α7 III

Tökéletesség mindig, mindenkinek.

A Sony α7 III gépe, amely új fejlesztésű, hátsó megvilágítású, Full Frame CMOS-érzékelőt és más fejlett képalkotási innovációkat, villámgyors reakciót, egyszerű kezelhetőséget és megbízható tartósságot kínál, készen áll a különféle fényképezési igények kiszolgálására.

FULL FRAME E-BAJONETTES TÜKÖR NÉLKÜLI

Alpha 7 III fényképezőgép 35 mm-es full-frame képérzékelővel

ILCE-7M3 / ILCE-7M3K
Kép a(z) Alpha 7 III fényképezőgép 35 mm-es full-frame képérzékelővel termékről

Csak váz

ILCE-7M3

975 999 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t

Váz + 28-70 mm-es zoomobjektív

ILCE-7M3K

1 062 999 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t

Az új szoftver már elérhető. Továbbfejlesztettük az FTP-funkciókat.

A szoftver új verziójában továbbfejlesztettük az FTP-hez kapcsolódó funkciókat. Ami a konkrétumokat illeti, bevezettük az FTP-vel történő automatikus továbbítást, melyet a profi felhasználók kértek.

A kifejezés elérhető szabadsága

A kimagasló képalkotási szabadság és a nagy sebesség kompakt vázba sűrítve – az α7 III biztosítja mindazt a teljesítményt, precizitást és rugalmasságot, ami az élet megismételhetetlen pillanatainak tetszés szerinti rögzítéséhez szükséges.

Drámaian javított képminőség
Drámaian javított képminőség
Célozzon jelentős AF-teljesítménnyel támogatva
Célozzon jelentős AF-teljesítménnyel támogatva
Sorozatfelvétel-készítés akár 10 képkocka/mp sebességgel
Sorozatfelvétel akár 10 képkocka/mp sebességgel
Valósághűbb videók 4K HDR képminőséggel
Valósághűbb videók 4K HDR képminőséggel
Fényképezés fokozott megbízhatósággal
Fényképezés fokozott megbízhatósággal
Továbbfejlesztett képminőség
Jelenetek megörökítése valósághű részletességgel

Új fejlesztésű, hátsó megvilágítású képérzékelő és továbbfejlesztett képfeldolgozó rendszer szolgálja ki a különféle fényképezési igényeket olyan minőségi képalkotási funkciókkal, amelyeket csak Full Frame fényképezőgép nyújthat.

Stabilabb felvétel 5 tengelyes képstabilizálással
Stabilabb felvétel 5 tengelyes képstabilizálással

A legújabb precíziós stabilizálás stabilizáló egységgel, giroszkópos érzékelőkkel és algoritmusokkal 5,0 fokozatnyi zársebességjavulást ér el olyan rendszerben, mely ötféle fényképezőgép-mozgást tud kompenzálni sokféle objektívvel, és kiváló teljesítményt nyújt.

14 bites RAW-adatkimenet a gazdag átmenetekhez
14 bites RAW-adatkimenet a gazdag átmenetekhez

A természetesebb átmenetekhez a legújabb BIONZ X képfeldolgozó és felhasználói LSI a képjeleket 16 bites formátumban dolgozza fel. A processzor 14 bites RAW-adatkimenetet is lehetővé tesz akár csendes vagy sorozatfelvételi módban is.

[1] Képérzékelő [2] A legújabb nagy sebességű felhasználói LSI [a] 16 bites képfeldolgozással

Célozzon jelentős AF-teljesítménnyel támogatva
4D FOCUS – továbbfejlesztett AF-teljesítmény

Az AF-teljesítmény javult az α9 esetében is megvalósított AF-fejlesztésekkel és azok optimális alkalmazásával, így ha az α7 III megtalál egy kiszámíthatatlanul mozgó témát – például mozgásban lévő táncost, bokszolót vagy vadállatot –, nem veszíti el egykönnyen.

4D FOCUS
További részletek a 4D FOCUS technológiáról
Megbízható AF akár –3 Fé fényerőig
Megbízható AF akár –3 Fé fényerőig

Fejlett AF-algoritmusok segítik az AF funkció kimagasló precizitását akár –3 Fé megvilágításig – megbízhatóbb autofókusz a sötét jeleneteknél is.

A fókuszsík-fázisérzékeléses AF A-bajonettes objektívekkel használható
A fázisérzékeléses AF A-bajonettes objektívvel használható.

A 693 pontos fókuszsík-fázisérzékeléses AF nem csupán széles területet fed le, illetve képes azonnali reagálásra – mindezek mellett nagy követési teljesítményt nyújt az LA-EA3 közgyűrűvel rögzített, A-bajonettes objektíveknél is.

Örökítse meg a szemeket, és lásson a lelkekbe
Az Eye AF forradalmasítja a portréfotózást

Az α7 III esetében az Eye AF használható AF-C módban is a gyors, hatékony szemészleléshez/követéshez az állóképek készítésénél. Az optimális fókusz könnyedén megtartható a mozgó témákon is, ami teljesen átalakíthatja a portrékészítés világát.

Akár részlegesen fedett arc esetén is
Akár részlegesen fedett arc esetén is
Akár lefelé nézéskor is
Akár lefelé nézéskor is
Háttérfényben is
Háttérfényben is
Fókuszvezérlés érintőképernyőn
Fókuszvezérlés érintőképernyőn

Az α7 III eszköztárában megtalálható a Touch Focus, valamint az Touch Pad funkció – általa ujjheggyel mozgathatja a fókuszkeretet a képkereső használata közben.

AF a fókusznagyítóban
AF a fókusznagyítóban

Automatikus élességállítás a fókuszterületet képkeresőben/monitoron való nagyítása vagy kicsinyítése során, az autofókuszt követően a nézet nagyítható. Ideális kisebb területekre fókuszáláskor, és precíz fókuszteljesítményt igénylő fotózásoknál.

Sokoldalúbb általános AF-beállítások
Sokoldalúbb általános AF-beállítások

Az állóképek AF-követési érzékenysége 5 fokozatban állítható. Az AF-területek/pontok változtathatók a fekvő és az álló tájolás közti váltáskor. A fókuszpont-beállításokat hozzá lehet rendelni egyéni gombokhoz.

Ragadja meg a fontos pillanatokat
Gyors sorozatfelvétel örökítheti meg a pillanat varázsát

Az α7 III képes akár 10 képkocka/mp sorozatfelvételre AF/AE követéssel, és akár 8 képkocka/mp sorozatfelvételre élőnézetes módban fotózáskor. A fényképezőgép emellett támogatja a néma felvételkészítést is legfeljebb 10 képkocka/mp sebességgel, AF/AE-követéssel, maximális felbontás mellett.

Magabiztosságot megalapozó sorozatfelvétel
Magabiztosságot megalapozó sorozatfelvétel

Rögzítse a zajló eseményeket akár 10 képkocka/mp – élőnézetes módban max. 8 képkocka/mp – sebességgel AF/AE-követéssel. Legfeljebb kb. 177 JPEG-kép (standard), 89 tömörített RAW-kép vagy 40 tömörítetlen RAW-kép rögzíthető egyetlen sorozatfelvétel keretében.

Sorozatfelvétel teljes csendben
Sorozatfelvétel teljes csendben

Ez a fényképezőgép zajtalan fényképezésre képes 10 képkocka/mp képkockasebességig AF/AE-követés mellett. A csend kiemelten fontos természetfotózásnál, hiszen egy apró nesz is elveheti a tökéletes felvétel esélyét.

Villódzásmentes fényképezés
Villódzásmentes fényképezés

A mesterséges fényforrások villódzását észleli a rendszer, és a zár időzítésével minimalizálja a lehetséges exponálási és színezettségi egyenetlenségeket a nagy zársebességgel készített fotóknál, illetve a sorozatfelvételek képei között.

Jobb működés sorozatfelvétel közben
Jobb működés sorozatfelvétel közben

A sorozatfelvétel közben rögzített képek megtekintése, törlése, illetve védelme gyorsan végrehajtható. Az adatírási műveletsor közben is elérheti a menüképernyőt, és módosíthat beállításokat, illetve kezelheti a felvételek lejászását.

Valósághűbb, kifejezőbb videók
Nagy felbontású 4K HDR

Új lehetőségként lenyűgöző 4K videókat rögzíthet 2,4-szeres túlmintavételezéssel, továbbá elérhető az új HLG (Hybrid Log-Gamma) képprofil, amely támogatja az azonnali HDR-munkamenetet.

HLG (Hybrid Log-Gamma) azonnali HDR-munkamenethez
HLG (Hybrid Log-Gamma) azonnali HDR-munkamenethez

Új HLG-képprofil támogatja az azonnali HDR-munkamenetet. A HLG képmódban rögzített videók valósághű látványt nyújtanak minimális fekete-összeolvadással és beégett csúcsfénnyel (ami rontaná az átmeneteket és a felbontást), fényelés nélkül.

[1] Jelentős rugalmasságot biztosít a képek tetszés szerinti (színelést igénylő) finomhangolásához.
[2] Azonnali jó minőségű kép (színelés nem szükséges).  

Támogatja az S-Log3 funkciót, valamint a lassított és a gyorsított felvételt
S-Log3, lassított és gyorsított felvétel

Az S-Log3 javítja az átmeneteket az árnyékoktól a középtónusokig, és akár 14 fokozatig képes bővíteni a dinamikus tartományt. Az 1–120/100 képkocka/mp választható képkockasebesség 60× gyorsított felvételtől az 5× lassított felvételig használható.

Közelkép a videózáshoz használt FX6-ról
A Sony objektívek előnyei videókészítésnél

Ismerd meg az E-bajonettes Sony objektívek által kínált négy egyedi előnyt. A Sony objektívek és fényképezőgépek kombinációja javítja a videókészítés élményét.

Fényképezés fokozott megbízhatósággal
Megbízható funkciók és működés kompakt vázban

Az α7 III kezelhetőségét sikerült tovább javítani a felvételkészítés közben is villámgyors vezérléssel, a káprázatosan tiszta képet adó Tru-Finder képkeresővel, a sokoldalú kapcsolatkezeléssel és a megnövelt felvételkészítési időtartammal (különféle energiaforrásokról), valamint a strapabíró kivitel és a nedves és poros környezettel szembeni fokozott védelem együttesével.

Hosszabb fotózás az akkumulátorcserék között
Hosszabb akkumulátoros üzemidő a profibb használathoz

Az α7 III kb. 2,2-szer hosszabban használható NP-FZ100 akkumulátorral, mint NP-FW50 akkumulátorral, így akár nagyjából 710 fényképet is készíthet egyetlen feltöltéssel. BC-QZ1 akkumulátortöltővel a töltés is gyorsabb, mint USB-kábelen keresztül.

Két adattároló-aljzat, UHS-II támogatás
Két adattároló-aljzat, UHS-II támogatás

Két adattároló-aljzatával – amelyek egyike a gyors adatírás érdekében UHS-II-kompatibilis – az α7 III képes párhuzamosan vagy késleltetve rögzíteni külön RAW/JPEG képadatokat és állóképeket/videókat, valamint másolni az adatokat a kártyák között.

Saját menü: gyorsabb út a kedvencekhez
Saját menü: gyorsabb út a kedvencekhez

Akár 30 gyakran használt elemet is társíthat az új Saját menühöz azonnali elérés céljából. Létrehozhatja és testre szabhatja a kifejezetten az Ön igényei szerinti menüt.

Értékelési funkció
Értékelési funkció

A programozható gombhoz társított értékelési funkcióval 1-től 5 csillagig értékelheti az elkészült fényképeket a visszajátszási képernyőn – bármikor, azonnal.

Gyors adatkapcsolat a munkafolyamatokhoz
Gyors adatkapcsolat a munkafolyamatokhoz

Az USB 3.1 (1. generációs) szabvánnyal kompatibilis USB Type-C™ port révén a nagy sebességű PC Remote adattovábbítás gyors és problémamentes, így könnyedén kezeli a PC-megosztásos felvételkészítéskor keletkező, nagy méretű fájlokat.

Imaging Edge™ Remote, Viewer és Edit
Imaging Edge™ Remote, Viewer és Edit

Dobja fel a fotókat Imaging Edge asztali alkalmazásokkal. Remote: a számítógép képernyőjéről élőben irányíthatja és felügyelheti a fotózást; Viewer: gyorsan megnézheti, értékelheti és kiválaszthatja a fotókat nagy képtárakból; Edit: RAW formátumú adatokból kiváló minőségű fotókat készíthet. Hozza ki a legtöbbet a Sony RAW-fájlokból, és tegye hatékonyabbá a munkáját.

Capture One (for Sony)
Capture One (Sonyhoz)

A Capture One Express (for Sony) egy ingyenes, díjnyertes szerkesztőszoftver RAW fájlok kidolgozásához, egyszerű kezeléssel és hatékony szerkesztőeszközökkel. A Capture One Pro (Sonyhoz) még több szerkesztőeszközt és számítógéppel összekapcsolt fotózási lehetőséget biztosít. 

Illusztráció
Imaging Edge™ Webcam

Az Imaging Edge Webcam alkalmazással egyszerűen használhatod Sony kamerádat kiváló minőségű webkameraként az élő streameléstől kezdve egészen a konferenciabeszélgetésekig.

Műszaki adatok és funkciók

Teljes egészében megújult képérzékelő és képfeldolgozó rendszer teszi még jobbá a képminőséget. Fokozott általános AF-teljesítmény, negy sebességű sorozatfelvétel akár 10 képkocka/mp mellett, 4K videorögzítési képesség, és jelentősen továbbfejlesztett kezelhetőség az α7 II géphez képest – még több fontos pillanatot örökíthet meg.
  • 24,2 MP-es 35 mm-es Full Frame CMOS-érzékelő hátsó megvilágítású kialakítással

  • Az érzékenységi tartomány felső határa ISO 51 200 (ami állóképeknél ISO 50 – 204 800-ig bővíthető)

  • Fast Hybrid AF 693 fázisérzékeléses, illetve 425 kontrasztérzékeléses AF-ponttal

  • Nagy sebességű, akár 10 képkocka/mp-es sorozatfelvétel AF/AE-követéssel

  • 4K HDR videorögzítési képesség

Objektívkompatibilitás
Sony E bajonettes objektívek
Érzékelő típusa
35 mm-es Full Frame (35,6×23,8 mm), Exmor R CMOS-érzékelő
Pixelek száma (valódi)
Kb. 24,2 megapixel
ISO érzékenység (Ajánlott Expozíciós Index)
Fotók: ISO 100–51 200 (az ISO-érték az ISO 50-től ISO 204 800-ig állítható a bővített ISO-tartományban), AUTO (ISO 100–12 800, állítható alsó és felső határérték), Videók: ISO 100–51 200 egyenérték (az ISO érték ISO 102 400-ig állítható a bővített ISO tartományban), AUTO (ISO 100–12 800, állítható alsó és felső határérték)
Akkumulátorkapacitás (állóképek)
Kb. 610 felvétel (képkereső) / kb. 710 felvétel (LCD-monitor) (CIPA-szabvány)
Képkereső típusa
1,3 cm-es (0,5-ös típusú) elektronikus képkereső (színes), XGA OLED
Monitor típusa
7,5 cm (3,0 típusú) típusú TFT
A Sony nem csupán izgalmas élményeket nyújtó termékeket, szolgáltatásokat és tartalmakat kínál, hanem célja az is, hogy tevékenységei során zéró környezeti lábnyomot hagyjon hátra Tudjon meg többet a Sonyról és a környezetvédelemről

Értékelések és díjak

A felhasználók véleménye