CSERÉLHETŐ OBJEKTÍVES FÉNYKÉPEZŐGÉPEK

ILCE-QX1 Smart Lens 20.1 megapixeles képérzékelővel

ILCE-QX1 / ILCE-QX1L

Kép a(z) ILCE-QX1 Smart Lens 20.1 megapixeles képérzékelővel termékről

Csak váz

ILCE-QX1

99 999 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t

Váz + 16-50 mm-es erőteljes nagyítású zoomobjektív

ILCE-QX1L

148 000 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t
Képek a(z) ILCE-QX1 Smart Lens 20.1 megapixeles képérzékelővel termékről
Képek a(z) ILCE-QX1 Smart Lens 20.1 megapixeles képérzékelővel termékről
Képek a(z) ILCE-QX1 Smart Lens 20.1 megapixeles képérzékelővel termékről
Képek a(z) ILCE-QX1 Smart Lens 20.1 megapixeles képérzékelővel termékről
Képek a(z) ILCE-QX1 Smart Lens 20.1 megapixeles képérzékelővel termékről
Képek a(z) ILCE-QX1 Smart Lens 20.1 megapixeles képérzékelővel termékről
Képek a(z) ILCE-QX1 Smart Lens 20.1 megapixeles képérzékelővel termékről
Képek a(z) ILCE-QX1 Smart Lens 20.1 megapixeles képérzékelővel termékről
Képek a(z) ILCE-QX1 Smart Lens 20.1 megapixeles képérzékelővel termékről
Képek a(z) ILCE-QX1 Smart Lens 20.1 megapixeles képérzékelővel termékről

Jellemzők

Az E-bajonettes objektívekkel való kompatibilitás révén szabadon engedheti a fantáziáját

Készítsen professzionális képeket a kompatibilis E-bajonettes objektívek széles választékával. Válasszon makró objektívet, ha kisebb tárgyakra kíván ráközelíteni, vagy hozzon létre gyönyörű lágyított hátteret (bokeh) prímobjektív segítségével. Akár teleobjektívet is választhat, amelyet az optikai SteadyShot™ képstabilizálás egészít ki, a tárgyat nagy pontossággal közelebb hozva a professzionális eredmény érdekében.

APS-C méretű Exmor® CMOS érzékelő professzionális stílusú képekhez

Készítsen DSLR-nek megfelelő képeket Lens-Style fényképezőgéppel. Egy hatalmas APS-C méretű Exmor® CMOS-képérzékelő dolgozik együtt egy BIONZ X™ képfeldolgozó processzorral, hogy nagy precizitású 20,1 MP-es képeket hozzanak létre. Készítsen részletgazdag, tiszta képeket, ragyogó éjszakai felvételeket és gyönyörű „bokeh” hatást – mindezt az okostelefonjáról.

BIONZ X™ a páratlan részletgazdagság és textúra érdekében

A Sony képfeldolgozó processzora az extra nagy sebességű feldolgozásnak köszönhetően úgy adja vissza a részleteket, ahogyan azt szabad szemmel is látjuk. Az előfeldolgozó LSI (Large Scale Integration) technológiával együtt a BIONZ X™ természetes részleteket, valósághű képeket, gazdagabb árnyalatkülönbségeket és alacsonyabb zajszintet eredményez akár fényképeket, akár videókat rögzít.

Beépített vaku a gyenge fényviszonyokhoz

Készítsen nagyszerű felvételeket – még gyenge megvilágítás mellett is – a beépített vaku segítségével. A GN4 besorolású vaku segítségével megbízható és precíz felvételt készíthet olyan sötétebb körülmények között is, ahol előfordulhat zaj és elmosódottság. A hátulról megvilágított vagy éjszakai jelentek fényképezése sem probléma, és a Superior Auto üzemmód révén tökéletes lesz a fókusz.

A Superior Auto funkció tudja, hogy Ön miről készít felvételt

Semmilyen felvétel elkészítése nem jelent túl nagy kihívást. A Superior Auto üzemmód automatikusan felismeri a különböző típusú környezeteket és annak megfelelően módosítja a fényképezőgép beállításait, minden egyes felvétel optimalizálása érdekében. A fényképezőgép olyan funkciókat aktivál, mint például a sorozatfelvétel és az Auto HDR, amikor a körülmények nem a legideálisabbak, így Ön könnyedén elkészítheti a felvételeket.

Manuális vezérlés a szabadabb felvételkészítéshez

Élvezze a DSLR-stílusú manuális vezérlést. Ez a Lens-Style fényképezőgép P/A/S/M üzemmódokat kínál, lehetővé téve a blende, zársebesség és további elemek feletti irányítást. Az eredmény: gyönyörű fényképek professzionális stílusban egyenesen az Ön okostelefonjáról.

A Wi-Fi® a vezeték nélküliség szabadságát nyújtja

Filmek és más objektumok egyszerű átvitele a fényképezőgépről Android vagy iOS okostelefonra vagy tabletre Wi-Fi® csatlakozás segítségével. Ezt követően gyorsan feltöltheti a videóit a kedvenc weboldalaira vagy közösségi oldalaira, hogy a barátai és családtagjai is láthassák a legfrissebb történéseket. 

Intuitív vezérlés a PlayMemories™ Mobile segítségével

Változtassa okostelefonját vagy tabletjét távvezérlővé és élvezze PlayMemories™ Mobile által kínált egyszerű fényképezőgép-vezérlést. Az egyértelmű felhasználói felület lehetővé teszi az összes fényképezőgép-beállítás – köztük az expozíció, zárkioldás és zoom – egyszerű, egykezes kezelését, így ideális választás csoportképekhez.

Nézze más szemszögből a dolgokat a sokoldalú objektívelhelyezés segítségével!

Élvezetes fényképezés – különböző nézőpontokból. Állítsa fel Lens-Style fényképezőgépét a korábban nehezen elérhető helyeken, majd fotózzon – beleértve a zoomolást, a komponálást és a képrögzítést – csak épp mobiltelefonja segítségével. A sokoldalú felvételkészítéshez használja ki a külön megvásárolható fokozatmentes szögbeállítású fényképezési készlet (ADP-FSK1) képességét.

Egyszerű tárolás, átvitel és megosztás

Soha nem kell aggódnia, hogy elveszíti felvételeit – a fényképek az elkészítésükkor automatikusan mentésre kerülnek a Lens-Style fényképezőgépre és az okostelefonra, illetve tabletre. Csak telepítenie kell a PlayMemories™ Mobile alkalmazást, hogy exportálhassa a fényképeket a fényképezőgépről az okostelefonra vagy tabletre Wi-Fi® kapcsolaton keresztül. Onnan pedig szabadon rendezheti, szerkesztheti és megoszthatja azokat a barátokkal és családtagokkal, vagy feltöltheti őket a kedvenc közösségi oldalára, hogy az egész világ láthassa.

Live-View távvezérlő a többkamerás vezérléshez

Akár öt fényképezőgép irányítása a Live View távvezérlő használatával A csuklóra rögzíthető színes kijelzőn egyetlen pillantással ellenőrizheti a látószögeket. Felvételkészítés indítása/leállítása akár öt készüléken. Akár egyszerre is életbe léptetheti módosításait minden egységen. A beépített Wi-Fi® opciónak köszönhetően nincs szükség vezetékekre.

Szerelje állványra a rugalmas felvételkészítés érdekében!

Teljes magabiztossággal készíthet hosszú expozíciós idejű képeket és lenyűgöző tájképeket. Mindössze annyit kell tennie, hogy állványra szereli a Lens-Style fényképezőgépet, hogy a kézből történő felvételkészítésnél nagyobb stabilitást biztosítson. A nehéz terepen készítendő, gyenge fényben felbukkanó témák, vagy akár a csoportképek könnyebben fotózhatók, ha a Lens-Style fényképezőgépet állványhoz csatlakoztatja. 

Többfajta képarány a rugalmas felvételkészítéshez

A különböző képarányok alkalmazásával a fényképek tömegéből kitűnő képeket készíthet. Olyan hagyományos digitális fényképformák közül választhat, mint például a 3:2-es és 4:3-as képarány, vagy a 16:9-es széles képernyős vagy négyzet alakú arányok közül, tetszés szerinti állóképeket készítve.

Tekintse meg fényképeit TRILUMINOS™ színekben

Tekintse meg fényképeit és videóit gazdag, természetes színben, amikor megosztja azokat a nagy méretű képernyőn. Ez a Lens-Style kamera támogatja a Sony TRILUMINOS színtechnológiát – nézze meg kedvenc felvételeit valósághű színben, amikor azokat TRILUMINOS kijelzővel rendelkező televízión tekinti meg. A bővített színtartomány azt jelenti, hogy a vörös, tengerkék és smaragdzöld színek ragyogóan jelennek meg, élethű tájképeket biztosítva. Emellett az arcok is szebben jelennek meg a bőrtónusok természetes megjelenítésének köszönhetően.

Auto HDR és DRO a természetes színátmenet érdekében

A sötét árnyékoktól a ragyogó fényekig – Az Auto HDR (High Dynamic Range) funkció a jelenet minden tónusátmenetét rögzíti. Ehhez kiterjeszti a képek dinamikus tartományát, hogy tiszta, lenyűgöző kontrasztot biztosítson. Amikor gyorsan mozgó tárgyat fényképez, váltson a DRO (dinamikatartomány-optimalizáló) funkcióra a természetesebb kontraszt érdekében.

A témakövető automata fókusz követi a mozgó tárgyakat

Mindig pontosan fókuszált, kristálytiszta képek. A témakövető automata fókusz (AF) automatikusan beállítja a célkeret méretét a téma jellemzői alapján. Ez lehetővé teszi Ön számára, hogy arra koncentráljon, amit a felvétel tárgya tesz éppen, miközben a fényképezőgép gondoskodik arról, hogy a felvétel mindig fókuszban legyen, történjen bármi.

Támogatás: Capture One Express (Sony)

A precíz színvisszaadást és lenyűgöző részletgazdagságot nyújtó Capture One Express (Sony) a világ egyik legjobb RAW-konvertere. Rugalmas digitálisállomány-kezelés, a szükséges beállítóeszközök széles választéka, és gyors érzékeny teljesítmény egyetlen, testre szabható és integrált megoldásban. * A Capture One megoldások megvásárlásával, használatával és támogatásával kapcsolatos kérdéseivel forduljon a Phase One vállalathoz.

Ingyenes letöltés (Látogasson el a Phase One weboldalra)

Műszaki adatok
Az új Lens-Style fényképezőgép olyan képeket készít, amelyek általában csak cserélhető objektívű fényképezőgépekkel valósíthatók meg. A 20,1 MP-es Exmor® APS HD CMOS-érzékelő révén lenyűgözően részletes képet készíthet, gyönyörű képlágyítással – mindezt az okostelefonja vagy tabletje használatával.
  • 20,1 MP-es Exmor® APS-C típusú CMOS-érzékelő

  • BIONZ X processzor a tökéletes részletességű képekért és a zajcsökkentésért

  • Készítsen kiváló minőségű képeket, és ossza meg másokkal azokat iOS és Android eszközéről

  • Gyönyörű videókat biztosító AVCHD felvételkészítési képesség

Objektívkompatibilitás
Sony E bajonettes objektívek
Érzékelő típusa
APS-C
Érzékelő típusa
APS-C típus (23,2 x 15,4 mm) Exmor® CMOS-érzékelő
Pixelek száma (valódi)
20,1 megapixel
ISO érzékenység (Ajánlott Expozíciós Index)
ISO 100–16000
Akkumulátorkapacitás (állóképek)
Akár 440 felvétel

A doboz tartalma

Csuklópánt, Okostelefon-csatlakoztatás, Akkumulátor NP-FW50, Mikro USB-kábel, ADP-FSK1

A Sony nem csupán izgalmas élményeket nyújtó termékeket, szolgáltatásokat és tartalmakat kínál, hanem célja az is, hogy tevékenységei során zéró környezeti lábnyomot hagyjon hátra Tudjon meg többet a Sonyról és a környezetvédelemről

Értékelések

A felhasználók véleménye