558 203 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t
690

4.5 termék 690 vásárlói vélemény alapján

431
214
28
6
11
Képminőség

Kiváló

Hangminőség

Kiváló

Kialakítás

Egyszerű használat

Figyelem: A termékekről írt értékelésekben termékváltozatok jelenhetnek meg. A termékekről írt értékelésekben olyan termékváltozatok, szolgáltatások és/vagy funkciók szerepelhetnek, amelyek nem érhetők el minden országban.

Leghasznosabb pozitív értékelés
0

The Ideal Travel Solution ?

DSC-RX10M3 2017.02.13. Rendezés elve: Maltadon 60 (Egyesült Királyság) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

I bought the RX10 MK3 a month ago. I was looking for a one piece travel option for those occasions when it simply is not practical to take a DSLR and a bag of lenses. The principal attraction was the 24-600mm lens. Although I have not had a chance to use it extensively yet ( winter weather ! ) The shots I have taken are very impressive. I've printed a few to A3+ and the image quality is stunning. It's not high end DSLR lens quality. But, it's very close ! I'm not really a big movie person so have not had a chance to use the 4k facility to it's best advantage but I'm sure I will get there. The build quality is superb. Overall, very pleased. two shots attached. landscape at 24mm ISO 125 and a Sparrowhawk at 600mm ISO 1250

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

19

0

Leghasznosabb negatív értékelés
0

SAV pour Sony RX10 III

DSC-RX10M3 2017.09.03. Rendezés elve: Michden (Franciaország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

J'ai acheté le produit il y a moins de 2 mois. Après un peu plus de 2000 clichés il est tombé en panne: l'écran s'est mis à avoir une image qui vacillait à toute vitesse puis j'ai eu une grande barre noire en travers de l'écran. Je l'ai envoyé au SAV Sony à Ribeauvillé en suivant les instructions du vendeur Digixo (très très bien, facile à contacter et bons renseignements) . Sony emploie un sous traitant pour réparer ses produits. Après réception au service SAV aucun contact de ce service pour m'avertir quand mon produit sera réparé (je les ai avertis que je partais en voyage dans un délai bref, je crois qu'ils s'en moquent !!!) , à l'accueil de ce sav on me donne un numéro surtaxé (merci bien) si je veux en savoir plus.... Donc j'attends le retour de ce produit , il parait que ça prend entre 2 et 3 semaines .... Sinon le produit est excellent mais je pense qu'il s'adresse à des photographes avertis car il y a de nombreuses fonctionnalités et de très nombreux réglages à faire avant utilisation... un seul gros point noir , le SAV Sony...

Képminőség

Funkciók

Dizájn

Egyszerű használat

Átlagos

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

3

0

690 vásárlói vélemény

0

Die perfekte Kamera für alle Situationen

DSC-RX10M3 2021.11.17. Rendezés elve: MarcusW (Németország)

Ich habe die Kamera vor ungefähr 6 Monaten gekauft und freue mich über jedes Foto was ich mit der Kamera schieße. Immer das richtige Objektiv dabei und fantastischer Autofocus.

Képminőség

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Très bon produit

DSC-RX10M3 2021.11.07. Rendezés elve: Lonelystar (Franciaország)

Produit fiable utilisé depuis 5 ans dans de nombreuses configurations photo et vidéo

Képminőség

Kiváló

Hangminőség

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Beindruckender Zoom

DSC-RX10M3 2021.10.18.  (Németország)

Detailreicher Bilder sind möglich :) Schöne Urlaubserinnerungen

Képminőség

Kiváló

Dizájn

Átlagos

Egyszerű használat

Átlagos

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Overloaded with features

DSC-RX10M3 2021.10.17.  (Egyesült Királyság)

Purchased prior to pandemic so impossible to join camera club, had to rely on online tutorials to get to grips with the camera. Most tutorials assume you're already familiar with a Bridge camera, which I wasn't so it's been a struggle to get much beyond the basics out of it. In experienced hands it's clearly a great bit of kit with an amazing lens that allows you to not have to lug around an array of different lenses for different jobs. All-in-all, not a camera for novices.

Képminőség

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Átlagos

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

Válasz a következőtől: Sony Support Team
2021.10.20.

Hi Eric,

Thank you for your review.
We're glad to hear that you're enjoying your Camera, and hope you continue to enjoy it for years to come. We're glad to keep you as one of our loyal Sony family members.

We would recommend using our online help guide for this camera as it's very comprehensive and thorough and you can even search using it: https://bit.ly/3m5eVKN. But rest assured, we'll pass your feedback to the relevant channels for future consideration and development.
If you need any assistance in the future, you can contact us using this link: https://bit.ly/2NwYLXL.

Sawy @ Sony Support UK

0

Excellent quality

DSC-RX10M3 2021.10.17. Rendezés elve: Tony2309 (Egyesült Királyság)

I brought this product in may 2021 had great results

Képminőség

Kiváló

Hangminőség

Kiváló

Dizájn

Megfelelő

Egyszerű használat

Gyenge

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Exceptional camera

DSC-RX10M3 2021.10.15. Rendezés elve: LesJames (Egyesült Királyság)

I have been buying this camera ever since the first model came out and am anxiously waiting for the next model. That is to say there is nothing wrong with this model, I am always on the lookout for new technology.

Képminőség

Kiváló

Hangminőség

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

1

0

0

Top Kamera

DSC-RX10M3 2021.10.15. Rendezés elve: Lotte 2012 (Németország)

Eine sehr gut ausgestattete Kamera die sehr gute Bilder macht. Einen Ersatzakku sollte man auf jeden Fall immer mit dabei haben wenn viel fotografiert wird und vom Gewicht her ist die Kamera etwas schwerer als eine normale DSLR. Ansonsten, wer Wert auf gute Bilder legt nimmt dieses gern in Kauf. Ich kann die Kamera weiter empfehlen.

Képminőség

Kiváló

Hangminőség

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Multi-Talent

DSC-RX10M3 2021.10.14. Rendezés elve: Kn4llfr0sch (Németország)

Fast 2 Jahre begleitet mich die Kamera schon. Perfekt auch für Anfänger. Sie macht starke Bilder und ist auch nicht unnötig kompliziert.

Képminőség

Kiváló

Hangminőség

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Perfect all round camera

DSC-RX10M3 2021.10.14. Rendezés elve: Johnnyz (Egyesült Királyság)

I bought this to replace my Nikon 7500 and Sigma 500mm telephoto which I used on safari’s. I have been really impressed with the image quality and no longer have shoulder and arm ache. I can’t really think of anything negative to say, the camera is relatively compact, easy to use and gives great results.

Képminőség

Kiváló

Hangminőség

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

1

0

0

Beaucoup de fonctions et de très belles photos

DSC-RX10M3 2021.10.14. Rendezés elve: herisson83 (Franciaország)

Je n'ai pas encore exploré toutes les fonctionnalités de cet appareil, mais je suis très satisfait par son utilisation, le mode auto fait déjà des merveilles.

Képminőség

Kiváló

Hangminőség

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

Válasz a következőtől: Customer Support
2021.10.18.

Bonjour herisson83,
Nous avons lu votre commentaire avec attention.
C'est de notre plaisir d'entendre que votre DSC-RX10M3 vous satisfait. Nous restons à votre disposition si besoin via ce lien: https://bit.ly/2oCYGVR (copiez-collez cette adresse dans votre navigateur).
Rania@Sony support FR

0

Hervorragende Kamera für alle Einsatzzwecke

DSC-RX10M3 2021.10.13. Rendezés elve: Dieter D (Németország)

Bewährt sich im Nahbereich, Weitwinkel und Tele - mit beeindruckender Bild- und Filmqualität

Képminőség

Kiváló

Hangminőség

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Excellent appareil photo

DSC-RX10M3 2021.10.13. Rendezés elve: Alfdu35 (Franciaország)

Utilisé surtout pour des photos de vacances et j'en suis très content. Un seul bémol, la documentation est extrêmement légère (notice inexistante)et le menu de l'appareil assez complexe . Donc difficile d'exploiter l'appareil à fond . Sans cela j'aurais mis 5 étoiles ! Dommage.

Képminőség

Kiváló

Hangminőség

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Átlagos

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Très bon boitier servi par une optique au top.

DSC-RX10M3 2021.10.13. Rendezés elve: Gilles_59 (Franciaország)

Le RX10 III est un très bon boitier que l'on ne se lasse pas d'emporter avec soi. il est servi par une optique Zeiss absolument bluffante par sa luminosité et son piqué. On n'ose pas imaginer ce que cela pourrait donner avec un capteur plus grand. On regrettera néanmoins la complexité des menus qui aurait pu être en partie évitée si l'écran avait été tactile...

Képminőség

Kiváló

Hangminőség

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Not as good as expected

DSC-RX10M3 2021.10.13. Rendezés elve: Camera4me (Egyesült Királyság)

3 months into using the camera and not too impressed. Struggles with focus, aperture down to 2.4 but still a busy background, trying to focus anything in the sky is hard as can't focus on subject, cumbersome, lots of noise in shots unless fairly good weather conditions, doesn't crop photos well as pixelates too much, access to dial on back slightly too far over to reach. Good points are that it's an all in one, battery life reasonable, lots of in camera options, focus hold button useful, good zoom. Overall this camera is just about OK but I rate it expensive for what it is.

Képminőség

Átlagos

Hangminőség

Átlagos

Dizájn

Megfelelő

Egyszerű használat

Megfelelő

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Super Allrounder bei Reisen

DSC-RX10M3 2021.10.13.  (Németország)

Hochwertige Verarbeitung, Gutes Händling. Optik Zeiss-Qualität. Bild und Video sehr gute Qualität in Abbildung und Ton (mit externes Microphone). In Verwendung mit der Handy-App erspart eine zusätzliche Verbedienung. Nachteil - hoher Stromverbrauch (auch im Ruhezustand), kein Ladegerät im Lieferumfang. Monitor lässt sich nicht seitlich positionieren. Trotzdem eine Empfehlung.

Képminőség

Kiváló

Hangminőség

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Presque parfait !

DSC-RX10M3 2021.10.13. Rendezés elve: Bob2720211013 (Franciaország)

J’aurais aimé un module GPS pour que les photos aient l’info dans l’EXIF. Les accroches de la bandoulière mériterai d’être revues pour mieux équilibrer l’appareil (il se retrouve de biais vers l’avant, c’est peu confortable). Pour le reste, c’est un appareil génial !

Képminőség

Kiváló

Hangminőség

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Great Camera for every situation

DSC-RX10M3 2021.10.13. Rendezés elve: Daveislander (Egyesült Királyság)

Bought this camera for my wife to take nature photographs mainly of red squirrels Results have been excellent.

Képminőség

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Fonctionnalités excellentes

DSC-RX10M3 2021.10.13. Rendezés elve: bil10 (Franciaország)

Très belles photos depuis 2 mois que je posséde cet APN correspond à mes attentes

Képminőség

Kiváló

Hangminőség

Kiváló

Dizájn

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Appareil complet et performant

DSC-RX10M3 2021.09.05. Rendezés elve: petelo (Franciaország)

J'utilise cet appareil depuis plus d'un an et j'en suis totalement satisfait, hormis la durée de vie des batteries

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Rafiné

DSC-RX10M3 2021.08.30. Rendezés elve: Oss200 (Franciaország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

J'ai acheté cet article pour son zoom important et pour la qualité des photos en lumière faible. Je n'ai pas été déçu. Mais évidemment, il est un peu lourd et volumineux, et donc un peu gênant en voyage ; mais on ne peut pas tout avoir. Pour mémoire, j'ajouterais que l'extraction et la lecture des films est un peu compliquée.

Képminőség

Funkciók

Dizájn

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Great quality,feature packed camera.

DSC-RX10M3 2021.08.25. Rendezés elve: Beej51 (Egyesült Királyság) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Purchased recently and have been very impressed with the quality and features built into this camera along with a super 60x lens. Still experimenting as there are so many features to make use off and changing from Nikon,getting used to button positions is fun but worth it. I find the x60 zoom adequate for my personal use and the convenience of not having to carry a few lenses and dslr body when out and about is worth it,although professionals may disagree but as the majority of users are enthusiast/hobbyist/beginners its a very capable camera and well worth a purchase. My only small gripe is the spring loaded lens cap,doesnt feel very secure and keep having to check it hasnt dropped off especially when a filter has been added to lens,a small cord attached to cap and camera body would be reassuring.

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

1

0

0

Fonctionnalités

DSC-RX10M3 2021.08.17. Rendezés elve: caoucin (Franciaország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Il n' y a qu'un mois que j'ai cet appareil et l'étudie. Un super point est la longueur focale (600 mm) pour un poids très raisonnable. Le point qui me chagrinne est le manque d'explications pour l'usage de toutes les touches et des indications apparaissant à l'écran. Mais c'est certainement un excellent appareil une fois qu'on le connait.

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Átlagos

Egyszerű használat

Megfelelő

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

Válasz a következőtől: Customer support
2021.08.20.



Bonjour,
Nous avons lu votre commentaire avec attention.
Le mieux est de contacter notre assistance.
Nous vous invitons à vérifier ce lien : https://bit.ly/2oCYGVR (copiez-collez cette adresse dans votre navigateur).
Équipe Sony Support

0

Très interessant

DSC-RX10M3 2021.08.08. Rendezés elve: Cerf71 (Franciaország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Interessant de par ses performances et sa conception.

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

bridge

DSC-RX10M3 2021.08.08. Rendezés elve: baboun le norvégien (Franciaország)

le top du top.le zoom est une merveille 25/600 zeiss T .qualité d images très bonne

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

1

0

0

Super qualité d'image et fonctionnalités poussées

DSC-RX10M3 2021.08.05. Rendezés elve: Nonotte06 (Franciaország)

Produit sophistiqué qu'il faut prendre le temps de découvrir. Nombreuses fonctionnalités et superbe qualité d'image.

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Dizájn

Egyszerű használat

Átlagos

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Appareil très complet et complexe

DSC-RX10M3 2021.07.27. Rendezés elve: Coyote15 (Franciaország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

J ai réussi de beaux clichés, la qualite des images correspond bien à mes attentes. L'optique est bluffante . Le menu et les réglages demandent un investissement certain. Un débutant risque d être dérouté . Bien que débrouillé, je n ai pas tiré toutes les possibilités de cet engin. Tant mieux! En bref, je m'amuse bien....

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Átlagos

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Glasklare Fotos

DSC-RX10M3 2021.07.14. Rendezés elve: camelmarkus (Németország)

Ich habe diese Kamera nun ein paar Wochen und bin begeistert! Das lichstarke Objektiv ist sensationell und ergibt sehr schöne und klare Fotos. In Verbindung mit dem großzügigen Zoom bis 600 mm braucht man wirklich keine Spiegelreflexkamera mit Wechselobjektiven mehr. Natürlich bin ich kein Profi, aber ich weiß, welche Qualitäten ordentliche Fotos haben müssen. Auch die Lichtausbeute bei dunklem Hintergrund und abends ist fast unwirklich. Ich bin mit der Kamera hochzufrieden!

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

1

0

0

Great lens and some super features.

DSC-RX10M3 2021.07.05. Rendezés elve: DLGG (Egyesült Királyság) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Everything I say is based on having only owned the camera for 3 weeks . However, my initial reaction is extremely positive. It has already produced some super pictures and given me a great insight into its obvious potential.

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Dizájn

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

1

0

Válasz a következőtől: Customer Support
2021.07.08.

Hi DLGG,

We're glad to hear that you're enjoying your camera and hope you continue to enjoy it for years to come. We're happy to welcome you into the Sony family!

If you need further assistance, you can contact us using this link: https://bit.ly/2NwYLXL

Sony Support UK

0

excellent appareil

DSC-RX10M3 2021.06.12. Rendezés elve: steto 13 (Franciaország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

J ai acheté cet appareil il y a un mois..Venant d'un réflex haut de gamme ( changé à cause d'un problème d'épaule)je suis blufflé par la qualité des images et un incroyable zoom: 600optique x 4 en numérique!!Même sans appui, au zoom maxi les phootos sont possible et nettes.Pour moi 2 inconvénients: - la premiere mise en route de la journée est un peu longue - une seconde batterie est nécessaire J'ai acheté chez SONY une seconde batterie et un chargeur secteur externe.. Bref que du bonheur Ne vous inquietez pas: le menu n est vraiment pas difficile

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

1

0

0

Tolle Kamera

DSC-RX10M3 2021.05.19. Rendezés elve: Beppo2816 (Németország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

vor knapp 3 Monaten gekauft, und sehr zufrieden. Kamera ist zwar kein Leichtgewicht, aber man hat alles dabei. Kein Objektivwechsel mehr notwendig.

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Tolle Handhabung

DSC-RX10M3 2021.05.17. Rendezés elve: Hel14 (Németország)

Bin von Sony überzeugt. Auch das kein Spiegel mehr drin ist. Sehr schnelle Auslösug und vor allem das Zeisobjektiv.

Képminőség

Funkciók

Dizájn

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Great all round camera

DSC-RX10M3 2021.05.08. Rendezés elve: ns61 (Egyesült Királyság) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Used the last few time's while out hiking since I bought it a about a month ago, light to carry great telephoto lens for wildlife, good quality photographs

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

hyper complet

DSC-RX10M3 2021.05.06. Rendezés elve: grogrou (Franciaország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

moins d'un mois que je l'ai acheté et pas encore maîtrisé. Mais déjà il me séduit avec de superbes photos avec le 600 mm.

Képminőség

Funkciók

Dizájn

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

1

0

Excellent pour remplacer un reflex et objectifs

DSC-RX10M3 2021.05.05. Rendezés elve: Tanker 67 (Franciaország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Appareil de très bonne facture! Les images sont superbes à tous points de vue!

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Sony RX 10 III

DSC-RX10M3 2021.04.25. Rendezés elve: Infamerru (Franciaország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Très satisfait de ce produit qui pour moi est un excellent compromis

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Dizájn

Átlagos

Egyszerű használat

Átlagos

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Mode d'emploi déplorable

DSC-RX10M3 2021.04.22. Rendezés elve: jojo69490 (Franciaország)

Ce produit a l'air super, dommage que le premier jour il ne fonctionne déjà pas correctement: Pas d'illumination de l'AF Pas de loupe de mise au point sans compter le manque de chargeur !!!

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Egyszerű használat

Átlagos

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

Válasz a következőtől: Customer Support
2021.04.26.

Bonjour jojo69490,
Nous sommes désolés pour la gêne occasionnée.
Le mieux est de contacter notre assistance.
Nous vous invitons à vérifier ce lien: https://bit.ly/2oCYGVR (copiez-collez cette adresse dans votre navigateur).
Équipe Sony Support.

0

Excellent

DSC-RX10M3 2021.04.16. Rendezés elve: Landscape Dave (Egyesült Királyság) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

I purchased my Sony RX10M3 a couple weeks ago and have been very please with the range of test shots that I have so far taken. These test shot include macro, wide angle and 600mm telephoto shot and series of fill in flash test, all of which have produced good results. The range of options and servings is at first somewhat daunting but having purchased a good user guide book and using a little common sense and experimentation I now feel comfortable with the cameras operations. The images of small birds in the garden using high speed must shutter setting are amazing. The camera on first handling feels quite heavy compared to other bridge cameras but after only a couple of week I do not really notice this, although some other users have commented on this. With the relaxation of travel rules on 26th April I am looking forward to a couple weeks in the Scottish Highlands and the chance to put the camera through it's paces etc.

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

1

0

0

Leicht Bedienbar

DSC-RX10M3 2021.04.13. Rendezés elve: Hapelau (Németország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Toll in der Bedienung und um Klassen besser als meine Spiegelreflexkamera von Nikon.

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

De très bonne qualité.

DSC-RX10M3 2021.03.31. Rendezés elve: Mick 37 (Franciaország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Débutant en photographie je trouve ce bridge très accessible. On peut facilement progresser et se faire plaisir avec. Le seul bémol c'est l'autonomie. Point faible visiblement de tous les bridge.

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Dizájn

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

If I Could Only Own 1 Camera

DSC-RX10M3 2021.03.26. Rendezés elve: RussellP (USA)

I'm an old man. It took me a long time to convert to digital from film. I only used DSLR's. I got this camera because of it's versatility, quality, incredibly wide ranging lens, and sensor size. I am an outdoor person. I've used the camera now for 3 years and I just keep getting better and better with it. I have lovely 15 X 30 prints on the wall of my home shot with this. Why am I writing this today? I just returned from 3 days of kayak camping in FL Bay's 10,000 Islands. Heading out to the islands the camera was on my deck. I endured high winds and surf, 4 to 5 foot swells washed over me and the kayak. I was certain that I would be using my camera insurance to get a new one. I got to the island, and the camera was fine, worked beautifully. Besides a great all-in-one camera it is one tough beauty. I have a DSLR, GoPro's, an RX0 plus my RX10. All have their place and purpose, but if I were forced to to choose only one camera, it would hands down be my RX10.

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

1

0

0

Not having to use so many different lenses.

DSC-RX10M3 2021.03.24. Rendezés elve: sand46 (Egyesült Királyság) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

I bought it some weeks ago.I am still learning my way around all the features.

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

1

0

0

Licht und Schatten

DSC-RX10M3 2021.03.19. Rendezés elve: Siegfried J (Németország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Die Leistungsfähigkeit im Bereich Foto und Videoaufnahmen ist sehr überzeugend. Umso bescheidener ist dagegen das mit gelieferte Handbuch. Unheimlich vielseitig und vielsprachig, aber für die Handhabung der hochkarätigen Kamera keine echte Unterstützung. Schade, dass das Handbuch den Gesamteindruck nachhaltig stört.

Képminőség

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

Válasz a következőtől: Sony
2021.03.23.

Hi Siegfried,

danke für dein Feedback. Unter dem folgenden Link findest du die Web-Anleitung der Kamera: http://bit.do/fPVfu (kopiere den Link und füge ihn in ein neues Browserfenster ein). Solltest du noch Hilfe benötigen, empfehlen wir dir, uns direkt zu kontaktieren. Die Kontaktdaten findest du unter dem folgenden Link: http://bit.do/fKeMk.

Sony Support DE

0

Very good small camera

DSC-RX10M3 2021.03.15. Rendezés elve: funnel (Egyesült Királyság) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

I bought this a couple of weeks ago. I was pleasantly surprised how good the image quality is. I am used to carrying an DSLR and additional lenses so practicality is great.

Képminőség

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Great Zoom

DSC-RX10M3 2021.03.14. Rendezés elve: Murphy2010 (Egyesült Királyság) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Great camera for wildlife enthusiasts, auto focus is superb

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Átlagos

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Tolles Objektiv

DSC-RX10M3 2021.03.08. Rendezés elve: Prosecco (Németország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Bisher hab ich den Kauf dieser Kamera nicht bereut

Képminőség

Funkciók

Dizájn

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

plein de possibilités

DSC-RX10M3 2021.03.04. Rendezés elve: krikri85 (Franciaország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

très content de mon achat reste maintenant à maîtriser son potentiel pas toujours évident....

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Remek Funkciók!

DSC-RX10M3 2021.02.27. Rendezés elve: MrTG78 (Magyarország)

Kiváló képminőség fotó/videó csak ajánlani tudom!!!

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

0

0

0

Un tout en 1

DSC-RX10M3 2021.02.15. Rendezés elve: nicbart (Franciaország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Bon produit et bon rapport qualité/prix pour qui veut tout faire que ce soit du paysage, portrait, et surtout animalier avec un seul boitier/Objectif. Bien sure ce n'est pas un reflex mais pour ce prix là la palette des fonctionnalités est large avec une bonne qualité d'image qui reste proche des reflex du moment que l'on ne zoom pas à 100% ce qui n'est pas souvent le cas (sauf tirage grand format). Seul reproche le viseur qui est pour moi un peu petit pour de l'animalier (habitué au reflex) et qui demande une certaine habitude pour cadrer à pleine focale. Sur la vidéo pas de commentaire car je ne l'utilise pas. D'ailleurs ce serait bien que les marques construisent des boitiers spécifiques photo afin de ne pas avoir à payer des fonctionnalités (4K, 8K....) qui ne servent pas du tout à ceux qui veulent uniquement faire de la photo.

Képminőség

Funkciók

Dizájn

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

1

0

0

Great Cameral et down by Sony's refusal to honour

DSC-RX10M3 2021.02.10. Rendezés elve: Nigel1 (Egyesült Királyság) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Bought this camera through Amazon as Amazon were shown as a "recommended" retailer on Sony web page. Sony have now refused to honour their 2021 Winter cashback promotion saying that Amazon is not on the list of participating retailers. There is no option to view the list of participating retailers before making a purchase as you cannot see tis until you make a claim which 30 days after purchase. Sony are still pushing Amazon as a retailer to purchase camera from on their website. Have always bought Sony tvs for decades but will not buy another Sony product after this if this is how they behave.

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

Válasz a következőtől: Sony Support UK
2021.02.13.

Hi Nigel1,

Thank you for your review.

We’re glad to learn that you are happy with the overall performance of the camera. We’re sorry to inform you that Amazon is not a participating dealer in this promotion. You can find the list of participating dealers here: https://bit.ly/3aVU8lW. You can also find more information about the participating dealers and more information about the campaign in the frequent asked questions here: http://bit.ly/3qiSVM3. If you require further assistance, you may contact us using the details in the following link: https://bit.ly/2Uadm09.

Sony Support UK

0

Excellent appareil polyvalent

DSC-RX10M3 2021.01.31. Rendezés elve: 10Jeff (Franciaország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Possédant dans le passé un RX100, deux caméras Pro (Sony) et un reflex avec plusieurs objectifs d'une autre marque je n'ai pas été dépaysé par le menu du RX10 III. Un petit temps d'adaptation est nécessaire pour maitriser l'appareil mais une fois l'assimilation des fonctions faites ce n'est franchement que du positif !. L'appareil vous permet d'avoir une qualité-photo qui s'approche d'un reflex avec son parc d'objectifs en moins !. Le zoom qui monte à 600 mm est franchement impressionnant un grand bravo aux ingénieurs de chez Sony car le RX10 III nous permet d'avoir un appareil de qualité en toutes situations, je pense aux journalistes, randonneurs, les passionnés de photos animalières, en gros tous ceux qui n'ont parfois pas la place d'avoir du matériel photo ou vidéo de qualité dans de nombreux types de déplacements. Dernière petite précision qui concerne le mode vidéo, c'est franchement bon !, nous pouvons régler plusieurs profils colorimétriques et le stabilisateur est très efficace. En résumé ; un excellent appareil !

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

1

0

0

Pas encore convaincue

DSC-RX10M3 2021.01.29. Rendezés elve: Sj76940 (Franciaország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Bonne image sur longue focale par contre dès que je fais appel au téléobjectif je n'arrive pas à avoir une image avec un bon piqué même en bas ISO.

Képminőség

Átlagos

Dizájn

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Spaß muss sein. Sony RX10M3

DSC-RX10M3 2021.01.29. Rendezés elve: eric1953 (Németország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Ich habe die Sony RX10M3 vor 6 Wochen gekauft. Ich fotografiere, als reiner Amateur, seit Jahren mit Canon EOS und mit der Sony RX100 für die Jackentasche. Die neue Sony habe ich primär für Wildlife Aufnahmen gekauft. Bisher war ich stets mit der Canon plus ein 400 Tele unterwegs, was 2,7 Kg auf die Waage brachte. Mit der Sony sind es gerade mal 1,3 KG. Die ersten Aufnahmen sind tadelos, wenn gleich noch nicht wirklich aussagekräftig. Warten wir mal das Frühjahr ab und die Möglichkeit wieder zu reisen. Erst dann wird sich zeigen was sie wirklich kann.

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Super Kamera !

DSC-RX10M3 2021.01.27. Rendezés elve: FotoZnarf (Németország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Super Kamera, Top Ausstattung, bin sehr zufrieden damit. 100 % tige Bildqualität , kann sie nur weiter empfhelen.

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Dizájn

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Gute Kamera und tolles Ojektiv

DSC-RX10M3 2021.01.17. Rendezés elve: Willi2455 (Németország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Ein Softwareupdate wäre mal nötig. Es gibt einstellungen die könnte man überarbeiten.

Képminőség

Funkciók

Dizájn

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Wildlife

DSC-RX10M3 2021.01.16. Rendezés elve: Kellys Hero (Egyesült Királyság) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

We run wildlife and birdwatching trips in Torbay Devon and I wanted to improve my long range shots, couple of customers were using Sony products RX10M4 so that is the reason we purchased the M3

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

1

0

0

Excellente Kamera

DSC-RX10M3 2021.01.14. Rendezés elve: Tomi51 (Németország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Besitze die Kamera seit 4 Wochen und habe bereits viele Bilder gemacht. Bildqualität sehr, sehr gut für die Sensorgrösse. Erstaunlich auch das sehr geringe Rauschen bis mindestens 800 ISO, erst danach allmählicher Abfall. Toll natürlich der Zoom Bereich.......

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Great picture quality... but....

DSC-RX10M3 2021.01.10. Rendezés elve: DAVE7 (Egyesült Királyság) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

This could be a great camera. If only Sony could come up with a way to make it more user friendly. It has the most arcane and complex menu system .. buried in a myriad of screens are every conceivable option but you'll probably never find most of them. None of it is intuitive, you really need to buy a book to help you , and study the dozens of helpful Youtube videos that have sprung up to answer the need. On the plus side , image quality can be excellent.

Képminőség

Funkciók

Dizájn

Egyszerű használat

Megfelelő

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

1

0

0

L'accord parfait !

DSC-RX10M3 2021.01.04. Rendezés elve: Syrinx (Franciaország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Je viens du monde du Reflex, et transporter le boîtier et les objectifs devenait ingérable. Le Sony est l'accord parfait entre confort d'utilisation, qualité des photos, et praticité. Un seul appareil, un seul objectif, mais quel objectif : 24x600 avec un piqué de fou. Une fois l'ergonomie maîtrisée, je retrouve mes réflexes du Reflex. Il ne lui manque que le taggage GPS des photos.

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

trop lourd

DSC-RX10M3 2020.12.29. Rendezés elve: HENRI VI (Franciaország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

je l'ai testé sur une rando de 6h00 ,photographiquement parlant il est excellent .Mais il est lourd sur longue distance .J'ai repris un Sony HX400v malgré son problème d'erreur E62/10

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Dizájn

Egyszerű használat

Átlagos

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Schlechter Support

DSC-RX10M3 2020.12.27. Rendezés elve: Fenja1 (Németország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Habe mit dem Support gemailt. Grund ältere Firmensoftware im Gerät. Und es gibt keine neuere Version./

Képminőség

Átlagos

Funkciók

Dizájn

Megfelelő

Egyszerű használat

Átlagos

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Mieux qu'un réflex et moins encombrant !

DSC-RX10M3 2020.12.25. Rendezés elve: JRAF1 (Franciaország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Habitué des réflex depuis toujours, j'ai tenté le coup avec ce Sony et j'en suis très satisfait. Comme je n'en maîtrise pas encore toutes les fonctionnalités, je ne peux pas dire qu'il soit parfait, mais de manière générale, il me permet de prendre des photos que je ne pouvais pas faire avant !

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Egyszerű használat

Átlagos

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

2

0

0

Impressionnant !!!

DSC-RX10M3 2020.12.24. Rendezés elve: Elmoungar (Franciaország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

J'étais en VéloSolex...j'ai acheté une Cadillac automatique et à l'énergie Hydrogène !! C'est regrettable de ne pas avoir un mode d'emploi (450 pages !!! ) prévu avec cet achat ...J'ai , seul, beaucoup de difficultés...surtout habitant retiré à la campagne...Je me suis offert un superbe cadeau de Noel , l'utilisation viendra plus tard !!!

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

Válasz a következőtől: Customer Support
2020.12.31.

Bonjour Elmoungar,

Nous avons lu votre commentaire avec attention.

Nous tenons à vous informer que Sony a décidé de ne plus fournir de mode d'emploi au format papier.

En effet, dans le cadre de son programme "3P", Sony réduit l'impact sur l'environnement en agissant aussi bien sur la conception des produits, le choix des matières premières ou encore la réduction des emballages.

Parmi nos nombreuses initiatives figurent l'utilisation de matériaux recyclés lorsque cela est possible, l'utilisation d'énergies renouvelables dans nos entreprises et la réduction de la production de déchets à un seuil minimal.

Découvrez l'ensemble des actions menées par Sony pour la protection de la planète sur notre site :
http://www.sony.fr/hub/ecologie (copiez-collez cette adresse dans votre navigateur).

Nous vous informons également que la plupart des modes d'emploi, au format électronique, sont disponibles gratuitement sur notre site :
https://bit.ly/3pGbUQ2 (copiez-collez cette adresse dans votre navigateur).

Nous espérons que ces précisions vous permettront de mieux comprendre notre position.

Équipe Sony France

0

Très bon matos !

DSC-RX10M3 2020.12.20. Rendezés elve: Olcinal (Franciaország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Seul point négatif : La durée de la batterie très limitée.

Képminőség

Funkciók

Dizájn

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Great features | poor service

DSC-RX10M3 2020.12.19. Rendezés elve: jcharwell (Egyesült Királyság) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

I really like the product. It produces wonderful pictures. I like that I can get RAW files from a "compact" camera. My only issue is I cannot purchase apps through the PlayMemories service though I have been trying for almost 2 years.

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Dizájn

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

Válasz a következőtől: Sony Support UK
2020.12.27.

Hi Jcharwell,

Thank you for your review.

We are sorry to learn that you are facing difficulties with downloading apps to your camera. Having read your review, we recommend that you contact us to provide us with more information so that we can help using the details in the following link: https://bit.ly/2Uadm09.

Sony Support UK

0

Une bête

DSC-RX10M3 2020.12.15. Rendezés elve: Jphz (Franciaország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Reçu depuis peu. Semble impressionnant dans ses possibilités :qualité image zoom ralenti.....

Képminőség

Funkciók

Dizájn

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Fantastic Camera

DSC-RX10M3 2020.12.12. Rendezés elve: Eye UU (Egyesült Királyság) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Though I've only had this for a week, I think it is a fantastic-quality bridge camera. Sure, I'd love the fully articulated screen I've had on previous cameras, but everything it has or does is top quality.

Képminőség

Kiváló

Dizájn

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

Válasz a következőtől: Customer support
2020.12.17.

Hi Eye UU

Welcome to the Sony family, we're glad you like the camera and hope you enjoy it for years to come.

Sony support UK

0

Guter Allrounder, schlechte Software

DSC-RX10M3 2020.12.06. Rendezés elve: Oliver10000 (Németország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Zufrieden mit der Qualität...langsamer Zoom und AF

Képminőség

Funkciók

Dizájn

Egyszerű használat

Átlagos

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

1

1

0

Die Kamera ist super

DSC-RX10M3 2020.12.05. Rendezés elve: Rainer Dagge (Németország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Die Kamera habe ich vor da. 1,5 Jahren gekauft. Den riesigen Funktionsumfang dieser Kamera wurde bis heute intensiv genutzt und entdeckt immer noch neue Möglichkeiten. Ein Wermutstropfen ist jedoch das bei den ARW Fotodateien in den Fotoecken das Objektiv sichtbar ist und die Bilder sich gewölbt darstellen. Dieses Problem tritt jedoch nur in der Grundstellung des Objektiv auf. Der Fotofachhändler hat mir empfohlen die Fotos im PC mit der Linsenkorretur der Sony App Edit nachzuarbeiten. Beim ersten Versuch hat die Korrektur jedoch nicht geklappt und muss den Fachhändler nochmals aufsuchen. Ansonsten gibt es keine Kritik an dem Fotoapparat.

Képminőség

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Superb lens and camera

DSC-RX10M3 2020.12.02. Rendezés elve: Neil_T (Egyesült Királyság) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

I bought this a month ago to replace a Lumix MFT camera. Although the Sony has a slightly smaller sensor, the results are better, absolutely stunning pictures. What an amazing lens. And no need to carry additional lenses, Also, the layout of the camera seems more intuitive, I especially like the EV wheel which makes adjusting exposure so easy.

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

A beast of a camera

DSC-RX10M3 2020.11.28. Rendezés elve: Telewacker (Egyesült Királyság)

Very happy with this purchase,fortunately I have a good knowledge of photography, this camera is not for beginners. A good compromise if you want decent images without having to spend thousands on a DSLR and multiple lenses.

Képminőség

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

So many features

DSC-RX10M3 2020.11.26. Rendezés elve: Jane289 (Egyesült Királyság) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

A very armature photographer I am still learning about all the amazing features of this camera

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

1

0

0

A great camera

DSC-RX10M3 2020.11.26. Rendezés elve: Granzilla (Egyesült Királyság) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

I had this camera as a special birthday present to save me from either carrying around my heavy long lens or complaining that I haven’t got it with me when I want to photograph a bird! This camera is a perfect compromise to cover all situations.

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0