DIGITÁLIS DIKTAFONOK

Digitális diktafon Bluetooth® kapcsolatú távvezérlővel

ICD-SX2000

Kép a(z) Digitális diktafon Bluetooth® kapcsolatú távvezérlővel termékről

16 GB

ICD-SX2000

99 990 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t
Képek a(z) Digitális diktafon Bluetooth® kapcsolatú távvezérlővel termékről
Képek a(z) Digitális diktafon Bluetooth® kapcsolatú távvezérlővel termékről
Képek a(z) Digitális diktafon Bluetooth® kapcsolatú távvezérlővel termékről
Képek a(z) Digitális diktafon Bluetooth® kapcsolatú távvezérlővel termékről
Képek a(z) Digitális diktafon Bluetooth® kapcsolatú távvezérlővel termékről
Képek a(z) Digitális diktafon Bluetooth® kapcsolatú távvezérlővel termékről

Tökéletes zenefelvételekhez és meetingekhez

Élethű felvételeket biztosító, három irányban állítható mikrofon

Rögzítsen zenekari felvételeket élethű nagy felbontású hanggal. Örökítse meg a beszélgetéseket és üzleti találkozókat kristálytiszta hang kíséretében. Állítható mikrofonok – minden hangot a megfelelő részletgazdagság mellett képes rögzíteni.

Nagy felbontású hang

Ahogy azt az előadó valójában megálmodta

Élvezze a CD lemezeknél is jobb hangzású, stúdióminőségű, nagy felbontású hangok legapróbb részleteit is. A zene iránti szenvedélyünk minden alkotórészben az audiojeltől a hangsugárzóig – mintha az előadó Ön előtt játszana.

Kiemelkedő hangzás, kiváló felvételek

Rögzítés és lejátszás maximális precizitás mellett. Rögzítsen dalokat és eseményeket a CD-minőségnél is jobb hanggal, majd élvezze a nagy felbontású hanggal felvett tartalmait. 

Lineáris PCM rögzítés

Lineáris PCM rögzítés 

Rögzítse a hangokat akár 96 kHz/24 bit érték mellett – ez komoly előrelépést jelent a CD 44,1 kHz-es/16 bites rögzítéséhez képest.

FLAC

Ingyenes veszteségmentes audiokodek 

Élvezze a veszteségmentes hangot olyan tisztaság és dinamika mellett, ahogyan azt a művész megálmodta – a flac lejátszás támogatásának köszönhetően.

S-Master HX

Élethű erősítés 

Az S-Master™ HX digitális erősítő széles frekvenciatartományban csökkenti a torzítást és a zajt.

Lélegzetelállító hangminőség

A hagyományos felbontású és a HD-videók közötti különbséghez hasonlóan a nagy felbontású hanggal rögzített zeneszámok is sokkal jobb minőséget képviselnek, mint az MP3-fájlok vagy akár a CD lemezek, így minden egyes lélegzetvétel, dobütés és hang jól kivehető. S-Master HX™ teljesen digitális erősítő.

Nagy felbontású hang

3,2-szer nagyobb mennyiségű adatátvitel

Optimalizált hangrögzítés

Készítsen tökéletes felvételeket a 3 irányban állítható mikrofonnal

Legyen szó üzleti megbeszélésről, zenekari próbáról vagy szabadtéri eseményről, mindig optimalizált hangzásban lesz része. A mikrofon három szögben állítható a környezetnek megfelelően, így tökéletesen, nagy felbontású hangminőségben rögzítheti a zenéket vagy emberi hangokat. 

Zoombeállítás

Koncentráljon az üzletre

Kevesebb ember esetében, például üzleti találkozók vagy kis csoportoknak tartott oktatás rögzítésekor a zoombeállításnak köszönhetően optimális tisztasággal rögzíthet minden részletet. 

XY beállítások

XY a zenéhez

Szólóprodukcióknál vagy kisebb zenekari felvételeknél válassza az XY beállítást. Természetes hangzást érhet el megfelelő mélységgel, ha az előadók a mikrofonhoz közel helyezkednek el. 

Széles sztereó

Széles sztereó a szabadtéri felvételekhez

Nyílt terek, szabadtéri események és konferenciák esetében a széles sztereó beállítás számos különféle hang rögzítésére képes a valósághű és térbeli hangzás érdekében.

Vezérelje felvételeit vezeték nélkül 

Egyszerű okostelefonos vezérlés a REC Remote alkalmazással

Felvételek indítása és leállítása, szintek és beállítások módosítása, illetve műsorszámjelölések hozzáadása – mindez okostelefonja használatával. A REC Remote alkalmazás elérhető a Google Play™ áruházban Android rendszerhez vagy az App Store áruházban iOS készülékekhez. Vezérelje felvevőjét a távolból a Bluetooth® technológia alkalmazásával.

  • Control
  • Monitor
  • Rendezés

Töltse le az alkalmazást

Turbózza fel tárhelyét

A 16 GB-os beépített memóriával akár 636 órányi MP3-tartalmat rögzíthet LP módban. Ha pedig több tárhelyre van szüksége, adjon hozzá egy MicroSDHC vagy MicroSDXC kártyát a MicroSD nyílás használatával. 

Egyszerű vezérlés és csatlakoztatási lehetőség
Egyszerű vezérlés és csatlakoztatási lehetőség

Telepítés nélkül működtethető

Ne vesztegesse az idejét a kábelekkel. A közvetlen USB-csatlakoztatási lehetőségnek köszönhetően diktafonját közvetlenül a számítógéphez csatlakoztathatja az egyszerű átvitel, valamint a felvételek tárolása érdekében.

Műszaki adatok és funkciók
Nagy felbontású hangrögzítés, bárhol is tartózkodik. Ez a 16 GB-os digitális felvevő állítható mikrofonokkal rendelkezik, amelyek tökéletes zene- vagy hangfelvételi lehetőséget biztosítanak. A távoli felvétel alkalmazással akár okostelefonjáról is lehetősége van a felvétel vezérlésére.
  • Jobb hangrögzítést biztosító állítható mikrofonok

  • A 16 GB memória akár 636 órányi felvételi időt biztosít

  • A távvezérlő alkalmazással okostelefonjával Bluetooth® kapcsolaton keresztül vezérelheti az eszközt

  • Rögzítse tartalmait a nagy felbontású hangok kiemelkedő minőségében

  • Extra memória hozzáadása a Micro SD memóriakártya-nyílásnak köszönhetően

beépített memória
16 GB
Bemeneti és kimeneti csatlakozók
Külső bemenet (sztereó minidugasz), tápcsatlakozás-kompatibilis minimális kimeneti szint (körülbelül 1,5 mV), fejhallgató (sztereó minidugasz), USB-csatlakozó (A-típus), kártyanyílás (micro SD)
A Sony nem csupán izgalmas élményeket nyújtó termékeket, szolgáltatásokat és tartalmakat kínál, hanem célja az is, hogy tevékenységei során zéró környezeti lábnyomot hagyjon hátra Tudjon meg többet a Sonyról és a környezetvédelemről