KOMPAKT FÉNYKÉPEZŐGÉPEK

DSC-QX30 Lens-style fényképezőgép 30x optikai zoommal

DSC-QX30

Kép a(z) DSC-QX30 Lens-style fényképezőgép 30x optikai zoommal termékről

97 000 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t
Képek a(z) DSC-QX30 Lens-style fényképezőgép 30x optikai zoommal termékről
Képek a(z) DSC-QX30 Lens-style fényképezőgép 30x optikai zoommal termékről
Képek a(z) DSC-QX30 Lens-style fényképezőgép 30x optikai zoommal termékről
Képek a(z) DSC-QX30 Lens-style fényképezőgép 30x optikai zoommal termékről
Képek a(z) DSC-QX30 Lens-style fényképezőgép 30x optikai zoommal termékről
Képek a(z) DSC-QX30 Lens-style fényképezőgép 30x optikai zoommal termékről
Képek a(z) DSC-QX30 Lens-style fényképezőgép 30x optikai zoommal termékről
Képek a(z) DSC-QX30 Lens-style fényképezőgép 30x optikai zoommal termékről
Képek a(z) DSC-QX30 Lens-style fényképezőgép 30x optikai zoommal termékről
Képek a(z) DSC-QX30 Lens-style fényképezőgép 30x optikai zoommal termékről
Képek a(z) DSC-QX30 Lens-style fényképezőgép 30x optikai zoommal termékről
Képek a(z) DSC-QX30 Lens-style fényképezőgép 30x optikai zoommal termékről

Jellemzők

30x optikai zoom/60x Clear Image zoom a szuper közeli felvételekhez

Bármit rögzíthet, a széles látószögű tájképektől kezdve egészen a távoli tárgyakig, a nagy teljesítményű 24 mm-estől* a 720 mm-es telefotó opcióig terjedő tartomány segítségével. A fényképezőgép 60x Clear Image zoom funkciója digitálisan megduplázza a fényképezőgép optikai objektívjének nagyítását, a pixelszám csökkentése nélkül, így bármilyen távolságról készíthet egyenletes, részletgazdag felvételeket.

Témakövető automata fókusz és sorozatfelvétel

Mindig pontosan fókuszált, kristálytiszta képek. A témakövető automata fókusz (AF) automatikusan beállítja a célkeret méretét a téma jellemzői alapján – így a felvétel fókuszban van, történjen bármi. A Lens-Style fényképezőgép nagy, akár 10 képkocka/mp sebességű sorozatfelvételre és részletgazdag, 20 MP-es képrögzítésre képes, még gyors mozgás mellett is.

Optikai SteadyShot képstabilizálás

A beépített optikai SteadyShot technológia akkor is biztosítja a képek stabilitását, amikor kézből fotózik. A kisebb kézmozdulatok okozta homályosodást és torzulást kiküszöbölve a SteadyShot ragyogó fotókat nyújt gyenge fényviszonyok mellett is. Az éles, elmosódásmentes videofelvételhez kapcsoljon át SteadyShot Aktív üzemmódra.

Full HD 60p – a szépség mozgásban

Egyenletes és éles felvételek – még mozgó tárgyak pásztázása és felvétele során is – és 60p filmek rögzítése teljes felbontás mellett.

20,4 MP Exmor R® CMOS-érzékelő a részletgazdag képekért

Keltse életre fényképei részleteit – gyenge fényviszonyok mellett készített felvételek esetében is. A hátulról megvilágított Exmor R® CMOS-érzékelő nagy érzékelési tartományának köszönhetően az objektív több fényt és részletet gyűjt be a képkockákba. Örökítse meg a jelenetet 20,4 megapixeles nagy felbontású részletgazdagság mellett, hogy mindig gyönyörű képeket készíthessen.

BIONZ X™ a páratlan részletgazdagság és textúra érdekében

A Sony képfeldolgozó processzora az extra nagy sebességű feldolgozásnak köszönhetően úgy adja vissza a részleteket, ahogyan azt szabad szemmel is látjuk. Az előfeldolgozó LSI (Large Scale Integration) technológiával együtt a BIONZ X™ természetes részleteket, valósághű képeket, gazdagabb árnyalatkülönbségeket és alacsonyabb zajszintet eredményez, akár fotókat, akár videókat készít.

Sony G Lens objektív a kifinomult teljesítményszint érdekében

Lens-Style fényképezőgép fejlett képérzékelőivel és feldolgozási technológiájával együtt történő használatra optimalizált Sony G Lens objektív. A vezérlés Ön kezében marad, és nagy teljesítményének köszönhetően a kiváló képminőségű fókuszálás mellett gyönyörű háttérlágyításos (bokeh) képeket biztosít az Ön számára.

A Wi-Fi® a vezeték nélküliség szabadságát nyújtja

Filmek és más objektumok egyszerű átvitele a fényképezőgépről Android vagy iOS okostelefonra vagy tabletre Wi-Fi® csatlakozás segítségével. Ezt követően gyorsan feltöltheti a videóit a kedvenc weboldalaira vagy közösségi oldalaira, hogy a barátai és családtagjai is láthassák a legfrissebb történéseket.

Intuitív vezérlés az Imaging Edge Mobile alkalmazással

Változtassa okostelefonját vagy tabletjét távvezérlővé, és vezérelje könnyedén fényképezőgépét az Imaging Edge Mobile alkalmazással. A letisztult felhasználói felület lehetővé teszi az összes fényképezőgép-beállítás – pl. expozíció, zárkioldás és zoom – egyszerű, egykezes kezelését, így ideális választás csoportképekhez.

Bővebben

Nézze más szemszögből a dolgokat a sokoldalú objektívelhelyezés segítségével!

Élvezetes fényképezés – különböző nézőpontokból. Állítsa fel Lens-Style fényképezőgépét a korábban nehezen elérhető helyeken, majd ugyanúgy készítse el a fotót – beleértve a zoomolást, a képkomponálást és a képrögzítést – immár mobilktelefonja segítségével. A sokoldalú felvételkészítéshez használja ki a külön megvásárolható fokozatmentes szögbeállítású fényképezési készlet (ADP-FSK1) képességét.

Rögzítse a fényképezőgépet az okostelefonjára/tabletjére

Okostelefonját vagy tabletjét egyszerűen átalakíthatja nagy teljesítményű fényképezőgéppé: csak szerelje fel a Lens-Style fényképezőgépet a mobilkészülékére, és máris kezdheti a felvételkészítést. A felszerelést követően a mobileszköz lesz a fényképezőgép teste: az érintőképernyő segítségével rögzíthet felvételeket, retusálhat képeket vagy akár meg is oszthat fényképeket barátaival és családtagjaival a Facebook® és Twitter™ oldalakon keresztül.

Egyszerű tárolás, átvitel és megosztás

Nincs többé elveszett felvétel – ez a megoldás elkészítésükkor automatikusan menti a fotókat a Lens-Style fényképezőgépre és az okostelefonra vagy a tabletre. Elég telepítenie az Imaging Edge Mobile alkalmazást, hogy Wi-Fi-kapcsolaton keresztül exportálhassa a fényképeket a fényképezőgépéről az okostelefonjára vagy a tabletjére. Onnan pedig szabadon rendezheti, szerkesztheti és megoszthatja azokat a barátaival és családtagjaival, vagy feltöltheti őket a kedvenc közösségi oldalára, hogy az egész világ láthassa.

Bővebben

A Superior Auto funkció tudja, hogy Ön miről készít felvételt

Semmilyen felvétel elkészítése nem jelent túl nagy kihívást. A Superior Auto üzemmód automatikusan felismeri a különböző típusú környezeteket és annak megfelelően módosítja a fényképezőgép beállításait, minden egyes felvétel optimalizálása érdekében. A fényképezőgép olyan funkciókat aktivál, mint például a sorozatfelvétel és az Auto HDR, amikor a körülmények nem a legideálisabbak, így Ön könnyedén elkészítheti a felvételeket.

Szerelje állványra a rugalmas felvételkészítés érdekében!

Teljes magabiztossággal készíthet hosszú expozíciós idejű képeket és lenyűgöző tájképeket. Mindössze annyit kell tennie, hogy állványra szereli a Lens-Style fényképezőgépet, hogy a kézből történő felvételkészítésnél nagyobb stabilitást biztosítson. A nehéz terepen készítendő, gyenge fényben felbukkanó témák, vagy akár a csoportképek könnyebben fotózhatók, ha a Lens-Style fényképezőgépet állványhoz csatlakoztatja.

Tekintse meg fényképeit TRILUMINOS™ színekben

Tekintse meg fényképeit és videóit gazdag, természetes színben, amikor megosztja azokat a nagy méretű képernyőn. Ez a Lens-Style kamera támogatja a Sony TRILUMINOS színtechnológiát – nézze meg kedvenc felvételeit valósághű színben, amikor azokat TRILUMINOS kijelzővel rendelkező televízión tekinti meg. A bővített színtartomány azt jelenti, hogy a vörös, tengerkék és smaragdzöld színek ragyogóan jelennek meg, élethű tájképeket biztosítva. Emellett az arcok is szebben jelennek meg a bőrtónusok természetes megjelenítésének köszönhetően.

2. számú Live-View (élőképes) távvezérlő a többkamerás vezérléshez

Akár öt fényképezőgép irányítása a Live View távvezérlő használatával. A csuklóra rögzíthető színes kijelzőn egyetlen pillantással ellenőrizheti a látószögeket. Felvételkészítés indítása/leállítása akár öt készüléken. Akár egyszerre is életbe léptetheti módosításait minden egységen. A beépített Wi-Fi® opciónak köszönhetően nincs szükség vezetékekre.

Többfajta képarány a rugalmas felvételkészítéshez

A különböző képarányok alkalmazásával a fényképek tömegéből kitűnő képeket készíthet. Olyan hagyományos digitális fényképformák közül választhat, mint például a 3:2-es és 4:3-as képarány, vagy a 16:9-es széles képernyős vagy négyzet alakú arányok közül, tetszés szerinti állóképeket készítve.

Műszaki adatok
Készítsen gyönyörű felvételeket, bármilyen távolságról a DSC-QX30 használatával, amely 30x optikai zoomot, Optical SteadyShot funkciót és követő AF funkciót kínál. Mostantól olyan mozgó vagy távoli tárgyakról is készíthet felvételt, amelyekről korábban nem volt lehetséges okostelefon vagy tablet használatával.
  • 20,4 megapixeles Exmor R® CMOS-érzékelő

  • BIONZ X processzor a tökéletes részletességű képekért és a zajcsökkentésért

  • Sony G-Lens objektív 30x optikai és 60x Clear Image Zoom lehetőséggel

  • A PlayMemories™ fényképezőgép-alkalmazások még tágabb teret nyitnak a kreativitásnak

  • Készítsen kiváló minőségű képeket, és ossza meg másokkal azokat iOS és Android eszközéről

Érzékelő típusa
1/2,3" típus (7,82 mm) Exmor R® CMOS-érzékelő
Pixelek száma (valódi)
20,4 MP
ISO érzékenység (állókép) (ajánlott expozíciós index)
ISO 80-12800

A doboz tartalma

NP-BN akkumulátorkészlet, Micro USB-kábel, Csuklópánt, Okostelefon-csatlakoztatás, Gyors használatbavételi útmutató, Útmutató

A Sony nem csupán izgalmas élményeket nyújtó termékeket, szolgáltatásokat és tartalmakat kínál, hanem célja az is, hogy tevékenységei során zéró környezeti lábnyomot hagyjon hátra Tudjon meg többet a Sonyról és a környezetvédelemről

Értékelések

A felhasználók véleménye