16 GB

ICD-SX2000

99 990 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t
Képek a(z) SX2000 digitális diktafon, SX sorozat termékről
Képek a(z) SX2000 digitális diktafon, SX sorozat termékről
Képek a(z) SX2000 digitális diktafon, SX sorozat termékről
Képek a(z) SX2000 digitális diktafon, SX sorozat termékről
Képek a(z) SX2000 digitális diktafon, SX sorozat termékről
Képek a(z) SX2000 digitális diktafon, SX sorozat termékről

Tökéletes zenefelvételekhez és meetingekhez

Élethű felvételeket biztosító, három irányban állítható mikrofon

Rögzítsen zenekari felvételeket élethű nagy felbontású hanggal. Örökítse meg a beszélgetéseket és üzleti találkozókat kristálytiszta hang kíséretében. Állítható mikrofonok – minden hangot a megfelelő részletgazdagság mellett képes rögzíteni.

Nagy felbontású hang

Ahogy azt az előadó valójában megálmodta

Élvezze a CD lemezeknél is jobb hangzású, stúdióminőségű, nagy felbontású hangok legapróbb részleteit is. A zene iránti szenvedélyünk minden alkotórészben az audiojeltől a hangsugárzóig – mintha az előadó Ön előtt játszana.

Kiemelkedő hangzás, kiváló felvételek

Rögzítés és lejátszás maximális precizitás mellett. Rögzítsen dalokat és eseményeket a CD-minőségnél is jobb hanggal, majd élvezze a nagy felbontású hanggal felvett tartalmait. 

Lineáris PCM rögzítés

Lineáris PCM rögzítés 

Rögzítse a hangokat akár 96 kHz/24 bit érték mellett – ez komoly előrelépést jelent a CD 44,1 kHz-es/16 bites rögzítéséhez képest.

FLAC

Ingyenes veszteségmentes audiokodek 

Élvezze a veszteségmentes hangot olyan tisztaság és dinamika mellett, ahogyan azt a művész megálmodta – a flac lejátszás támogatásának köszönhetően.

S-Master HX

Élethű erősítés 

Az S-Master™ HX digitális erősítő széles frekvenciatartományban csökkenti a torzítást és a zajt.

Lélegzetelállító hangminőség

A hagyományos felbontású és a HD-videók közötti különbséghez hasonlóan a nagy felbontású hanggal rögzített zeneszámok is sokkal jobb minőséget képviselnek, mint az MP3-fájlok vagy akár a CD lemezek, így minden egyes lélegzetvétel, dobütés és hang jól kivehető. S-Master HX™ teljesen digitális erősítő.

Nagy felbontású hang

3,2-szer nagyobb mennyiségű adatátvitel

Optimalizált hangrögzítés

Készítsen tökéletes felvételeket a 3 irányban állítható mikrofonnal

Legyen szó üzleti megbeszélésről, zenekari próbáról vagy szabadtéri eseményről, mindig optimalizált hangzásban lesz része. A mikrofon három szögben állítható a környezetnek megfelelően, így tökéletesen, nagy felbontású hangminőségben rögzítheti a zenéket vagy emberi hangokat. 

Zoombeállítás

Koncentráljon az üzletre

Kevesebb ember esetében, például üzleti találkozók vagy kis csoportoknak tartott oktatás rögzítésekor a zoombeállításnak köszönhetően optimális tisztasággal rögzíthet minden részletet. 

XY beállítások

XY a zenéhez

Szólóprodukcióknál vagy kisebb zenekari felvételeknél válassza az XY beállítást. Természetes hangzást érhet el megfelelő mélységgel, ha az előadók a mikrofonhoz közel helyezkednek el. 

Széles sztereó

Széles sztereó a szabadtéri felvételekhez

Nyílt terek, szabadtéri események és konferenciák esetében a széles sztereó beállítás számos különféle hang rögzítésére képes a valósághű és térbeli hangzás érdekében.

Vezérelje felvételeit vezeték nélkül 

Egyszerű okostelefonos vezérlés a REC Remote alkalmazással

Felvételek indítása és leállítása, szintek és beállítások módosítása, illetve műsorszámjelölések hozzáadása – mindez okostelefonja használatával. A REC Remote alkalmazás elérhető a Google Play™ áruházban Android rendszerhez vagy az App Store áruházban iOS készülékekhez. Vezérelje felvevőjét a távolból a Bluetooth® technológia alkalmazásával.

  • Control
  • Monitor
  • Rendezés

Töltse le az alkalmazást

Turbózza fel tárhelyét

A 16 GB-os beépített memóriával akár 636 órányi MP3-tartalmat rögzíthet LP módban. Ha pedig több tárhelyre van szüksége, adjon hozzá egy MicroSDHC vagy MicroSDXC kártyát a MicroSD nyílás használatával. 

Egyszerű vezérlés és csatlakoztatási lehetőség
Egyszerű vezérlés és csatlakoztatási lehetőség

Telepítés nélkül működtethető

Ne vesztegesse az idejét a kábelekkel. A közvetlen USB-csatlakoztatási lehetőségnek köszönhetően diktafonját közvetlenül a számítógéphez csatlakoztathatja az egyszerű átvitel, valamint a felvételek tárolása érdekében.

Műszaki adatok és funkciók
Nagy felbontású hangrögzítés, bárhol is tartózkodik. Ez a 16 GB-os digitális felvevő állítható mikrofonokkal rendelkezik, amelyek tökéletes zene- vagy hangfelvételi lehetőséget biztosítanak. A távoli felvétel alkalmazással akár okostelefonjáról is lehetősége van a felvétel vezérlésére.
  • Jobb hangrögzítést biztosító állítható mikrofonok

  • A 16 GB memória akár 636 órányi felvételi időt biztosít

  • A távvezérlő alkalmazással okostelefonjával Bluetooth® kapcsolaton keresztül vezérelheti az eszközt

  • Rögzítse tartalmait a nagy felbontású hangok kiemelkedő minőségében

  • Extra memória hozzáadása a Micro SD memóriakártya-nyílásnak köszönhetően

beépített memória
16 GB
Bemeneti és kimeneti csatlakozók
Külső bemenet (sztereó minidugasz), tápcsatlakozás-kompatibilis minimális kimeneti szint (körülbelül 1,5 mV), fejhallgató (sztereó minidugasz), USB-csatlakozó (A-típus), kártyanyílás (micro SD)
A Sony nem csupán izgalmas élményeket nyújtó termékeket, szolgáltatásokat és tartalmakat kínál, hanem célja az is, hogy tevékenységei során zéró környezeti lábnyomot hagyjon hátra Tudjon meg többet a Sonyról és a környezetvédelemről

Értékelések

A felhasználók véleménye