SX2000 DIGITÁLIS DIKTAFON, SX SOROZAT

Összes műszaki adat és funkció

ICD-SX2000

99 990 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t

Általános funkciók és jellemzők

beépített memória
16 GB

Interfész

Bemeneti és kimeneti csatlakozók
Külső bemenet (sztereó minidugasz), tápcsatlakozás-kompatibilis minimális kimeneti szint (körülbelül 1,5 mV), fejhallgató (sztereó minidugasz), USB-csatlakozó (A-típus), kártyanyílás (micro SD)

Színválaszték

black

Jellemzők

Kép a(z) SX2000 digitális diktafon, SX sorozat termékről

Nagy felbontású hang a kompromisszumok nélküli hangzásért

Maradéktalanul élvezze ki a digitális zenét a nagy felbontású hanggal. A nagy felbontású hang technológia a CD-knél alkalmazottnál nagyobb bitrátán rögzíti a zenét – növelve ezzel mind a mintavételezési frekvenciát, mind pedig a bitráta pontosságát –, ezáltal lehetővé teszi szinte tökéletes zenei felvétel készítését. Így minden egyes szusszanást, minden egyes finom mozdulatot élvezhet, garantálva ezáltal a tökéletes élményt.

Kép a(z) SX2000 digitális diktafon, SX sorozat termékről

Három irányban állítható mikrofon a tökéletes felvételekhez

A beépített, irányítható mikrofonok beállításával pontos rögzítési lehetőség kínálkozik többféle környezetben. Válassza a zoom beállítást emberek kisebb csoportjához – például üzleti találkozók vagy oktatások rögzítéséhez –, az XY beállítást a zenei felvételekhez, illetve a széles sztereó opciót a szabadtéri események és konferenciák felvételéhez.

Kép a(z) SX2000 digitális diktafon, SX sorozat termékről

REC Remote az egyszerű okostelefonos vezérléshez

Elérhető a Google Play™ áruházban Android rendszerhez vagy az AppStore áruházban iOS készülékekhez, a REC Remote alkalmazással távolból vezérelheti felvevőjét a Bluetooth® technológia segítségével. Lehetősége van a felvételek indítására és leállítására, a felvételi szintek és beállítások módosítására, illetve műsorszámjelöléseket is hozzáadhat a tartalmak könnyebb és gyorsabb megtalálása érdekében. Egy egyszerű interfész telefonján segítséget nyújt Önnek a felvételei távoli vezérlésében, ellenőrzésében és rendszerezésében.

Kép a(z) SX2000 digitális diktafon, SX sorozat termékről

Lineáris PCM rögzítés a páratlan hangzáshoz

A lineáris PCM rögzítés akár 96 kHz mintavételezési frekvencia, illetve akár 24 bites bitsebesség mellett történő támogatásával ez a diktafon élethűen rögzíti az élő előadások és más események legfinomabb árnyalatait is. A rögzített hangfelvétel a CD-hangzásnál is jobb minőségben élvezhető – ideális választás zenészeknek, akik igazán hiteles felvételeket szeretnének rögzíteni önmaguk és rajongóik számára.

Többféle zenei formátum az egyszerű lejátszáshoz

Az ICD-SX2000 támogatja az olyan népszerű zenei formátumokat, mint például az MP3, a WAV és a FLAC. A FLAC (ingyenes veszteségmentes audiokodek) formátum támogatása lehetőséget nyújt Önnek, hogy tömörített zeneszámait hangminőségbeli romlás nélkül élvezhesse.

Kép a(z) SX2000 digitális diktafon, SX sorozat termékről

S-Master HX digitális erősítő: egyedülállóan tiszta hangzás 

Élje át a csúcsminőségű nagy felbontású hang nyújtotta élményt az S-Master HX digitális erősítővel. Egyszerűsített és teljes mértékben digitális jelútvonal használatával az S-Master HX a nagy felbontású formátumok finom részleteit és széles frekvenciatartományát egyaránt visszaadja. A hagyományos erősítőkkel ellentétben ez az eszköz közvetlenül a hangsugárzó-kimenetig megőrzi a digitális jelet, kiküszöbölve ezzel a torzítást – ideális választás nagy felbontású hanghoz, ahogyan azt az előadó megálmodta.

Kép a(z) SX2000 digitális diktafon, SX sorozat termékről

Bővítse a rendelkezésre álló memóriát SD-kártya használatával

Tároljon még több felvételt – használja az SD-kártyanyílást. Lehetősége nyílik a memória bővítésére 4 GB-ról 32 GB-ra a microSDHC-adathordozó, illetve akár 64 GB-ra vagy még többre a microSDXC-adathordozó használatával. LPCM 96 kHz/24 bit audiotartalmak közvetlen felvétele nem lehetséges microSDHC- vagy microSDXC-kártyára.

Kép a(z) SX2000 digitális diktafon, SX sorozat termékről

Közvetlen USB-csatlakoztatási lehetőség az egyszerű, vezeték nélküli csatlakozáshoz

Ne vesztegesse az időt a kábeles csatlakozásokkal. A beépített USB-opcióval közvetlenül csatlakoztathatja diktafonját egy számítógéphez a felvételek egyszerű tárolása és átvitele céljából.

Kép a(z) SX2000 digitális diktafon, SX sorozat termékről

16 GB-os beépített memória több felvétel tárolásához

Akár 636 órányi felvételt is tárolhat LP módban (MP3, 48 kb/s), így több zenekari felvétel, találkozó és interjú hanganyaga is megfér egymás mellett. Emellett akár 6 óra 35 percnyi kiváló minőségű felvételt is rögzíthet LPCM 96 kHz/24 bit módban.

Kép a(z) SX2000 digitális diktafon, SX sorozat termékről

Beépített állványcsatlakozó a rázkódásmentes felvételekért

A beépített állványnyílásnak köszönhetően egyszerűen csatlakoztathat állványt olyan események rögzítésekor, mint egy zenekari próba, konferencia-előadás vagy interjú. Állvány használatával megelőzheti az olyan felületek esetében időnként tapasztalható rázkódást, mint például az asztalok.