RX1R II

Full Frame. Tenyéri méret.

Ez a kompakt digitális fényképezőgép 42,4 megapixeles 35 mm-es Full-Frame érzékelővel rendelkezik, így a kiváló minőség bárhol és bármikor elérhető az Ön számára.

PRÉMIUM KOMPAKT

RX1R II professzionális kompakt fényképezőgép 35 mm-es érzékelővel

DSC-RX1RM2
Kép a(z) RX1R II professzionális kompakt fényképezőgép 35 mm-es érzékelővel termékről

1 849 110 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t
Páratlan Full Frame kompakt gép

A felbontás eddig nem látott magasságokba tör

A Full Frame CMOS-érzékelő és a fix objektív kialakítás új szintekre emelte az RX1R II kompakt fényképezőgépet a készülék 42,4 megapixeles felbontásával és továbbfejlesztett képfeldolgozásával. A gyors AF, a visszahúzható elektronikus képkereső és a világ első állítható optikai aluláteresztő szűrője tökéletes bizonyíték arra, hogy a hibátlan, élvonalbeli teljesítmény és a mindent magába foglaló kényelem milyen tökéletes összhangra képes.

Újítások a képalkotás területén
Újítások a képalkotás területén

Nagy felbontású, Full Frame 42,4 megapixeles érzékelő, BIONZ X™ és ZEISS® objektív a páratlan részletgazdagságért.

Gyors, pontos Fast Hybrid AF
Gyors, pontos Fast Hybrid AF

A 399 fókuszsík fázisérzékelő AF pont nagymértékben növeli az AF sebességét és a lefedettséget.

Az első ilyen típusú aluláteresztő szűrő
Az első ilyen típusú aluláteresztő szűrő

Optimalizálja a képminőséget az aluláteresztő szűrő effektjeinek vezérlésével a felvételkészítési szándéknak, illetve helyzetnek megfelelően.

Visszahúzható XGA OLED Tru-Finder™
Visszahúzható XGA OLED Tru-Finder™

ZEISS® T* bevonat, valamint nagyfokú, 0,74x-es nagyítás, felbontás és kontraszt.

Dönthető LCD-kijelző
Dönthető LCD-kijelző

Felfelé nagyjából akár 109 fokban, lefelé pedig körülbelül 41 fokban dönthető, így változatos felvételkészítési szögeket alkalmazhat.

Sony | Fotógaléria
Kiváló képminőség

Megdöbbentő mélység nagy részletgazdagsággal

A 42,4 megapixeles hátsó megvilágítású 35 mm-es Full Frame Exmor R® CMOS-érzékelő, a továbbfejlesztett BIONZ X™ képfeldolgozó processzor és a fix objektíves kialakítás példa nélküli felbontású és érzékenységű felvételkészítést tesz lehetővé. Ezek a technológiai fejlesztések azok, amelyek a felvételeket egyedülállóan részletessé, természetessé és jól exponálttá teszik, a középpontból kiindulva egészen a szélekig, függetlenül a felvételkészítés körülményeitől.

Nagyobb AF-sebesség, precizitás és lefedettség

399 fókuszsík fázisérzékelő AF ponttal

Továbbfejlesztett fázis- és kontrasztérzékelő képességével az RX1R II Fast Hybrid AF rendszere a megszokotthoz képest gyorsabb, pontosabb és szélesebb területű autófókusz-lefedettséget és követési teljesítményt nyújt. Jobb és tisztább képeket készíthet minden alkalommal, anélkül, hogy egyetlen pillanatról is lemaradna.

Szélesebb AF-lefedettség — Gyorsabb AF-reakció

A képterületen található (a teljes képkocka szinte felének lefedettségét biztosító) 399 fázisérzékelő AF-pont. Körülbelül 30%-kal gyorsabb AF-reakció.

Szélesebb AF-lefedettség — Gyorsabb AF-reakció
Ragadja meg a pillanatot
Ragadja meg a pillanatot

Az új AF-C fókusz mód és az akár 5 képkocka/másodperc sebességű sorozatfelvétel, valamint az AF-követés kombinációja segít biztosítani, hogy magabiztosan örökíthesse meg az eseménydúsabb pillanatokat is.

A világ első állítható optikai aluláteresztő szűrője

Az LPF-effektusokat szabályozva maximálisan kifejezheti elképzeléseit

Három állítható optikai aluláteresztő szűrő effektbeállítás közül választhat: Ki (a képfelbontás előtérbe helyezéséhez), Magas (a moiré és a színeltérések csökkentéséhez) és Normál (ezen prioritások kiegyenlítéséhez). Mindegyik beállítás más módon optimalizálja a 42,4 megapixeles felbontású képérzékelő adottságait, hogy a képkészítési szándéknak és a helyzetnek leginkább megfelelő képminőséget biztosítsa.

Kettős célú LPF-vezérlés a még lenyűgözőbb hatásért

Hogyan felel meg az RX1R II egy olyan kettős célnak, amely egyébként nem lenne elérhető egyetlen fényképezőgéppel? Az alkalmi fényáramlás szétosztását [1] az 1-es aluláteresztő szűrő [2] és a 2-es aluláteresztő szűrő [4] közötti folyadékkristály [3] váltakozó feszültsége vezérli oly módon, hogy aktiválja, deaktiválja vagy módosítja az aluláteresztő szűrő effektusait. Az LPF-expozíciósorozat leegyszerűsíti az LPF-effektusok összehasonlítását.

Továbbfejlesztett használat

Kompakt kialakítású RX1R II. Ergonomikus vezérlőeszközök, visszahúzható EVF és a felvételkészítés során páratlan rugalmasságot biztosító dönthető LCD kijelző.

Megosztás érintéssel
Megosztás érintéssel

Az NFC technológia lehetővé teszi, hogy Android eszközeit az RX1R II fényképezőgépéhez érintve gyorsan átmásolhassa képeit és videóit Wi-Fi® kapcsolaton keresztül.

Testreszabás – PlayMemories Camera Apps™
Testreszabás – PlayMemories Camera Apps™

Kreatív igényeinek megfelelően adhat hozzá funkciókat.

*Megjegyzés: A szolgáltatások elérhetősége a régiótól függ.

Tekintsen meg további videókat
Tekintsen meg további videókat
Imaging Edge™ Remote, Viewer és Edit
Imaging Edge™ Remote, Viewer és Edit

Dobja fel a fotóit Imaging Edge asztali alkalmazásokkal. Remote: távvezérelheti a fotózást; Viewer: gyorsan megnézheti, értékelheti és kiválaszthatja a fotókat nagy képtárakból; Edit: RAW formátumú adatokból kiváló minőségű fotókat készíthet. Hozza ki a legtöbbet a Sony RAW-fájlokból, és tegye hatékonyabbá a munkáját.

Illusztráció
Imaging Edge™ Webcam

Az Imaging Edge Webcam alkalmazással egyszerűen használhatod Sony kamerádat kiváló minőségű webkameraként az élő streameléstől kezdve egészen a konferenciabeszélgetésekig.

iMovie
Kompatibilitás: iMovie, Final Cut Pro X

Ez a termék kompatibilis a Final Cut Pro X és iMovie szoftverekkel.

Műszaki adatok és funkciók

Az RX1R II az RX sorozat újabb nagyszerű tagja, amelynek tenyérméretű kompakt fényképezőgépei kivételes képminőséget és kényelmes működtetést biztosítanak; hátsó megvilágítású, körülbelül 42,4 effektív megapixeles, 35 mm-es Full Frame Exmor R® CMOS-érzékelővel rendelkezik, valamint 399 pontos fókuszsík fázisérzékelő AF teljesítménnyel, visszahúzható XGA OLED Tru-Finder™ keresővel, állítható optikai aluláteresztő szűrővel és számos egyéb funkcióval büszkélkedhet.
  • Hátulról megvilágított 35 mm-es Full Frame CMOS-érzékelő 42,4 megapixellel

  • BIONZ X™ képfeldolgozó processzor

  • Nagy blendével rendelkező ZEISS® Sonnar T* 35 mm-es F2 objektív

  • Gyors Fast Hybrid AF funkció 399 fázisérzékelő AF ponttal

  • A világ első állítható optikai aluláteresztő szűrője

Érzékelő típusa
35 mm-es Full Frame (35,9 mm × 24,0 mm) Exmor R® CMOS-érzékelő, 3:2-es képarány
Pixelek száma (valódi)
Kb. 42,4 megapixel
ISO érzékenység (állókép) (ajánlott expozíciós index)
ISO 100–25 600 (1/3 FÉ lépésköz) (ISO 50/64/80/32 000/40 000/51 200/64 000/80 000/102 400 értékig növelhető), AUTO (ISO 100–102 400, választható felső/alsó határ), Többképes NR: ISO 100–102 400 (1 FÉ lépésköz), AUTO (ISO 100–102 400, választható felső/alsó határ)
ISO érzékenység (film)
ISO 100-25600

A doboz tartalma

Akkumulátorkészlet (NP-BX1), AC adapter, Micro USB-kábel, Vállszíj, Objektívsapka, Védősapka csatlakozóaljzathoz, Használati útmutató, Tisztítókendő, Akkumulátortöltő, Nézőkesapka

A Sony nem csupán izgalmas élményeket nyújtó termékeket, szolgáltatásokat és tartalmakat kínál, hanem célja az is, hogy tevékenységei során zéró környezeti lábnyomot hagyjon hátra Tudjon meg többet a Sonyról és a környezetvédelemről

Értékelések és díjak

A felhasználók véleménye