157 753 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t
322

4.6 termék 322 vásárlói vélemény alapján

228
76
10
5
3
Képminőség

Kiváló

Hangminőség

Kialakítás

Kiváló

Egyszerű használat

Figyelem: A termékekről írt értékelésekben termékváltozatok jelenhetnek meg. A termékekről írt értékelésekben olyan termékváltozatok, szolgáltatások és/vagy funkciók szerepelhetnek, amelyek nem érhetők el minden országban.

Leghasznosabb pozitív értékelés
0

Excellent Choice

DSC-HX350 2017.06.02. Rendezés elve: Im in charge (Egyesült Királyság) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

I considered several manufacturers for a replacement Bridge camera, Sony was not on my list but visiting a retailer my wife spotted what can only be described as a gem. The grip, weight and position of controls is brilliant, the zoom is really nice and the results are excellent. The range of viewing opportunities is enhanced by the view finder and tilting screen. I have owned many cameras since 1963 but I think this on performance so far could be the best.

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

10

0

Leghasznosabb negatív értékelés
0

DIFFICLE DE COMPRENDRE

DSC-HX350 2019.01.03.  (Franciaország)

Bonjour L'appareil donne des indications pour faire des photos et videos mais je m'y pert tres vite et je n'arive pas à faire de belles photos.

Képminőség

Átlagos

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Megfelelő

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

2

0

322 vásárlói vélemény

0

Très facile et très pratique

DSC-HX350 2023.10.18. Rendezés elve: Toine7 (Franciaország)

Très bien j'aime il est léger et facile d utilisation

Képminőség

Kiváló

Hangminőség

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Bon produit

DSC-HX350 2023.10.01. Rendezés elve: TITOOOOO (Franciaország)

Léger, puissant, et facile à utiliser. J'adore cet appareil!

Képminőség

Hangminőség

Átlagos

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Bon appareil

DSC-HX350 2023.07.14. Rendezés elve: Alfabex74 (Franciaország)

Je l'utilise depuis peu et en suis très content ! Je recommande.

Képminőség

Kiváló

Hangminőség

Dizájn

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Utilisation façile

DSC-HX350 2022.07.22. Rendezés elve: tdm41 (Franciaország)

Appareil vraiment agréable pas sa simplicité d'utilisation même pour un néophyte

Teljesítmény

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Bel appareil

DSC-HX350 2022.03.05. Rendezés elve: Anchatra (Franciaország)

Pour faire des jolies photos d'un prochain voyages

Képminőség

Hangminőség

Dizájn

Egyszerű használat

Átlagos

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Super Ergebnisse!!

DSC-HX350 2021.10.15. Rendezés elve: Renault Hotzenwald (Németország)

Ich nutze das Gerät nun seit einem Jahr. Die Bedienung ist Einsteiger freundlich! Die Video und Bild Qualität ist super. Habe mit der Kamera auch schon Youtube Videos gedreht!

Képminőség

Kiváló

Hangminőség

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

6

5

0

zoom stable, facile d'emplois

DSC-HX350 2021.10.14. Rendezés elve: Béllotte (Franciaország)

satisfait du produit, voire a l'usage, bonne ergonomie

Képminőség

Hangminőség

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

Válasz a következőtől: Customer Support
2021.10.18.

Bonjour Béllotte,
Nous avons lu votre commentaire avec attention.
C'est de notre plaisir d'entendre que dsc-hx350 vous satisfait. Nous restons à votre disposition si besoin via ce lien: https://bit.ly/2oCYGVR (copiez-collez cette adresse dans votre navigateur).
Rania@Sony support FR

0

Relativement compact compte tenu des possibilités

DSC-HX350 2021.10.13. Rendezés elve: HV74 (Franciaország)

Excellent compromis poids / performances pour partir en randonnées

Képminőség

Dizájn

Átlagos

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Super appareil pour les non pro

DSC-HX350 2021.10.13. Rendezés elve: Cathy14 (Franciaország)

Simple et fait des très belles photos sans réglage trop compliqué.

Képminőség

Hangminőség

Dizájn

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

easy to use camera

DSC-HX350 2021.09.17. Rendezés elve: pussycatdoll (Egyesült Királyság)

I have now had chance to try out most of the features on this camera and I am very please with it overall. If I have one complaint it is that changing over from viewfinder to monitor view does not always seem to work. You have to press quite hard to make the change.

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

5

4

0

Super ZOOM, mais appareil vieillissant

DSC-HX350 2021.08.14. Rendezés elve: Micka6621 (Franciaország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

J'ai choisi le SONY HX350 pour sa polyvalence de son ZOOM. L'appareil fait de très belle photo de jour, le zoom optique est de très bonne qualité. Mais de nuit ou lorsque la luminosité diminue, meme un vieux portable fait mieux. J'ai eu un problème au niveau du stabilisateur (problème récurrent), qu'un centre agrée de SONY a vite réparé et pris en charge gratuitement. Malheureusement en 2021, cet appareil est dépassé, et un téléphone portable de bonne qualité arrive à fait de meilleure photo.

Képminőség

Megfelelő

Funkciók

Átlagos

Dizájn

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

1

0

0

Schnell Reparatur

DSC-HX350 2021.06.16. Rendezés elve: Kaczmarek (Németország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Nach zwei Wochen haben ich wieder bekommen meine Gerat, alles funktioniert, auch gut gepackt

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

5

3

0

Kreative Anwendungsmöglichkeiten

DSC-HX350 2021.05.16. Rendezés elve: CaroFoto (Németország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Hab sie schon 1 Jahr und immer dabei. Mache hauptsächlich Macro Aufnahmen.

Képminőség

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

3

3

0

Remek funkció

DSC-HX350 2021.05.15. Rendezés elve: László87 (Magyarország)

Jó ideje vásároltam,elégedett vagyok,a kezelhetőséggel,és dizájnal!

Képminőség

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

0

0

0

Remek funkciók

DSC-HX350 2021.01.21. Rendezés elve: Kiskacsa (Magyarország)

Már pár hónapja vásároltam természet fotózás céljábol kíválóan megfelel!

Képminőség

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

0

0

0

Great features

DSC-HX350 2021.01.08. Rendezés elve: Tom 3 (Írország)

Recently purchased, still understanding the product

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Gyenge

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

Válasz a következőtől: Customer support
2021.01.13.

Hi Tom

Thank you for your review.

We'd like to welcome you to the Sony family and invite you to check the Online Help Guide which has information on the different features of the camera and how to use them: http://bit.ly/2LJmEyn

Sony support IE

0

Pratique, puissant, excellente ergonomie

DSC-HX350 2020.12.22. Rendezés elve: ryuukuu (Franciaország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Un excellent appareil quasi professionnel avec beaucoup de pré-réglages. Un seul bémol : tout le monde d'emploi sur l'appareil est en anglais.

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Átlagos

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

1

0

Válasz a következőtől: Customer Support
2020.12.28.

Bonjour ryuukuu,
Nous avons lu votre commentaire avec attention.
Pour le guide d'aide, nous vous invitons à vérifier ce lien: https://bit.ly/2KwJIjD (copiez-collez cette adresse dans votre navigateur).
Équipe Sony Support.

0

Excellent results with a very reasonable price tag

DSC-HX350 2020.12.20. Rendezés elve: Talal Majeed (Egyesült Királyság) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Bought this for my wife as a present. Ergonomics are great and results are superb. Still exploring.

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

6

3

0

pas satisfait

DSC-HX350 2020.12.19. Rendezés elve: Cqui (Franciaország)

J'ai eu des bugs de cartes non reconnues et le jour où je me décide d'aller au magasin, pour le reporter, il refonctionne pendant plusieurs semaines. Ce jour, il indique aucune carte. je viens d'essayer mes 6 cartes SD et aucune n'est reconnues. Je comptais vraiment sur l'appareil pour une fête familiale. C'est

Képminőség

Funkciók

Megfelelő

Dizájn

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

1

Válasz a következőtől: Customer Support
2020.12.28.

Bonjour Cqui,
Nous avons lu votre commentaire avec attention.
Le mieux est de contacter notre assistance.
Nous vous invitons à vérifier ce lien: https://bit.ly/2oCYGVR (copiez-collez cette adresse dans votre navigateur).
Équipe Sony Support.

0

Great telephoto 50x Zoom and brill all round camer

DSC-HX350 2020.12.08. Rendezés elve: booksniff (Egyesült Királyság)

Day 1 took photo of blue tit in garden from kitchen with excellent results

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

9

3

0

tres bonne appareil numerique

DSC-HX350 2020.11.19. Rendezés elve: cityhunter973 (Franciaország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

appareil faisant de belles photos, un bon zoom, bonne prise en main, pas trop lourd, par contre je trouve dommage qu'il n'y ait pas un chargeur de batterie et la connexion à un ordinateur pour le transfert des photos est un peu complexe

Képminőség

Funkciók

Dizájn

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

Válasz a következőtől: Customer Support
2020.11.22.

Bonjour cityhunter973,
Nous avons lu votre commentaire avec attention.
Le mieux est de contacter notre assistance.
Nous vous invitons à vérifier ce lien: https://bit.ly/2oCYGVR (copiez-collez cette adresse dans votre navigateur).
Équipe Sony Support.

0

Mr

DSC-HX350 2020.11.01.  (Egyesült Királyság)

This was a gift, I have found the DSC-HX 350 very good for my use, and I am very pleased with the product

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

6

3

0

Remek funkciók

DSC-HX350 2020.11.01.  (Magyarország)

Nagyon szép képet lehet vele készíteni Nagyon messze el lát

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Gyenge

1

0

0

Zoom-zoom

DSC-HX350 2020.10.24.  (Egyesült Királyság) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Extremely easy to use straight out of the box didn't have to look at the instructions and to cap it all the zoom is fantastic.

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

7

3

0

so easy to use.

DSC-HX350 2020.10.15. Rendezés elve: Arran dog dance (Egyesült Királyság) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

I like the flash pop up and the on scfreen info. I already have a Sony small Cybershot and wanted a camera with a view finder and this one is great to use. The only thing I dont like about the camera is the lens cover, I have arthritis and I find squeezing the tabs together to release it is harder than a slip on cover. Otherwise the camer takes a super picture and is so simple to use.the

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

5

4

0

Lightweight and easy to use.

DSC-HX350 2020.10.05. Rendezés elve: Rabs59 (Egyesült Királyság) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Bought as a back to a dslr with L series lenses. Great lightweight carry anywhere camera. Picture quality good below ISO800. Very happy to take on days out and would recommend for those occasions when a dslr is just to heavy to carry around.

Képminőség

Funkciók

Dizájn

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

3

5

0

Bien pour un débutant

DSC-HX350 2020.09.27. Rendezés elve: Goud (Franciaország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Je suis débutant donc pour moi ce produit est super Je fais des photos nettement supérieur aux smartphones Inconvénients on ne l a pas toujours sur soit Faiblesse de produit connections uniquement par câble Achat d'un câble micro USB vers USB type c pour le relier au smartphone C'est un très très bon qualité prix

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Átlagos

Dizájn

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

2

0

0

Rendben van.

DSC-HX350 2020.09.18. Rendezés elve: Ejzi (Magyarország)

Egy éve vettem, azt kaptam amit vártam. Ár és érték aránya megfelelő

Képminőség

Átlagos

Funkciók

Dizájn

Átlagos

Egyszerű használat

0

0

0

A camera for all reasons.

DSC-HX350 2020.09.13. Rendezés elve: Pjg2008 (Egyesült Királyság) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

If you just want to take a record of something, you can use it as a clever point and shoot. Or if you are feeling party, it will let you be a photographer. An all round winner.

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

6

2

0

excellent rzpport qualité prix

DSC-HX350 2020.09.13. Rendezés elve: Reiunette13 (Franciaország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

satisfacrion totale et facilité d'"mploi et rapport qualité prix

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Sonyleistung umgesetzt in Kamera !

DSC-HX350 2020.09.07.  (Németország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Bin immer noch begeistert und werde die Kamera und Ihre Möglichkeiten austesten !

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

5

2

0

Super fonctions

DSC-HX350 2020.09.05. Rendezés elve: Christ49 (Franciaország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

J'ai acheté ce produit il y a à peu près deux mois et il fonctionne très bien

Képminőség

Funkciók

Dizájn

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Guter Zoom

DSC-HX350 2020.08.23. Rendezés elve: MrTonyXXL (Németország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Ansich ein gutes Produkt, allerdings stört mich mittlerweile, dass sich das Display nicht hoch (Vergleich zur Alpha) klappen lässt. Mittlerweile stört mich auch das Fehlende WLAN, da man die Speicherkarte ständig rausholen, beziehungsweise die Kamera an den PC anschliessen, muss. Da wäre im Nachhinein doch die Wahl zur HX400V besser gewesen. Was mich auch noch stört ist, dass die Displayanzeige (Messfelder, Einstellungen, Gesichtserkennungsvierecke) sich nicht komplett abschalten lässt, oder ich habe es noch nicht gefunden. Positiv kann ich über den Zoom sprechen, welcher durch den kleinen Sensor und dem festverbautem Objektiv möglich ist. Allerdings kann ich das Produkt nicht weiterempfehlen und würde eher zur HX400V raten.

Képminőség

Funkciók

Dizájn

Megfelelő

Egyszerű használat

Átlagos

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

1

3

0

super fonctionnel

DSC-HX350 2020.08.19. Rendezés elve: ludo10 (Franciaország)

acheter cette appareil pour nos vacances a l'etranger

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Compact and VERY easy to use

DSC-HX350 2020.08.12. Rendezés elve: amgsc (Egyesült Királyság) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

I bought this because my old camera eventually gave up the ghost. Used it at Edinburgh Zoo, I was pleasantly surprised about how easy it was to point shoot and ZOOM. I even managed to frame better shots by using the flip screen

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

4

1

0

Great pictures

DSC-HX350 2020.08.05. Rendezés elve: Alexander 62 (Egyesült Királyság) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

I bought my camera 3weeks ago and I was pleasantly surprised by the quality and value for money

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

4

1

0

Excellent camera

DSC-HX350 2020.07.25. Rendezés elve: Mickm758 (Egyesült Királyság) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Had this for my 70th birthday but due to covid haven't really been able to use it much but hopefully once things settle down I will play with it and learn more about it.

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Gyenge

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

2

2

0

Not too heavy

DSC-HX350 2020.07.03. Rendezés elve: Nikki1 (Egyesült Királyság) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Nice and handy camera for a first timer. Havent had a chance to get a good go at it yet.

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Átlagos

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

2

1

0

gute Bilder, viele Extras

DSC-HX350 2020.06.28. Rendezés elve: Rene 20 (Németország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

für Anfänger leichte Bedienung, aber auch viele Funktionen für Fortgeschrittene

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

3

1

0

Facile d'utilisation

DSC-HX350 2020.06.16. Rendezés elve: tintin83 (Franciaország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Acheté il y a une semaine, beaucoup de fonctionnalités, avec une documentation complète.

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Starkes Zoom

DSC-HX350 2020.06.15. Rendezés elve: oldrobel (Németország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Kleine, handliche Kompaktkamera. Für Schnappschüsse bestens geeignet.

Képminőség

Funkciók

Dizájn

Egyszerű használat

Átlagos

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

1

3

0

Super Kamera für Anfänger

DSC-HX350 2020.06.14. Rendezés elve: Tatjana Frauendienst (Németország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Ich habe in kürzester Zeit alle möglichen Funktionen gefunden, und vor allem die Hilfefunktion ist super

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

4

3

0

""BEWERTUNG" VON EINEM FOTOGRAFEN DER JAHRZEHNTE..

DSC-HX350 2020.06.11. Rendezés elve: NATUR UND TIERFREUND (Németország)

ALSO; hier meine beurteilung der bridge, ich hatte was anderes erwartet....ich habe viele kameras von sony bis hin zur "vollformat" A7 REIHE ...und knipste auch schon vor 1990....!!! also kenne mich auch mit negativen und dias aus....habe auch viele DDR objektive die ich nutze mit adaptern aus china an den kameras....usw.....aber diese bridge hier ist eigentlich nicht zu empfehlen , ich hatte mich verleiden lassen durch die angabe von zeiss objektiv darin...nur das nützt wenig wenn dann nur ein winziger chip verbaut ist.und das akku zu klein und die sd karte auch noch mit im akku schacht ist.....und der sucher seines gleichen sucht....lollllll...weil er einfach zu auflösungsschwach ist und zu winzig.....obendrein...!!! wer hat die kamera entwickelt.....? ;-))) hätte mal bei mir vorher anrufen sollen....!!! also ich behalte sie trotzdem weil ich sie um die hälfte billiger bekommen habe wie sonst....aber es ist eben ein kompromiss und man kann sie keinesfalls mit einer dslr vergleichen.....! finde es auch komisch das man sie nicht aufpimpen kann mit apps von play memory.....weil es bei der hx 400 ja auch geht....warum dann hier nicht...? ist doch im inneren alles gleich ! na dann......tschau.......hier noch paar probebilder ....die man auch noch runter rechnen muss hier um sie rein zu setzen....diese bridge hätte ich erst weiter entwickelt bevor ich sie rausgebracht hätte..wie die ganz neue mit dem 1 zoll sensor , nur das die zu teuer ist....!!!

Képminőség

Megfelelő

Funkciók

Gyenge

Dizájn

Gyenge

Egyszerű használat

Megfelelő

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

1

10

0

Sehr gute Bridge-Kamera mit vielen Funktionen

DSC-HX350 2020.06.05. Rendezés elve: Dirk Gö (Németország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Vollständige, leichte Kamera mit vielen Funktions- und Programmeinstellungen. Sehr handlich und mit sehr guten Zoom. Blendenbereich von 2,8(W)/ 6,3(T) und leider nur bis 8,0. Aufnahmen nur als JPEG möglich. Fotoqualität bis ISO 800 gut, ab ISO 1000, max. 1250 ausreichend. Szenenmodus gut für schwache Lichtverhältnisse nutzbar. Videomodus mit guten Aufnahmen bei Tageslicht. Zeiss-Zoom-Objektiv für die Preisklasse sehr gut. Kaufentscheidung für die Sony als Bridge-Kamera war ausklappbares Display und Sucher zu sehr gutem Preis-Leistungsverhältnis.

Képminőség

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

3

2

0

super !

DSC-HX350 2020.06.04. Rendezés elve: Audrey2207 (Franciaország)

super heureuse de mon achat je l'ai acheté pour débuter et avoir de belles photos souvenirs et c'est réussi

Képminőség

Funkciók

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Átlagos

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Die ganze Kamera ist einfach Spitze und macht mir

DSC-HX350 2020.06.03. Rendezés elve: Rudi21152 (Németország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Eine hervorragende Kamera die für diesen Preis nicht zu übertreffen ist

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

4

2

0

Quality picture

DSC-HX350 2020.05.19. Rendezés elve: Georgios Woullis (Egyesült Királyság) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Using the camera for 2 months now. 3,5/5 regarding value for money 4/5 picture quality 3,5/5 overall use

Képminőség

Funkciók

Dizájn

Átlagos

Egyszerű használat

Átlagos

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

1

3

0

Polyvalent

DSC-HX350 2020.05.16. Rendezés elve: Lilicat (Franciaország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Reçu depuis peu, appareil polyvalent et performant

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

sehr gut

DSC-HX350 2020.05.13. Rendezés elve: Slobo989 (Németország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

vor 10 Tage gekauft und sehr zufrieden, bilder sind echt gut, zoom ist Geil

Képminőség

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

4

2

0

Tolle Superzoom Reisekamera

DSC-HX350 2020.05.13. Rendezés elve: Azradox (Németország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Sie hat ein angenehmes Gewicht und bietet durch ihre griffige Bauweise eine tolle Alternative als Reise- und Wanderkamera. Selbstverständlich haben DSLR bessere Sensoren und wenn man vernünftig kauft auch bessere Objektive, aber um Weitwinkel und Teleaufnahmen auf Reisen machen zu können, sind mindestens zwei Objektive notwendig und ein 1200er Tele für die großen 1 Zoll DSLR Sensoren ist vergleichsweise riesig - man kommt nicht drum herum, eine extra Kamera Tasche mit herum zu schleppen. Fazit: Die Hx300 macht für Reise, Wanderung und den Hobbyfotografen tolle Bilder und ist als Superzoom auch klasse für Tierfotografie geeignet. Ich würde sie mir für diese Zwecke immer wieder kaufen! Übrigens: Mit Gürtel-/Rucksack-Schnellverschluss wie CPTech's b-grip EVO bspw lässt sie sich super transportieren und ist immer direkt griffbereit.

Képminőség

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

3

2

0

Sehr gutes 50 fach Zoom

DSC-HX350 2020.05.09.  (Németország)

Vor zwei Tagen gekauft und heute schon tolle Bilder geschossen.

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

5

2

0

Brilliant camera

DSC-HX350 2020.05.09. Rendezés elve: Philurry (Egyesült Királyság) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

This camera does everything I expected and more. I'm so pleased with the photos I've taken so far and I haven't even learned how to use it properly!

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

3

1

0

Handy little camera

DSC-HX350 2020.05.02. Rendezés elve: Robin116 (Egyesült Királyság) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

I have only had this camera a couple of weeks, so have not used many of the facilities it has. It’s easy to use, light to carry around and saves carrying around an SLR with several lenses.

Képminőség

Funkciók

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

1

2

0

It's a SONY!

DSC-HX350 2020.04.28. Rendezés elve: BEN Bradley (Németország)

Genau, this is a SONY. Und das hat was zu bedeuten, immer noch und auch noch trotz dem fehlenden "Made in Japan". Auf jeden Fall ist "Made in Thailand" besser als "Made in China". Das von Otto verkaufte Set, gerade im Angebot, ist jeden Pfennig wert, trotz der eher bescheidenen SD Karte und der viel zu kleinen Sony Tasche. Denn die Kamera ist ON TOP: Auflösung, Abbildungseigenschaften, Schärfe und Farbspektrum, hier zeigt sich die Stärke des BIONZ X Prozessors. Dazu noch die Qualitätslinsen von ZEISS (Lizensiert), das für ein 50er Zoom kompakte Gehäuse, die einfache aber bei Bedarf auch komplexe und vielfältige Bedienung sowie Einstellmöglichkeiten machen diese Kamera zu einem echten Schweizer Messer. Gar keine Frage, hier sind volle fünf Sterne zu vergeben, allein die Kamera hat mehr verdient, das Otto Set trotz den genannten Unzulänglichkeiten ebenfalls fünf Sterne. Die Kamera ersetzt meine 9 Jahre alte SONY DSC-HX100V (welche immer noch einwandfrei funktioniert und auch weiterhin ihre Dienste tun wird).

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

2

2

0

Sony ist wie immer gut

DSC-HX350 2020.04.26. Rendezés elve: Johannes Rühe (Németország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Eine Super Kamera mit vielen Details. Einstellungsdetails und Hilfe können auch unterwegs auf der Kamera abgerufen werden, es ist nicht nötig immer die Bedienungsanleitung dabei zu haben. Enormer optischer Zoom, man braucht wirklich keine weitere Kamera für den Urlaub. Videos in HD (leider nicht in 4K), ist aber auch ausreichend. Alles läßt sich auch manuell einstellen.Es ist einfach alles vorhanden. Für Semi-Professionelles sehr gut geeignet. Sehr gutes Preis - Leistungs Verhältnis

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

4

2

0

Gute Bridgecamera

DSC-HX350 2020.04.17. Rendezés elve: Chrise87 (Németország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Die Kamera macht für den Preis sehr gute Bilder. Der Zoom ist super. Lediglich ein Touchdisplay fehlt

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Egyszerű használat

Átlagos

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

3

2

0

Great first time camera

DSC-HX350 2020.04.05. Rendezés elve: Rcoles (Egyesült Királyság) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Straight out of the box easy setup. My first digital camera and so many new things to learn. Very impressed with the results and can only get better with practice.

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Dizájn

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

1

0

Very Good Camera

DSC-HX350 2020.04.03. Rendezés elve: Davlyn2 (Egyesült Királyság) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

The photos are very clear and crisp, even on full zoom. Have taken close up photos of birds etc with brilliant detail. The camera has lots of features and settings. The only downside is that I would have liked a full manual otherwise it would have got 5* instead of 4*

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

1

Válasz a következőtől: Sony Support
2020.04.05.

Hi Davlyn2

Thank you for your review.
You Can find the Link to the Full manual here: https://bit.ly/2wVjbpr, Also the Online Help Guide here: https://bit.ly/3dUNXzh

Sony Support team.

0

scharfe Bilder

DSC-HX350 2020.03.18. Rendezés elve: Pitter05 (Németország)

Vor 14 Tagen gekauft und Probebilder geschossen. Bin gespannt auf die Urlaubsbilder die bald kommen

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

1

2

0

Great device

DSC-HX350 2020.03.13. Rendezés elve: DC196 (Egyesült Királyság) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

I bought this camera a month ago and getting used to the features on the camera.

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Dizájn

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Sony HX350

DSC-HX350 2020.03.10. Rendezés elve: Michael Karlson (Németország)

Top Kamera .Auch für Einsteiger .Leichte Bedienung .Saubere Bilder .

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

2

1

0

Love the carmera

DSC-HX350 2020.03.09. Rendezés elve: Becks the cat (Egyesült Királyság) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

I love this camera, it take photo really easy & so easy to use.

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

1

0

0

TRES BON ZOOM, EXCELLENT PRODUIT

DSC-HX350 2020.03.04. Rendezés elve: fifine (Franciaország)

BONNE PRISE EN MAIN. DOMMAGE J'aurai aimé que l’écran se retourne pour protéger le verre , et que le cache optique reste accroché à l'appareil.

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Great features

DSCHX350/B 2020.03.04. Rendezés elve: vailan (USA) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

I bought this a day ago and its really good its really lightweight and it fells like a dslr camera

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

Válasz a következőtől: Sony North America Customer Support
2020.03.05.

Hi vailan, We are glad you like your new Sony DSCHX350 camera. Thank you for trusting Sony! -Vincent

0

Reicht für mich

DSC-HX350 2020.03.03. Rendezés elve: Andreas1974 (Németország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Die Kamera gefällt mir sehr gut und macht sehr gute Bilder.

Képminőség

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

1

1

0

Great for travelling about

DSC-HX350 2020.03.02. Rendezés elve: pearsoda (Egyesült Királyság) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

I bought this a few weeks ago and due to inclement weather have only had the opportunity to use it occasionally. I wanted a camera to take on trips out that would produce excellent images of landscapes, distant wildlife and close-ups of plants and insects. It appears to satisfy all those requirements and my attempts have been quite successful to date. The camera is nice and light and all the controls are in convenient places. I like having the ability to use manual focus and the focus ring around the lens. There are a number of other settings and options that I have yet to try but I can see that this camera will be very useful when travelling about.

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

1

0

0

Superzoom

DSC-HX350 2020.02.23. Rendezés elve: JörgW (Németország)

Kauf nicht bereut. Klasse Kamera. Hoffentlich hält sie.

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Dizájn

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

1

0

Quality camera

DSC-HX350 2020.02.20. Rendezés elve: Kendosnags (Egyesült Királyság) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Good camera, a hard back instruction manual is needed though, plus date stamp on photos is on by default, turn this off if not needed before you take lots of pictures

Képminőség

Funkciók

Dizájn

Egyszerű használat

Átlagos

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

Válasz a következőtől: Customer Support
2020.02.24.

Hi Kendosnags,

Thank you for your feedback. You can find useful information for using the camera in the Help Guide here: http://bit.ly/2PitMjY. If you require any further assistance, you can contact us to help you further using the details in the following link: http://bit.do/eQfRM.

Sony Support Team

0

Very easy to use

DSC-HX350 2020.02.16. Rendezés elve: Dustbin1 (Egyesült Királyság) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

As a learner of photography I found this very easy to use and have got some really good pictures.Very pleased with the results and camera

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0