RX1R II

Full Frame. Tenyéri méret.

Ez a kompakt digitális fényképezőgép 42,4 megapixeles 35 mm-es Full-Frame érzékelővel rendelkezik, így a kiváló minőség bárhol és bármikor elérhető az Ön számára.

KOMPAKT FÉNYKÉPEZŐGÉPEK

RX1R II professzionális kompakt fényképezőgép 35 mm-es érzékelővel

DSC-RX1RM2

Kép a(z) RX1R II professzionális kompakt fényképezőgép 35 mm-es érzékelővel termékről

1 499 990 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t

Páratlan Full Frame kompakt gép

A felbontás eddig nem látott magasságokba tör

A Full Frame CMOS-érzékelő és a fix objektív kialakítás új szintekre emelte az RX1R II kompakt fényképezőgépet a készülék 42,4 megapixeles felbontásával és továbbfejlesztett képfeldolgozásával. A gyors AF, a visszahúzható elektronikus képkereső és a világ első állítható optikai aluláteresztő szűrője tökéletes bizonyíték arra, hogy a hibátlan, élvonalbeli teljesítmény és a mindent magába foglaló kényelem milyen tökéletes összhangra képes.

Újítások a képalkotás területén

Újítások a képalkotás területén

Nagy felbontású, Full Frame 42,4 megapixeles érzékelő, BIONZ X™ és ZEISS® objektív a páratlan részletgazdagságért.

Gyors, pontos Fast Hybrid AF

Gyors, pontos Fast Hybrid AF

A 399 fókuszsík fázisérzékelő AF pont nagymértékben növeli az AF sebességét és a lefedettséget.

Az első ilyen típusú aluláteresztő szűrő

Az első ilyen típusú aluláteresztő szűrő

Optimalizálja a képminőséget az aluláteresztő szűrő effektjeinek vezérlésével a felvételkészítési szándéknak, illetve helyzetnek megfelelően.

Visszahúzható XGA OLED Tru-Finder™

Visszahúzható XGA OLED Tru-Finder™

ZEISS® T* bevonat, valamint nagyfokú, 0,74x-es nagyítás, felbontás és kontraszt.

Dönthető LCD-kijelző

Dönthető LCD-kijelző

Felfelé nagyjából akár 109 fokban, lefelé pedig körülbelül 41 fokban dönthető, így változatos felvételkészítési szögeket alkalmazhat.

Sony | Fotógaléria

Kiváló képminőség

Megdöbbentő mélység nagy részletgazdagsággal

A 42,4 megapixeles hátsó megvilágítású 35 mm-es Full Frame Exmor R® CMOS-érzékelő, a továbbfejlesztett BIONZ X™ képfeldolgozó processzor és a fix objektíves kialakítás példa nélküli felbontású és érzékenységű felvételkészítést tesz lehetővé. Ezek a technológiai fejlesztések azok, amelyek a felvételeket egyedülállóan részletessé, természetessé és jól exponálttá teszik, a középpontból kiindulva egészen a szélekig, függetlenül a felvételkészítés körülményeitől.

 • Full Frame Exmor R® érzékelő
 • ZEISS® Sonnar T* 35 mm-es F2 objektív
 • BIONZ X™ képfeldolgozó processzor

Nagyobb AF-sebesség, precizitás és lefedettség

399 fókuszsík fázisérzékelő AF ponttal

Továbbfejlesztett fázis- és kontrasztérzékelő képességével az RX1R II Fast Hybrid AF rendszere a megszokotthoz képest gyorsabb, pontosabb és szélesebb területű autófókusz-lefedettséget és követési teljesítményt nyújt. Jobb és tisztább képeket készíthet minden alkalommal, anélkül, hogy egyetlen pillanatról is lemaradna.

Szélesebb AF-lefedettség — Gyorsabb AF-reakció

A képterületen található (a teljes képkocka szinte felének lefedettségét biztosító) 399 fázisérzékelő AF-pont. Körülbelül 30%-kal gyorsabb AF-reakció.

Szélesebb AF-lefedettség — Gyorsabb AF-reakció
Ragadja meg a pillanatot

Ragadja meg a pillanatot

Az új AF-C fókusz mód és az akár 5 képkocka/másodperc sebességű sorozatfelvétel, valamint az AF-követés kombinációja segít biztosítani, hogy magabiztosan örökíthesse meg az eseménydúsabb pillanatokat is.

A világ első állítható optikai aluláteresztő szűrője

Az LPF-effektusokat szabályozva maximálisan kifejezheti elképzeléseit

Három állítható optikai aluláteresztő szűrő effektbeállítás közül választhat: Ki (a képfelbontás előtérbe helyezéséhez), Magas (a moiré és a színeltérések csökkentéséhez) és Normál (ezen prioritások kiegyenlítéséhez). Mindegyik beállítás más módon optimalizálja a 42,4 megapixeles felbontású képérzékelő adottságait, hogy a képkészítési szándéknak és a helyzetnek leginkább megfelelő képminőséget biztosítsa.

Media Object

Videó lejátszása

Kettős célú LPF-vezérlés a még lenyűgözőbb hatásért

Hogyan felel meg az RX1R II egy olyan kettős célnak, amely egyébként nem lenne elérhető egyetlen fényképezőgéppel? Az alkalmi fényáramlás szétosztását [1] az 1-es aluláteresztő szűrő [2] és a 2-es aluláteresztő szűrő [4] közötti folyadékkristály [3] váltakozó feszültsége vezérli oly módon, hogy aktiválja, deaktiválja vagy módosítja az aluláteresztő szűrő effektusait. Az LPF-expozíciósorozat leegyszerűsíti az LPF-effektusok összehasonlítását.

Továbbfejlesztett használat

Kompakt kialakítású RX1R II. Ergonomikus vezérlőeszközök, visszahúzható EVF és a felvételkészítés során páratlan rugalmasságot biztosító dönthető LCD kijelző.

 • Visszahúzható elektronikus képkeresőVisszahúzható elektronikus képkereső
 • Az intuitívabb felvételkészítésértÖsztönös fényképezés
 • Könnyebb vezérlésKönnyebb vezérlés
Megosztás érintéssel

Megosztás érintéssel

Az NFC technológia lehetővé teszi, hogy Android eszközeit az RX1R II fényképezőgépéhez érintve gyorsan átmásolhassa képeit és videóit Wi-Fi® kapcsolaton keresztül.

Testreszabás – PlayMemories Camera Apps™

Testreszabás – PlayMemories Camera Apps™

Kreatív igényeinek megfelelően adhat hozzá funkciókat.

*Megjegyzés: A szolgáltatások elérhetősége a régiótól függ.

Tekintsen meg további videókat

Tekintsen meg további videókat

Minden igényt kielégítő tartozékok

Professzionális opciók – változatosabb felvételkészítés

Bővítse a lehetőségek tárházát, és készítse el fényképeit professzionális minőségben a kifejezetten az RX1R II fényképezőgéphez tervezett kiegészítőkkel.

Imaging Edge™ Remote, Viewer és Edit

Imaging Edge™ Remote, Viewer és Edit

Dobja fel a fotóit Imaging Edge asztali alkalmazásokkal. Remote: távvezérelheti a fotózást; Viewer: gyorsan megnézheti, értékelheti és kiválaszthatja a fotókat nagy képtárakból; Edit: RAW formátumú adatokból kiváló minőségű fotókat készíthet. Hozza ki a legtöbbet a Sony RAW-fájlokból, és tegye hatékonyabbá a munkáját.

Capture One (for Sony)

Capture One (Sonyhoz)

A Capture One Express (for Sony) egy ingyenes, díjnyertes szerkesztőszoftver RAW fájlok kidolgozásához, egyszerű kezeléssel és hatékony szerkesztőeszközökkel. A Capture One Pro (Sonyhoz) még több szerkesztőeszközt és számítógéppel összekapcsolt fotózási lehetőséget biztosít. 

iMovie

Kompatibilitás: iMovie, Final Cut Pro X

Ez a termék kompatibilis a Final Cut Pro X és iMovie szoftverekkel.

Műszaki adatok és funkciók
Az RX1R II az RX sorozat újabb nagyszerű tagja, amelynek tenyérméretű kompakt fényképezőgépei kivételes képminőséget és kényelmes működtetést biztosítanak; hátsó megvilágítású, körülbelül 42,4 effektív megapixeles, 35 mm-es Full Frame Exmor R® CMOS-érzékelővel rendelkezik, valamint 399 pontos fókuszsík fázisérzékelő AF teljesítménnyel, visszahúzható XGA OLED Tru-Finder™ keresővel, állítható optikai aluláteresztő szűrővel és számos egyéb funkcióval büszkélkedhet.
 • Hátulról megvilágított 35 mm-es Full Frame CMOS-érzékelő 42,4 megapixellel

 • BIONZ X™ képfeldolgozó processzor

 • Fonticon_Zeiss_logo

  Nagy blendével rendelkező ZEISS® Sonnar T* 35 mm-es F2 objektív

 • Gyors Fast Hybrid AF funkció 399 fázisérzékelő AF ponttal

 • A világ első állítható optikai aluláteresztő szűrője

Érzékelő típusa
35 mm-es Full Frame (35,9 mm × 24,0 mm) Exmor R® CMOS-érzékelő, 3:2-es képarány
Pixelek száma (valódi)
Kb. 42,4 megapixel
ISO érzékenység (állókép) (ajánlott expozíciós index)
ISO 100–25 600 (1/3 FÉ lépésköz) (ISO 50/64/80/32 000/40 000/51 200/64 000/80 000/102 400 értékig növelhető), AUTO (ISO 100–102 400, választható felső/alsó határ), Többképes NR: ISO 100–102 400 (1 FÉ lépésköz), AUTO (ISO 100–102 400, választható felső/alsó határ)

A doboz tartalma

Akkumulátorkészlet (NP-BX1), AC adapter, Micro USB-kábel, Vállszíj, Objektívsapka, Védősapka csatlakozóaljzathoz, Használati útmutató, Tisztítókendő, Akkumulátortöltő, Nézőkesapka

A Sony nem csupán izgalmas élményeket nyújtó termékeket, szolgáltatásokat és tartalmakat kínál, hanem célja az is, hogy tevékenységei során zéró környezeti lábnyomot hagyjon hátra Tudjon meg többet a Sonyról és a környezetvédelemről

Értékelések és díjak

A szakértők véleménye