CSERÉLHETŐ OBJEKTÍVES FÉNYKÉPEZŐGÉPEK

ILCE-QX1 Smart Lens 20.1 megapixeles képérzékelővel

ILCE-QX1 / ILCE-QX1L

Kép a(z) ILCE-QX1 Smart Lens 20.1 megapixeles képérzékelővel termékről

Csak váz

ILCE-QX1

99 999 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t

Váz + 16-50 mm-es erőteljes nagyítású zoomobjektív

ILCE-QX1L

148 000 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t
Képek a(z) ILCE-QX1 Smart Lens 20.1 megapixeles képérzékelővel termékről
Képek a(z) ILCE-QX1 Smart Lens 20.1 megapixeles képérzékelővel termékről
Képek a(z) ILCE-QX1 Smart Lens 20.1 megapixeles képérzékelővel termékről
Képek a(z) ILCE-QX1 Smart Lens 20.1 megapixeles képérzékelővel termékről
Képek a(z) ILCE-QX1 Smart Lens 20.1 megapixeles képérzékelővel termékről
Képek a(z) ILCE-QX1 Smart Lens 20.1 megapixeles képérzékelővel termékről
Képek a(z) ILCE-QX1 Smart Lens 20.1 megapixeles képérzékelővel termékről
Képek a(z) ILCE-QX1 Smart Lens 20.1 megapixeles képérzékelővel termékről
Képek a(z) ILCE-QX1 Smart Lens 20.1 megapixeles képérzékelővel termékről
Képek a(z) ILCE-QX1 Smart Lens 20.1 megapixeles képérzékelővel termékről

Jellemzők

Az E-bajonettes objektívekkel való kompatibilitás révén szabadon engedheti a fantáziáját

Készítsen professzionális képeket a kompatibilis E-bajonettes objektívek széles választékával. Válasszon makró objektívet, ha kisebb tárgyakra kíván ráközelíteni, vagy hozzon létre gyönyörű lágyított hátteret (bokeh) prímobjektív segítségével. Akár teleobjektívet is választhat, amelyet az optikai SteadyShot™ képstabilizálás egészít ki, a tárgyat nagy pontossággal közelebb hozva a professzionális eredmény érdekében.

APS-C méretű Exmor® CMOS érzékelő professzionális stílusú képekhez

Készítsen DSLR-nek megfelelő képeket Lens-Style fényképezőgéppel. Egy hatalmas APS-C méretű Exmor® CMOS-képérzékelő dolgozik együtt egy BIONZ X™ képfeldolgozó processzorral, hogy nagy precizitású 20,1 MP-es képeket hozzanak létre. Készítsen részletgazdag, tiszta képeket, ragyogó éjszakai felvételeket és gyönyörű „bokeh” hatást – mindezt az okostelefonjáról.

BIONZ X™ a páratlan részletgazdagság és textúra érdekében

A Sony képfeldolgozó processzora az extra nagy sebességű feldolgozásnak köszönhetően úgy adja vissza a részleteket, ahogyan azt szabad szemmel is látjuk. Az előfeldolgozó LSI (Large Scale Integration) technológiával együtt a BIONZ X™ természetes részleteket, valósághű képeket, gazdagabb árnyalatkülönbségeket és alacsonyabb zajszintet eredményez akár fényképeket, akár videókat rögzít.

Beépített vaku a gyenge fényviszonyokhoz

Készítsen nagyszerű felvételeket – még gyenge megvilágítás mellett is – a beépített vaku segítségével. A GN4 besorolású vaku segítségével megbízható és precíz felvételt készíthet olyan sötétebb körülmények között is, ahol előfordulhat zaj és elmosódottság. A hátulról megvilágított vagy éjszakai jelentek fényképezése sem probléma, és a Superior Auto üzemmód révén tökéletes lesz a fókusz.

A Superior Auto funkció tudja, hogy Ön miről készít felvételt

Semmilyen felvétel elkészítése nem jelent túl nagy kihívást. A Superior Auto üzemmód automatikusan felismeri a különböző típusú környezeteket és annak megfelelően módosítja a fényképezőgép beállításait, minden egyes felvétel optimalizálása érdekében. A fényképezőgép olyan funkciókat aktivál, mint például a sorozatfelvétel és az Auto HDR, amikor a körülmények nem a legideálisabbak, így Ön könnyedén elkészítheti a felvételeket.

Manuális vezérlés a szabadabb felvételkészítéshez

Élvezze a DSLR-stílusú manuális vezérlést. Ez a Lens-Style fényképezőgép P/A/S/M üzemmódokat kínál, lehetővé téve a blende, zársebesség és további elemek feletti irányítást. Az eredmény: gyönyörű fényképek professzionális stílusban egyenesen az Ön okostelefonjáról.

A Wi-Fi® a vezeték nélküliség szabadságát nyújtja

Filmek és más objektumok egyszerű átvitele a fényképezőgépről Android vagy iOS okostelefonra vagy tabletre Wi-Fi® csatlakozás segítségével. Ezt követően gyorsan feltöltheti a videóit a kedvenc weboldalaira vagy közösségi oldalaira, hogy a barátai és családtagjai is láthassák a legfrissebb történéseket. 

Intuitív vezérlés az Imaging Edge Mobile alkalmazással

Változtassa okostelefonját vagy tabletjét távvezérlővé, és vezérelje könnyedén fényképezőgépét az Imaging Edge Mobile alkalmazással. Az egyértelmű felhasználói felület lehetővé teszi az összes fényképezőgép-beállítás – köztük az expozíció, zárkioldás és zoom – egyszerű, egykezes kezelését, így ideális választás csoportképekhez.

Bővebben

Nézze más szemszögből a dolgokat a sokoldalú objektívelhelyezés segítségével!

Élvezetes fényképezés – különböző nézőpontokból. Állítsa fel Lens-Style fényképezőgépét a korábban nehezen elérhető helyeken, majd fotózzon – beleértve a zoomolást, a komponálást és a képrögzítést – csak épp mobiltelefonja segítségével. A sokoldalú felvételkészítéshez használja ki a külön megvásárolható fokozatmentes szögbeállítású fényképezési készlet (ADP-FSK1) képességét.

Egyszerű tárolás, átvitel és megosztás

Soha nem kell aggódnia, hogy elveszíti felvételeit – a fényképek az elkészítésükkor automatikusan mentésre kerülnek a Lens-Style fényképezőgépre és az okostelefonra, illetve tabletre. Elég telepítenie az Imaging Edge Mobile alkalmazást, hogy Wi-Fi-kapcsolaton keresztül exportálhassa a fényképeket a fényképezőgépéről az okostelefonjára vagy a tabletjére. Onnan pedig szabadon rendezheti, szerkesztheti és megoszthatja azokat a barátokkal és családtagokkal, vagy feltöltheti őket a kedvenc közösségi oldalára, hogy az egész világ láthassa.

Bővebben

Live-View távvezérlő a többkamerás vezérléshez

Akár öt fényképezőgép irányítása a Live View távvezérlő használatával A csuklóra rögzíthető színes kijelzőn egyetlen pillantással ellenőrizheti a látószögeket. Felvételkészítés indítása/leállítása akár öt készüléken. Akár egyszerre is életbe léptetheti módosításait minden egységen. A beépített Wi-Fi® opciónak köszönhetően nincs szükség vezetékekre.

Szerelje állványra a rugalmas felvételkészítés érdekében!

Teljes magabiztossággal készíthet hosszú expozíciós idejű képeket és lenyűgöző tájképeket. Mindössze annyit kell tennie, hogy állványra szereli a Lens-Style fényképezőgépet, hogy a kézből történő felvételkészítésnél nagyobb stabilitást biztosítson. A nehéz terepen készítendő, gyenge fényben felbukkanó témák, vagy akár a csoportképek könnyebben fotózhatók, ha a Lens-Style fényképezőgépet állványhoz csatlakoztatja. 

Többfajta képarány a rugalmas felvételkészítéshez

A különböző képarányok alkalmazásával a fényképek tömegéből kitűnő képeket készíthet. Olyan hagyományos digitális fényképformák közül választhat, mint például a 3:2-es és 4:3-as képarány, vagy a 16:9-es széles képernyős vagy négyzet alakú arányok közül, tetszés szerinti állóképeket készítve.

Tekintse meg fényképeit TRILUMINOS™ színekben

Tekintse meg fényképeit és videóit gazdag, természetes színben, amikor megosztja azokat a nagy méretű képernyőn. Ez a Lens-Style kamera támogatja a Sony TRILUMINOS színtechnológiát – nézze meg kedvenc felvételeit valósághű színben, amikor azokat TRILUMINOS kijelzővel rendelkező televízión tekinti meg. A bővített színtartomány azt jelenti, hogy a vörös, tengerkék és smaragdzöld színek ragyogóan jelennek meg, élethű tájképeket biztosítva. Emellett az arcok is szebben jelennek meg a bőrtónusok természetes megjelenítésének köszönhetően.

Auto HDR és DRO a természetes színátmenet érdekében

A sötét árnyékoktól a ragyogó fényekig – Az Auto HDR (High Dynamic Range) funkció a jelenet minden tónusátmenetét rögzíti. Ehhez kiterjeszti a képek dinamikus tartományát, hogy tiszta, lenyűgöző kontrasztot biztosítson. Amikor gyorsan mozgó tárgyat fényképez, váltson a DRO (dinamikatartomány-optimalizáló) funkcióra a természetesebb kontraszt érdekében.

A témakövető automata fókusz követi a mozgó tárgyakat

Mindig pontosan fókuszált, kristálytiszta képek. A témakövető automata fókusz (AF) automatikusan beállítja a célkeret méretét a téma jellemzői alapján. Ez lehetővé teszi Ön számára, hogy arra koncentráljon, amit a felvétel tárgya tesz éppen, miközben a fényképezőgép gondoskodik arról, hogy a felvétel mindig fókuszban legyen, történjen bármi.

Támogatás: Capture One Express (Sony)

A precíz színvisszaadást és lenyűgöző részletgazdagságot nyújtó Capture One Express (Sony) a világ egyik legjobb RAW-konvertere. Rugalmas digitálisállomány-kezelés, a szükséges beállítóeszközök széles választéka, és gyors érzékeny teljesítmény egyetlen, testre szabható és integrált megoldásban. * A Capture One megoldások megvásárlásával, használatával és támogatásával kapcsolatos kérdéseivel forduljon a Phase One vállalathoz.

Ingyenes letöltés (Látogasson el a Phase One weboldalra)

Műszaki adatok
Az új Lens-Style fényképezőgép olyan képeket készít, amelyek általában csak cserélhető objektívű fényképezőgépekkel valósíthatók meg. A 20,1 MP-es Exmor® APS HD CMOS-érzékelő révén lenyűgözően részletes képet készíthet, gyönyörű képlágyítással – mindezt az okostelefonja vagy tabletje használatával.
  • 20,1 MP-es Exmor® APS-C típusú CMOS-érzékelő

  • BIONZ X processzor a tökéletes részletességű képekért és a zajcsökkentésért

  • Készítsen kiváló minőségű képeket, és ossza meg másokkal azokat iOS és Android eszközéről

  • Gyönyörű videókat biztosító AVCHD felvételkészítési képesség

Objektívkompatibilitás
Sony E bajonettes objektívek
Érzékelő típusa
APS-C
Érzékelő típusa
APS-C típus (23,2 x 15,4 mm) Exmor® CMOS-érzékelő
Pixelek száma (valódi)
20,1 megapixel
ISO érzékenység (Ajánlott Expozíciós Index)
ISO 100–16000
Akkumulátorkapacitás (állóképek)
Akár 440 felvétel

A doboz tartalma

Csuklópánt, Okostelefon-csatlakoztatás, Akkumulátor NP-FW50, Mikro USB-kábel, ADP-FSK1

A Sony nem csupán izgalmas élményeket nyújtó termékeket, szolgáltatásokat és tartalmakat kínál, hanem célja az is, hogy tevékenységei során zéró környezeti lábnyomot hagyjon hátra Tudjon meg többet a Sonyról és a környezetvédelemről

Értékelések

A felhasználók véleménye