4 GB

ICD-PX470

37 999 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t
Képek a(z) PX470 digitális diktafon, PX sorozat termékről
Képek a(z) PX470 digitális diktafon, PX sorozat termékről
Képek a(z) PX470 digitális diktafon, PX sorozat termékről
Képek a(z) PX470 digitális diktafon, PX sorozat termékről
Képek a(z) PX470 digitális diktafon, PX sorozat termékről

Jellemzők

Közvetlen USB-csatlakozás a gyorsabb fájlátvitelért

Gyorsan és kényelmesen átviheti a fájlokat a számítógépre és viszont. Csak dugja be az ICD-PX470 diktafont egy szabad USB-portba – nincs szükség USB-kábelre.

A micro SD-kártyanyílásnak köszönhetően tovább bővítheti a memóriát

Az ICD-PX470 4 GB beépített memóriát tartalmaz, mely legfeljebb 59 óra 35 perc felvételi időt tesz lehetővé MP3 formátum és 128 kb/s beállítás esetén. Micro SD-kártya segítségével akár további 32 GB-tal is bővítheti a memóriát – ez 536 óra felvételi időnek felel meg (Micro SD 32 GB, MP3 128 kb/s).

A naptáralapú keresés gyorsan megtalálja a megfelelő fájlt

A felvételeket dátummal jelöli meg, így egyszerűen megtalálhatja a keresett napon készített felvételt. Nyissa meg a naptárt, és böngésszen a napok között, hogy megtalálja a keresett felvételt.

Az átírásos lejátszás segít ellenőrizni a felvételeket

Az átírásos lejátszás segítségével egyszerű papírra vetni a beszélgetéseket. Egyszerűen előre- és visszatekerhet a felvételben, és jelzőpontokat rögzíthet, hogy gyorsan megtaláljon egy adott részt. A digitális hangmagasság-szabályozás segítségével lelassíthatja a lejátszást, így még jobban odafigyelhet az elhangzottakra.

A mélyvágó szűrő kiküszöböli a nem kívánt zajokat

Kiszűrheti az alacsony frekvenciájú háttérzajokat a felvételből a mélyvágó szűrő használatával. Kiszűrheti a felvételből a nem kívánt zajokat, például a projektor, a forgalom vagy a szél hangját, így egyszerű kivenni a hangokat a visszahallgatás során.

Felvétel és lejátszás lineáris PCM vagy MP3 formátumban

Kétféle népszerű fájlformátum közül választhat a felvételnél. A lineáris PCM fájlok nagyobbak, de több részletet tartalmaznak. Ez az ideális választás zene felvételéhez. Az MP3 fájlok tömörítve vannak, de kevesebb memóriát foglalnak, ezért jobban használhatók hosszú előadások vagy tárgyalások felvételéhez. Az ICD-PX470 az MP3 és PCM fájlokat is le tudja játszani, így a kedvenc számait is meghallgathatja zenelejátszó üzemmódban.

Az automatikus hangfelvétel csökkenti a háttérzajt

Beszédet szeretne felvenni? Kapcsolja be az automatikus hangfelvételt, és az ICD-PX470 a hangfrekvenciákhoz igazítja a felvételi beállításokat. Az eredmény egy tisztább felvétel lesz kevesebb háttérzajjal. És amikor visszahallgatja a felvételt, a Clear Voice technológia tovább javítja a jelet a még nagyobb tisztaság érdekében.

Az S-mikrofonrendszer a távoli vagy csendes hangokat is rögzíti

A nagy érzékenységű, alacsony zajszintű S-mikrofonnak köszönhetően a gyenge hangforrásokat is felveheti túlzott háttérzaj nélkül. Még a távolban csiripelő madarak hangját is felveheti természetesen és tisztán.

Rendkívül nagy akkumulátorkapacitás a hosszabb felvételekért

Ha a beépített mikrofont használja a felvételhez MP3 formátumban, 192/128 kb/s beállítással, a mellékelt AAA elem akár 55 órán át is kitart. Ez több, mint két nap felvételt jelent két töltés között – tökéletesen használható hosszú konferenciák és rendezvények rögzítéséhez.

Beállítható mikrofontartomány a tisztább hangokért

A módosítható mikrofonbeállítások kiemelik a felvenni kívánt hangot. Amikor egyetlen hangot vesz fel, a fókuszáló üzemmód egyetlen irányból rögzíti a keskeny hangteret. Amikor tárgyalóban van, a széles sztereó üzemmód kinyitja a tartományt, hogy mindenkinek felvegye a hangját. Négy féle beállítás közül választhat (zene, tárgyalás, interjú, diktálás), hogy tovább optimalizálja a hangbeállításokat.

Műszaki adatok

Kiváló minőségű hangfelvételeket készíthet. Az ICD-PX470 fókuszált és széles sztereó felvételre is képes, így a rögzíteni kívánt hangforrásra összpontosíthat. És a 4 GB belső memóriával, mely 32 GB-tal bővíthető micro SD-kártyával, napokon keresztül készíthet felvételt.
  • 4 GB belső memória, 32 GB-tal bővíthető micro SD-kártyával

  • Az S-mikrofonrendszer a távoli vagy csendes hangokat is tisztán rögzíti

  • A fókuszált és a széles sztereó felvétel a hallani kívánt hangokat rögzíti

  • Az automatikus hangfelvétel csökkenti a háttérzajt

  • A beépített USB-csatlakozó egyszerűvé teszi az átvitelt

beépített memória
4 GB
Bemeneti és kimeneti csatlakozók
[PC I/F] Nagy sebességű USB [bemenet] Sztereó mikrofonbemeneti csatlakozó [kimenet] Sztereó fülhallgató-csatlakozó
Tömeg
74 g

A doboz tartalma

LR04 (AAA méretű) alkáli elem, Számítógépes alkalmazásszoftver (Sound Organizer),, Beépített memória

A Sony nem csupán izgalmas élményeket nyújtó termékeket, szolgáltatásokat és tartalmakat kínál, hanem célja az is, hogy tevékenységei során zéró környezeti lábnyomot hagyjon hátra Tudjon meg többet a Sonyról és a környezetvédelemről

Értékelések

A felhasználók véleménye