RX100 IV

Kisméretű. Superspeed funkcióval.

Fedezze fel az emberi szem számára nem látható, drámai pillanatokat és csodákat. Kapja elő a zsebéből az új Sony RX100 IV készüléket és engedje szabadjára a korlátlan képkészítést.

KOMPAKT FÉNYKÉPEZŐGÉPEK

RX100 IV – A sebesség mestere memóriához csatlakoztatott, 1.0 típusú, rétegelt CMOS-érzékelővel

DSC-RX100M4
Kép a(z) RX100 IV – A sebesség mestere memóriához csatlakoztatott, 1.0 típusú, rétegelt CMOS-érzékelővel termékről

344 736 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t
Az új szoftver már elérhető.

Turbózza fel fényképezőgépét, és fotózzon még egyszerűbben.

A szupergyors felvételkészítés világa

Üdvözöljük a szupergyors felvételkészítés hihetetlen új világában. Szuperlassított felvétel – korábban elsősorban a professzionális fényképezőgépeken volt elérhető. Félelmetesen gyors képek rögzítése, torzítás nélkül. Szabadon készíthetők felvételek ragyogó fényben is, ahogy korábban soha. Lépjen be az 1/32000 mp-es képzelet rejtett birodalmába! Csodák várnak Önre.

További mintafotók megtekintése
További mintafotók megtekintése
Felvételkészítés az emberi látáson túli tartományban.

Szuper lehetőségek. Szuper valóság.

A kompakt RX100 IV készüléken belül található a világ első memóriakapcsolt, 1.0 típusú, egymásra helyezett CMOS-érzékelője – amely jelentős előrelépést jelent a felvételkészítési lehetőségek terén. Segítségével felfedheti az akár 40-szeres szuperlassított, szupernagy sebességű 1/32000 mp-es torzításmentes és praktikus 4K-videókat. Mostantól olyan végtelen képkészítési szabadságot élvezhet, amelyet elképzelni sem tudott.

1.0-es típusú, egymásra helyezett CMOS-érzékelő DRAM-chippel
A szupergyors felvételkészítés
A szupergyors felvételkészítés

Csodák világa – 1/32000 mp sebességgel fényképezve

Az akár 1/32000 mp. sebességű szupergyors torzításmentes zár segítségével a nagyon gyors mozgást is rögzítheti a gördülő zár által okozott képtorzítás nélkül.

Fényképezzen szabadon, ragyogó körülmények között.

1/32000 mp. szupergyors zársebesség

A szupergyors torzításmentes zár széles körű felvételkészítési lefedettséget biztosít egészen EV19. Készíthet fényképeket kivételesen nagy fényerő mellett, még életlen háttérrel is.

Fényképezzen szabadon – igen ragyogó körülmények között is.
1/2000 MP.
Fényképezzen szabadon – igen ragyogó körülmények között is.
1/32000 MP.
Nagysebességű sorozatfelvétel
Nagysebességű sorozatfelvétel

Akár 16 képkocka/mp sorozatfelvétel elsötétedés nélkül

A magas 20,1 MP szám ellenére a fényképezőgép lehetővé teszi a gyors kiolvasást a sorozatfelvételhez akár 16 képkocka/mp értékig, elsötétedés nélkül – mozgásban rögzítve a meghatározó pillanatokat, egyetlen pillanatot sem mulasztva el.

4K-videofelvételek,, a zsebében.

Engedje szabadjára a kreatív ötleteit.

Élvezze a 4K-klipeket – szuperrealisztikus 4K,, videofunkció legfeljebb 5 perces, mindennapi 4K-felvételek készítéséhez. A professzionális szintű XAVC S kodek gyönyörű felvételt biztosít nagy bitsebességű felvételkészítéssel.

Sony l Fényképezőgép-csatorna
Tekintsen meg további videókat
Ragyogó, tiszta, pontosabb
Ragyogó, tiszta, pontosabb

Nélkülözhetetlen funkció a komoly fotósok számára

A visszahúzható XGA OLED Tru-Finder™ kereső egyedülálló funkció az ilyen méretű fényképezőgépek körében. A ZEISS® T* bevonattal kezelt elektronikus képkereső saroktól sarokig tiszta képet biztosít.

Profi készülékek inspirálta funkciók.

Alapvető kellék a felejthetetlen képekhez...

Ahelyett, hogy elárasztaná Önt extra funkciókkal, a zsebben is elférő új RX100 IV a szükséges professzionális szintű alapvető funkciókat biztosítja. Ön szabadon eljuthat bárhová, hogy a nagyszerű pillanatokat emlékezetes képekben rögzítse.

Letölthető bővítmények

PlayMemories Camera Apps – egy okosabb fényképezőgépért.

Növelje a felhasználhatóságot olyan kulcsfontosságú alkalmazásokkal, mint például a Smart Remote Control (a zár távoli, okostelefonon keresztüli kioldásához), szerkesztő és effekteket beállító alkalmazásokkal, és Wi-Fi®/NFC™ csatlakozással.

Letölthető bővítmények
Imaging Edge™ Remote, Viewer és Edit
Imaging Edge™ Remote, Viewer és Edit

Dobja fel a fotóit Imaging Edge asztali alkalmazásokkal. Remote: távvezérelheti a fotózást; Viewer: gyorsan megnézheti, értékelheti és kiválaszthatja a fotókat nagy képtárakból; Edit: RAW formátumú adatokból kiváló minőségű fotókat készíthet. Hozza ki a legtöbbet a Sony RAW-fájlokból, és tegye hatékonyabbá a munkáját.

Capture One (for Sony)
Capture One (Sonyhoz)

A Capture One Express (for Sony) egy ingyenes, díjnyertes szerkesztőszoftver RAW fájlok kidolgozásához, egyszerű kezeléssel és hatékony szerkesztőeszközökkel. A Capture One Pro (Sonyhoz) még több szerkesztőeszközt és számítógéppel összekapcsolt fotózási lehetőséget biztosít.

Illusztráció
Imaging Edge™ Webcam

Az Imaging Edge Webcam alkalmazással egyszerűen használhatod Sony kamerádat kiváló minőségű webkameraként az élő streameléstől kezdve egészen a konferenciabeszélgetésekig.

iMovie
Kompatibilitás: iMovie, Final Cut Pro X

Ez a termék kompatibilis a Final Cut Pro X és iMovie szoftverekkel.

Műszaki adatok és funkciók

Az RX100 IV a mozgásban lévő, komoly fényképészek számára készült: az Ő céljaikat szolgálja az új memóriakapcsolt, egymásra helyezett CMOS-érzékelő, mely hipermodern szuperlassításra, 1/32000 mp.-es szupergyors zársebességre, 4K rögzítésre és még számos másra képes. A funkciók egyedülálló együttesével rendelkező készülék azon profi fotósok számára is ideális választás, akik cserélhető objektíves gépük kiegészítésére keresnek fényképezőgépet.
  • 20,1 megapixeles8, 1.0-ás típusú, egymásra helyezett CMOS-képérzékelő DRAM-chippel

  • ZEISS® Vario-Sonnar® T* 24-70 mm objektív F1,8-2,8 blendeértékkel

  • BIONZ X processzor a tökéletes részletességű képekért és a zajcsökkentésért

  • Akár negyvenszeres szuperlassított felvétel

  • Torzításmentes zár – 1/32000 mp.-es szupergyors zársebesség

Érzékelő típusa
1.0 típusú (13,2 mm x 8,8 mm) Exmor RS® CMOS-érzékelő, 3:2 képarány
Pixelek száma (valódi)
20,1 megapixel
ISO érzékenység (állókép) (ajánlott expozíciós index)
Auto (ISO 125–12800, választható alsó/felső határértékkel), 125 / 160 / 200 / 250 / 320 / 400 / 500 / 640 / 800 / 1000 / 1250 / 1600 / 2000 / 2500 / 3200 / 4000 / 5000 / 6400 / 8000 / 10000 / 12800 (ISO80/100-ig bővíthető); Többképes NR: Automatikus (ISO 125–12800), 200 / 400 / 800 / 1600 / 3200 / 6400 / 12800 / 25600

A doboz tartalma

Akkumulátorkészlet (NP-BX1), AC-UB10C/UB10D hálózati adapter, Mikro USB-kábel, Csuklópánt, Használati útmutató

A Sony nem csupán izgalmas élményeket nyújtó termékeket, szolgáltatásokat és tartalmakat kínál, hanem célja az is, hogy tevékenységei során zéró környezeti lábnyomot hagyjon hátra Tudjon meg többet a Sonyról és a környezetvédelemről

Értékelések

A felhasználók véleménye