Vlogkamera ZV-1

Alkotásra tervezve

*A képen a külön megvásárolható GP-VPT2BT markolattal látható

Illusztráció
Az új szoftver már elérhető.

Ez a szoftverfrissítés lehetővé teszi a kiváló minőségű streaminget és az online kommunikációt.

EISA VLOGGING CAMERA 2020-2021
A tartalomkészítők kedvence
Alkosd újra a világot felvételeken
Felvétel és megosztás könnyedén
Vlogolásra készült
Készíts profi felvételeket
A tartalomkészítés alapjai
A tartalomkészítők kedvence

Nincs szükség tapasztalatra kifejezetten látványos videók elkészítéséhez. A ZV-1 képes lélegzetelállító videókat készíteni rólad és a világról, mindenféle trükkös beállítás nélkül.

Gyönyörű és természetes bőrtónusok mindenkinél

A ZV-1 minden bőrtónust szépnek, természetesnek és egészségesnek mutat. A lágyabb megjelenéshez elérhető a „Lágy bőrtónus” mód is.

Háttérbokeh a professzionális hatás érdekében
Háttérbokeh a professzionális hatás érdekében

A nagy méretű, 1.0 típusú CMOS-érzékelő és a széles rekesznyílással rendelkező objektív képein professzionális hatású háttérbokeh jelenik meg, valamint tiszta részletek – még kihívást jelentő, gyenge fényviszonyok között is.

Bízd a kamerára a szemedet
Bízd a kamerára a szemedet

Az MI technológia az automatikus fókuszt biztosan az arcodon és a szemeiden tartja, nem csúszik el más témákra. Ha másik témára váltanál, elég megérintened azt a kijelzőn, és bízd a kamerára a fókuszálást.

Gyors és precíz fókuszváltások

A ZV-1 Fast Hybrid AF rendszere képes egyszerűen és gyorsan átváltani a fókuszt egy arcról a háttérre, így stílusosabb és nézhetőbb videók születhetnek.

Professzionális bokehvezérlés egyetlen érintéssel

A Bokeh kapcsoló egyszerű megnyomásával be- és kikapcsolhatod a háttérbokeh funkciót – nincs szükség bonyolult kézi beállításokra. Elég egyszerűen kiválasztanod a professzionális látványt nyújtó hátteret, de fókuszban tarthatod az egész kompozíciót is, egyetlen gombnyomással.

Product Showcase Setting – termékbemutató videókhoz ideális

A „Product Showcase Setting” lehetővé teszi, hogy egyetlen gombnyomással a termékbemutatókhoz tökéletes beállításokra válts. Kiszélesíti a látószöget, a fókuszt pedig azonnal a tárgyra állítja, így nem kell megvárnod a fókuszváltást, sem a kezedet a tárgy mögé mozgatnod a fókusz eltolásához.

Nagyszerű videókat készíthetsz, bármerre is jársz
Nagyszerű videókat készíthetsz, bármerre is jársz

A ZV-1 pompás felvételekre képes mozgás közben is. Hatékony képstabilizálása révén sétálás közben is rögzíthetsz rázkódásmentes videót, és az AE funkció árnyékból napsütésbe vagy kültérből beltérbe haladva is követi az arcokat, fényerősségük végig megfelelő a felvételen.

Egyszerű videostreamelés

A ZV-1 egyetlen kábel segítségével online kommunikációs eszközzé alakítható. A ZV-1-et külső kameraként használhatod, ha csatlakoztatod PC-hez vagy Sony Xperia™ okostelefonhoz USB Type-C® kábelen át.

PC-hez/okostelefonhoz csatlakoztatott ZV-1 kamerán át online kommunikációt folytató emberek képe
Kiváló minőségű videostream

A ZV-1 segítségével kiváló minőségű élő streaminget indíthatsz. Az 1.0-s típusú képérzékelő képességeinek köszönhetően tiszta felvételt készíthetsz gyengén megvilágított környezetben is. Emellett használhatod a háromkapszulás iránymikrofont is a tiszta hangfelvételekhez akár streaming közben is.

A még jobb hangzás szolgálatában
A még jobb hangzás szolgálatában

Tiszta beszédhangot vehetsz fel még tömegben is. A kamera egyedülálló, 3 kapszulás iránymikrofonja tiszta hangot rögzít a kamera előtti térből – ideális a filmfelvételekhez. 

Szélfogó a kültéri felvételkészítéshez
Szélfogó a kültéri felvételkészítéshez

A mellékelt szélfogó csökkenti a szélzajt, hogy a kültéri felvételkészítés is gondtalan legyen. A prémium hangminőség mellett ez azt is jelenti, hogy kevesebb idő megy el a szélzaj miatti újraforgatásra és utómunkákra.

Használd kedvenc mikrofonodat a kívánt hangzáshoz
Használd kedvenc mikrofonodat a kívánt hangzáshoz

Mikrofoncsatlakozója és MI papucsa révén tetszés szerint választhatsz hozzá mikrofont, hogy pontosan a kívánt hangzást rögzíthesd.

Alkosd újra a világot felvételeken

A ZV-1 képes ötvözni az egyszerűséget a teljesítménnyel, így a kreatív lehetőségeknek csak a képzeleted szab határt.

Dinamikus videó lassított mozgással
Dinamikus videó lassított mozgással

Minden mozgást látványosabbá tehetsz szuperlassított videón, amelyen a legillékonyabb pillanatokat is rögzítheted a valóságosnál akár 40-szer is lassabb visszanézéshez.

Timelaps a mozifilmes látványhoz
Timelaps a mozifilmes látványhoz

Az intervallum felvételi mód automatikusan rögzít képsorozatot 1–60 másodperces időközzel, amelyből látványos timelaps videókat készíthetsz számítógépen, ahol a felhők vízként áramlanak, és egész napok peregnek le másodpercek alatt.

Lenyűgöző fotók és videók
Lenyűgöző fotók és videók

A ZV-1 mindent tud, amivel az idővonalad képeit és videós indexképeit nagyszerűvé teheted. A tűéles ZEISS® 24–70 mm objektív nagy méretű, 1.0 típusú Exmor RS™ CMOS-képérzékelőre vetíti a fényt, és azt a nagy teljesítményű BIONZ X™ képfeldolgozó processzor alakítja adattá.

Önkifejezés kreatív effektusokkal
Önkifejezés kreatív effektusokkal

A képhatások és a kreatív stílusok szinte korlátlan lehetőségeket kínálnak a vizualitás terén – az egyszerű fekete-fehértől, a részleges színezésen át az összetett miniatürizáló hatásokig.

Felvétel és megosztás könnyedén

Többé nem kell kompromisszumot kötni az okostelefonos képminőséggel amiatt, hogy gyorsan tehesd közzé a tartalmat. A ZV-1 egyszerre biztosítja a lenyűgöző képminőséget és a zökkenőmentes hálózati kapcsolatot – a közzététel jobb és egyszerűbb.

A videókat azonnal továbbíthatod okostelefonra
A videókat azonnal továbbíthatod okostelefonra

Az iOS és Android rendszerre ingyenesen elérhető Imaging EdgeTM Mobile alkalmazással egyszerűen továbbíthatod, szerkesztheted és feltöltheted a ZV-1 felvételeit közösségi médiaplatformokra, akárhol is jársz.

Tökéletesen illeszkedik bármely platformhoz
Tökéletesen illeszkedik bármely platformhoz

A Movie Edit add-on segítségével hatékony stabilizálást alkalmazhatsz a különösen remegős felvételeken, illetve átméretezheted és körbevághatod a videóidat a közösségi médiában népszerű képarányoknak megfelelően.

Könnyedén rögzíthetsz függőleges tájolású videókat mobilplatformokhoz
Függőleges formátumú videók könnyedén mobilhoz

A függőleges tájolású videók automatikus címkézése révén lehetőséged van feltölteni kifejezetten az okostelefonos kijelzőkre szabott tartalmakat.

Vlogolásra készült

A ZV-1 kialakításának köszönhetően pompás szelfiket és vlogtartalmakat készíthetsz könnyedén. A ZV-1 a legutolsó apró részletében is arra szolgál, hogy biztosítsa számodra az inspiráló tartalmak létrehozásának lehetőségét. 

Mutasd magad a legjobb formádban

Az elforgatható LCD-érintőképernyő vízszintesen kihajtható, így tökéletes szelfikészítéshez és vlogoláshoz. Nem nyúlik elé aljzat, mikrofon vagy csatlakozópapucs, így precíz komponálást és gördülékeny kezelést tesz lehetővé a kamerával szemben is.

Egyetlen pillantással láthatod, hogy rögzíted-e a felvételt
Egyetlen pillantással láthatod, hogy rögzíted-e a felvételt

Biztosan meg tudod állapítani, hogy felvételt készítesz-e, ugyanis a kamera elülső részén jól látható felvételkészítés-jelző lámpa található – ha pedig úgy szeretnéd, könnyen ki is kapcsolhatod. Többé nem felejted el megnyomni a felvétel gombját.

Optimalizált markolat szelfikészítéshez
Optimalizált markolat szelfikészítéshez

A mélyebb, formatervezett markolat kényelmesebb a hagyományos fényképezéshez, és a fáradást csökkentő, stabil fogást biztosít vlogoláshoz és szelfikészítéshez.

Állvánnyá alakítható vezetéknélküli távvezérléssel rendelkező fotós markolattal is használható
Állvánnyá alakítható vezetéknélküli távvezérléssel rendelkező fotós markolattal is használható

A ZV-1 kompatibilis a Sony vezeték nélküli GP-VPT2BT Bluetooth®-markolatával, amely kábelek nélkül is képes vezérelni a felvételkészítést, a zoomot és más funkciókat, továbbá miniállvánnyá is szétnyitható a stabil, érintés nélküli felvételekhez.

Készíts profi felvételeket

Professzionális minőségű videókra képes eszközt hordozhatsz a zsebedben, lenyűgöző 4K HDR felbontással és nagy teljesítményű expozíciókezelő eszközökkel, hogy mindig hatásos tartalmat tudj létrehozni.

Professzionális 4K HDR filmes funkciók
Professzionális 4K HDR filmes funkciók

A ZV-1 lenyűgözően részletgazdag 4K HDR videókat rögzít 1,7-szeres képpont-újramintavételezéssel, így mindenféle kompromisszumtól mentesen rögzítheted a valóságot.

S-Log gamma a professzionális munkamenetekhez
S-Log gamma a professzionális munkamenetekhez

Rendelkezésre áll az S-Log2 és az S-Log3 gammavezérlés is a kamerák közti összehangolás és a fényelési rugalmasság érdekében, továbbá számos képprofil-beállítás szolgálja a tökéletesen esztétikus látványvilág megteremtését.

Beépített ND-szűrő
Beépített ND-szűrő

A semleges sűrűségű (ND) szűrő a kreatív lehetőségek tárházát nyitja meg a videóexponálás vezérlésén keresztül: fokozza a mélységélességet és lehetővé teszi a víz, a fények és a mozgás varázslatos hangulatú, lassú rekeszes megmutatását.

A kamera jellemzői és tartalomkészítési alapok

Megismerheted a vlogoláshoz és tartalomkészítéshez kínált ZV-1 jellemzőit.

A ZV-1 jellemzőinek bemutatása

Tekintsd meg ezt a részletekbe menő videós bemutatót a ZV-1 jellemzőiről.

Imaging Edge Desktop
Imaging Edge Desktop™

Dobd fel a fotóidat az Imaging Edge Desktop alkalmazásokkal. Remote: a számítógép képernyőjéről élőben irányíthatod és felügyelheted a fotózást; Viewer: gyorsan megnézheted, értékelheted és kiválaszthatod a fotókat; Edit: RAW formátumú adatokból kiváló minőségű fotókat készíthetsz. Hozd ki a legtöbbet a Sony RAW-fájlokból, és tedd hatékonyabbá a munkádat.

Capture One (for Sony)
Capture One (for Sony)

A Capture One Express (Sonyhoz) egy ingyenes, díjnyertes szerkesztőszoftver RAW-fájlok kidolgozásához, egyszerű kezeléssel és hatékony szerkesztőeszközökkel. A Capture One Pro (Sonyhoz) még több szerkesztőeszközt és fotózási lehetőséget biztosít.

Illusztráció
Imaging Edge™ Webcam

Az Imaging Edge Webcam alkalmazással egyszerűen használhatod Sony kamerádat kiváló minőségű webkameraként az élő streameléstől kezdve egészen a konferenciabeszélgetésekig.

Műszaki adatok és funkciók

A ZV-1 kialakításakor a tartalomkészítés kiemelt szempont volt, ezt támogatja szelfibarát, elforgatható LCD-kijelzője, vázmarkolata és felvételkészítés-jelző lámpája is. A szélzajszűrős, 3 kapszulás iránymikrofon tisztán rögzíti a hangokat, kevesebb szélzajjal; a Bokeh kapcsoló és a „Product Showcase Setting” pedig kevesebb erőfeszítéssel képes érdekesebbé tenni a videókat.
  • Nagy méretű, 1.0 típusú Exmor RS CMOS-képérzékelő

  • BIONZ XTM képfeldolgozó processzor

  • 4K videofelvétel

  • 3 kapszulás irányított mikrofon szélzajszűrővel

  • Elforgatható LCD-kijelző, vázmarkolat és felvételkészítés-jelző lámpa

Érzékelő típusa
1.0 típusú (13,2 mm x 8,8 mm) Exmor RS® CMOS-érzékelő, 3:2 képarány
Pixelek száma (valódi)
Kb. 20,1 megapixel
ISO érzékenység (állókép) (ajánlott expozíciós index)
Automatikus (ISO 100–12 800, választható felső/alsó határ), 100/125/160/200/250/320/400/500/640/800/1000/1250/1600/2000/2500/3200/4000/5000/6400/8000/10 000/12 800 (ISO 64/80-ig bővíthető), Többképes NR: Automatikus (ISO 100–12 800), 100/200/400/800/1600/3200/6400/12 800/25 600
A Sony nem csupán izgalmas élményeket nyújtó termékeket, szolgáltatásokat és tartalmakat kínál, hanem célja az is, hogy tevékenységei során zéró környezeti lábnyomot hagyjon hátra Tudjon meg többet a Sonyról és a környezetvédelemről

Értékelések és díjak

A felhasználók véleménye