α7R

Megvalósult valóság

Fedezze fel a tenyérnyi nagyságú Full Frame, tenyérnyi α7R készüléket. A vezető DSLR készülékekhez képest feleakkora súlyú ház 36,4 megapixeles, 35 mm-es Full Frame érzékelőt rejt.

Csak váz

ILCE-7R

550 000 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t
Az α7R új szoftvere már elérhető.

Turbózza fel fényképezőgépét, és fotózzon még egyszerűbben.

Az új standard

Íme a világ legkisebb és legkönnyebb 35 mm-es Full Frame, cserélhető objektívvel rendelkező fényképezőgépe. A 36,4 megapixeles α7R nem csupán a kompakt fényképezőgépek, hanem az összes fényképezőgép alfája és omegája. A Sony legújabb BIONZ X processzorával és az optikai aluláteresztő szűrő mellőzésével az α7R példátlanul valósághű részleteket kínál. Mostantól úgy rögzítheti a valóságot, ahogy eddig még soha.

Exmor® CMOS érzékelő logója
36,4 MP Full Frame érzékelő

Ez a lenyűgöző új érzékelő a világszínvonalú képekhez szükséges összes tényezővel rendelkezik: nagy felbontás, kiváló érzékenység, extrém szintű dinamikatartomány, páratlan mennyiségű részlet, valamint alacsony zajszint.

Bionz X logó
Páratlan képfeldolgozás

A Sony legújabb BIONZ X™ képfeldolgozó motorjával készült eredményekről csak szuperlatívuszokban lehet beszélni: valósághű színvisszaadás, jobb zajcsökkentés, gyorsabb sorozatfelvétel-készítés.

Kompromisszum nélküli képrögzítés

Közelítsen a világszínvonalú Exmor® érzékelővel

Legújabb Exmor® érzékelőnk a párhuzamos jelfeldolgozás révén még nagyobb sebességet és gyorsabb jelkonvertálást biztosít. Segítségével könnyedén elérhető a fokozott igényű professzionális alkalmazások által megkövetelt részletgazdagság.

BIONZ X PROCESSZOR

Természetes eredmények mindig

A részletek még jobb visszaadása és az elhajláscsökkentő technológia még valósághűbb körvonalakat biztosít. Zajcsökkentés, 16 bites képfeldolgozás és a 14 bites RAW kimenet.

Tökéletes forma.Kényelmi funkciók.

Professzionális mérnöki tudás minden látószögből

Az α7R tervezésekor a Sony a professzionális fotósok által igényelt precíz vezérlés és a kívánt ergonómia kiegyensúlyozására törekedett. Az eredmény: kifinomult kialakítású gombok, tárcsák, masszív funkciók, kiemelt testreszabási, valamint rögzítési és csatlakoztathatósági lehetőségek, mindez pedig strapabíró, könnyű, a vezető DSLR-készülékeknél 25%-kal kisebb házban.

Kézben tartott fényképezőgép
Full frame, kompakt forma

Az akkumulátorral csupán 465 g súlyú α7R csupán fele olyan nehéz, mint a vezető DSLR-készülékek. Mivel kisebb helyet is foglal, mostantól nem kell feladni a minőséget a hordozhatóságért.

Belső szerkezeti kialakítás
Könnyű és tartós kivitel

A világ legkönnyebb építőfémjéből, magnéziumból készült α7R egy olyan fényképezőgép, melyet nem csupán ma vihet magával, hanem a jövőben is társa lesz.

A sebesség és a precízió találkozása

Innovatív, gyors, intelligens autofókusz

A gyorsabb BIONZ™ X processzor és a térben lévő tárgyat érzékelő új algoritmus együttes erővel optimalizálja az objektív meghajtójának vezérlését. A fejlesztések közé tartozik a pontosabb szemfelismerés és a témakövető automata fókusz.

Szemkövető automata fókusz

Tökéletes portrékészítés a fejlett, egyetlen pupillát priorizálni képes szemfelismeréssel: ez a funkció éles fókuszt biztosít az arcokhoz akkor is, ha a fotóalany kissé elfordul a fényképezőgéptől, kis mélységélességgel.

Témakövető automata fókusz

Könnyedén fókuszban tarthatja a mozgó témákat ezzel a fejlett technológiával, amely a téma jellemzőinek megfelelően módosítja a célkeret méretét, és az optimális fókuszpont használatának érdekében kihasználja a széles AF-terület előnyeit.

Automata fókusz beállítási opciói

Rugalmas pontszerű AF-beállítás: különféle méretű autofókusz-terület választható ki a témának megfelelően, illetve annak biztosítására, hogy a fényképezőgép a kívánt területre fókuszáljon. Széles és zóna fókuszterület beállítás is rendelkezésre áll.

Intelligensebb kereső, jobb fotók

100%-os képkitöltés, 1024x768 felbontás, nagy kontraszt, valós idejű beállítás-frissítés, pontos bokeh: az XGA (OLED) Tru-Finder™ nem csupán komponálási tartozék, hanem fejlesztés is. A professzionális szintű funkciókat öt megjelenítési mód, valamint színhőmérséklet- és fényerő-beállítás egészíti ki.

FULL-FRAME FILMKÉSZÍTÉS

Hozza mozgásba elképzeléseit

Az α7R által kínált 35 mm-es Full Frame érzékelő, többféle objektív, fejhallgató-csatlakozó és XLR audioadapter egy új állomást jelent a pehelysúlyú filmezésben. BIONZ X processzor: új, területspecifikus zajcsökkentés a videóknál fényviszonyoktól függetlenül éles képet biztosítva. 

AVCHD logó
Full HD videoformátumok

Találja meg az elképzelései tökéletes kifejezését az AVCHD segítségével, amely 60 képkocka/mp sebességet kínál a lehető legsimább felvételekhez, illetve 24p rögzítés használatával klasszikus mozi jelleget kölcsönöz felvételeinek.

Fejhallgató-csatlakozó
Professzionális hangrögzítés

Külső mikrofonok csatlakoztatása az XLR adapter segítségével, rögzítési szintek mérése, valamint hang monitorozása a fejhallgató-csatlakozón keresztül.

ÚJ OBJEKTÍVEK, ÚJ LEHETŐSÉGEK

Első osztályú üveg

Az α7R páratlan lehetőségeinek kihasználásához a Sony új E-bajonettes objektíveket tervezett, szem előtt tartva az új Full Frame termékskála belső kialakítását. Az előző generációs α tulajdonosoknak: E-bajonettes objektívek teljes választéka, és A-bajonettes objektívek, közgyűrű segítségével 50+ professzionális objektívvel.

Objektív közgyűrű
Hozza ki a legtöbbet felszereléséből

Az A bajonettes objektívek összes lehetőségének kihasználásához a közgyűrűk számos funkciót kínálnak, beleértve a féligáteresztő tükör technológiát.

A bajonettes objektívek
Még több lehetőség az A bajonettes objektívekkel

Az A bajonettes közgyűrűvel a fotósok felfedezhetik a Sony több mint 30 professzionális objektívjében rejlő lehetőségeket.

Fényképezőgép-tartozékok
Professzionális fejlesztések

Függőleges markolat, külső mikrofonok, vakuk és számos egyéb kiegészítő gondoskodik arról, hogy minden ötletre és helyzetre készen álljon.

EGYÉRINTÉSES NFC ÉS WI-FI® CSATLAKOZTATHATÓSÁG

Osszon meg valami nagyszerű dolgot

Az α7R eleve két típusú vezeték nélküli megosztási képességgel rendelkezik. NFC egyérintéses technológia: képátvitel egyetlen érintéssel lehetséges bármely NFC-kompatibilis okostelefonra, táblagépre vagy laptopra.

Imaging Edge™ Remote, Viewer és Edit
Imaging Edge™ Remote, Viewer és Edit

Dobja fel a fotóit Imaging Edge asztali alkalmazásokkal. Remote: távvezérelheti a fotózást; Viewer: gyorsan megnézheti, értékelheti és kiválaszthatja a fotókat nagy képtárakból; Edit: RAW formátumú adatokból kiváló minőségű fotókat készíthet. Hozza ki a legtöbbet a Sony RAW-fájlokból, és tegye hatékonyabbá a munkáját.

Capture One (for Sony)
Capture One (Sonyhoz)

A Capture One Express (for Sony) egy ingyenes, díjnyertes szerkesztőszoftver RAW fájlok kidolgozásához, egyszerű kezeléssel és hatékony szerkesztőeszközökkel. A Capture One Pro (Sonyhoz) még több szerkesztőeszközt és számítógéppel összekapcsolt fotózási lehetőséget biztosít.

iMovie
Kompatibilitás: iMovie, Final Cut Pro X

Ez a termék kompatibilis a Final Cut Pro X és iMovie szoftverekkel.

Műszaki adatok és funkciók

  • 36,4 megapixeles Full Frame Exmor® CMOS-érzékelő

  • BIONZ X processzor a tökéletes részletességű képekért és a zajcsökkentésért

  • E-bajonettes cserélhető objektívrendszer

  • Gyors és intelligens automata fókuszrendszer a gyors és pontos kontrasztérzékeléshez

  • Nagy kontrasztot biztosító XGA OLED Tru-Finder™

Objektívkompatibilitás
Sony E bajonettes objektívek
Érzékelő típusa
35 mm
Érzékelő típusa
35 mm-es Full-Frame (35,9 x 24,0 mm), Exmor® CMOS-érzékelő
Pixelek száma (valódi)
36,4 MP
ISO érzékenység
ISO 50–25600
Akkumulátorkapacitás (állóképek)
Akár 340 felvétel
Képkereső típusa
0,5" típusú elektronikus képkereső (színes)
Monitor típusa
3,0" típusú TFT LCD

A doboz tartalma

Hálózati kábel, Akkumulátor NP-FW50, Hálózati adapter (AC-UB10), Vállszíj, Objektívsapka, Védősapka kiegészítőfoglalathoz, Nézőkesapka, Micro USB-kábel

A Sony nem csupán izgalmas élményeket nyújtó termékeket, szolgáltatásokat és tartalmakat kínál, hanem célja az is, hogy tevékenységei során zéró környezeti lábnyomot hagyjon hátra Tudjon meg többet a Sonyról és a környezetvédelemről

Értékelések és díjak

A felhasználók véleménye