77 076 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t
761

4.2 termék 761 vásárlói vélemény alapján

380
250
48
40
43
Képminőség

Hangminőség

Kialakítás

Egyszerű használat

Figyelem: A termékekről írt értékelésekben termékváltozatok jelenhetnek meg. A termékekről írt értékelésekben olyan termékváltozatok, szolgáltatások és/vagy funkciók szerepelhetnek, amelyek nem érhetők el minden országban.

Leghasznosabb pozitív értékelés
0

love the autmatic focus and smile detector

DSCH300B 2016.11.08. Rendezés elve: momahen87 (USA) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

i got this for my birthday to take pictures of our new baby and i love it. the automatic smile detection is so neat but could use some work because the focus goes out when its in use. great camera for close ups

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Egyszerű használat

Átlagos

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

8

0

Leghasznosabb negatív értékelés
0

Very poor battery life

DSC-H300 2016.09.10. Rendezés elve: notahappychappy (Egyesült Királyság) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Very nice camera spoilt by poor battery life. Packaging on the box boasts of 350 pictures from the set of batteries supplied. I got 41 ! Even when using a fresh set of a well know brand I only got 52 shots. It went back for a refund

Képminőség

Funkciók

Dizájn

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

5

0

761 vásárlói vélemény

0

très simple

DSC-H300 2022.01.15. Rendezés elve: nakamura (Franciaország)

je viens d'acheter cet article avant de pour investir dans de nouveaux objectif pour mon Sony A 7 iii .

Képminőség

Átlagos

Hangminőség

Átlagos

Dizájn

Átlagos

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

New camara

DSC-H300 2022.01.09. Rendezés elve: Redded (Egyesült Királyság)

Very good camara light to carry and easy to use im just waiting for it to come back from being repaired the compartment from the battery would not come open

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

1 napja használom de nagyon tetszik!!!

DSC-H300 2021.10.12. Rendezés elve: ZAAZAAAA (Magyarország)

Ma vettem. Szeretném majd pár év múlva fejleszteni a setupom.

Képminőség

Kiváló

Hangminőség

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

0

0

0

Sonny DSC-H300

DSC-H300 2021.09.30. Rendezés elve: Sonny 123 (Németország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Hallo bin leider nicht so zufrieden da die Kamera immer wider Software Problem harrt und das ist schade auch das es keine Updates mehr gibt für dieses Modell. Am Sonaten bin ich zu finden mit der Kamera es wahre schön wenn es wieder Updates dafür geben würde. Mfg

Képminőség

Átlagos

Funkciók

Dizájn

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

Válasz a következőtől: Sony
2021.10.04.

Hi Sonny,


da wir mehr Informationen über das Problem benötigen, empfehlen wir dir, uns direkt zu kontaktieren. Die Kontaktdaten findest du unter dem folgenden Link: http://bit.do/fMnKn.

0

Decent camera

DSCH300B 2021.08.29. Rendezés elve: Jay5 (USA) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

While I like the camera, I was quite disappointed So, while on vacation, I wanted to know how to play back photos taken and use some advanced options. Without a computer, I was lost! Very disappointing. Not sure why a simple booklet is not included. It makes you want to leave the camera behind and take your old reliable camera instead! It wouldn't kill Sony to add a simple booklet!

Képminőség

Átlagos

Funkciók

Átlagos

Dizájn

Egyszerű használat

Átlagos

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

2

1

Válasz a következőtől: Sony Social Support
2021.09.16.

Hello Jay5, Sony's commitment to customer satisfaction is our top priority. We are happy to hear you liked the camera overall but are sorry to hear that you were not able to have a manual in hand. An online help guide is also available and can be accessed by either a computer or smartphone/tablet. We truly appreciate your feedback and will take it into consideration.

0

Great but not recommended for anyone

DSC-H300 2021.08.05. Rendezés elve: Kim19 (Egyesült Királyság)

This camera eats every battary you put in it and after 1 week of using it's already empty. Also the items you get with it kije the usb cable is more expensive then the camera it self...

Képminőség

Megfelelő

Funkciók

Megfelelő

Dizájn

Átlagos

Egyszerű használat

Gyenge

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

3

Válasz a következőtől: Sony Support UK
2021.08.09.

Hi Kim19,

We are sorry to learn that you are facing difficulties with the battery life on this unit. Having read your review, we recommend that you contact us to provide us with more information so that we can help using the details in the link here: https://bit.ly/2Uadm09.

Sony Support UK

0

My second Sony

DSC-H300 2021.08.01. Rendezés elve: JanjaZ (Egyesült Királyság) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

At the moment I don't have a whole review on the product, I didn't use it a lot. One reason is also batteries went empty after 40 shots. Otherwise I like it.

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Dizájn

Egyszerű használat

Átlagos

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

1

2

0

I'm disappointed with the features,

DSCH300/BM 2021.07.12. Rendezés elve: bobtod (USA) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

I'm having trouble with the camera. It is very simple and I expected more.

Dizájn

Átlagos

Egyszerű használat

Átlagos

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

1

Válasz a következőtől: Sony Social Support
2021.09.12.

Hello. Sony's commitment to customer satisfaction is our top priority. We are sorry to hear that you experiencing issues with your camera. Please contact us using the following link for further assistance:
https://us.esupport.sony.com/support/s/support-contact?language=en_US&category=di

0

Super Kamera zum Einstieg

DSC-H300 2021.07.08. Rendezés elve: H300 (Németország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Ein schöner Kompromiss zur hochwertigen Spiegelreflexkamera. Für mich als Einsteiger ausreichend. Die Bedienung ist voll automatisch und somit Bedienerfreundlich. Der Zoom ist schon krass. Die Bildqualität lässt natürlich etwas im Zoom nach aber man kann trotzdem alles erkennen. Beim Zoom ist eine stabile Unterlage oder Stativ zu empfehlen, da es sonst schnell verwackelt.

Képminőség

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

1

1

0

Kiváló

DSC-H300 2021.06.27. Rendezés elve: zsolt1974 (Magyarország)

Könnyen kezelhető,kiváló minőségű,gyönyörű fotókat,és videókat készít.Nagyon meg vagyok vele elégedve.

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

1

0

0

Still learning enjoying it

DSCH300B 2021.06.25. Rendezés elve: tdeacy (USA) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Got this for mother's day from my Grandson and am enjoying it

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Dizájn

Átlagos

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Kicsit csalódtam.. de árához képest viszont elég.

DSC-H300 2021.04.30. Rendezés elve: Tamás1992 (Magyarország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Kb. 2 hete vettem, igazából kezdő fényképezőgépnek elmegy, de komolyabb fotózásokhoz már kevés. Előnyei: -35x optikai zoom-al rendelkezik (árához képest jó) -Árához képest szép képeket lehet vele készíteni Hátrányai: -RAW formátum hiánya -Nehezen fókuszál, néha eldobja -Wifi és NFC hiánya

Képminőség

Átlagos

Funkciók

Megfelelő

Dizájn

Átlagos

Egyszerű használat

0

0

0

il le bac plus 10 pour comprendre

DSC-H300 2021.04.15. Rendezés elve: zorrodelave (Franciaország)

je l'ai acheté aujourd'hui et je n'arrive pas à passer mes photos sur l'ordi

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

2

1

Válasz a következőtől: Customer Support
2021.04.19.

Bonjour zorrodelave,
Nous avons lu votre commentaire avec attention.
Le mieux est de contacter notre assistance.
Nous vous invitons à vérifier ce lien: https://bit.ly/2oCYGVR (copiez-collez cette adresse dans votre navigateur).
Équipe Sony Support.

0

Ár-érték aránya megfelelő!

DSC-H300 2021.04.08. Rendezés elve: Rico2002 (Magyarország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Több, mint 2 éve van nálam. Az automatikus program a hasonló kategóriájú gépekhez képest jó képeket készít, viszont a manuális programmal az utóbbi időben vannak problémák.

Képminőség

Funkciók

Átlagos

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

0

0

0

facile 'dutilisation

DSC-H300 2021.03.31. Rendezés elve: Ppj Kayak (Franciaország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Bien lire le mode d'emploi, pour ne pas commettre d'impair et se trouver dépiter lors du travail final

Képminőség

Átlagos

Funkciók

Dizájn

Átlagos

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Nagyon tetszik

DSC-H300 2021.03.28. Rendezés elve: Lacipapa51 (Magyarország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Márc. 10 Szülinapomra kaptam. TANULOM!! Eddigi tapasztalataim nagyon jók, kivétel e hamar lemerülő elem. A régi készülékem öntöltős volt, akumlátorral. Gazdaságosabb volt. Ettől még SZERETEM!!

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Dizájn

Egyszerű használat

Kiváló

0

0

0

fonctions correctes

DSC-H300 2021.03.07. Rendezés elve: jehan33 (Franciaország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

je suis satisfait de cet achat. Cela répond a mes attentes.

Képminőség

Funkciók

Dizájn

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

1

0

0

tres legere

DSC-H300 2021.03.04. Rendezés elve: Heidibo (Franciaország)

ce tres legere et tres pratique a utilise!!!!Ce tres facile!!

Képminőség

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Ár-érték arányos termék

DSC-H300 2021.02.13. Rendezés elve: Viktor82 (Magyarország)

Jó befektetés volt megvásárolni a fényképezőgépet, mert számomra ideális funkciókat egyesít.

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

0

0

0

Handlich und nicht zu schwer

DSC-H300 2021.02.11.  (Németország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Vor kurzem Gekauft zum Einstieg in die fotografie und eine Alternative zur Handykamera. Bin bislang zufrieden

Képminőség

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Gehäuse an Stativaufnahme instabil

DSC-H300 2021.02.08. Rendezés elve: MyHeadshop (Németország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Einmal versehentlich die Kamera samt Alustativ angehoben - schon war das komplette Gewinde aus dem Gehäuse gebrochen.

Képminőség

Funkciók

Dizájn

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Easy to use

DSCH300B 2021.01.30. Rendezés elve: kim59 (USA) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Nice beginner camera. Easy too use. Only downside is AA batteries.

Képminőség

Funkciók

Dizájn

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

3

2

0

Super appareil

DSC-H300 2021.01.14. Rendezés elve: Malinois 78 (Franciaország)

Premier achat de ce type d'appareil très satisfaisant tant du point de vue esthétique que d'utilisation.

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Love it

DSCH300B 2021.01.10. Rendezés elve: Aprilynn39 (USA) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

So happy I got this one it’s great for what I use it for if your looking for a good camera this is it

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

2

0

0

Mangeur de piles

DSC-H300 2021.01.06. Rendezés elve: ODPr (Franciaország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Les piles meme neuves sont épuisées en un temps record. Très dommage ça nous a poussés à retourner le produit

Képminőség

Funkciók

Gyenge

Dizájn

Átlagos

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

1

0

Válasz a következőtől: Customer Support
2021.01.12.

Bonjour ODPr,
Nous avons lu votre commentaire avec attention.
Le mieux est de contacter notre assistance.
Nous vous invitons à vérifier ce lien: https://bit.ly/2oCYGVR (copiez-collez cette adresse dans votre navigateur).
Équipe Sony Support.

0

Amazing quality and cheap

DSC-H300 2021.01.02. Rendezés elve: hyper (Egyesült Királyság) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

I am so happy with this camera the overall camera is top quality and has amazing images

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

4

3

0

facilité d'utilisation

DSC-H300 2020.12.21. Rendezés elve: médoc33 (Franciaország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

rien à voir avec mon canon 24X36 EOS 100 mais le prix n'est pas la même - très bon appareil tout de même pour l'utilisation que j'en fais. Je le recommande pour débuter

Képminőség

Funkciók

Dizájn

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Very nice camera for the price

DSCH300B 2020.11.19. Rendezés elve: jbrown (USA) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Really liked everything. One thing: very slow after each shot. Takes a few seconds to recycle. Otherwise very happy. Easy to use, great quality, feels good in the hands, very solid.

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

2

0

0

Auto Zoom is worse than my cell phone

DSC-H300 2020.10.27.  (USA)

I bought this in June 2020 from Amazon and have to believe it is either a substandard knock off or the design of the product itself is problematic. I bought this to shoot my daughter's golf tournaments. We found out the auto zoom is so poor that a lot of videos are blurry. I switch to my mobile phone from 4 years ago with a Leica camera, the zooming is so much better and faster. I think this camera requires reading glasses. It is three times heavier than my mobile phone and doesn't do the only two jobs it needs to do. Night vision is not there either. My phone from Huawei has better rendition for pictures at night.

Képminőség

Gyenge

Funkciók

Gyenge

Dizájn

Gyenge

Egyszerű használat

Átlagos

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

1

2

0

PHOTOS SUPERBES FACILITES D'EMLOI

DSC-H300 2020.10.24. Rendezés elve: coaline (Franciaország)

Première utilisation aujourd'hui, avec essais panoramiques. Résultats convaincants

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

2

3

0

Preiswerte Bridgecamera

DSC-H300 2020.10.24. Rendezés elve: Hades44 (Németország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Viel Kamera für wenig Geld , 35 Faches optisches Zoom reicht

Képminőség

Funkciók

Dizájn

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Sadly

DSC-H300 2020.10.10. Rendezés elve: Roy 52 (Egyesült Királyság) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

I received my camera from Sony very quickly but Sadly when I came to use it never worked.. sending back

Képminőség

Átlagos

Funkciók

Átlagos

Dizájn

Megfelelő

Egyszerű használat

Megfelelő

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

1

2

Válasz a következőtől: Sony support
2020.10.12.

Hi Misfit2,

Thank you for your review.
We're sorry to learn that you're returning your product.
In such cases, we would've recommended troubleshooting steps to resolve the issue, if you still need help don't hesitate to contact us using the details here: https://bit.ly/2VBcJwW.

Sony support team

0

Toller zoom

DSC-H300 2020.10.04.  (Németország)

HAbe die kamera am 01.10.20 gekauft und benutzt, tolle aufnahen

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Basic camera

DSC-H300 2020.09.28. Rendezés elve: Lujo22 (Egyesült Királyság) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

I had to return the camera due to it keep switching itself off. It would take a couple of pictures then the lens would go in and the empty battery sign show even after changing the batteries. Within 24 hours of buying it I took it back to the shop and it did exactly the same for the assisant. He refunded my money without any problems.

Képminőség

Átlagos

Funkciók

Átlagos

Dizájn

Megfelelő

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

2

Válasz a következőtől: Sony Support UK
2020.09.30.

Hi Lujo22,

Thank you for your review.

We are sorry to learn that you returned the camera as you were facing difficulties with the camera powering OFF. Although our camera passes strict quality tests, due to the nature of electrical components, we cannot completely eliminate the possibility of spontaneous failure. Sony provides a guarantee to protect users in such circumstances. Having read your review, we would have loved for you to contact us to provide us with more information to ensure we can help you using the details in the following link: https://bit.ly/2Uadm09.

Sony Support UK

0

Good at eating batteries

DSC-H300 2020.09.24. Rendezés elve: Davros (Egyesült Királyság) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

If I knew it would have eating battles like there was no tomorrow I would not have bought it, it's the worst Sony product I have every bought and used I can't recommend this camera

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Átlagos

Dizájn

Átlagos

Egyszerű használat

Átlagos

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

6

2

Válasz a következőtől: Customer support
2020.09.28.

Hi Davros

Thank you for your review.

We've passed your valuable feedback about the battery life through the proper channels for future consideration.

Sony support UK

0

Super

DSC-H300 2020.08.23. Rendezés elve: Fabian Bähr (Németország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Scharfe Bilder und Videos. Sehr zufrieden auch mit Preis. Schade dass die Kamera kein NFC und Wlan hat. Die verschiedenen Moden sind sehr praktisch.

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Átlagos

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Easy to use

DSC-H300 2020.08.18. Rendezés elve: Jill hacker (Egyesült Királyság) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Takeing lots of pics easy to use nothing more to say

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

1

0

0

Know what you want it for.

DSCH300B 2020.08.04. Rendezés elve: Andrew0000000 (USA) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

I got it thinking it would make a good camera for shooting tripod based video. It only did 720p and would not stay focused. Sadly unlike expensive DSLR cameras this is not good for video. I ended up getting a $70 camera that did just as well with the video. Sony makes camcorders but none that I could find that can stream the video to a computer.

Képminőség

Megfelelő

Funkciók

Megfelelő

Dizájn

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

2

1

Válasz a következőtől: Sony Digital Imaging Support
2020.08.26.

Thank You for your feedback. We will consider your comments with future product development.

In the meantime, we encourage you to explore our camcorders with the RTMP/RTMPS feature that will allow streaming. Additionally, any of our Digital Imaging products that feature a clean HDMI output can be used for streaming with the use of a Video Capture Card

0

Einstiegskamera für Amateure

DSC-H300 2020.08.03. Rendezés elve: Fiddo (Németország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Vor einem Monat gekauft selten benutzt Keine Speicherkarte - muß nachgekauft werden Kein Akku - kann nachgekauft werden - Betrieb mit AA-Akkus ausdrücklich zugelassen!

Képminőség

Funkciók

Dizájn

Átlagos

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Noch im Test

DSC-H300 2020.07.25. Rendezés elve: Leander Alles (Németország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Bei Kauf sämtliche Batterien leer. Hab mir daraufhin Akkus mit Ladegerät gekauft zusätzlich ca 30,00 Euro. Sonst noch zum Kennenlernen. Kann noch keine endgültige Bewertung abgeben, wenn es kommt wie bei den Batterien dann sieht es schlecht aus.

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

Válasz a következőtől: customer service
2020.07.27.

Hi Leander,
es tut uns leid, das zu hören, unter dem folgenden Link ab Seite 9 DE findest du die geeigneten Batterien für die Kamera und auch Hinweise dazu: https://bit.ly/30PN5WW (kopiere den Link und füge ihn in ein neues Browserfenster ein).
Solltest du noch Hilfe benötigen, empfehlen wir dir, uns direkt zu kontaktieren. Die Kontaktdaten findest du auf Sony Webseite.

Sony Support Team

0

Szép képeket készít

DSC-H300 2020.07.19. Rendezés elve: Béla68 (Magyarország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Több, mint egy éve vettem a gépet, szép képeket lehet készíteni vele egy kezdő fotósnak.

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

2

0

0

Eddig elégedett vagyok vele

DSC-H300 2020.07.09. Rendezés elve: Bandi981 (Magyarország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Körülbelül 1 hónapja vásároltam a készüléket hobbi célra viszont elég sok ugyanilyen készüléket látok egyéb hirdetési felületeken objektív hibával

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

0

0

0

Ein tolles Gerät für Einsteiger

DSC-H300 2020.07.05. Rendezés elve: Omi Andy (Németország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Diese Kamera hatte ich als Geburtstaggeschenk für mein Enkelkind bestellt und mich schon riesig darauf gefreut, ihr diese zu geben. Leider kam es nicht dazu. Als die Kamera bei mir eintraf, hatte ich sie ausprobiert und musste leider feststellen, daß sich das Blitzlicht nicht mehr verschließen ließ. Darauf hin habe ich mich mit dem Kundendienst in Verbindung gesetzt und ich sollte die Kamera wieder zurück senden, damit sie repariert werden kann. Es ist schon eine tolle Kamera, aber leider warten wir nun schon über 14 Tage auf das Gerät.

Képminőség

Funkciók

Dizájn

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

2

0

0

Jó kis gép

DSC-H300 2020.07.03. Rendezés elve: TPista (Magyarország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Nyaralós-mindenes gépnek vettük. Sokszor jól jön az iszonyatos zoom! ☺️ Általában véve jó képeket készít. De. Sokszor tapasztalom,hogy beltérben, vaku nélkül, nincs a helyzet magaslatán az automatika... Sokszor készít zajos képeket olyan fényviszonyok között,ahol szerintem egy ilyen gépnek simán jót kellene készítenie... Csak szoftver gondnak tűnik,de a Sony nem foglalkozik vele... Manuális módban az autófókusz sincs a helyzet magaslatán. Miért nem lehet azt is fixre állítani manuálban?

Képminőség

Funkciók

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

0

0

0

SUPER CAMERA. EASY TO USE.

DSCH300B 2020.06.27. Rendezés elve: BUD 001 (USA) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

THIS CAMERA IS A SUPER INVESTMENT. I WISH I HAD IT WHEN AT MY GRANDSONS WEDDING.

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

1

1

0

Focus has problems...

DSC-H300 2020.06.24. Rendezés elve: A Sanchez (USA)

I bought this for myself about 1 month ago, I am not impressed with the camera and wish I would have saved my money. The Focus is not manually adjustable for more effect on shots. It will actually blurr when changing from photo to camera setting. You actually have to cycle power to hopefully get it back in focus but beware if you are trying to use the advertised 35x zoom, because chances are you will blurr and have to restart the camera. Not a fan of no rechargeable battery, it is annoying how little life the batteries that came with the unit had. It didn't even come with an SD card. This is basically a throw away camera. No sport mode to capture actions shots either. The continuous shot mode is extremely slow as well. I recommend looking for something else, the $200 was better going towards a more expensive model from a different maker.

Képminőség

Gyenge

Funkciók

Gyenge

Dizájn

Egyszerű használat

Átlagos

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

4

1

0

Bon appareil, convient à des reportages amateur

DSC-H300 2020.06.20. Rendezés elve: gemignon (Franciaország)

zoom génial, pas de GPS, carte sd 16 go très bien, malheureusement pas de chargeur intégré pour piles rechargeables

Képminőség

Funkciók

Átlagos

Dizájn

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

2

0

0

The color purple looks blue in the picture

DSCH300/B 2020.06.16. Rendezés elve: tehachapi (USA) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

I bought this 3 days ago, and I am not real happy with this camera

Képminőség

Megfelelő

Funkciók

Megfelelő

Dizájn

Átlagos

Egyszerű használat

Átlagos

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

2

0

AMAZING

DSCH300/B 2020.06.11. Rendezés elve: LUCERO76 (USA) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

I BOUGHT THIS A MONTH AGO AND AM SOHAPPY THAT I DID

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Great features and easy to use

DSC-H300 2020.06.10. Rendezés elve: Athlete (Egyesült Királyság) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

I was given this as a gift a month ago and am really happy with how easy it is to use and its great features enabling me to take really good photos

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

1

0

0

not so setisfied

DSC-H300 2020.06.08. Rendezés elve: Bebe88 (Egyesült Királyság) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

batteries are sh**! and have problem with flash.. I hope I ll find to buy a charger and set of batteries..

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Megfelelő

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

2

0

Válasz a következőtől: Customer Support
2020.06.10.

Hi Bebe88,

Thank you for your review.
We're sorry to hear that you're facing difficulties with the flash and batteries. We recommend contacting us to provide us with more information so that we are better suited to assist you using the details in the following link: https://bit.ly/2NwYLXL

Sony support team

0

Gute Preis Leistung

DSC-H300 2020.06.05. Rendezés elve: KingLoui (Németország)

Kann es nur Empfehlen hat super guten Zoom und eine gute Makro Linse.

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Átlagos

Dizájn

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Great thus far!

DSCH300/B 2020.06.02. Rendezés elve: ahvienda (USA) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Overall I am happy with my purchase, however the set up was a bit extensive.

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Great features!

DSC-H300 2020.05.30. Rendezés elve: Aki01 (Egyesült Királyság) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

I bought this product a year ago and I'm so happy whit this. I highly recommend for beginner photographers and other person who love to take photos.

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Megfelelő

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

1

0

0

Remek

DSC-H300 2020.05.27. Rendezés elve: Demike (Magyarország)

Nagyon megfelelő, ajánlom másoknak is príma szép képeket készít

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

0

0

0

My First Camera

DSC-H300 2020.05.13. Rendezés elve: Kooky Creator (USA)

I bought this and am NOT disappointed. It's the first camera I've ever had. I wanted something that could take some great stills of my sculptures and random insects I find as well as record me sculpting and stuff. I LOVE this thing!! It's very lightweight and easy to use and navigate. The images come out amazingly clear and I love toying around with the zooming. I have a lot to learn about using it but I am enjoying the journey!

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

1

1

0

great product for a great price

DSCH300B 2020.05.12. Rendezés elve: his1981 (USA) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

I bought my camera used on Ebay and have used the video more than the photo and have been very happy with it.

Funkciók

Dizájn

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

1

0

0

Schlechte Qualität

DSC-H300 2020.04.25. Rendezés elve: Viktoria Schwarz (Németország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Kauf sehr bereut, da jede Handykamera schneller reagiert und schönere Fotos macht

Képminőség

Gyenge

Funkciók

Gyenge

Dizájn

Megfelelő

Egyszerű használat

Megfelelő

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

2

0

Válasz a következőtől: Customer Support
2020.04.29.

Hi Viktoria,
da wir mehr Informationen über das Anliegen benötigen, empfehlen wir dir, uns direkt zu kontaktieren. Die Kontaktdaten findest du unter dem folgenden
Link: http://bit.do/eSP4H (kopiere den Link und füge ihn in ein neues Browserfenster ein).
Sony Support Team

0

bonne approche de la photographie

DSC-H300 2020.04.22. Rendezés elve: lulu 06 (Franciaország)

Je viens de recevoir cet appareil . La première prise en main est agréable . Il me reste à l'essayer

Képminőség

Funkciók

Dizájn

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

1

0

0

Great features

DSCH300/B 2020.03.27. Rendezés elve: Melinda87 (USA) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

I bought this and enjoy the features and how light weight it is

Képminőség

Funkciók

Dizájn

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

nach Reparatur ist alles in Ordnug

DSC-H300 2020.03.26. Rendezés elve: miniklausi (Németország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Auf Grund der Lage konnte ich das Gerät nicht benutzen.

Képminőség

Funkciók

Dizájn

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Szeretem!!

DSC-H300 2020.03.23. Rendezés elve: CsPuma (Magyarország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Pár hete vettem és nem bántam meg. Gyönyörű képeket készít és nagyon könnyű használni. Eddig imádom!!

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

1

0

0

Great Features

DSC-H300 2020.02.24. Rendezés elve: Gapman1970 (Egyesült Királyság)

I bought this a few months ago & I'm happy that I did.

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

1

1

0

Excellent matériel

DSC-H300 2020.02.24. Rendezés elve: papycampingcar34 (Franciaország)

Cadeau départ en retraite , facile à utiliser excellente autonomie

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

1

0

0

Good

DSC-H300 2020.02.24. Rendezés elve: Wumbo05 (Egyesült Királyság) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Very good product, recommend for amateur photographers.

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Dizájn

Egyszerű használat

Átlagos

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Je ne suis pas convaincu

DSC-H300 2020.01.30. Rendezés elve: Jackeblack (Franciaország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Je m'attendais à mieux de la part de Sony. la qualité photo laisse a désirer

Képminőség

Átlagos

Funkciók

Dizájn

Egyszerű használat

Átlagos

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

1

0

0

Sehr Gut !

DSC-H300 2020.01.27. Rendezés elve: Ferit (Németország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Finde den Apparat wirklich gut, natürlich ist sie kein Profi gerät aber für den einstieg mehr als ausreichend da sie einen Super Zoom hat ! somit ist fast für jede Lage die passende Brennweite dabei ! Kann ich nur empfehlen.

Képminőség

Funkciók

Átlagos

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

1

0

0

Funktioniert nicht

DSC-H300 2020.01.26. Rendezés elve: Asiat (Németország)

Vor 6 Monaten gekauft, beim 1. Einsatz defekt. Angeblich sind die mitgelieferten (Original Sony Batterien!!!) außerhalb der Toleranz.

Képminőség

Átlagos

Funkciók

Gyenge

Dizájn

Átlagos

Egyszerű használat

Átlagos

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

1

0

Nice camera..

DSC-H300 2020.01.23. Rendezés elve: Wildwolfy (Egyesült Királyság) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Wicked Zoom and lenses tracking, anti tremor could be better. As I have camera shake, keep hoping to buy a camera that will take wicked pictures even if it's like I am in a earth quake it's it's freezing and my hands shake cause I am cold. But I can't complain about the quality of the image even the zoom is very nice. For the price it's a good starter camera.

Képminőség

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

2

1

0

Einfache Bedienung

DSC-H300 2020.01.19. Rendezés elve: TB12 (Németország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Habe die Kamera als Geschenk gekauft. Ideal für Anfänger da Bedienung sehr einfach. Macht tolle Bilder

Képminőség

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

1

0

0

Är ertek aränyban nagyon jo!

DSC-H300 2020.01.07. Rendezés elve: jumurdzsäk (Magyarország)

Karäcsonyra kaptam es nagyon nagy meglepetes volt szämomra!

0

0