23 999 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t
47

4.2 termék 47 vásárlói vélemény alapján

30
7
2
5
3
Teljesítmény

Kiváló

Kialakítás

Egyszerű használat

Figyelem: A termékekről írt értékelésekben termékváltozatok jelenhetnek meg. A termékekről írt értékelésekben olyan termékváltozatok, szolgáltatások és/vagy funkciók szerepelhetnek, amelyek nem érhetők el minden országban.

Leghasznosabb pozitív értékelés
0

Superb Clarity

ICD-PX370 2017.06.27. Rendezés elve: equaliser (Egyesült Királyság) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Bought this for the Wife to record meetings and it works fine when she presses the correct buttons. I'm pleased she is so happy with it.

Hangminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Átlagos

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

3

0

Leghasznosabb negatív értékelés
0

Power Buton Problem

ICD-PX370 2020.10.13. Rendezés elve: jck65 (USA)

I have a Sony ax412f, it's very similar to this model. My concerns it's about the power button, with a year the power button became to fail. High difficulty to turn on the device, hold position don't work anymore. It's a big flaw for an expensive device, and all your models use the same button style.

Hangminőség

Kiváló

Funkciók

Dizájn

Átlagos

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

1

0

47 vásárlói vélemény

0

Great for taking notes

ICD-PX370 2022.06.21. Rendezés elve: KenHoc (Egyesült Királyság)

I use it for taking quick notes like items I need for my grocery list. Keep it in my pocket so I can take a note anytime. It is great for me and saves having to find a pencil and piece of paper.

Teljesítmény

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

könnyen kezehető

ICD-PX370 2022.03.24. Rendezés elve: calcio54 (Magyarország)

Nem magamnak vettem, de én állitottam be és teszteltem, ezért tudom, hogy jól választottam, nem nehéz kezelni,kár.hogy a memória bővités csak 32 GB.

Hangminőség

Kiváló

Teljesítmény

Dizájn

Egyszerű használat

Kiváló

0

0

0

excellent

ICD-PX370 2022.03.12. Rendezés elve: Terry100 (Egyesült Királyság)

Bought a month ago; very good with useful functions.

Hangminőség

Kiváló

Teljesítmény

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

1

0

0

Nice item

ICD-PX370 2021.12.04. Rendezés elve: Thorfinn (Egyesült Királyság)

A handy mono Dictaphone. well built and functional. Sound quality is more than good enough for what it is made for. Price is fine (around £35)Couldn't ask for more.

Hangminőség

Átlagos

Teljesítmény

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

1

0

0

PARFAIT

ICD-PX370 2021.02.26. Rendezés elve: Mathildegien (Franciaország)

FACILITE D'UTILISATION ET QUALITÉ DE L'ENREGISTREUR

Hangminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

2

0

0

Enregistreur Sony PX370

ICD-PX370 2021.02.06. Rendezés elve: Bjolan (Franciaország)

Bon produit, taille réduite et donc facile à transporter. Utilisation simple. Seul inconvénient : l'écran pourrait être un peu plus grand.

Hangminőség

Átlagos

Funkciók

Dizájn

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Magnifique, mais pas facile au debut

ICD-PX370 2021.01.15. Rendezés elve: carlroc (Franciaország)

Il faut quelques difficultés pour se servir de ce produit

Hangminőség

Kiváló

Funkciók

Dizájn

Átlagos

Egyszerű használat

Átlagos

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

tiens bien en main

ICD-PX370 2021.01.13. Rendezés elve: scarabé (Franciaország)

bonne restitution sonore pour un appareil de cette taille il manque l eclairage du cadran

Hangminőség

Funkciók

Átlagos

Dizájn

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Power Buton Problem

ICD-PX370 2020.10.13. Rendezés elve: jck65 (USA)

I have a Sony ax412f, it's very similar to this model. My concerns it's about the power button, with a year the power button became to fail. High difficulty to turn on the device, hold position don't work anymore. It's a big flaw for an expensive device, and all your models use the same button style.

Hangminőség

Kiváló

Funkciók

Dizájn

Átlagos

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

1

0

0

VERY DISAPPOINTED

ICD-PX370 2020.10.04. Rendezés elve: BarbG (USA)

this is the 3rd Sony recorder that has gone failed and these recorders are NOT cheap!!! My family and friends use Sony ICD recorders so there has been a lot of money spent on these Sony recorders! I purchased 2 with the US-B built into the unit and both failed. this last one keeps saying memory full even though I have deleted all recordings! Would someone please tell me if there is a solution to this problem?

Hangminőség

Funkciók

Dizájn

Egyszerű használat

Átlagos

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

1

0

0

enregistreur

ICD-PX370 2020.09.17. Rendezés elve: mlna (Franciaország)

je commence à m'en servir : c'est un peu long à prendre en main mais ensuite c'est tout simple

Hangminőség

Funkciók

Dizájn

Átlagos

Egyszerű használat

Átlagos

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Fonctionnalités pratiques et produit leger

ICD-PX370 2020.06.13. Rendezés elve: pp94 (Franciaország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Je suis satisfait de mon achat. Ce produit est conforme à mes attentes. Il est pratique en utilisation et le son est correcte en lecture des enregistrements.

Hangminőség

Funkciók

Dizájn

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Facile d'utilisation

ICD-PX370 2020.05.03. Rendezés elve: sirene69 (Franciaország)

Utilisation très simplifiée pour un usage quotidien

Hangminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

easy to use

ICD-PX370 2020.02.06. Rendezés elve: garlicsauce (Egyesült Királyság)

I'm not very techie, but this is perfect. Out of the box and using within minutes. There are other features which I will need the insturctions for, but for basic recording and downloading the files with the built in usb is perfect. 5 stars from me!

Hangminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

4

4

0

Neat

ICD-PX370 2020.02.01. Rendezés elve: CO12 (Egyesült Királyság) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Not as simple to use as I hoped. Needed to print off the complete help guide - over 60 pp to use efficiently.

Hangminőség

Átlagos

Funkciók

Átlagos

Dizájn

Egyszerű használat

Gyenge

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

2

3

Válasz a következőtől: Customer Support
2020.02.03.

Hi,

Thank you for your review. We appreciate your feedback and we've passed your feedback about the ease of use for future consideration and product development.

Sony support team

0

Nehéz kezelés.

ICD-PX370 2020.01.28. Rendezés elve: Ferenczy (Magyarország)

Nemrég vásároltam, nem tudok még véleményt mondani.

Hangminőség

Átlagos

Funkciók

Átlagos

Egyszerű használat

0

2

0

Terrible device

ICD-PX370 2019.10.26. Rendezés elve: Bonniee77 (Egyesült Királyság) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Background noise feature is rubbish! My phone records better sound quality

Hangminőség

Gyenge

Funkciók

Gyenge

Dizájn

Gyenge

Egyszerű használat

Gyenge

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

3

2

0

A good product

ICD-PX370 2019.10.12. Rendezés elve: J Wh (Egyesült Királyság) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

It would certainly appear to do precisely what it says it can. So I am very happy I bought it.

Funkciók

Dizájn

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

1

3

0

Oui super

ICD-PX370 2019.10.04. Rendezés elve: Olleratram (Franciaország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

J'ai depuis quelques année le PX 820.Jai perdu sur le côté le curseur du HOLD, mais l'appareil fonctionne.Je viens d'acquérir le PX370, vraiment super. Je tenais à le faire savoir.

Hangminőség

Funkciók

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Átlagos

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Solid workhorse

ICD-PX370 2019.08.29. Rendezés elve: DJFB (Egyesült Királyság) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Watching live sport, I record the game I see, then analyse the game on my PC. The first thing to say is how little battery power is used, two rechargeable batteries and after two hours still more than half full. Also staggered by how much recording fits on the machine, added a 32gig micro SD card and I think it will fit the whole season The sound is fantastic with internal and external microphones. Take time to learn the best settings for what you're recording, through experiment I'm getting great results even in strong wind. An amazing piece of kit, well done Sony!

Hangminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

2

0

Easy reminders

ICD-PX370 2019.07.08. Rendezés elve: Gary the bee man (Egyesült Királyság) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

I am over the moon with my dictaphone it's been so handy when I go to inspect my bee hives I can just put it on and keep records of each hive as I come to them. And writing up the report is much better. I love it.

Hangminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

1

2

0

Does the job.

ICD-PX370 2019.06.12. Rendezés elve: Andrew1958 (Egyesült Királyság) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Bought to record public meetings, not easy things to record. Nice and compact, recorded proceedings very well. My only complaint is the instruction sheet is a little confusing as is the process of downloading to a PC. All in all, for the price paid, very happy with it.

Hangminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

2

0

Pratique et performant

ICD-PX370 2019.05.01. Rendezés elve: Manekineko (Franciaország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Utilisé pour des interviews ( intérieur et extérieur). Le micro est performant ( sensibilité paramétrable selon l'environnement ), le son restitué est clair. L'enregistrement se fait sur l'appareil ou sur micro SD ce qui permet un transfert rapide sur PC. Facile d'utilisation.Ergonomie correcte.

Hangminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Zufrieden

ICD-PX370 2019.03.29.  (Németország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

entspricht meinen Erwartungen - sehr zufrieden - wie immer gute SONY-Qualitaet

Hangminőség

Funkciók

Dizájn

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Almost perfect!

ICD-PX370 2019.03.21. Rendezés elve: Tritonio (USA)

This is very well made device. Good build quality. Feels solid. A lot of features and settings. Being able to make as many custom named folders as I like is very handy. Good for playing music on because it keeps the music separate from the recordings you make. I love how it differentiates between line in and mic in when you plug something in. My only beef with it is that it does not have a dedicated erase button like most of the competition does. To delete a file while you are listening to it you need to press options, then up arrow, then enter, then down arrow, then enter again. If you are not playing back the file at the time it's even worse because the options menu has more items that you have to skip over. The missing WMA and OGG support is a minor issue but I understand that at least for WMA there are licensing costs that would raise the price.

Hangminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Átlagos

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

2

0

TRÈS PRATIQUE

ICD-PX370 2019.03.14. Rendezés elve: Pelenato (Franciaország)

Facile de manipulation, pratique et efficace. Bémol, le logiciel son proposé ne fonctionneras avec Mac, mais Itunes prend en charge

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Excellent product

ICD-PX370 2019.03.02. Rendezés elve: Trish53 (Írország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

I bought the device about one month ago as I needed to interview a number of people for my college thesis. I found it to be perfect for what I needed. It's small and compact and didn't in any way make my subjects feel intimidated or self conscious. It picked up only the voices and muted out background noise. I would definitely recommend it to anyone

Hangminőség

Kiváló

Funkciók

Dizájn

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

2

0

0

Sara

ICD-PX370 2019.02.12.  (Egyesült Királyság)

Bought for work and it has proven very useful for meeting notes.

Hangminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

1

0

0

bof

ICD-PX370 2019.02.02. Rendezés elve: bigquick (Franciaország)

pas facile d'utilisation, notice conçue comme une usine à gaz

Hangminőség

Megfelelő

Funkciók

Megfelelő

Dizájn

Megfelelő

Egyszerű használat

Megfelelő

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

User friendly, reliable tool

ICD-PX370 2019.01.27. Rendezés elve: Mitch1 (Írország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

I’m using this for my PhD research interviews. It’s very user friendly. The sound quality is very good and the built in USB is so handy. I can upload the interviews to my laptop immediately after recording.

Hangminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

1

0

0

Super produit

ICD-PX370 2019.01.09. Rendezés elve: GaMa33 (Franciaország)

j'ai acheté le produit ce matin sur les conseils d'un ami. J'approuve sans aucune réticence.

Hangminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Very neat device.

ICD-PX370 2018.12.28. Rendezés elve: Steve101 (Egyesült Királyság) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Looks good and compact. Simple to operate and works really well.

Hangminőség

Funkciók

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Lovely to handle

ICD-PX370 2018.08.08. Rendezés elve: Robert41 (Egyesült Királyság)

Birthday present! I have been looking fir a 'machine' such as this for some considerable time now..With a little help from my eldest daughter..Sony seemed to have to answer to my needs. I am well pleased.

Hangminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Good but cannot be downloaded to include as letter

ICD-PX370 2018.07.15. Rendezés elve: TGreg (Egyesült Királyság) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Mono Digital Voice is for my wife who is registered blind and can be sent by email. Unfortunately other than sending a copy, I cannot download it to send as part of a letter

Hangminőség

Funkciók

Megfelelő

Dizájn

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

Válasz a következőtől: Customer support
2018.07.20.

Hi,

Thank you for your feedback.

You'll find instructions on how to transfer recordings from your recorder to a PC in the help guide of your model on this link: https://bit.ly/2zXgMew.

Sony support team.

0

Poor choice?

ICD-PX370 2018.06.30. Rendezés elve: thad2 (Egyesült Királyság) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

I haven't spent much time with the recorder and perhaps I simply have not figured out how to properly use it. But so far, the sound reproduction is extremely poor, not at all what I had expected.

Hangminőség

Gyenge

Funkciók

Megfelelő

Dizájn

Egyszerű használat

Megfelelő

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

1

0

0

Great, Easy to use

ICD-PX370 2018.06.26. Rendezés elve: Maofrance (Egyesült Királyság) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

It is my second Sony recorder, a good choice for what I use it for.

Hangminőség

Kiváló

Funkciók

Dizájn

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

1

1

0

There is nothing simple to use about it!

ICD-PX370 2018.06.05. Rendezés elve: Granna (USA)

I bought this with the intent to use for tutoring. I can't figure out to save client's sessions without taping over it or easy access! Argh

Hangminőség

Funkciók

Gyenge

Dizájn

Gyenge

Egyszerű használat

Gyenge

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

2

0

Sound Organiser Compatability problem

ICD-PX370 2018.04.29. Rendezés elve: Anonymous1001 (Egyesült Királyság) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

I bought the Sony PX PX 370 to complement my other 2 recorders. The build quality isn't as good as my PX440. Also, unlike the latter recorder you need to use Sony Sound Organiser (SO) 2.0 only for this machine. (I got my IT technician to check for me) My other two Sony recorders (I also have a PX333) use SO 1.6. This is a nuisance to say the least. I recommended the PX440 to a friend - he finds SO1.6 isn't compatible with a mac. This isn't explained till you read the fine print in the manual.

Hangminőség

Funkciók

Dizájn

Megfelelő

Egyszerű használat

Megfelelő

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

2

1

0

Easy to use.

ICD-PX370 2018.04.09. Rendezés elve: Newbie10 (Egyesült Királyság) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

I bought to record meetings and after thoroughly reading the instructions I found it very easy to use. Downloading to a PC was simplicity itself. Very impressed with recording time.

Hangminőség

Dizájn

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

1

0

0

Excellent purchase

ICD-PX370 2018.03.15. Rendezés elve: Assessor 101 (Egyesült Királyság) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

I bought a cheap unbranded dictaphone online and it was not fit for purpose. I had difficulty in reading the display, the quality was poor, the instructions were useless and the controls were to fiddly. It was waste of money and I only used it once. I did the same thing with a camera, went cheap and the charger heated up blew on the first charge. I therefore had to go for a branded recorder and compact camera. I went for Sony as I knew they have a reputation for quality. Although it did cost a little more on both items, I have not been disappointed. Both items connect to my computer well and provides me with the confidence that they will work. The dictaphone has a readable display, good instructions and easy to use controls. I am very pleased with my purchases, my advice is do not go for the cheapest you see, but go for brand that ensures quality and reliance - Sony.

Hangminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

1

0

0

Very good technique for the money.

ICD-PX370 2018.02.12. Rendezés elve: fakiren_jr (Egyesült Királyság) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

This is my 2nd Sony Voice Recorder. A lot of new features comes with the new model, you just better look up the manual to learn the "tips and tricks" and after that it is very easy to work with!

Hangminőség

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Usefu device

ICD-PX370 2018.01.21. Rendezés elve: JA31 (Egyesült Királyság) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

I bought this recorder a couple of weeks ago to help me in my volunteering role as a dog trainer at a local rescue. It helps when writing my reports at the end of the day on the dog's progress or difficulties. Good playback and very easy to set up and use.

Hangminőség

Funkciók

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

My Great Sony Voice recorder

ICD-PX370 2018.01.12. Rendezés elve: Jonnybegood (Egyesült Királyság) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

I bought vcouple of weeks ago and honesty I havent used mych yet but I owned a previously another Sony which was great and ended up to give to my daughter for her university lecturers. That was great device smaller then the current one and easy to carry. this one is bit bulky but untill now is doing great work. may be sometime in the future I may able to say more.

Hangminőség

Funkciók

Dizájn

Átlagos

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

1

0

Very easy to use

ICD-PX370 2017.12.01. Rendezés elve: Sally2 (Egyesült Királyság) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Bought this 2 weeks ago and wish I bought it long ago

Hangminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

1

0

0

Amazing Gadget

ICD-PX370 2017.09.24. Rendezés elve: vivek buddie (USA)

Amazing gadget This onez I sed in my video amazing response much opmistic sound you people make keep up the good work ... if this work can help some one to go miles a thumsup to tou creators buddie... loved the audio infact I used in one of my video ...totally changd the essence of my video many more to go thankyou for such music... really inspires me.... thankful to sony

Hangminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

3

1

0

Superb Clarity

ICD-PX370 2017.06.27. Rendezés elve: equaliser (Egyesült Királyság) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Bought this for the Wife to record meetings and it works fine when she presses the correct buttons. I'm pleased she is so happy with it.

Hangminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Átlagos

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

3

0

0

Simple d'emploi, léger et performant

ICD-PX370 2017.04.27. Rendezés elve: Clouzeau (Franciaország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Sony a réalisé cet enregistreur miniature, léger, et si simple à utiliser que j'en suis resté bluffé ! On le glisse dans une poche comme on y met un paquet de mouchoirs, il ne prend pas plus de place. Le fonctionnement est on ne peut plus simple et intuitif pour des résultats brillants, c'est très convainquant. Adapté à toutes les situations d'enregistrement, le micro stéréo intégré est très correct, il suffit de pousser le curseur des réglages programmés sur la situation rencontrée (réunion, concert, conférence, interview ou encore cours magistral par exemple) puis de procéder comme d'habitude en appuyant sur le bouton rouge pour démarrer l'enregistrement. La piste sonore au format choisi selon la nature du projet, sera compressée en mp3 ou gardée en lossless c'est selon son choix en fonction de l'intérêt à l'avoir en HiFi ou pas. S'il vient à manquer de place sur la mémoire système il est très simple d'ajouter une micro-SD pour gagner en autonomie. On peut très simplement aussi marquer des points de repère en cours d'enregistrement pour marquer la rupture entre les différentes parties d'une audition. Il est ensuite tout aussi simple de charger le fichier sur PC pour l'archiver ou l'utiliser à des fins de post traitement si nécessaire. De plus un petit logiciel d'exploitation est intégré aux fins de chargement sur PC. Il permet de procéder rapidement aux importations et classement des fichiers et de les re-nommer. De plus, concernant les fichiers musicaux des pistes CD importées, ce logiciel donne accès à gracenote ce qui permet de les identifier et de les nommer automatiquement dans la base de données sur pc avant de les basculer sur l'enregistreur qui devient dès lors un baladeur de haute qualité. En conclusion j'ai apprécié - la taille et la légèreté de cet enregistreur qui supplante pour un coût modique les minidisc Sony devenus dès lors totalement obsolètes, - la facilité d'emploi intuitive et performante, - les fonctionnalités étendues pour répondre à la plupart des besoins qui nécessitent l'achat d'un enregistreur de poche, - la grande capacité d'enregistrement sous un format très réduit, - la possibilité d'emploi de seulement 2 piles 3A ou de batteries du même type, - l'astucieux branchement au PC sur prise USB par un connecteur escamotable, - la mise à disposition d'un petit logiciel très pratique à l'usage pour effectuer des transferts et des classements ainsi que pour procéder à des reconnaissances sonores de pistes de CD. - la possibilité de l'utiliser comme un lecteur Mp3 ou comme un lecteur de qualité CD en l'associant à un casque de bonne facture. - la possibilité de connecter un micro plus performant ou sur trépied dans des circonstances spécifiques, Tout ça est parfait dans de multiples situations professionnelles ou de loisirs. On pourrait imaginer y adjoindre le bluetooth pour faciliter les transferts sur smartphone ce qui permettrait des envois à distance mais ce modèle en tant que tel permet déjà un travail de qualité en transitant par un PC ou une tablette (cordon nécessaire dans ce dernier cas).

Hangminőség

Kiváló

Funkciók

Dizájn

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

2

4