488 274 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t
Képek a(z) RX10 II 24–200m F2.8-as objektívvel termékről
Képek a(z) RX10 II 24–200m F2.8-as objektívvel termékről
Képek a(z) RX10 II 24–200m F2.8-as objektívvel termékről
Képek a(z) RX10 II 24–200m F2.8-as objektívvel termékről
Képek a(z) RX10 II 24–200m F2.8-as objektívvel termékről
Képek a(z) RX10 II 24–200m F2.8-as objektívvel termékről
Képek a(z) RX10 II 24–200m F2.8-as objektívvel termékről
Képek a(z) RX10 II 24–200m F2.8-as objektívvel termékről
Képek a(z) RX10 II 24–200m F2.8-as objektívvel termékről
Képek a(z) RX10 II 24–200m F2.8-as objektívvel termékről

Jellemzők

20,2 MP-es (valódi),1.0 típusú Exmor RS® CMOS érzékelő

A világ első, DRAM-chippel rendelkező 1.0 típusú egymásra helyezett CMOS-képérzékelője az emberi érzékelést meghaladó, akár 40-szeres lassítást és akár 1/32000 hihetetlenül nagy zársebességet tesz lehetővé. A kiterjesztett áramkör a hagyományos modellekkel szemben nagyobb jelfeldolgozó képességgel és több mint ötször gyorsabb , nagy sebességű kiolvasással jár együtt.

BIONZ X™ a páratlan részletgazdagság és textúra érdekében

A digitális fényképezőgépek az érzékelőjük által felfogott fényt alakítják át digitális képekké. Mivel az ezt az átalakítást lehetővé tevő motor épp olyan fontos, mint az objektív és az érzékelő, az RX10 II nagy sebességű BIONZ X processzorral rendelkezik, amely több természetes részletet, valósághűbb képeket, gazdagabb árnyalatkülönbségeket és alacsonyabb zajszintet eredményez fényképek és videók rögzítése során.

Nagy fényerejű ZEISS® Vario-Sonnar® T* F2.8-as zoomobjektív

A ZEISS Vario-Sonnar® T* zoomobjektív állandó F2.8-as nagy blendét biztosít a 24–200 mm-es zoomtartomány egészében. Az objektív 7 aszférikus elemből áll, elképesztő közelképeket rögzít, és műremeket varázsol a filmekből és fényképekből. A professzionális, manuális gyűrű zoom- és blendevezérlőként stb. működik (a halk működés érdekében a kattanó hangot be/ki lehet kapcsolni).

Közvetlen 4K videofelvétel egyedül a fényképezőgéppel

Az RX10 II nagy precizitású 4K filmek rögzítésére képes közvetlenül a házba helyezett memóriakártyára, miközben csökkenti a moirét és a csipkézettséget. Az előfeldolgozó LSI nagyobb sebességű teljes pixeles kiolvasással kezeli a nagy adatmennyiséget, és lehetővé teszi a fényképezőgép számára a mozgó tárgyak képtorzításának csökkentését, ami a „gördülő zár” jelensége miatt lép fel.

Rendkívül nagy mértékű, akár 40-szeres lassítás

Ha az üzemmódválasztó-tárcsán kiválasztja a HFR-t, akkor könnyen készíthet szuperlassított filmeket, melyek a mozgások legapróbb részleteit is megörökítik. Válassza a 960/1000 képkocka/mp, 480/500 képkocka/mp vagy 240/250 képkocka/mp (NTSC/PAL) felvételkészítési képkockasebességet a mozgó tárgy sebességének megfelelően. A képminőség 240/250 képkocka/mp esetén majdnem Full HD, 480/500 képkocka/mp esetén Minőség előválasztás üzemmódban pedig HD. A végindító üzemmód lehetővé teszi a MOVIE gomb megnyomása előtti 2 vagy 4 másodperc megörökítését is, ami által megtagadhatóak a meghatározó pillanatok.

1/32000 mp. sebességű torzításmentes zár

Az 1/32000 mp. sebességű torzításmentes zár minimálisra csökkenti a „gördülő zár” jelenség által okozott képtorzítást. A megdöbbentően nagy zársebesség magas blendebeállítás mellett háttérlágyítást alkalmazó fotók készítését is lehetővé teszi, akár különösen fényes viszonyok között is, legfeljebb 19 Fé-vel .

Akár 0,09 mp-es gyors precizitású autofókusz

Az RX10 II AF teljesítménye akár 0,09 másodperces sebességre is képes. Az adaptív objektív gyors és megbízható közvetlen meghajtású szuperszonikus élességállításra (SSM) képes az egyenletes és nagy mértékben precíz fokuszálás érdekében, mely együttműködik a gyors és intelligens AF-fel, és ezáltal lehetővé teszi a pillanatnyi zárlehetőségek sikeres megragadását.

Akár 14 képkocka/mp-es sorozatfelvétel kevesebb elsötétedéssel

A hihetetlenül nagy sebességű képérzékelőnek köszönhetően – és a nagy, 20,2 MP-es pixelszám ellenére – a fényképezőgépet felgyorsult kiolvasási sebesség jellemzi, ami segít akár 14 képkocka/mp-es sorozatfelvételeket is készíteni . Ez lehetővé teszi a hamar elillanó szép pillanatok vagy az arckifejezések megörökítését.

A fényes XGA OLED Tru-Finder™ a művészi fényképezés érdekében

A nagy kontrasztú elektronikus képkereső (EVF) nagy, 2359 ezer képpontnak megfelelő felbontást nyújt. A káprázatos felbontás és az önmegvilágítás a precíz kompozíciót szem előtt tartva lehetővé teszi a legapróbb részletek megjelenítését is.

Professzionális használhatóság és funkciók

Számíthat a professzionális vezérlésre a manuális műveletekhez való manuális gyűrűvel és a multifunkciós (MI) aljzattal, mely sokféle tartozékkal teszi lehetővé a későbbi bővítést a haladó fényképészek számára. A ház erős magnéziumötvözetből készült, és az összes alkatrész (beleértve a tárcsákat és a gombokat is) por-/nedvességellenálló kialakítással rendelkezik, ezért ideális az igénybevételt jelentő, kültéri használatra.

Egyetlen érintéssel okostelefonokhoz és tabletekhez csatlakoztatható

Képek és videók azonnali átvitele Android™ okostelefonra vagy tabletre a fényképezőgép egyetlen odaérintésével – a letölthető Imaging Edge Mobile alkalmazásnak, valamint a beépített Wi-Fi és NFC™ (Near Field Communication, rövid hatótávolságú kommunikáció) funkciónak köszönhetően. Egyetlen érintéssel aktiválható a Smart Remote Embedded alkalmazás is, melynek segítségével a fényképezőgép mobilkészülékről távvezérelhető, illetve elindítható/leállítható a videofelvétel.

További részletek

A PlayMemories Camera Apps támogatása (PMCA)

Élvezze a fényképezőgépet, amely idővel még több funkciót kínál. Válasszon a PlayMemories Camera Apps alkalmazások egyre szélesebb köréből, amelyek távvezérlést, kép- és videoeffekteket és még sok minden mást kínálnak. Az alkalmazásokat egyszerűen telepítheti a számítógép vagy a fényképezőgép saját Wi-Fi®-kapcsolata segítségével.

Részletek

Válassza a professzionális minőségű XAVC S vagy AVCHD videofelvételt

Különösen a komoly videósok számára előnyös az XAVC S formátum alacsony tömörítése, mely kiváló minőségű filmkifejezést és a minimális zajt eredményez még a mozgással teli jelenetek esetében is. Az AVCHD formátummal könnyű a szerkesztés és a megosztás. Ez a fényképezőgép 4K-t támogató 4K kodekkel rendelkezik , akár 100 Mb/s-os videofelvételre és emellett Full HD képrögzítésre is képes.

Professzionális használatot támogató videofunkciók széles skálája

Számos videorögzítési funkció áll rendelkezésre: például a Képprofil (mely alapvető paraméterek, például a kromogén effektusok és a gradációbeállítás módosításával határozza meg a videó hangulatát), S-Log2 gamma (mely kibővíti a felvétel dinamikatartományát, ezzel csökkenti a világos részek túlexponálását és az elsötétülést), TC/UB, Felvételvezérlés, Kettős videorögzítés stb.

A széles ISO-érzékenységi tartománynak köszönhetően szinte bárhol fényképezhet

A fényképezőgép érzékenysége akár az ISO 12800 értéket is eléri, így rendkívül gyenge fényben is éles képeket készíthet. Az Auto ISO üzemmód automatikusan megállapítja a legmegfelelőbb beállítást, de Ön manuálisan is meghatározhatja az érzékenységet, így akár a rendkívül alacsony ISO 80 értéket is választhatja. Az Auto ISO-beállítás használata mellett alsó zársebesség-határértéket is megadhat.

Kreatív kényelmet kínáló Egyéni gomb

Az egyéni (C) gombra 40 lehetséges funkciót programozhat be, hogy a fényképezőgép képességeit a lehető legjobban az Ön saját felvételkészítési stílusához igazítsa. A gombra beállított gyakran használt funkciót vagy kedvenc beállítást bármikor gyorsan előhívhatja. A kívánt elemhez egyetlen érintéssel, könnyedén férhet hozzá, így intuitívabb módon használhatja fényképezőgépét.

Dual Rec állóképkészítés videofelvétel közben

Készítsen 17 MP-es fotókat , miközben filmet vesz fel. A fényképezőgép elképesztően kiváló minőségű fotók készítését teszi lehetővé még videofelvétel rögzítése közben is. Az új automatikus Dual Rec kioldófunkcióval a fényképezőgép automatikusan fotókat készít a videofelvétel közben. A magas/normál/alacsony beállítások közül választhatja ki az automatikus Dual Rec kioldás frekvenciáját.

Számos továbbfejlesztett zárfunkció

Számos zárral kapcsolatos funkciót továbbfejlesztettünk. Az önkioldó funkció mostantól például támogatja expozíciósorozatok készítését, így ezt a hasznos opciót akkor is igénybe veheti, ha nem tudja saját maga kioldani a zárat. Az expozíciósorozat mostantól ráadásul kilenc felvételt tartalmaz.

Fényerőfigyelés

Ezt a funkciót, mely például a kép fényerejét javítja, hozzá lehet rendelni a testre szabható gombhoz, így egyszerű hozzáférhetővé válik a csillagos ég vagy egyéb sötét jelenetek megörökítésekor.

MF Assist és Csúcsérték funkciók a fókusz finomítása érdekében

Ezen funkciók segítségével úgy állítja be a fókuszt, ahogy csak akarja. A Manual Focus (MF) Assist kinagyítja a fókuszban lévő területet, így precízebb beállítást tesz lehetővé, míg a Csúcsérték funkció az Ön által választott színnel jelöli ki a legélesebb vagy legjobban fókuszban lévő területet, így eldöntheti, hogy van-e szükség a fókusz további beállítására.

A követő AF segít kihasználni a fotózási lehetőségeket

Csak nyomja meg félig a kioldógombot a Követő AF aktiválásához . Ez automatikusan a tárgy méretének megfelelően állítja be az AF célkeret méretét, hogy fokozza a követési teljesítményt, és teljes mértékben kihasználjon minden fotózási lehetőséget.

Remote Camera Control (Fényképezőgép-távvezérlés) támogatása

A fényképezőgépet egy USB-porton át a számítógéphez csatlakoztatva elérhetővé válik a Remote Camera Control (Fényképezőgép-távvezérlés) funkció, melynek segítségével a számítógépről készíthet fotókat vagy módosíthatja a fényképezőgép beállításait. Ehhez mindössze le kell töltenie a Remote Camera Control (Fényképezőgép-távvezérlés) alkalmazás egy, a PC által támogatott verzióját.

Kompatibilitás: iMovie, Final Cut Pro X

Ez a termék kompatibilis a Final Cut Pro X és iMovie szoftverekkel.

Imaging Edge™ Remote, Viewer és Edit

Imaging Edge™ Remote, Viewer és Edit

Fejlessze fényképezését az Imaging Edge asztali alkalmazások segítségével. A „Remote” alkalmazással távvezérelhető a fényképezés; a „Viewer” segítségével pillanatok alatt megtekintheti, értékelheti és kiválaszthatja nagy képtárak fényképeit; az „Edit” segítségével pedig a RAW-adatokból kiváló minőségű fotókat készíthet. Hozza ki a legtöbbet Sony RAW-fájljaiból, és kezelje hatékonyabban felvételeit.

További részletek

Műszaki adatok

Az új memóriakapcsolt, egymásra helyezett CMOS érzékelőnek köszönhetően – mely csúcskategóriás 4K-t, 1/32000 kiemelkedően nagy zársebességet és hihetetlen lassítást és egyebeket biztosít – az RX10 II a komoly, folyton úton lévő fotósok számára lett megalkotva. A nagy blendéjű objektív, a kiterjedt zoomolás és az egyéb értékes funkciók az RX10 készüléktől származnak.
  • 20,2 MP-es 1.0 típusú egymásra helyezett CMOS-képérzékelő DRAM-chippel

  • ZEISS® Vario-Sonnar® T* 24-200 mm objektív 2,8-as blendével

  • BIONZ X processzor a tökéletes részletességű képekért és a zajcsökkentésért

  • 4K , Ultra HD a Full HD minőséghez képest négyszer nagyobb részletességért

  • Rendkívül nagy mértékű, akár 40-szeres lassítás

Érzékelő típusa
1.0 típusú (13,2 x 8,8 mm) Exmor RS® CMOS-érzékelő
Pixelek száma (valódi)
20,2 MP
ISO érzékenység (állókép) (ajánlott expozíciós index)
Automatikus: (ISO 100-12800, választható felső/alsó határral), 100 / 125 / 160 / 200 / 250 / 320 / 400 / 500 / 640 / 800 / 1000 / 1250 / 1600 / 2000 / 2500 / 3200 / 4000 / 5000 / 6400 / 8000 / 10000 / 12800 (ISO 64/80-ig bővíthető); Többképes NR: Automatikus (ISO 100-12800), 100 / 200 / 400 / 800 / 1600 / 3200 / 6400 / 12800 / 25600

A doboz tartalma

Akkumulátor NP-FW50, Hálózati adapter (AC-UB10C/UB10D), Mikro USB-kábel, Vállpánt,Objektívsapka, Védősapka csatlakozóaljzathoz, Napellenző, Nézőkesapka, Használati útmutató

A Sony nem csupán izgalmas élményeket nyújtó termékeket, szolgáltatásokat és tartalmakat kínál, hanem célja az is, hogy tevékenységei során zéró környezeti lábnyomot hagyjon hátra Tudjon meg többet a Sonyról és a környezetvédelemről

Értékelések

A felhasználók véleménye