RX10 Ⅱ

Profi stílus. Villámgyors.

Új, professzionális stílusú RX10 II zoomos fényképezőgép, 1.0 típusú, egymásra helyezett CMOS-érzékelővel. Mostantól felfedezheti a szuperrealisztikus 4K videókat és fotókat.

488 274 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t
Az új szoftver már elérhető.

Turbózza fel fényképezőgépét, és fotózzon még egyszerűbben.

Zoomoljon rá ismeretlen világokra.

Fókuszáljon rá a dolgokra új módon, a 4K szuper-realizmusával.

A Sony elismert, magas zoomszintet kínáló RX10 II fényképezőgépe jelentős fejlesztéseket kínál a fénykép- és videofelvétel-készítési lehetőségek terén – a világ első memóriával csatlakoztatott, 1.0 típusú egymásra helyezett CMOS-képérzékelője. Segítségével lenyűgöző 4K videofelvételeket, akár 40-szeres szuperlassú felvételt, látványos fotókat készíthet, és még sok minden mást. Itt a szuperrealisztikus fényképezés új világa. Zoomoljon rá Ön is!

A szupergyors felvételkészítés világa

Üdvözöljük a szupergyors felvételkészítés lenyűgöző új világában. Szuperlassított felvétel – korábban elsősorban a professzionális fényképezőgépeken volt elérhető. Félelmetesen gyors képek rögzítése torzítás nélkül. Szabadon készíthetők felvételek ragyogó fényben is, ahogy korábban soha. Lépjen be az 1/32000 mp-es képzelet rejtett birodalmába! Csodák várnak Önre.

Sony l Fotógaléria
További mintafotók megtekintése
1.0-es típusú, egymásra helyezett CMOS-érzékelő DRAM-chippel
Nagy precizitású 4K felvétel

Nyűgözze le a nézőit, döbbentse meg saját magát!

Élvezze a nagy precizitású 4K felvételt minimális képtorzítással a szuperrealisztikus videók érdekében. A profi XAVC S kodek gyönyörű felvételt biztosít nagy bitsebességű felvétellel, és pixel binning nélküli teljes pixelkiolvasás nagy felbontású eredményt ad. Szuperrealisztikus videók az emberi látást meghaladó részletekkel.

A szupergyors felvételkészítés
A szupergyors felvételkészítés

Csodák világa – 1/32000 mp sebességgel fényképezve

Az akár 1/32000 mp. sebességű szupergyors torzításmentes zár segítségével a nagyon gyors mozgást is rögzítheti a gördülő zár által okozott képtorzítás nélkül.

Fényképezzen szabadon, ragyogó körülmények között.

1/32000 mp. szupergyors zársebesség

A szupergyors torzításmentes zár széles körű felvételkészítési lefedettséget biztosít egészen EV19. Készíthet fényképeket kivételesen nagy fényerő mellett, még életlen háttérrel is.

Fényképezzen szabadon, ragyogó körülmények között.
1/2000 mp.
Fényképezzen szabadon, ragyogó körülmények között.
1/32000 mp.
Gyors, intelligens AF, akár 0,09 mp sebességgel.
Gyors, intelligens AF, akár 0,09 mp sebességgel.

Gyors, precíz reagálás, a meghatározó pillanatok rögzítéséhez

Az RX10 II Fast Intelligent AF funkciót kínál, nagy sebességű, pontos kontrasztészleléssel. Az optimalizált effektív párosítás az objektív és a vezérlője között a gyorsabb reagálást biztosít.

Élen járó képzelőerő

Hatékony nézőpont az önkifejezéshez.

Minden jelenet, minden felvétel esetében élvezze mindig a pontos eredményt a nagy teljesítményű ZEISS® Vario-Sonnar® T* objektívvel, amely állandó F2.8-as blendét biztosít a zoomtartomány egészében. Az objektív kivételes tisztasága a képeit műalkotássá alakítja át.

Ragyogó, tiszta, pontosabb
Ragyogó, tiszta, pontosabb

Nélkülözhetetlen funkció a komoly fotósok számára

A magas kontrasztú OLED Tru-Finder™ fantasztikus felbontást biztosít, amely 2359 ezer pontnak felel meg. A saroktól sarokig tartó jó láthatóság lehetővé teszi, hogy könnyen a felvételkészítés tárgyára összpontosítson.

Hagyományos, mégis kifinomult.

A profik igényeit kielégíti, a lelkes amatőröket ösztönzi.

Számíthat az olyan hagyományos, professzionális vezérlőeszközökre, mint például a manuálisan kezelt blendegyűrű. Eredeti kialakítású készülékház, a por-/nedvességellenállóságra összpontosító kialakítással. Az RX10 II az elvárt és kivételes funkciókat egyesítve teljesíti túl az Ön elvárásait.

Letölthető bővítmények

PlayMemories Camera Apps – egy okosabb fényképezőgépért.

Kulcsfontosságú alkalmazások, például a Smart Remote Control (amely lehetővé teszi a zár távoli kioldását), szerkesztő és effekteket beállító alkalmazások, és a Wi-Fi®/NFC kapcsolat előnyei.

*Megjegyzés: A szolgáltatások elérhetősége a régiótól függ.

Letölthető bővítmények
Imaging Edge™ Remote, Viewer és Edit
Imaging Edge™ Remote, Viewer és Edit

Dobja fel a fotóit Imaging Edge asztali alkalmazásokkal. Remote: távvezérelheti a fotózást; Viewer: gyorsan megnézheti, értékelheti és kiválaszthatja a fotókat nagy képtárakból; Edit: RAW formátumú adatokból kiváló minőségű fotókat készíthet. Hozza ki a legtöbbet a Sony RAW-fájlokból, és tegye hatékonyabbá a munkáját.

Capture One (for Sony)
Capture One (Sonyhoz)

A Capture One Express (for Sony) egy ingyenes, díjnyertes szerkesztőszoftver RAW fájlok kidolgozásához, egyszerű kezeléssel és hatékony szerkesztőeszközökkel. A Capture One Pro (Sonyhoz) még több szerkesztőeszközt és számítógéppel összekapcsolt fotózási lehetőséget biztosít. 

Illusztráció
Imaging Edge™ Webcam

Az Imaging Edge Webcam alkalmazással egyszerűen használhatod Sony kamerádat kiváló minőségű webkameraként az élő streameléstől kezdve egészen a konferenciabeszélgetésekig.

iMovie
Kompatibilitás: iMovie, Final Cut Pro X

Ez a termék kompatibilis a Final Cut Pro X és iMovie szoftverekkel.

Műszaki adatok és funkciók

Az új memóriakapcsolt, egymásra helyezett CMOS érzékelőnek köszönhetően – mely csúcskategóriás 4K-t, 1/32000 kiemelkedően nagy zársebességet és hihetetlen lassítást és egyebeket biztosít – az RX10 II a komoly, folyton úton lévő fotósok számára lett megalkotva. A nagy blendéjű objektív, a kiterjedt zoomolás és az egyéb értékes funkciók az RX10 készüléktől származnak.
  • 20,2 MP-es 1.0 típusú egymásra helyezett CMOS-képérzékelő DRAM-chippel

  • ZEISS® Vario-Sonnar® T* 24-200 mm objektív 2,8-as blendével

  • BIONZ X processzor a tökéletes részletességű képekért és a zajcsökkentésért

  • 4K , Ultra HD a Full HD minőséghez képest négyszer nagyobb részletességért

  • Rendkívül nagy mértékű, akár 40-szeres lassítás

Érzékelő típusa
1.0 típusú (13,2 x 8,8 mm) Exmor RS® CMOS-érzékelő
Pixelek száma (valódi)
20,2 MP
ISO érzékenység (állókép) (ajánlott expozíciós index)
Automatikus: (ISO 100-12800, választható felső/alsó határral), 100 / 125 / 160 / 200 / 250 / 320 / 400 / 500 / 640 / 800 / 1000 / 1250 / 1600 / 2000 / 2500 / 3200 / 4000 / 5000 / 6400 / 8000 / 10000 / 12800 (ISO 64/80-ig bővíthető); Többképes NR: Automatikus (ISO 100-12800), 100 / 200 / 400 / 800 / 1600 / 3200 / 6400 / 12800 / 25600

A doboz tartalma

Akkumulátor NP-FW50, Hálózati adapter (AC-UB10C/UB10D), Mikro USB-kábel, Vállpánt,Objektívsapka, Védősapka csatlakozóaljzathoz, Napellenző, Nézőkesapka, Használati útmutató

A Sony nem csupán izgalmas élményeket nyújtó termékeket, szolgáltatásokat és tartalmakat kínál, hanem célja az is, hogy tevékenységei során zéró környezeti lábnyomot hagyjon hátra Tudjon meg többet a Sonyról és a környezetvédelemről

Értékelések

A felhasználók véleménye