α7R

Megvalósult valóság

Fedezze fel a tenyérnyi nagyságú Full Frame, tenyérnyi α7R készüléket. A vezető DSLR készülékekhez képest feleakkora súlyú ház 36,4 megapixeles, 35 mm-es Full Frame érzékelőt rejt.

Csak váz

ILCE-7R

550 000 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t
Az α7R új szoftvere már elérhető.

Turbózza fel fényképezőgépét, és fotózzon még egyszerűbben.

Az új standard

Íme a világ legkisebb és legkönnyebb 35 mm-es Full Frame, cserélhető objektívvel rendelkező fényképezőgépe. A 36,4 megapixeles α7R nem csupán a kompakt fényképezőgépek, hanem az összes fényképezőgép alfája és omegája. A Sony legújabb BIONZ X processzorával és az optikai aluláteresztő szűrő mellőzésével az α7R példátlanul valósághű részleteket kínál. Mostantól úgy rögzítheti a valóságot, ahogy eddig még soha.

Exmor® CMOS érzékelő logója
36,4 MP Full Frame érzékelő

Ez a lenyűgöző új érzékelő a világszínvonalú képekhez szükséges összes tényezővel rendelkezik: nagy felbontás, kiváló érzékenység, extrém szintű dinamikatartomány, páratlan mennyiségű részlet, valamint alacsony zajszint.

Bionz X logó
Páratlan képfeldolgozás

A Sony legújabb BIONZ X™ képfeldolgozó motorjával készült eredményekről csak szuperlatívuszokban lehet beszélni: valósághű színvisszaadás, jobb zajcsökkentés, gyorsabb sorozatfelvétel-készítés.

Kompromisszum nélküli képrögzítés

Közelítsen a világszínvonalú Exmor® érzékelővel

Legújabb Exmor® érzékelőnk a párhuzamos jelfeldolgozás révén még nagyobb sebességet és gyorsabb jelkonvertálást biztosít. Segítségével könnyedén elérhető a fokozott igényű professzionális alkalmazások által megkövetelt részletgazdagság.

BIONZ X PROCESSZOR

Természetes eredmények mindig

A részletek még jobb visszaadása és az elhajláscsökkentő technológia még valósághűbb körvonalakat biztosít. Zajcsökkentés, 16 bites képfeldolgozás és a 14 bites RAW kimenet.

Tökéletes forma.Kényelmi funkciók.

Professzionális mérnöki tudás minden látószögből

Az α7R tervezésekor a Sony a professzionális fotósok által igényelt precíz vezérlés és a kívánt ergonómia kiegyensúlyozására törekedett. Az eredmény: kifinomult kialakítású gombok, tárcsák, masszív funkciók, kiemelt testreszabási, valamint rögzítési és csatlakoztathatósági lehetőségek, mindez pedig strapabíró, könnyű, a vezető DSLR-készülékeknél 25%-kal kisebb házban.

Kézben tartott fényképezőgép
Full frame, kompakt forma

Az akkumulátorral csupán 465 g súlyú α7R csupán fele olyan nehéz, mint a vezető DSLR-készülékek. Mivel kisebb helyet is foglal, mostantól nem kell feladni a minőséget a hordozhatóságért.

Belső szerkezeti kialakítás
Könnyű és tartós kivitel

A világ legkönnyebb építőfémjéből, magnéziumból készült α7R egy olyan fényképezőgép, melyet nem csupán ma vihet magával, hanem a jövőben is társa lesz.

A sebesség és a precízió találkozása

Innovatív, gyors, intelligens autofókusz

A gyorsabb BIONZ™ X processzor és a térben lévő tárgyat érzékelő új algoritmus együttes erővel optimalizálja az objektív meghajtójának vezérlését. A fejlesztések közé tartozik a pontosabb szemfelismerés és a témakövető automata fókusz.

Szemkövető automata fókusz

Tökéletes portrékészítés a fejlett, egyetlen pupillát priorizálni képes szemfelismeréssel: ez a funkció éles fókuszt biztosít az arcokhoz akkor is, ha a fotóalany kissé elfordul a fényképezőgéptől, kis mélységélességgel.

Témakövető automata fókusz

Könnyedén fókuszban tarthatja a mozgó témákat ezzel a fejlett technológiával, amely a téma jellemzőinek megfelelően módosítja a célkeret méretét, és az optimális fókuszpont használatának érdekében kihasználja a széles AF-terület előnyeit.

Automata fókusz beállítási opciói

Rugalmas pontszerű AF-beállítás: különféle méretű autofókusz-terület választható ki a témának megfelelően, illetve annak biztosítására, hogy a fényképezőgép a kívánt területre fókuszáljon. Széles és zóna fókuszterület beállítás is rendelkezésre áll.

Intelligensebb kereső, jobb fotók

100%-os képkitöltés, 1024x768 felbontás, nagy kontraszt, valós idejű beállítás-frissítés, pontos bokeh: az XGA (OLED) Tru-Finder™ nem csupán komponálási tartozék, hanem fejlesztés is. A professzionális szintű funkciókat öt megjelenítési mód, valamint színhőmérséklet- és fényerő-beállítás egészíti ki.

FULL-FRAME FILMKÉSZÍTÉS

Hozza mozgásba elképzeléseit

Az α7R által kínált 35 mm-es Full Frame érzékelő, többféle objektív, fejhallgató-csatlakozó és XLR audioadapter egy új állomást jelent a pehelysúlyú filmezésben. BIONZ X processzor: új, területspecifikus zajcsökkentés a videóknál fényviszonyoktól függetlenül éles képet biztosítva. 

AVCHD logó
Full HD videoformátumok

Találja meg az elképzelései tökéletes kifejezését az AVCHD segítségével, amely 60 képkocka/mp sebességet kínál a lehető legsimább felvételekhez, illetve 24p rögzítés használatával klasszikus mozi jelleget kölcsönöz felvételeinek.

Fejhallgató-csatlakozó
Professzionális hangrögzítés

Külső mikrofonok csatlakoztatása az XLR adapter segítségével, rögzítési szintek mérése, valamint hang monitorozása a fejhallgató-csatlakozón keresztül.

ÚJ OBJEKTÍVEK, ÚJ LEHETŐSÉGEK

Első osztályú üveg

Az α7R páratlan lehetőségeinek kihasználásához a Sony új E-bajonettes objektíveket tervezett, szem előtt tartva az új Full Frame termékskála belső kialakítását. Az előző generációs α tulajdonosoknak: E-bajonettes objektívek teljes választéka, és A-bajonettes objektívek, közgyűrű segítségével 50+ professzionális objektívvel.

Objektív közgyűrű
Hozza ki a legtöbbet felszereléséből

Az A bajonettes objektívek összes lehetőségének kihasználásához a közgyűrűk számos funkciót kínálnak, beleértve a féligáteresztő tükör technológiát.

A bajonettes objektívek
Még több lehetőség az A bajonettes objektívekkel

Az A bajonettes közgyűrűvel a fotósok felfedezhetik a Sony több mint 30 professzionális objektívjében rejlő lehetőségeket.

Fényképezőgép-tartozékok
Professzionális fejlesztések

Függőleges markolat, külső mikrofonok, vakuk és számos egyéb kiegészítő gondoskodik arról, hogy minden ötletre és helyzetre készen álljon.

EGYÉRINTÉSES NFC ÉS WI-FI® CSATLAKOZTATHATÓSÁG

Osszon meg valami nagyszerű dolgot

Az α7R eleve két típusú vezeték nélküli megosztási képességgel rendelkezik. NFC egyérintéses technológia: képátvitel egyetlen érintéssel lehetséges bármely NFC-kompatibilis okostelefonra, táblagépre vagy laptopra.

Imaging Edge™ Remote, Viewer és Edit
Imaging Edge™ Remote, Viewer és Edit

Dobja fel a fotóit Imaging Edge asztali alkalmazásokkal. Remote: távvezérelheti a fotózást; Viewer: gyorsan megnézheti, értékelheti és kiválaszthatja a fotókat nagy képtárakból; Edit: RAW formátumú adatokból kiváló minőségű fotókat készíthet. Hozza ki a legtöbbet a Sony RAW-fájlokból, és tegye hatékonyabbá a munkáját.

Capture One (for Sony)
Capture One (Sonyhoz)

A Capture One Express (for Sony) egy ingyenes, díjnyertes szerkesztőszoftver RAW fájlok kidolgozásához, egyszerű kezeléssel és hatékony szerkesztőeszközökkel. A Capture One Pro (Sonyhoz) még több szerkesztőeszközt és számítógéppel összekapcsolt fotózási lehetőséget biztosít.

iMovie
Kompatibilitás: iMovie, Final Cut Pro X

Ez a termék kompatibilis a Final Cut Pro X és iMovie szoftverekkel.

Műszaki adatok és funkciók

  • 36,4 megapixeles Full Frame Exmor® CMOS-érzékelő

  • BIONZ X processzor a tökéletes részletességű képekért és a zajcsökkentésért

  • E-bajonettes cserélhető objektívrendszer

  • Gyors és intelligens automata fókuszrendszer a gyors és pontos kontrasztérzékeléshez

  • Nagy kontrasztot biztosító XGA OLED Tru-Finder™

Objektívkompatibilitás
Sony E bajonettes objektívek
Érzékelő típusa
35 mm
Érzékelő típusa
35 mm-es Full-Frame (35,9 x 24,0 mm), Exmor® CMOS-érzékelő
Pixelek száma (valódi)
36,4 MP
ISO érzékenység (Ajánlott Expozíciós Index)
ISO 50–25600
Akkumulátorkapacitás (állóképek)
Akár 340 felvétel
Képkereső típusa
0,5" típusú elektronikus képkereső (színes)
Monitor típusa
3,0" típusú TFT LCD

A doboz tartalma

Hálózati kábel, Akkumulátor NP-FW50, Hálózati adapter (AC-UB10), Vállszíj, Objektívsapka, Védősapka kiegészítőfoglalathoz, Nézőkesapka, Micro USB-kábel

A Sony nem csupán izgalmas élményeket nyújtó termékeket, szolgáltatásokat és tartalmakat kínál, hanem célja az is, hogy tevékenységei során zéró környezeti lábnyomot hagyjon hátra Tudjon meg többet a Sonyról és a környezetvédelemről

Értékelések és díjak

A felhasználók véleménye