190 000 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t
346

4.2 termék 346 vásárlói vélemény alapján

169
131
22
9
15
Képminőség

Kiváló

Hangminőség

Átlagos

Kialakítás

Egyszerű használat

Figyelem: A termékekről írt értékelésekben termékváltozatok jelenhetnek meg. A termékekről írt értékelésekben olyan termékváltozatok, szolgáltatások és/vagy funkciók szerepelhetnek, amelyek nem érhetők el minden országban.

Leghasznosabb pozitív értékelés
0

Great Handling!

Váz + 16-50 mm-es erőteljes nagyítású zoomobjektív 2014.09.22. Rendezés elve: ctid666 (Egyesült Királyság) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Excellent build quality, great handling & takes superb pictures, well pleased.

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

11

0

Leghasznosabb negatív értékelés
0

Gute Bilder, Software nicht so toll

Váz + 16-50 mm-es erőteljes nagyítású zoomobjektív 2016.06.02. Rendezés elve: TedThePlatypus (Németország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Leider war die älteste Firmware Version eingespielt. Und eine Verbindung zum Mac konnte nicht hergestellt werden. Es kam schon vor, dass die Batterie entfernt werden musste, da die Software der Kamera sich aufgehangen hatte. Die Sony Memories Software zeigt eine Nachricht, welche dann nicht geöffnet werden kann. Auch fehlen der Sony Memories Software wichtige Funktionen, wie z.B. das Herunterladen von vielen Fotos gleichzeitig auf die Festplatte. Die Kamera macht gute Fotos. In der Farbe Silber war die Kamera Alpha 5100 leider nicht verfügbar, hätte mir besser gefallen als die verfügbaren Farben.

Képminőség

Funkciók

Átlagos

Dizájn

Egyszerű használat

Átlagos

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

3

0

347 vásárlói vélemény

3 Modellek

Modellek

0

Keeps switching off!

Váz + 16-50 mm-es erőteljes nagyítású zoomobjektív 2024.03.31.  (Egyesült Királyság)

Super disappointed with this camera. Shutter button keeps switching the camera off, then it starts up again and shuts off again, absolute nightmare. After checking reviews online, it's a common fault with this product. Sadly mine is now out of warranty (it has only been used 3times!!!)- so money wasted. DON'T BUY IT!

Képminőség

Kiváló

Hangminőség

Átlagos

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Gyenge

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Baujahr 2014! Aber TOP Aktuell im Ergebnis 🤩

Váz + 16-50 mm-es erőteljes nagyítású zoomobjektív 2023.11.05.  (Németország)

Diese Kamera ist nun mein ständiger Begleiter. Klein, fein und gestochen scharf! Das Gewicht ist sensationell gering!! Nur evtl die 6700 könnte im Bildmaterial besser sein!

Képminőség

Kiváló

Hangminőség

Átlagos

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

1

0

0

Decent and compact camera with bad UI

Csak váz 2023.09.19. Rendezés elve: jackjt8 (Egyesült Királyság)

The camera is compact and versatile for what it is. Unfortunately the dim screen makes the lack of EVF challenging in direct sunlight. The UI is terrible. And the camera is fairly outdated and lacking many features.

Képminőség

Hangminőség

Átlagos

Dizájn

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Firmware

Váz + 16-50 mm-es erőteljes nagyítású zoomobjektív 2023.05.24. Rendezés elve: Horst Conrad (Németország)

Es liegt kein Firmware Update für die neuesten Mac OS Versionen vor.

Képminőség

Kiváló

Hangminőség

Átlagos

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

Válasz a következőtől: Sony Support Team
2023.05.26.

Hi Horst,

vielen Dank für dein Feedback.
Hier findest du die MACOS- Version https://cutt.ly/zwqItXOf.

Solltest du noch Hilfe benötigen, empfehlen wir dir, uns direkt zu kontaktieren. Die Kontaktdaten findest du unter dem folgenden Link: https://bit.ly/3ml4Zzn

Hadir @Sony Support DE

0

Great features

Váz + 16-50 mm-es erőteljes nagyítású zoomobjektív 2023.05.17. Rendezés elve: Life aboard Leodis (Egyesült Királyság)

Total amatuer photographer. Love the auto features while I navigate my way around the rest of the settings. Someone who knows what they're doing would be snapping away from the off.

Képminőség

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Áttekinthető menürendszer

Csak váz 2022.03.07. Rendezés elve: mihaly66 (Magyarország)

Könnyen kezelhető, elsajátítható menürendszer, könnyű megjegyezni

Képminőség

Hangminőség

Dizájn

Egyszerű használat

0

0

0

Könnyen kezelhető menurendszer

Váz + 16-50 mm-es erőteljes nagyítású zoomobjektív 2022.03.07. Rendezés elve: mihaly66 (Magyarország)

2 hete vásároltam, könnyen elsajátítható menürendszere segít az igény szerinti beállítás kiválasztásában.

Képminőség

Kiváló

Hangminőség

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

0

0

0

Sehr gute Auflösung

Csak váz 2021.11.05. Rendezés elve: MilleGT (Németország)

Klein und handlich. Kaum größer als eine kompakt Kamera. Allerdings mit Wechselobjektiven und einen APS-C Sensor. Nutze die Kamera auf Wanderungen und auf Fahrrad Touren mit einem „immer drauf“ Objektiv. Sonst nutze ich eine Kamera aus der 6000er Serie.

Képminőség

Kiváló

Hangminőség

Átlagos

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Átlagos

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Sehr gute Alternative für Unterwegs

Csak váz 2021.10.13. Rendezés elve: Stouhent (Németország)

Kamera seit Jahren in Einsatz, immer gerne dabei wenn die richtige Spiegellose schwer auffällt. Mittlerweile mit dem 3. originalen Wechsel Objektiv, dieser ist sehr empfindlich und war nach leichten Schlägen kaputt. Die Robustheit könnte besser sein.

Képminőség

Kiváló

Hangminőség

Átlagos

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

Válasz a következőtől: Sony Support Team
2022.02.04.

Hi Stouhent,
danke für dein Feedback. Wir werden es für die zukünftige Produktentwicklung weitergeben, insbesondere im Hinblick auf die Robustheit. Da wir mehr Informationen benötigen, empfehlen wir dir, uns direkt zu kontaktieren. Die Kontaktdaten findest du unter dem folgenden Link: https://bit.ly/3ceLq0x (kopiere den Link und füge ihn in ein neues Browserfenster ein).
Radwa @Sony DE

0

meilleur rapport qualité prix

Csak váz 2021.08.20. Rendezés elve: zak25 (Franciaország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

meilleur boitier sony que j' ai utiliser surtou avec le touch screen qui facilite le manuel focus

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Átlagos

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Gute Auflösung und kompakt

Váz + 16-50 mm-es erőteljes nagyítású zoomobjektív 2021.07.28. Rendezés elve: Pixelsiggi (Németország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Einstiegslösung für APS-C Fotografe. Funktioniert super mit dem Kit Objektiv 16-50 und ist ohne grosse Fototasche immer dabei.

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Átlagos

Dizájn

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Klein kompakt

Csak váz 2021.07.16. Rendezés elve: KK82 (Németország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Passt aber kein Profigerät. Für kleine Schnappschüsse ausreichend

Képminőség

Megfelelő

Funkciók

Gyenge

Dizájn

Átlagos

Egyszerű használat

Megfelelő

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

1

1

0

Great Camera - ideal for content creation

Váz + 16-50 mm-es erőteljes nagyítású zoomobjektív 2021.07.14. Rendezés elve: Ouchkerbibble (Egyesült Királyság) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Recently purchased - still getting to grips with the features as this compact camera is loaded. Will primarily use it as a streaming camera as the image clarity is perfect for my needs - nice one Sony

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

HWL_A5100

Csak váz 2021.06.19. Rendezés elve: HWL2021 (Németország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

TOLLE KOMPAKTE KAMERA -Tolle Bildqualität - Benutzermenü müsste überarbeitet werden in Richtung neue A6*** Modelle

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Átlagos

Dizájn

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Superkompakt

Csak váz 2021.06.03. Rendezés elve: Christian Moser (Németország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Beschafft als Erweiterung meiner Alpha 6000. Wenn ich keinen Sucher benötige aber jedes Gramm Gewicht zählt, ist die Kamera ideal. Sehr zufrieden bin ich auch mit dem Touchscreen und der damit möglichen Fokussierung. Auch sehr gut geeignet für Filmaufnahmen auf einem Stativ, wo ich den Monitor vollständig hochklappen kann.

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

gute Menueführung

Csak váz 2021.03.05. Rendezés elve: Rolliwood (Németország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Eine günstige Kamera die für Normalnutzer vollkommen ausreichend ist

Képminőség

Funkciók

Dizájn

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Great pictures!

ILCE-5100 / ILCE-5100L / ILCE-5100Y 2021.01.06.  (USA)

I got this for Christmas and I love it. It’s super clear and gives high quality pictures. I love that I can send it straight to my iPhone without needing a computer. I love it def worth buying.

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

1

0

0

Smart, handlich, tolle Ergebnisse

Váz + 16-50 mm-es erőteljes nagyítású zoomobjektív 2020.12.15. Rendezés elve: Cuukie (Németország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Vor ca 3 Wochen habe ich mir die Kamera gekauft und seitdem täglich dabei. Ich bin positiv überrascht. Ich fotografiere seit über 30 Jahren und hab mich bewusst für dieses Modell entschieden. Da och Jahrzehnte mit Spiegelreflexkameras arbeitete, ist es ungewohnt ohne Sucher zu arbeiten. In kürzester Zeit hab ich mich umgewöhnt und top Ergebnisse erzielt. Ich kann sie mit besten Gewissen weiterempfehlen

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Amazing camera!

Váz + 16-50 mm-es erőteljes nagyítású zoomobjektív 2020.11.25. Rendezés elve: Alexamder (Egyesült Királyság)

I brought this camera just a few days ago and it is amazing! Night Photography such as long exposures are amazing and the quality of the video is very good.

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

3

0

0

Nicht zu empfehlen für Videos

Csak váz 2020.11.18. Rendezés elve: MrMoods (Németország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Bei der Aufnahme von Videos überhitzt die Kamera spätestens nach 15 Minuten (bei Raumtemperatur). Danach schafft sie bei folgenden Aufnahmen nur noch 5-7 Minuten. Erst, wenn man sie stundenlang abkühlen lässt, erreicht sie wieder 15 +/- 5 Minuten. Das Problem besteht seit 2014 und scheinbar bei jeder einzelnen Kamera dieser Baureihe. Einfach mal googlen. Der Sony-Support stritt das ab und startete unseriöse Reparaturversuche über einen externen Dienstleister, der anfing Objektiv-Teile zu tauschen. Kamera wieder zurückgeschickt. Geht gar nicht.

Képminőség

Átlagos

Funkciók

Gyenge

Dizájn

Átlagos

Egyszerű használat

Gyenge

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

2

0

0

A Great Camera

Body Only 2020.11.16.  (USA) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Worth every moment of research and expense for my purposes

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

1

0

Very good camera for beginners

ILCE-5100 / ILCE-5100L / ILCE-5100Y 2020.11.03.  (USA)

I started my journey into photography with it and so far, the camera has been carrying me for three years. As I've never had taken any photos other than with a smartphone before I focused on ease of use and comprehensive menu structure as well as compact size and upgradeability with other lenses on purchase. Slowly I have thaught myself the basic "how-to's" and now I can see some shortcomings of it - foremost the lack of a viewfinder or a hotshoe to attach one. The grip could also be a tad more pronounced. But yet again - even now, as I am considering uptrading to a Sony Alpha 7 Mk 2 - I am still able to shoot very good pictures with it and I'm sure that I still haven't reached its full potential.

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Átlagos

Dizájn

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

2

0

0

brilliant

Váz + 16-50 mm-es erőteljes nagyítású zoomobjektív 2020.10.22. Rendezés elve: Dennis7 (Egyesült Királyság) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

the camera is brilliant, unlike your customer services !!!

Képminőség

Funkciók

Átlagos

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Átlagos

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

3

1

0

Can't get it work as a webcam

Body + 16-50 mm Power Zoom Lens 2020.10.14. Rendezés elve: Scruf (USA) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Spent hours with Sony online, and at BestBuy. Just a complete waste of my time. Not worth the effort. This is probably my last Sony product ever.

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Átlagos

Dizájn

Átlagos

Egyszerű használat

Gyenge

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

1

3

0

My A5100 camera review

Váz + 16-50 mm-es erőteljes nagyítású zoomobjektív 2020.09.07. Rendezés elve: mareSLO (Egyesült Királyság) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

This is an excellent little camera that still provides an immense value, even in 2020. The only gripe i have with it is the heating issue when you are recording for a longer period of time and the annoying smooth skin feature that cannot be turned off in movie mode while you are outputting the signal to lets say and external recorder like obs...

Képminőség

Funkciók

Dizájn

Egyszerű használat

Átlagos

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

2

1

Válasz a következőtől: Customer Support
2020.09.10.

Hi MareSLO,

Thank you for your review.
We're glad to hear that you're enjoying your camera. We recommend making sure that no picture effects, portrait-enhanced modes or settings are enabled to avoid the soft/smooth skin effect.
If you need further assistance you can contact us using this link: https://bit.ly/2NwYLXL

Sony Support UK

0

Sony Mirrorless Camera

Csak váz 2020.08.28. Rendezés elve: Darren68 (Egyesült Királyság) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

This is the best camera I have bought in a long time, the electronic view finder is best suited for me as I wear glasses, The lens is the best I have and can get the best wedding photographs and portrait for my portfolio, a Sony camera well worth the money, Thank you Sony for this excellent camera.

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

1

1

0

Super Kamera für den Alltag

Váz + 16-50 mm-es erőteljes nagyítású zoomobjektív 2020.08.27. Rendezés elve: PFB86 (Németország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Kamera ist nicht so groß wie eine Spiegelreflexkamera, daher super da sie besser zum mitnehmen ist. Macht super Fotos.

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

1

0

Phone connection

ILCE-5100 / ILCE-5100L / ILCE-5100Y 2020.08.01. Rendezés elve: Sprite34 (USA)

No longer connects to my phone. Everytime I want to transfer a picture I have to manually do it.

Képminőség

Gyenge

Funkciók

Gyenge

Dizájn

Megfelelő

Egyszerű használat

Gyenge

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

2

2

0

Great compact camera

Váz + 16-50 mm-es erőteljes nagyítású zoomobjektív 2020.07.01. Rendezés elve: Kitkat999 (Egyesült Királyság) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

I am very happy with how easy to use the camera is, especially for a beginner like me.

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

1

0

Features similar to professional DSLR

Body Only 2020.06.07. Rendezés elve: IowaIBO (USA) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

I have nine wall sized prints made (at or over 36" X 25") from the camera-am running out of wall space. Great enlargements!

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

1

0

bought for streaming. the HDMI output is grainy

Body + 16-50 mm Power Zoom Lens 2020.05.29. Rendezés elve: alstergee (USA) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

took several settings runs to get it SLIGHTLY less grainy in movie mode but this was sold to me as the "perfect streaming DSLR" and that was a total lie

Képminőség

Gyenge

Funkciók

Átlagos

Dizájn

Megfelelő

Egyszerű használat

Megfelelő

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

3

3

0

Csillagászati célra kiváló.

Váz + 16-50 mm-es erőteljes nagyítású zoomobjektív 2020.05.01. Rendezés elve: prof47 (Magyarország)

,A fényképezőgép objektívje az első fényképezéseknél (4) nehezen jött ki, később jól működött. Az ötvenedik kép után nem húzódott ki, és közölte a gép, hogy csatlakoztassam az objektívet a géphez, pedig az objektív változatlanul rajta volt. Egyébként kiváló képeket készített.

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Gyenge

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

0

0

0

Great camera

Csak váz 2020.04.28. Rendezés elve: Saja91 (Egyesült Királyság)

So glad I made this choice this camera is incredible I’m so happy with it

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

1

1

0

appareil pour débutant

Váz + zoomobjektívek (16-50 mm-es és 55-210 mm-es) 2020.04.12. Rendezés elve: samuel7 (Franciaország)

appareil parfais pour débuter, suffisamment de fonction nouvelle pour commencer et ne pas trop patauger. je recommande ce modèle en pack avec le second objectif sinon seul je pense que les limites seront vite atteinte.

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Dizájn

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

excelent quality

Body Only 2020.04.08. Rendezés elve: Krystal D (USA) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

I bought this camera years ago always comes in handy for memories. only didn't give 5 stars because uploading videos is kind of a task

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Really amazed

Váz + 16-50 mm-es erőteljes nagyítású zoomobjektív 2020.04.04. Rendezés elve: Johnny223 (Egyesült Királyság) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

I am really satisfied with this camera. I had an a6000 and this is maybe even better for video. It only doesnt have the VF, which I have on my a6400 so I don’t need it here. Amazing how small and portable this camera is, and it shoots amazing video in 1080p.

Képminőség

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

2

0

0

Kézhezálló munkaeszköz

Váz + 16-50 mm-es erőteljes nagyítású zoomobjektív 2020.04.01. Rendezés elve: Duccioo (Magyarország)

Megbízható sokoldalú kamera. Gyorsaság, képminőség, jó ár érték arány.

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

0

0

0

Geeignet zur einhändigen Bedienung

Csak váz 2020.03.29. Rendezés elve: UK64 (Németország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Dank der Zoomwippe am Auslöserknopf kann die Kamera mit einem Powerzoomobjektiv komfortabel alleine mit der rechten Hand bedient werden. Da meine linke Hand in der Funktion sehr eingeschränkt ist, war dieses Feature der 5100 für mich kaufentscheidend. Sicherlich ist dies auch für Umsteiger von Superzoomkameras interessant.

Képminőség

Funkciók

Dizájn

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

My account

Csak váz 2020.03.08. Rendezés elve: Phillip306 (Egyesült Királyság)

I bought this 3 months ago. So far I'm very happy with it

Képminőség

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Sehr gute Kamera

Csak váz 2020.03.08. Rendezés elve: Markus5599 (Németország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Die Kamera liefern sehr gute Bilder. Es gibt viele Einstellmöglichkeiten und auch die WiFi und NFC Verbindung funktionieren sehr gut. Je nach Helligkeit der Umgebung wäre der Schritt zur 6000 doch sehr hilfreich, da man dann mit dem Sucher der der 5100 fehlt doch bessere Ergebnisse erzielen kann. Hier spiegelt das Display je nach Lichteinfall zu stark. Insgesamt aber eine sehr gut Kamera

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

LE compact grand capteur àobjectif interchangeable

Váz + 16-50 mm-es erőteljes nagyítású zoomobjektív 2020.02.07. Rendezés elve: Husaberg (Franciaország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Acheté pour faire saint Jacques de Compostelle. Je cherchais la qualité du capteur, la compacité (il n'a pas de viseur ce qui n'est pas un problème) et des objectifs ''pancake'' avec le 16-50 (très correct), et le 15 mm excellent pour la qualité et la profondeur de champs. J'ai ajouté la housse SONY pour protéger les trappes que je trouve fragiles (l'appareil est très bien construit au demeurant ) et une protection d'écran anti reflet qui fait très bien son office. Presque un baroudeur dans cette configuration. Il lui manque un barillet de contrôle expert à mon gout. Appareil photo IMBATTABLE dans ce créneau.

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

1

0

0

Ganz gut!

Csak váz 2020.02.07. Rendezés elve: Reinders (Németország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Bisher mit allen Sony Geräte zufrieden z.B : Auch Video Kamera cx 700ve!

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Átlagos

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Guter service

Csak váz 2020.01.31. Rendezés elve: Leono (Németország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Gern wieder, hat mich überzeugt........ Auch der reparaturservice

Képminőség

Funkciók

Dizájn

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Poor quality zoom

Csak váz 2020.01.11. Rendezés elve: CMUR (Egyesült Királyság) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

WIFI wont connect to mobile phone and having to use remote function and code wont scan - returning to shop.

Képminőség

Megfelelő

Funkciók

Megfelelő

Dizájn

Megfelelő

Egyszerű használat

Gyenge

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

2

2

Válasz a következőtől: Customer support
2020.01.15.

Hi,

Thank you for your review.
We recommend making sure the Imaging Edge app is up to date on your smart phone and that the operating system is also updated to get the best functionality.

If you remain facing issue, let us know using this link: http://bit.ly/UkSCntct

Sony support team

0

Great value

Csak váz 2020.01.04. Rendezés elve: Graeme G (Egyesült Királyság) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Was looking for a lightweight camera for hiking. But still wanted good quality photos. This camera fits the bill perfectly. Great value for the price

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Dizájn

Egyszerű használat

Átlagos

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

2

0

0

Sony a5100 with APS-C

Csak váz 2019.12.21. Rendezés elve: Redscorpian (Egyesült Királyság) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Nice and compact with the full functions of a DSLR with touch screen and remote control by phone

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

1

0

0

Super

Csak váz 2019.12.03. Rendezés elve: nono45 (Franciaország)

je l'ai eu en cadeau de Noël l'année dernière et je l'aime beaucoup!!

Képminőség

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Super génial

Csak váz 2019.11.30. Rendezés elve: les3J (Franciaország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Voila maintenant plus d'un an que j'utilise cet appareil photo et je m'en lasse pas ! Il est vraiment génial !!!

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

A la fois complique et simple a la fois.

Csak váz 2019.11.14. Rendezés elve: Princesse Picsi (Franciaország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Je decouvre a peine l'appareil, donc encore peu de choses a dire tant que maintenant. J'utlise les racourcis de fonctionement...et les resultats probants sont la. Vous etes obliges de retourner au magasin, car la seule batterie est tres vite dechargees en mode video, les cartes SD se doivent d'etre toujours plus puissantes.Seul tres gros regret: il est complique au debut de rassembler tous les ajouts compatibles tant ils sont nombreux (tout comme les appareils eux-memes), les references n'existent pas...un vrai travail d'archeologue: memes les vendeurs ne s'y retrouvent pas.

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Great features

Váz + 16-50 mm-es erőteljes nagyítású zoomobjektív 2019.11.06. Rendezés elve: Nornor (Egyesült Királyság) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

I bought this as a treat for myself. Wanted to take family pictures and vlog my craft. As a beginner there's a lot to learn and info to retain. Pictures are clear and crisp and that's my #1 requirement.

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Dizájn

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

2

0

0

netter Einstieg

Váz + 16-50 mm-es erőteljes nagyítású zoomobjektív 2019.11.04. Rendezés elve: Eschi76 (Németország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Ich habe die 5100 als Einstieg gebraucht gekauft und bin damit sehr zufrieden. Ich nutze diese Cam nur und ausschliesslich zum Filmen. In Full HD bin ich echt zufrieden und auch die Framerate passt für eine solche Cam. Allerdings fehlen mir Log Profile und 4K. Das werde ich mit dem Kauf einer 6600 ändern, freue mich drauf. Allerdings habe ich ein kleines Problem mit meiner 5100. Oft klingt sie in der Wiedergabe wie ein alter Projektor. So ein komisches Knattern auf der Audio Spur. Das stresst mich wirklich.

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

Válasz a következőtől: Chat
2019.11.06.

Hi Eschi76,
führe bitte die unter dem folgenden Link genannten Schritte zur Fehlerbehebung durch: http://bit.do/fgdgF (kopiere den Link und füge ihn in ein neues Browserfenster ein). Solltest du noch Hilfe benötigen, empfehlen wir dir, uns direkt zu kontaktieren. Die Kontaktdaten findest du unter dem folgenden Link: http://clc.to/8iN1pw

Sony Support Team

0

Maniabilité

Váz + 16-50 mm-es erőteljes nagyítású zoomobjektív 2019.11.04. Rendezés elve: Playa (Franciaország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

J’ai eu cet appareil photo en cadeau de départ à la retraite et j’en suis contente. Il est léger, facile à transporter , bcp de mode photo. Le seul bémol aller dans le menu à chaque fois pour modifier les modes prise de vue.

Képminőség

Funkciók

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Átlagos

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

Válasz a következőtől: Customer Support
2019.11.06.

Bonjour Playa,
Nous avons lu votre commentaire avec attention.
Nous tenons à vous informer que l'attribution de fonctions aux différentes touches vous permet d'accélérer les opérations en appuyant sur la touche appropriée lorsque l’écran d’informations de prise de vue est affiché.
Vous pouvez trouver plus d'informations ici: http://bit.do/fgdjB (copiez-collez cette adresse dans votre navigateur).
Équipe Sony Support

0

Perfect Quick Light Camera

Body + 16-50 mm Power Zoom Lens 2019.10.29. Rendezés elve: Bradleykrc (USA) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

While this isn’t a DSLR this is absolutely a perfect point and shoot camera and great for vloggers

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

Válasz a következőtől: Sony North America Customer Support
2019.11.01.

Hi, Bradleykrc! Awesome! We’re glad you like the product. Thank you for choosing Sony. ~Ralph

0

Nice lightweight camera with interchangable lenses

Váz + 16-50 mm-es erőteljes nagyítású zoomobjektív 2019.10.20. Rendezés elve: Nick1956 (Egyesült Királyság) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Bought this as a replacement for damaged camera whilst on holiday. Chosen because it was easier (for my wife) to use than a standard DSLR but with similar features. Have not been disappointed and still have so much to learn about camera. Excellent photos so far.

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

tolle extras

Csak váz 2019.09.29.  (Németország)

seit einem jahr in betrieb,macht gute fotos,sind sehr zufrieden

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Great camera

Csak váz 2019.09.02. Rendezés elve: nill 9 (Egyesült Királyság)

I bout this camera on a sper of the moment and it was a good one

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Dizájn

Egyszerű használat

Átlagos

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

It is light and comfortable to hold

Váz + 16-50 mm-es erőteljes nagyítású zoomobjektív 2019.08.31. Rendezés elve: Ray of Sunshine (Egyesült Királyság) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

The Camera was being offered at a discount (which I found hard to ignore) but I have been delighted with it since as it seems to offer all that I was seeking. I wanted to upgrade from the compact basic camera that I used to take on holidays and the Digital SLR that I used on special occasions. This camera seems to do it all and I have the options to purchase or use other lenses.

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Great quality little camera at a good price.

Váz + 16-50 mm-es erőteljes nagyítású zoomobjektív 2019.08.28. Rendezés elve: Thwyllo (Egyesült Királyság) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

I am usually a Nikon guy but have been looking for a decent compact for ages. This camera might not be cutting edge but I can tell you it's easy to use, small, light and produces amazing quality images. I looked at a LOT of cameras and for the price, this can't be touched. Highly recommended.

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

1

0

0

2019 and still good

Váz + 16-50 mm-es erőteljes nagyítású zoomobjektív 2019.08.25. Rendezés elve: jimpet (Egyesült Királyság) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Τhe first step to learning photography, settings and lenses and this device gives you that.

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

1

0

0

Très bien

Váz + 16-50 mm-es erőteljes nagyítású zoomobjektív 2019.08.24. Rendezés elve: Océ20 (Franciaország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Acheté pour avoir un appareil avec une belle qualité d'image mais un plus faible poids qu'un reflex ! Il remplit très bien son rôle.

Képminőség

Funkciók

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Super pratique

Váz + 16-50 mm-es erőteljes nagyítású zoomobjektív 2019.07.31. Rendezés elve: GilMan45 (Franciaország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Satisfait dans les moindres détails. Et très bon rapport qualité prix.

Képminőség

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Schöne kompakte Systemkamera ...

Váz + 16-50 mm-es erőteljes nagyítású zoomobjektív 2019.07.30.  (Németország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Schöne kompakte, aber dennoch handliche Systemkamera. Da ich keinen Sucher an einer Kamera brauche und auch überhaupt nicht mag, war ich froh das es da noch die a5100 gab. In Sachen Bildqualität steht sie der 6000er reihe ja in nichts nach ...

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Dizájn

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Doesn't turn on!

Body Only 2019.07.19. Rendezés elve: wd92 (USA) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

I bought this a little over 3 months ago and now all of a sudden it stopped working and won't turn on. I use the camera not to often for the battery to have died already.

Képminőség

Funkciók

Dizájn

Átlagos

Egyszerű használat

Megfelelő

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

1

1

Válasz a következőtől: Sony North America Customer Support
2019.07.23.

Hello, wd92!

We regret to hear that you're having issues with this unit. Please try following the steps on the link below: https://www.sony.com/electronics/support/cameras-camcorders-digital-cameras/articles/00026269
If you are unable to resolve your concern, please email us at socialsupport@am.sony.com with the following details:

Name:
Username:
Model Number:
Issue:
Telephone Number:
Best Time to Call:


Sincerely,
Zac
Sony Social Support