat, például a hangerőszinteket és a formátumokat. Felvételjelzőket is hozzáadhat, melyek megkönnyítik a későbbi keresést. 

Letöltés az App Store-ból

Megnövelt felvételi idő a 16 GB-os beépített memóriával

Az ICD-TX800 16 GB-os beépített memóriával rendelkezik, így a hangok számára rengeteg hely áll rendelkezésre. Rögzíthet egyvégtében akár 636 órát is, illetve legfeljebb 5000 fájlt tárolhat.

Az egygombos felvételnek köszönhetően semmiről sem marad le

A REC gombot megnyomva azonnal megkezdheti a felvételt, akkor is, ha az eszköz ki van kapcsolva, így bármelyik pillanatban készíthet hangfelvételt.

A beépített micro USB-csatlakozónak köszönhetően a fájlátvitel egyszerű

Használja az USB-kábelt felvételei egyszerű lejátszásához vagy a fájlok átviteléhez.

Felvétel lineáris PCM vagy MP3 formátumban

Kétféle népszerű fájlformátum közül választhat a felvételnél. A lineáris PCM fájlok nagyobbak, de több részletet tartalmaznak. Ez az ideális választás zene felvételéhez. Az MP3 fájlok tömörítve vannak, de kevesebb memóriát foglalnak, ezért jobban használhatók hosszú előadások vagy tárgyalások felvételéhez.

Műszaki adatok

Rögzítse egyszerűen az értekezleteket, beszélgetéseket és hangos emlékeztetőket az ICD-TX800 digitális diktafonnal. A kompakt, hordozható készülék 16 GB-os beépített memóriával rendelkezik, és egyetlen érintéssel elindítható. A REC Remote alkalmazással vagy a mellékelt távvezérlővel akár a szoba másik végéből is vezérelhető.
  • Kompakt, hordozható kivitel kényelmes zsebcsíptetővel

  • Akár 5000 fájl tárolását is lehetővé tevő 16 GB-os beépített memória

  • Felvételek törlése a beépített mikrofonról

  • Beépített mikro-USB csatlakozó – kábel mellékelve

  • Intelligens zajcsökkentéses lejátszás

beépített memória
16 GB
Bemeneti és kimeneti csatlakozók
Nagy sebességű USB
Tömeg
Kb. 22 g

A doboz tartalma

Távvezérlő, sztereó fejhallgatók, Külön fejhallgatókábel, USB-kábel, Alkalmazásszoftver, Sound Organizer 2 (a telepítőfájl a beépített memóriában található), Hordtok

A Sony nem csupán izgalmas élményeket nyújtó termékeket, szolgáltatásokat és tartalmakat kínál, hanem célja az is, hogy tevékenységei során zéró környezeti lábnyomot hagyjon hátra Tudjon meg többet a Sonyról és a környezetvédelemről

Értékelések

A felhasználók véleménye