849 999 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t
192

4.6 termék 192 vásárlói vélemény alapján

128
57
6
0
1
Képminőség

Kiváló

Hangminőség

Kialakítás

Kiváló

Egyszerű használat

Figyelem: A termékekről írt értékelésekben termékváltozatok jelenhetnek meg. A termékekről írt értékelésekben olyan termékváltozatok, szolgáltatások és/vagy funkciók szerepelhetnek, amelyek nem érhetők el minden országban.

Leghasznosabb pozitív értékelés
0

Die eierlegende Wollmilchsau

ILCE-7C / ILCE-7CL 2020.11.16. Rendezés elve: Jürgen 67 (Németország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Die beste Kamera ist die, die man dabei hat. Die neue 7c ersetzt bei mit eine 7RII, eine 6000 und eine RX 100 III. Klein und leicht ähnlich einer 6000er, Vollformat und Umfang einer 7er. Bin von der Bildqualität und Bildfarbe begeistert, trotz den "nur" 24 Megapixeln. Diese 7c nimmt man gerne mit und hat für private Zwecke kaum Wünsche offen. Klare Kaufempfehlung von mir.

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Átlagos

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

7

0

Leghasznosabb negatív értékelés
0

Doesn't work, no response from Sony

Body Only 2021.06.26. Rendezés elve: Fisch1234 (USA) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

I purchased an A7C new from B&H. I am a commercial driver and only home for a day and a half on the weekend. The camera doesn't work at all and neither does Sony customer support on the weekends. I can't deal with it during the week, and now am unable to use the very expensive camera for shooting while on the road. I will have to figure this out then purchase a Canon.

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

2

0

202 vásárlói vélemény

0

Exceptional all rounder

ILCE-7C / ILCE-7CL 2021.11.26. Rendezés elve: mikey65 (Egyesült Királyság)

Testing this camera for the past 3 weeks is surpassing my expectations in every department. Once the menu system is understood & tested, the sheer quality of images produced is incredible. Shutter action reminds me of the A6000 which I loved, and the build does not give me any problems, quite the opposite, it's kept simple as I'm not a photographer who has to assign an action to every button. This enables me slow down, think clearly, adjust to each condition, and breath before taking the shot. So far, there is nothing negative to report. Exceptional camera.

Képminőség

Kiváló

Hangminőség

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Kompakt mit Top Bildqualität

ILCE-7C / ILCE-7CL 2021.11.24. Rendezés elve: PeterSchu (Németország)

Keine andere, ich hatte schon viele, macht soviel Freude im Vollformat, wenn es um Kompaktheit und gleichzeitig höchster Bildqualität geht. Das Sony an manchen Dingen, wie Monitorauflösung und vollständiger Touch Bedienung hier noch einspart, kostet einen Punkt. Das ist nicht mehr zeitgemäß. Ansonsten super, AF und Schnelligkeit, Farbgebung und wie von den A7 Kameras gewohnt, toller Dynamik Umfang. Insgesamt bin ich sehr zufrieden.

Képminőség

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

Válasz a következőtől: Customer Service
2021.11.26.

Hi PeterSchu,
es freut uns zu hören, dass du mit deiner Kamera zufrieden bist. Wir werden dein Feedback bezüglich der Monitorauflösung und der Touch-Bedienung an unsere Ingenieure zur Berücksichtigung weiterleiten.
Radwa @Sony DE

0

Volbild klein leicht

ILCE-7C / ILCE-7CL 2021.11.16. Rendezés elve: Hövi (Németország)

Vor 14 Tage gekauft, bis jetzt sehr zufrieden. Bin noch in der Test Fase.

Képminőség

Kiváló

Hangminőség

Átlagos

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Amazing compact camera for novice Full frame user.

ILCE-7C / ILCE-7CL 2021.11.15. Rendezés elve: matthewkh (Egyesült Királyság)

i purchased this camera with kit lens shortly after release and continue to be impressed. This was an upgrade for me over my much loved RX100 model as I wanted to learn more about photographic techniques but still maintain a compact high quality setup. As an adventurer traveller and someone who would regularly take photos while moving around, the compact, lightweight nature of the camera really appeals. With a couple of lenses, this makes the perfect setup for travel, keeping the whole kit light, weatherproof and durable but still achieving very professional looking results. I am a novice to full frame photography and still learning new tricks and techniques but while I can see the benefits of one or two features from the full size cameras, I am not yet read to upgrade or sacrifice the weight and compact nature of my Alpha 7C.

Képminőség

Kiváló

Hangminőség

Átlagos

Dizájn

Átlagos

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

2

0

Válasz a következőtől: Sony Support Team
2021.11.17.

Hi,

Thank you for your review.

We're glad to hear that you're enjoying your Camera, and hope you continue to enjoy it for years to come. We're glad to keep you as one of our loyal Sony family members.
We recommend checking the online help guide to learn more about the camera functions: https://bit.ly/3wSh400.

If you need any assistance in the future, you can contact us using this link: https://bit.ly/2NwYLXL

Sawy @ Sony Support UK

0

Sehr schön kompakt

ILCE-7C / ILCE-7CL 2021.11.14. Rendezés elve: TFC7 (Németország)

Obwohl die Anfangseuphorie verflogen ist, die Zufriedenheit hat eher noch zugenommen. So kompakt und mit dieser Bildqualität ist sie für mich jetzt die „immer-dabei-Kamera“.

Képminőség

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Beau boîtier mais…

ILCE-7C / ILCE-7CL 2021.11.07. Rendezés elve: Ludo667 (Franciaország)

Deux mois que j’ai ce boîtier et il fait des merveilles. Qualité d’image superbe, autofocus excellent, mais des menus toujours aussi mal organisés qui font perdre beaucoup de temps.

Képminőség

Kiváló

Hangminőség

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Super Kompakte Kamera

Váz + 28–60 mm-es zoomobjektív 2021.10.25. Rendezés elve: Rotti09 (Németország)

Hab mir diese Kamera als Nachfolger meiner alten Alpha 6000 gekauft. Da ich viel Wander oder Kreuzfahrten machen wollte ich eine kompakte Vollformat Kamera. Und ja ich muss sagen diese Kamera is perfekt dafür.

Képminőség

Kiváló

Hangminőség

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

sehr kompakt

ILCE-7C / ILCE-7CL 2021.10.25.  (Németország)

Funktioniert wie erwartet, mit kleinen Problemen bzgl. der Zuverlässigkeit der Auslosetaste: "Halb gedrückt" prellt manchmal.

Képminőség

Kiváló

Hangminőség

Átlagos

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

Válasz a következőtől: Customer Service
2021.10.27.

Hi Michael,
danke für dein Feedback. Da wir mehr Informationen benötigen, empfehlen wir dir, uns direkt zu kontaktieren. Die Kontaktdaten findest du unter dem folgenden Link: https://bit.ly/3ceLq0x (kopiere den Link und füge ihn in ein neues Browserfenster ein).
Radwa@Sony Support DE

0

Great camera, great photos

ilce-7c-uc2 2021.10.21. Rendezés elve: Krishna227 (USA) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

I am using this camera from past one year its been great so far. Every picture I took with this camera is near perfect.

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

loving it!

ILCE-7C / ILCE-7CL 2021.10.18. Rendezés elve: kjs75 (Németország)

Das ist die beste Kamera, die ich jemals hatte. Benutze sie als Hobbyfotograf hauptsächlich mit dem 55mm 1.8 Objektiv.

Képminőség

Kiváló

Hangminőség

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Vollformatkamera ohne Nasenschmerzen

ILCE-7C / ILCE-7CL 2021.10.17.  (Németország)

Top Kamera. Bin sehr zufrieden. Die einzige Vollformat - Kamera, an der ich mir nicht ständig die Nase plattdrücke. Ich liebe den Sucher auf der Seite. Toller Autofokus und gute Low-Light-Performance. In der nächsten Version Mk II wünsche ich mir einen etwas größeren EVF und eingebautes GPS (abschaltbar)

Képminőség

Kiváló

Dizájn

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Wie eine Große!!!

Váz + 28–60 mm-es zoomobjektív 2021.10.17. Rendezés elve: Das Auge (Németország)

Eine tolle Standalone-Kamera für den Urlaub und den Ausflug am Wochenende. Klein und handlich, erspart einem aber die lästige Umrechnerei mit dem Crop-Faktor und erhält die "Unschärfentiefe". Im beruflichen Alltag ist die 7c ein tolles Backup und eine vollwertige Zweitkamera.

Képminőség

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Un plein format très compact !

Váz + 28–60 mm-es zoomobjektív 2021.10.16. Rendezés elve: Pyvoine (Franciaország)

Très bonne dynamique, bonne montée en iso, beaucoup de fonctionnalités… Ergonomie forcément compromise (absence de joystick, un seul bouton raccourci, viseur très petit) mais sans surprise vue la compacité du boitier. Comme toujours on regrette la complexité des menus avec en plus l’impossibilité d’utiliser le tactile dessus. Côté vidéo les performances sont très bonnes également, l’écran rotatif est très pratique. On notera également une batterie assez hallucinante en terme d’autonomie.

Képminőség

Kiváló

Hangminőség

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Átlagos

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Really good but with an Achilles hee.

ILCE-7C / ILCE-7CL 2021.10.15. Rendezés elve: enterthedragon (Egyesült Királyság)

Bought in July and was really pleased with it as a natural upgrade from the A6000 really thought I had a keeper.......................... ..........the camera does not have a micro USB connector which meant none of my remote triggers would work which is essential for my photography. Had to return it and replace with a Sony A7iii.

Képminőség

Kiváló

Dizájn

Átlagos

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

1

0

Válasz a következőtől: Sony support team
2021.10.18.

Hi enterthedragon,

Thank you for your review.
We appreciate your feedback and will make sure to pass it through the proper channels for future consideration.

Hana @Sony support UK

0

Absolut Klasse!

ILCE-7C / ILCE-7CL 2021.10.14. Rendezés elve: Arndt Michael (Németország)

Nach Tests anderer Modelle, von Nikon, Canon und Fuji, habe ich die A7c gekauft und bis heute nicht bereut! Macht perfekte Fotos, auch wenn man mal nicht alles selber einstellt und einfach der Automatik vertraut, sind die Bilder Hammer.

Képminőség

Kiváló

Hangminőség

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Les qualités pro du 7 III.

Váz + 28–60 mm-es zoomobjektív 2021.10.14. Rendezés elve: jfpsk (Franciaország)

Comme un pro avec son très bon 28/60mm, poids et encombrement réduit. On peut l'emmener partout, la performance alliée à la mobilité.

Képminőség

Kiváló

Hangminőség

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

POIDS PLUME

ILCE-7C / ILCE-7CL 2021.10.14. Rendezés elve: NIKIKI (Franciaország)

Excellent appareil ; léger pour un plein format, autofocus au top, écran orientable dans tous les sens ...seul regret : le viseur pas top , mais on ne put pas tout avoir : légèreté et viseur des A7III

Képminőség

Kiváló

Hangminőség

Dizájn

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

Válasz a következőtől: Customer Support
2021.10.18.

Bonjour NIKIKI,
Nous avons lu votre commentaire avec attention.
C'est de notre plaisir d'entendre que votre ILCE-7C vous satisfait. Nous restons à votre disposition si besoin via ce lien: https://bit.ly/2oCYGVR (copiez-collez cette adresse dans votre navigateur).
Rania@Sony support FR

0

mon A7C après 6 mois d'utilisation

ILCE-7C / ILCE-7CL 2021.10.14. Rendezés elve: cjphotographe (Franciaország)

bon appareil pour le street Me convient parfaitement Il manque un petit plus en réactivité de la mise au point

Képminőség

Hangminőség

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

Válasz a következőtől: Customer Support
2021.10.18.

Bonjour cjphotographe,
Nous avons lu votre commentaire avec attention.
C'est de notre plaisir d'entendre que votre ILCE-7C vous satisfait. Nous restons à votre disposition si besoin via ce lien: https://bit.ly/2oCYGVR (copiez-collez cette adresse dans votre navigateur).
Rania@Sony support FR

0

bon boitier

ILCE-7C / ILCE-7CL 2021.10.13. Rendezés elve: ralphp (Franciaország)

après 11 mois d'utilisation, je suis satisfait de mon choix.

Képminőség

Hangminőség

Dizájn

Egyszerű használat

Átlagos

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Pratique

Váz + 28–60 mm-es zoomobjektív 2021.10.13. Rendezés elve: Abelpsh (Franciaország)

Très content de mon achat, appareil photo plein format pratique mais la batterie se décharge assez vite

Képminőség

Kiváló

Hangminőség

Kiváló

Dizájn

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Almost perfect

ILCE-7C / ILCE-7CL 2021.10.13. Rendezés elve: 8o8ert (Egyesült Királyság)

It's almost the perfect camera for me. Negatives, no intervaliometer, no focus stacking, no auto switch between mechanical and electronic shutter, no full mechanical shutter. Positives, fast and accurate AF, compact, light. Could do better, more MP 36MP would be ideal, better EVF would be nice, better rear screen.

Képminőség

Hangminőség

Átlagos

Dizájn

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Kompakte und leistungsstarke Kamera von Sony

Váz + 28–60 mm-es zoomobjektív 2021.10.13. Rendezés elve: Tom 1965 (Németország)

Ich habe die Kamera vor etwa zwei Monaten gekauft und bin sehr zufrieden damit. Sehr gut gefällt mir das ausklappbare Display, das Sony endlich umgesetzt hat. Eine kompakte Vollformat-Kamera mit einem sehr präzisen und schnellen Autofokussystem! Ich kann die ILCE-7C nur empfehlen!!!

Képminőség

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

3

0

0

Kompakte Kamera

ILCE-7C / ILCE-7CL 2021.10.13. Rendezés elve: Arni85 (Németország)

Die a7 c ist die Kamera die mir von der Größe und Design sehr gut gefällt. Af ist präzise bei Mensch und Tier, vorallem der Hautlook bei Portrait finde ich sehr schön, allerdings fehlt mir das Einstellrad unter dem Auslöser schon, der kleine Sucher stört mich nicht.

Képminőség

Kiváló

Hangminőség

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Kis méret, könnyű súly, kiváló minőség.

ILCE-7C / ILCE-7CL 2021.10.13. Rendezés elve: Meara (Magyarország)

Utazásaim, kirándulásaim során használom, amelyeken kiváló minőségű képeket tudok készíteni vele.

Képminőség

Kiváló

Hangminőség

Kiváló

Dizájn

Egyszerű használat

0

0

0

Handliches Vollformat

ILCE-7C / ILCE-7CL 2021.10.13. Rendezés elve: Tom5900 (Németország)

Gute Kamera, handlich , leise und sehr gute Bildqualität. Sucher zu klein und Menü zu umständlich.

Képminőség

Dizájn

Egyszerű használat

Átlagos

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Très bon boîtier

ILCE-7C / ILCE-7CL 2021.10.13. Rendezés elve: Grandgnou (Franciaország)

Avec une bague adaptation, je peux travailler avec mes vieux Karl Zeiss, résultats bluffant,

Képminőség

Kiváló

Hangminőség

Átlagos

Dizájn

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Ezt kerestem hosszú ideje!

Váz + 28–60 mm-es zoomobjektív 2021.10.13. Rendezés elve: HAdam (Magyarország)

Pár hónapja vettem általános, otthoni felhasználásra, de a személyek, tájak, épületek fotózása mellett kiderült, hogy az üzleti, munka jellegű felhasználást is kiválóan támogatja, mint webkamera az online kommunikációban. Korábban mindig gondot okozott a kutyák és a gyorsan szaladgáló gyerekek fotózása, de az Alpha 7C elképesztően gyors és pontos autófókusza tökéletesen kezelte ezeket a helyzeteket. Egy hirtelen felmerült igény miatt még egy esküvői fotózást is sikerült lebonyolítani vele, ami messze jobban sikerült, mint azt reméltem volna. Videókameraként, webkameraként pedig szintén hihetetlenül jó teljesítményt nyújtott átlagos, vagy akár kevésbé jó fényviszonyok között is.

Képminőség

Kiváló

Hangminőség

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

0

0

0

Perfect for street photography

ILCE-7C / ILCE-7CL 2021.10.13. Rendezés elve: Swanni (Egyesült Királyság)

I bought the Sony A7c for street photography because it is so small but has a full frame sensor. It has exceeded my expectation by a mile. The image quality is fantastic and the auto focus is outstanding. I am so impressed with this little camera that I am changing all my gear to Sony now.

Képminőség

Kiváló

Hangminőség

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Schöne kleine Vollformatkamera

Váz + 28–60 mm-es zoomobjektív 2021.10.13. Rendezés elve: Bongo 1954 (Németország)

Macht was sie soll, Menü braucht eine gewisse Einarbeitungszeit, aber auch tolle Bildqualität.

Képminőség

Kiváló

Dizájn

Egyszerű használat

Átlagos

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Un très bon deuxième boîtier

ILCE-7C / ILCE-7CL 2021.10.13. Rendezés elve: Sekiro (Franciaország)

Possesseur d’un Nikon Z6 je voulais un 2ème boîtier plein format plus compact tout en ayant plus de choix sur les optiques car en Z je suis limité. Sony réponds à ces deux critères avec le 7c. Après la compacité se paye sur le confort (viseur, boutons, grip) mais j’apprécie l’écran orientable même s’il est moins défini que sur le Z6. Quant à l’autofocus il est top car il accroche très bien les yeux !!! Je ne regrette pas mon achat et cela me permet d’entrer dans l’écosystème Sony qui est en avance sur la concurrence et notamment sur le choix des optiques .

Képminőség

Kiváló

Hangminőség

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Eine tolle Alltags-Kamera

ILCE-7C / ILCE-7CL 2021.10.13.  (Németország)

Das Gehäuse könnte kleiner kaum sein. Der Vorteil des Vollformats in den Abmesungen einer APSC-Kamera ist genial getroffen. Dazu kommt der voll ausrichtbare Monitor, der für Vlogger wichtig ist. Der Sucher ist notwenig und ausreichend, eine abschattende Augenmuschel gibt es von Drittanbietern. Die riesige Auswahl an meist vergleichsweise riesigen Objektiven ist auch ein wichtiger Punkt. Der Griff ist für Große Hände ein wenig zu klein, aber auch hier gibt es Zubehör.

Képminőség

Kiváló

Hangminőség

Dizájn

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Amazing little camera

Váz + 28–60 mm-es zoomobjektív 2021.10.13.  (Írország)

This camera provides all the features of a full-frame mirrorless, in a small body. It is like an A7III on steroids (and a bit smaller). I use it mainly for videography and it is awesome for that, because its auto-focus capabilities are unmatched (I paired mine with a Sony 18mm lens 1.8G)

Képminőség

Kiváló

Hangminőség

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Klein und Mächtig

ILCE-7C / ILCE-7CL 2021.10.13.  (Németország)

Ich habe die Kamera als neue Hauptkamera für Hochzeits und Jagdfotografie gekauft und bin seither nur begeistert. Die Flexibilität, die Gewichtserparnis und der Leistungsumfang der Sony A73 passt hier super zusammen. Auch mit spannenden Linsen von Sigma und Tamron ist man auch auf langen Tagen sehr Leistungsstark und leicht unterwegs.

Képminőség

Hangminőség

Átlagos

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

1

0

0

brilliant b-camera for filming

ILCE-7C / ILCE-7CL 2021.10.13. Rendezés elve: studio57 (Egyesült Királyság)

Pros: Great size, fantastic picture quality, easy to use. Unlimited video recording time. Cons: grip is not that comfortable for photos, one memory card slot.

Képminőség

Hangminőség

Dizájn

Átlagos

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

3

1

0

J'apprécie sa compacité

ILCE-7C / ILCE-7CL 2021.10.13. Rendezés elve: cmac2009 (Franciaország)

J'ai voulu passer du µ 4/3 au plein format. Qualité Sony reconnue, concept hybride et compacité de l'Alpha 7C ont guidé mon choix. Après 3 ou 4000 photos, je suis très satisfait. Mais je n'ai pas exploré toutes ses possibilités. Reste aussi la question des objectifs qui me paraissent énormes. A voir donc ... Le ne fais pas de vidéo.

Képminőség

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Plein format léger

ILCE-7C / ILCE-7CL 2021.10.13. Rendezés elve: Cevas (Franciaország)

Je suis passé d’un 4/3 à un plein format. Je ne voulais pas d’un boîtier trop volumineux et trop lourd. Le boîtier est super. Le seul point négatif est le viseur (trop petit et pas confortable à mon goût)

Képminőség

Kiváló

Hangminőség

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

DIE go to Kamera für den Vollformat Einstieg

ILCE-7C / ILCE-7CL 2021.10.13. Rendezés elve: Keith Klaus (Németország)

Mit den Innereien der A7III bietet die A7C, über Jahre bewährte Technik in einem neuen Gewand. Der neue Formfaktor sagt mir als Filmemacher besonders zu. Der einzige meiner Wünsche, der nicht umgesetzt wurde ist 4K/60. Deshalb nur vier Sterne.

Képminőség

Hangminőség

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Átlagos

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Tolle kompakte Vollformat! Sehr hohe Qualität!

ILCE-7C / ILCE-7CL 2021.10.13. Rendezés elve: Klarglas (Németország)

Bin von Canon komplett auf Sony umgestiegen und es noch in keiner Sekunde bereut! Ich denke damit ist alles gesagt

Képminőség

Kiváló

Hangminőség

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Great compact full frame camera.

Váz + 28–60 mm-es zoomobjektív 2021.10.13. Rendezés elve: jd2110 (Egyesült Királyság)

It works quite well, the autofocus is very fast, the swivel screen is very useful.

Képminőség

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Très bon boitier

Váz + 28–60 mm-es zoomobjektív 2021.10.13. Rendezés elve: RegisB (Franciaország)

Bon boitier, les images sont fantastiques tout comme l'autofocus, digne d'un A9II. Seul le viseur est un peu petit

Képminőség

Kiváló

Hangminőség

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Dommage que le déclencheur mécanique soit bruyant

ILCE-7C / ILCE-7CL 2021.10.11. Rendezés elve: jpcd (Franciaország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Ce qui empêche son utilisation dans des expositions ou des concerts. Par ailleurs, le déclencheur électronique, en lumière artificielle (fréquente dans les expositions) génère des "raies" sur les photos, ce qui est inacceptable. D'ou l'appréciation générale tout juste satisfaisante.

Képminőség

Kiváló

Hangminőség

Dizájn

Egyszerű használat

Átlagos

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

3

2

Válasz a következőtől: Customer Support
2021.10.13.

Bonjour jpcd,
Nous avons lu votre commentaire avec attention.
Le mieux est de contacter notre assistance.
Nous vous invitons à vérifier ce lien: https://bit.ly/2oCYGVR (copiez-collez cette adresse dans votre navigateur).
Rania@Sony support FR

0

Enfin !

Váz + 28–60 mm-es zoomobjektív 2021.10.10. Rendezés elve: Télémètre (Franciaország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Excellent appareil, celui que j'attendais depuis l'avènement du numérique. Enfin un boîtier 24 x 36 avec viseur sur le côté, et non sur le mode des reflex, inutile en visée électronique. Sa taille est tout à fait correcte contrairement aux critiques récurrentes, négatives et infondées qui m'avaient fait hésité. A la suite de nombreux essais comparatifs je constate que le Jpeg extra fin permet de se passer avantageusement du RAW, si nécessaire. 24 millions de pixels en 24 x 36 sont à mon avis les tailles idéales. On a ici une très haute définition. Un nombre supérieur de pixels nuit à la qualité de l'image finale réduite. L'objectif du kit, 28-60 mm, est d'une qualité surprenante à toutes les ouvertures (même à f/32) et à toutes les focales. C'est l'avantage tiré du fait qu'il est peu lumineux et sa gamme de focales réduite. Un compromis parfait. Pour le reste : menus, fonctions tactiles, mesure de lumière et mise au point... tout est excellent et tellement sophistiqué, le choix est large. C'est pourquoi il serait vain de critiquer en arguant que c'est mieux chez tel ou tel, toute marque a sa signature, qui convient ou pas. Cet appareil n'a qu'un désavantage, celui d'être livré, neuf, scellé... avec un capteur plein de poussières. Inadmissible ! Le système de nettoyage intégré n'apporte aucune solution, il convient d'utiliser une soufflette au plus près et une loupe avec un maximum de précaution... et d'appréhension ; sinon de renvoyer le produit à l'expéditeur ou au SAV. Pour un appareil qui sort de sa boîte, cela fait mal au cœur. Anormal.

Képminőség

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

ABSOLUTELY FANTASTIC CAMERA

ilce-7c-uc2 2021.10.10. Rendezés elve: DanielSensual (USA) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

I purchased this camera about a week ago and this is true 2nd Sony Camera i have owned. This is a grade upgrade if you already love the a7iii and want more compact and faster auto focus camera. I am extremely excited to see a A7Cii some day with 4k60P maybe no eye piece thing and a better screen instead. That would be the perfect compact Mirrorless creator camera right now. Battery life is fantastic.

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Un full frame "in the pocket"

Váz + 28–60 mm-es zoomobjektív 2021.10.06. Rendezés elve: JChristophe (Franciaország)

C'est la possibilité d'avoir un full frame dans format compact avec un capteur performant qui à guidé mon choix. A propos du capteur il est dommage qu'il ne soit pas protégé par la fermeture de l'obturateur quand on change l'objectif. Je ne comprends pas pourquoi seul l'A1 bénéficie de cette option.

Képminőség

Hangminőség

Dizájn

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

Válasz a következőtől: Customer Support
2021.10.08.

Bonjour JChristophe,
Malheureusement, cette option est disponible avec ILCE-1.
N'hésitez pas à revenir vers nous si besoin au 01 55 69 51 27
Équipe Sony Support

0

très bon produit

ILCE-7C / ILCE-7CL 2021.10.02. Rendezés elve: Berdd (Franciaország)

les plus: qualité des photos en jpeg exceptionnelle, parfois supérieure à celle du traitement raw dans un logiciel spécialisée. réglage de la mise au point sur l'écran même avec le viseur, autofocus exceptionnel, possibilité de prendre des photos de nuit de grande qualité sans flash grâce à un très bonne montée en iso. rapport poids/performance étonnant moyen: il faut s'habituer à l'absence de 2ème molette qui demande une organisation différente mais cela vient vite en particulier grâce à la touche fn et les réglages rapides(très pratique). à revoir: le menu, le premier réglage prend un temps certain réglage même si l'on parvient à mettre l'appareil à sa main en fonction de son utilisation de l'appareil. appareil de photo de rue et de randonnée (suffisamment protégé même s'il n'est pas tropicalisé)

Képminőség

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Qualité photo

ILCE-7C / ILCE-7CL 2021.10.02. Rendezés elve: Gallivare (Franciaország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Je n.utilise pas toutes les fonctions mais qualité excellente pour un hybride

Képminőség

Kiváló

Hangminőség

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Tolle kompakte Vollformat- und Videokamera

ILCE-7C / ILCE-7CL 2021.09.29. Rendezés elve: Jesmahel (Németország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Sehr scharfe Fotos, schneller AF, tolle Features und einfache Bedingung. Sehr kompaktes und leichte Kamera und trotzdem Vollformat, ich bin begeistert. Einzig 4k Video mit 60FPS wünschte ich mir noch.

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

1

0

0

Handliche Profikamera

ILCE-7C / ILCE-7CL 2021.09.27. Rendezés elve: dabuidlmacha (Németország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Diese Kamera erfüllt meine Erwartungen zu 100 Prozent. Zusammen mit dem 135mm/ 1,8f Objektiv ist sie als Porträtkombi unschlagbar. Ich würde sie immer wieder kaufen.

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

SONY A7c

ILCE-7C / ILCE-7CL 2021.09.27.  (Franciaország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Super boîtier rapport qualité prix. Qualité d’image et de couleur exceptionnelle. Il manque peut-être un mode 4k 60i/s en vidéo pour exceller les autres boîtiers concurrents

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Átlagos

Dizájn

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Superbe appareil !

ILCE-7C / ILCE-7CL 2021.09.21. Rendezés elve: Grosmerou93 (Franciaország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Déjà propriétaire d'un Alpha 7 M2, je me suis décidé à prendre un deuxième boitier SONY et mon choix s'est porté sur l'Alpha 7C. Superbe appareil !!!

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Eine klasse Kamera mit superschnellem Autofocus

Váz + 28–60 mm-es zoomobjektív 2021.09.19. Rendezés elve: Thomas aus B (Németország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Seit sehr vielen Jahren nutze ich schon Sony-Kameras. Bei der A7C hatte ich erst Sorge, da der Sucher kleiner ist, als bei der A7 RII und A7 III. Doch das Bild im Sucher ist absoult scharf und zeigt alle Details. Ansonsten finde ich vor allem den superschnellen Autofocus äußerst gelungen.

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Met all expectations

ILCE-7C / ILCE-7CL 2021.09.19. Rendezés elve: The golf jedi (Írország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

I have my A7C now 2 weeks … I’m am thoroughly satisfied with it for both video and photography… only regret is that I did not get it sooner

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Sehr gute Kamera

ILCE-7C / ILCE-7CL 2021.09.13. Rendezés elve: Alfons2021 (Németország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Ich habe die Kamera nun seit ein paar Wochen. Es ist die kleinste Kamera mit Vollformatsensor und das macht die Kamera so gut. Für mich der ideale Begleiter jeden Tag.

Dizájn

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

1

0

0

My first full frame

ILCE-7C / ILCE-7CL 2021.09.13. Rendezés elve: Ebousca (Egyesült Királyság) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

And it’s amazing and thé image quality us stunning

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Kompaktkamera mit dem Leistungsvermögen einer DSLR

ILCE-7C / ILCE-7CL 2021.09.11. Rendezés elve: Felix Austria (Németország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Vielseitig einsetzbar, vor allem für die Straßenfotografie.

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Átlagos

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Great Camera

ILCE-7C / ILCE-7CL 2021.09.11. Rendezés elve: Boxman (Egyesült Királyság) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Very happy with it. Excellent support online to get to know your camera.

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Nice Camera

ILCE-7C / ILCE-7CL 2021.09.11. Rendezés elve: RH23 (Egyesült Királyság) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

I have had the Alpha 7C for about a month and have found it to be fantastic camera in a small package.

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Kleine, kompakte Kamera ganz groß!

ILCE-7C / ILCE-7CL 2021.09.10. Rendezés elve: AmunRe (Németország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Sagenhaft, was diese kompakte Kamera zu leisten im Stande ist! Ich habe den Kauf keine Sekunde bereut. Kaufempfehlung.

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Perfect for content creation

ILCE-7C / ILCE-7CL 2021.09.06. Rendezés elve: Monsterdon (Egyesült Királyság) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Bought this to go alongside my trusty A7iii as a more video-centric camera. The unlimited record time was the main draw for me and I've had no overheating issues when filming 2+ hour podcast episodes. I find that the articulating screen is better for video, particularly portrait content and especially in tight spaces. The improved af is excellent for long takes on a gimbal as a solo operator and the lower base iso of 500 vs 800 in s-log is a bonus too. Personally, I prefer the ergonomics of the A7iii for photos (when handheld - the A7C's screen is better for tripod work) and the extra custom buttons are my only wish for the A7C but a bit of time spent setting up the function menu has helped me get around this. The majority of my work is for the mountain bike industry and the benefit of the A7iii + A7C kit means I get my preferred ergonomics for photo and video but I have the confidence that I'll be able to achieve the same results should one break - always a concern when trying to follow a professional athlete with a full camera bag, and in all weather conditions. But in terms of picking between the two as a one-camera setup, I'd say it comes down to your preference on features and body style for the work you do because they'll give you identical results. In terms of durability and reliability, I've had no issues in over 2 years of constant use with my A7iii and although the A7C doesn't feel quite as solidly built, I'm sure it'll prove just as reliable without special care.

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Dizájn

Egyszerű használat

Átlagos

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

1

0

Válasz a következőtől: Sony support team
2021.09.08.

Hi Monsterdon,

Thank you for your feedback.
We're glad to hear that you're enjoying your camera. We're happy to welcome you into the Sony family!
If you need any assistance you can contact us using this link: https://bit.ly/2NwYLXL.

Hana @Sony Support UK

0

EXCELLENT

Váz + 28–60 mm-es zoomobjektív 2021.08.31. Rendezés elve: antilul (Franciaország)

Pour l'instant je suis amplement ravie de mon achat !

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Great advance in digital cameras

ilce-7c-uc2 2021.08.31. Rendezés elve: Jimbo60 (USA) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Though I’ve only had the camera for a week, it has proved superb. In addition to the kit lens (28-60mm), I just purchased the 20mm f1.8 prime lens and the 85mm 1.8 lens

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

super

ILCE-7C / ILCE-7CL 2021.08.29. Rendezés elve: ziyad dsaleh (Németország)

super kamera mit 4k video und 24millionen Pixel photo bleibt kein wünsche mehr offen

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

1

0

0

Great camera

ILCE-7C / ILCE-7CL 2021.08.29. Rendezés elve: Hannie18 (Írország)

I'm so happy with my first ever camera, i'm slowly working on the menu I'm excited to use it!

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Megfelelő

Egyszerű használat

Megfelelő

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Great Value camera. Stunning Video

ILCE-7C / ILCE-7CL 2021.08.24. Rendezés elve: sVijay (Egyesült Királyság) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Stunning 4K video and great for still too. Very compact , easy to carry and good build.

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

3

1

0

Sehr zufrieden!

ILCE-7C / ILCE-7CL 2021.08.19. Rendezés elve: Perfect Shot (Németország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Absolut top Qualität! Beste Full Frame für das Geld!

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

A brilliant small full frame camera

ILCE-7C / ILCE-7CL 2021.08.15. Rendezés elve: Howie B (Egyesült Királyság) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

A brilliant small full frame camera I had a old A7 which went wrong so I traded in my a6000 ( which I use for family events which require a small camera and still use the 16-50) I use Sony and Minolta full frame lenses with the adaptor. Noticed that "multi frame noise reduction" was missing from the menu but found on this camera it's not necessary as it takes excellent pictures at 6400 ( the max I used to use) and beyond!! Pictures sharper and brighter than the old a7,2. very pleased with the results so far. Bit miffed that the panorama feature is missing but hope it will turn up in future apps/software as it was a brilliant feature.

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Átlagos

Dizájn

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

20

6

Válasz a következőtől: Customer Support
2021.08.31.

Hi Howie,

Thank you for your review.
We appreciate your feedback regarding the panorama feature, and we've passed it on to the proper channels for future consideration and product development.

Usama @ Sony Support UK

0

Compact, mais il fait le maximum.

Váz + 28–60 mm-es zoomobjektív 2021.08.06. Rendezés elve: Bob28170 (Franciaország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Belle qualité de photos. Résultats intéressants également avec objectifs complémentaires fixes pour le portrait. Peut-être un peu complexe à régler si on veut faire du manuel. Les options de réglage sont très riches et on se perd un peu dans les menus.

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Le meilleur des mondes !

ILCE-7C / ILCE-7CL 2021.07.30. Rendezés elve: Benzin vidéaste (Franciaország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Format ultra cool : il me rappelle les Sony NEX de mes débuts ! Un boîtier plein format qui a le gabarit d’un APS-C Je l’ai pris en second boîtier pour de la vidéo (couplé a un A7III), et il fait des merveilles, très complémentaire !

Képminőség

Funkciók

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Très bel appareil

Váz + 28–60 mm-es zoomobjektív 2021.07.22. Rendezés elve: Blaise44 (Franciaország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Je ne l'ai pas depuis longtemps mais la différence avec mon "vieux" A300 est phénoménale. De plus le poids et la compacité est agréable. Seul point noir : la difficulté d'accès à certains menus.

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Egyszerű használat

Átlagos

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Wonderful compromise

ilce-7cl-uc2 2021.07.18. Rendezés elve: JD Okie (USA) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

The swivel LCD makes up for the smaller viewfinder. The smaller size but robust body combined with an excellent full frame sensor makes this a camera I’m willing to take everywhere. Note to Sony: please make an updated menu a priority for the next firmware release.

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

2

0

Excellent 4K Compact Camera

ILCE-7C / ILCE-7CL 2021.07.07. Rendezés elve: AVJam (Egyesült Királyság) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

I upgraded from an A6500 which was good but the A7C is miles ahead. The fully articulating LCD makes filming a breeze, the screen is bright and clear even when filming in 4K. The battery life is so far very good, I’ve used the camera on a day shoot and didn’t have to change the battery out. The record button has been repositioned to the top of the body which is a welcome change, and the menu system, although very similar to the A6500 seems more organised and snappy to navigate. It’s nice to have the my menu function to allow a customised menu as well. The addition of another custom memory is good, I can now have 24, 60, 120fps shooting modes set up in memory for flexibility and there are plenty of custom buttons that can be assigned.

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

159

202

0

Compact, ideal for street holiday photography

ILCE-7C / ILCE-7CL 2021.07.06. Rendezés elve: Everlegs (Egyesült Királyság) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

I've only had this camera a few weeks, using Sony's SEL2860 Lens, that's 28mm to 60mm and I am very satisfied with its results, esp when the sun is out !

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

143

80