135 000 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t
604

4.4 termék 604 vásárlói vélemény alapján

310
230
42
14
8
Képminőség

Kiváló

Hangminőség

Kialakítás

Egyszerű használat

Figyelem: A termékekről írt értékelésekben termékváltozatok jelenhetnek meg. A termékekről írt értékelésekben olyan termékváltozatok, szolgáltatások és/vagy funkciók szerepelhetnek, amelyek nem érhetők el minden országban.

Leghasznosabb pozitív értékelés
0

I Love My a5000 Digital Camera

ilce5000l-s 2014.09.26. Rendezés elve: Elko (USA)

We bought the camera for our family vacation, to Chicago. Small, light-weight, and pocket-friendly. With built-in flash, and automatic settings, talking pictures was effortless, and the picture quality is crisp and dazzling.

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

21

0

Leghasznosabb negatív értékelés
0

Néhány hiányosság!

Váz + 16-50 mm-es erőteljes nagyítású zoomobjektív 2016.04.04. Rendezés elve: svideo (Magyarország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Másod készüléknek kiváló /kicsi,jó képminőség/ A videó felvétel NEM TÁVVEZÉRELHETŐ!!! Magyarországon a Play Memories Camera APP alkalmazások legnagyobb sajnálatomra NEM megvásárolhatóak! Miért??? Csalódott vagyok!

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Átlagos

Dizájn

Egyszerű használat

4

0

606 vásárlói vélemény

2 Modellek

Modellek

0

Super fonctionnalités

Váz + 16-50 mm-es erőteljes nagyítású zoomobjektív 2024.03.15. Rendezés elve: IronIron (Franciaország)

Pleinement satisfait très performant je recommande à qui souhaite un excellent produit

Képminőség

Kiváló

Hangminőség

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

very nice

Váz + 16-50 mm-es erőteljes nagyítású zoomobjektív 2023.12.08. Rendezés elve: Anshu8945 (Egyesült Királyság)

very nice product.very nice product.very nice product.

Képminőség

Hangminőség

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Sehr leicht und zierlich

Váz + 16-50 mm-es erőteljes nagyítású zoomobjektív 2022.10.08. Rendezés elve: Lutz T (Németország)

Wenn Sie eine extrem leichte Kamera möchten, die Sie überall mitführen können, gibt es meines Erachtens keine bessere. Ca. 20 MP sind auch für 4-K-Monitore mehr als ausreichend. Ein Blitz ist immer dabei, das kann unterwegs nützlich sein, falls Sie eine Makrofotografie anfertigen möchten. Für alle Fotobegeisterten, denen das Display für die Begutachtung der Fotos völlig ausreichend ist, ist dies eine schicke Alternative zu schweren, größeren Kameramodellen!

Képminőség

Kiváló

Dizájn

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Bluffant

Váz + 16-50 mm-es erőteljes nagyítású zoomobjektív 2022.02.01. Rendezés elve: DPO1 (Franciaország)

Un plaisir attendu longtemps. Un plaisir comblé à la première photo !

Képminőség

Kiváló

Hangminőség

Dizájn

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Entry level camera

Váz + 16-50 mm-es erőteljes nagyítású zoomobjektív 2021.09.29. Rendezés elve: Spankwangle (Egyesült Királyság) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

I bought the camera 2nd hand to learn about photography. This is a small camera but is packed with everything you need to take great photos. My next challenge is to take astro pictures.

Képminőség

Funkciók

Dizájn

Egyszerű használat

Átlagos

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

Válasz a következőtől: Sony support team
2021.10.01.

Hi,

Thank you for your feedback.
We're glad to hear that you're enjoying your camera. We're happy to welcome you into the Sony family!
If you need any assistance you can contact us using this link: https://bit.ly/2NwYLXL.

Hana @Sony Support UK

0

bon appareil

Váz + 16-50 mm-es erőteljes nagyítású zoomobjektív 2021.08.06. Rendezés elve: geralddu07 (Franciaország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

acheté pour débuter, vraiment content, très pratique à transporter, l’objectif un peu léger, mais pour ce faire la main ça va. Applications sympa, dommage qu’elles soient payante

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Dizájn

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Tolle Kamera, jedoch nicht für Mac Nutzer.

Váz + 16-50 mm-es erőteljes nagyítású zoomobjektív 2021.04.30. Rendezés elve: Ralf Cartus (Németország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Die Kamera ist klasse und überzeugt mit ihren Features. Als Mac Nutzer schaue ich allerdings in die Röhre. Keine vernünftige Software um die Bilder auf das MacBook zu bringen. Wlan Feature in Verbindung mit macOS nicht nutzbar. Das im 21ten Jahrhundert!

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Old camera but still takes some great photos

Váz + 16-50 mm-es erőteljes nagyítású zoomobjektív 2021.04.30. Rendezés elve: Modtop 300n man (Egyesült Királyság) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

I bought this camera a year ago, I had been using a higher spec DSLR from an other brand, but I very inflexible. The a5000 gave me the ability to use a wide range of vintage lenses, features such as photo peaking and focus zoom complete the perfect system to use with old manual lenses.

Képminőség

Funkciók

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

1

0

0

Simply love it

Váz + 16-50 mm-es erőteljes nagyítású zoomobjektív 2021.03.17. Rendezés elve: Zuzana456 (Írország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

I bought this camera second hand. Great way to get into, then I plan to upgrade, but really enjoying all features.

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Nice little camera

Váz + 16-50 mm-es erőteljes nagyítású zoomobjektív 2020.12.17. Rendezés elve: alansumm (Egyesült Királyság) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

I bought it second hand, body only. I only use it for pinhole photography but am very happy with the results. My only real complaint is that it's not possible to switch off the fake shutter sound. I do low-down shots but it's not possible to tilt the screen vertically when the camera is on its side, but as the free Sony app Imaging Edge Mobile on my phone acts as a wifi remote control with viewing screen, that is not a problem. The free Sony Imaging Edge Desktop software for desktop computers is very easy to use for developing the RAW images, so I'm very happy with this hardware/software combination.

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

I sooooooo love my A5000

Váz + 16-50 mm-es erőteljes nagyítású zoomobjektív 2020.04.09. Rendezés elve: KimberleyBev (Egyesült Királyság) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

I received it as a birthday present a few years back, now I am shooting art films and taking ab-fab pictures for marketing and art class webinars. Great easy to use camera which can do much more than I knew. I totally love it and would look at buying a newer version should anything happen to this one.

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

riches fonctionnalités

Váz + 16-50 mm-es erőteljes nagyítású zoomobjektív 2020.04.05. Rendezés elve: claudianne 92 (Franciaország)

Très bon produit, facile à transporter grâce à son format compact et perfectionné grâce aux objectifs interchangeables.

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

facile et pratique

Váz + 16-50 mm-es erőteljes nagyítású zoomobjektív 2020.03.03. Rendezés elve: pisagg (Franciaország)

j'ai reçu cet appareil pour mon anniversaire et j,en suis ravi

Képminőség

Funkciók

Dizájn

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Egyszerű, fejleszthető

Váz + 16-50 mm-es erőteljes nagyítású zoomobjektív 2020.02.16. Rendezés elve: AltBgm (Magyarország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Régóta szerettem volna egy számomra fontos képet készíteni, de a fények és a távolságok miatt nem sikerült. Végre megvan.

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

0

0

0

Tolle Extras

Váz + 16-50 mm-es erőteljes nagyítású zoomobjektív 2019.12.28. Rendezés elve: Herkules (Németország)

ich habe die Kamera 2017 gewonnen bei Rhön Sprudel

Képminőség

Átlagos

Funkciók

Dizájn

Átlagos

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

sehr einfache Bedienung

Váz + 16-50 mm-es erőteljes nagyítású zoomobjektív 2019.12.19. Rendezés elve: Schalke Boy (Németország)

Gestern bekommen und nur gute Erfahrungen, einfache Bedienung

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Fonctionnalités et compact

Váz + 16-50 mm-es erőteljes nagyítású zoomobjektív 2019.12.08. Rendezés elve: Contrmario (Franciaország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Très content de Sony surtout sur la photo et la vidéo

Képminőség

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Für jeden Einsteiger

Váz + 16-50 mm-es erőteljes nagyítású zoomobjektív 2019.10.15. Rendezés elve: Bukki (Németország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Der Beispielsatz ist Klasse :D Ihr witzbolde! Spass bei Seite.. Die Sony a 5000 ist die Kleinste der Großen Kameras. Sie ist wenn man nur etwas zeit und Lernbereitschaft mitbringt, für jeden einsteiger eine empfehlenswerte Kamera. Ich denke aber das ich das nächste Update der a 6000 Abwarte und mir diese Kaufe. Sie ist vermutlich leichter zu bedienen und einige Fehler wurden mit Sicherheit ausgemerzt. Irgendwann werde ich mir eine aus der a7 reihe anschaffen, aber für den Anfang bietet die Kamera mehr als ich ihr zugetraut hätte. Das Objektiv ist leider nicht für die Astrofotografie zu gebrauchen (14-55mm) aber es gibt ja zum glück auch noch hochwertigere Objektive für die e-mount Serie.. Alles in allem Kann man diese Kamera Jedem empfehlen der in die Amateurfotografie einsteigen möchte..

Képminőség

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Rundum eine sehr gute Kamera

Váz + 16-50 mm-es erőteljes nagyítású zoomobjektív 2019.10.11. Rendezés elve: Lomario (Németország)

Ich habe mir die Kamera gekauft, weil sie, für eine Systemkamera sehr kompakt ist. Und vor allem, dass man jederzeit an dem Bildsensor rankommt, um es von kleinen Fuseln zu befreien, ohne dass man gleich die ganze Kamera auseinander nehmen muss so wie bei meiner alten Kompakte. Ich hab den Kauf der Alpha 5000 nicht bereut. Bin sehr zufrieden mit ihr.

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Átlagos

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Átlagos

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Joa

Váz + 16-50 mm-es erőteljes nagyítású zoomobjektív 2019.08.05.  (Németország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Ich besitze die Kamera jetzt schon 4 Jahr. Bereut habe ich den Kauf nicht, allerdings kommt sie von der Bildqualität auch nicht ganz an eine Spiegelreflexkamera ran. Trotzdem erfüllt dir die Anforderungen, die ich gestellt hatte.

Képminőség

Átlagos

Funkciók

Dizájn

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Kamera Top, Anleitung und Bedinung nicht.

Váz + 16-50 mm-es erőteljes nagyítású zoomobjektív 2019.07.27. Rendezés elve: Mentholblast (Németország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Als Nachfolger meiner Nex 3 gekauft. Die Kamera ist schön klein. Die Fotos sind Top. Aber an dem Menü muß Sony dringend arbeiten. Ebenso an der Anleitung. Es soll ja eine Kamera für "Einsteiger" sein.

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Átlagos

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

gutes handling

Váz + 16-50 mm-es erőteljes nagyítású zoomobjektív 2019.07.27. Rendezés elve: Nikolaus4711 (Németország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Kamera ist leicht und liegt gut in der Hand. Habe ihr direkt eine turbo schnelle SD Card bestimmt, da ich ausschließlich das RAW Format verwende, was ich auch somit empfehlen muss, da man ansonsten mit unnatürliche Uberzeicihnungen der Farben rechnen muss (Sony eben...)

Képminőség

Funkciók

Átlagos

Dizájn

Egyszerű használat

Átlagos

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Bin sehr zufrieden

Váz + 16-50 mm-es erőteljes nagyítású zoomobjektív 2019.07.05. Rendezés elve: Trulla23 (Németország)

Eine kompakte, sehr einfach bedienbare Kamera die auch im Automatik Modus sehr gute Bilder macht

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Dizájn

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Sony 5000 Kamera

Váz + 16-50 mm-es erőteljes nagyítású zoomobjektív 2019.05.02.  (Németország)

bin zufrieden habe die Camera erst 2 tage bin noch am testen

Képminőség

Átlagos

Funkciók

Átlagos

Dizájn

Átlagos

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Tolles Produkt

Váz + 16-50 mm-es erőteljes nagyítású zoomobjektív 2019.04.10.  (Németország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Vor zwei Wochen gekauft und sehr überzeugend von der Bild Qualität

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Átlagos

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

super Kit

Váz + zoomobjektívek (16-50 mm-es és 55-210 mm-es) 2019.03.26. Rendezés elve: chricam (Németország)

einfache Bedienung und Handhabung, gutes Zubehör!!

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Dizájn

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Klein, aber oho

Váz + 16-50 mm-es erőteljes nagyítású zoomobjektív 2019.03.25. Rendezés elve: Gaetano1959 (Németország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

ich habe die Kammera vor zwei Wochen als Backup für meine "Grosse" gekauft und bin voll begeistert von ihr. Was mich bei Sony allerdings stört ist ein Handbuch,das so gestaltet ist, dass mein kein Microskop brauch um es zu lesen.

Képminőség

Funkciók

Dizájn

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Super Kamera!

Váz + zoomobjektívek (16-50 mm-es és 55-210 mm-es) 2019.03.14. Rendezés elve: Helmut71384 (Németország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Ich habe die Kamera schon 2 Jahre im Besitz, mich aber jetzt erst bei Sony registriert. Auch wenn schon Nachfolgemodelle auf dem Markt sind, ich, als Hobbyfotograf, bin mit der 5000er glücklich und zufrieden. Auch nach 2 Jahren finde ich immer wieder neue, interessante Einstellungen. Das Gerät lässt keine Wünsche offen.

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Good light small compact systems camera

Váz + 16-50 mm-es erőteljes nagyítású zoomobjektív 2019.01.28. Rendezés elve: Williare (Egyesült Királyság) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

I actually brought this camera around 4 years ago to sample a interchangeable lens camera as it was selling at a competitive price. I must say its a great small and light CSC which suites me as my other passion is cycling and I take this camera with me most of the time . The large sensor produces some great photos and I am very pleased with them . I have since brought a couple of additional lenses (35mm 1.8 f) and a 20mm wide angle lens and I have now upgraded to a Sony A6500 which is a great camera.

Képminőség

Funkciók

Átlagos

Dizájn

Egyszerű használat

Átlagos

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Great Camera but it drains the battery when off.

ILCE5000L/B 2019.01.10. Rendezés elve: egadgetguy (USA) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

I've had it for a while but I use it very little because it will drain the battery when it's turned off. It drains it about 30% per hour. That's terrible.

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Átlagos

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

Válasz a következőtől: Sony Social Support
2019.01.14.

Hi egadgetguy,

Thank you for bringing this to our attention. We regret to hear that the battery disappoints you. Please refer to the link below for more information about this issue;
https://www.sony.com/electronics/support/e-mount-body-ilce-5000-series/ilce-5000l/articles/00072790. Regards.

0

Bon appareil

Váz + 16-50 mm-es erőteljes nagyítású zoomobjektív 2019.01.09. Rendezés elve: Titine06 (Franciaország)

Très bien pour débuter. L'importation d'immages sur l'ordinateur est fastidieuse, nécessite un enregistrement très pompeux et inutile !

Képminőség

Átlagos

Funkciók

Átlagos

Dizájn

Átlagos

Egyszerű használat

Átlagos

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

Válasz a következőtől: Customer Support
2019.01.14.

Bonjour Titine06,
Nous avons lu votre commentaire avec attention.
Nous vous conseillons d'utiliser le logiciel "PlayMemories Home" pour le transfert de photos : https://bit.ly/2MPHoiF (copiez-collez cette adresse dans votre navigateur).
Équipe Sony Support

0

BAD

ILCE5000L/B 2019.01.09. Rendezés elve: mariebellllll (USA) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Just suddenly gave me notification to install lens properly but when I do it still doesn’t work!

Képminőség

Megfelelő

Funkciók

Átlagos

Dizájn

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

Válasz a következőtől: Sony Social Support
2019.01.15.

Hi mariebellllll, we regret to hear that your camera failed to meet your expectations. We would like to know more about the issue and help you out. Kindly send us an email at socialsupport@am.sony.com including the model number of the camera and the lens. Tell us also a brief description of the issue with the exact error message that you've encountered. Hope to hear from you. Regards.

0

Was ist an meinen Fotos unangemessen?

Váz + 16-50 mm-es erőteljes nagyítású zoomobjektív 2018.12.10. Rendezés elve: SeyfART (Németország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Ich nutze die Kamera vor allem mit Altgläsern im Makrobereich, für die es alle Adapter zu kaufen gibt. Durch die Fokusunterstützung und die Belichtungsautomatik bei unbekannter Blende erziele ich überraschende Ergebnisse, auch ohne Verwacklungsschutz und Autofokus.

Képminőség

Gyenge

Funkciók

Gyenge

Dizájn

Gyenge

Egyszerű használat

Gyenge

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

1

0

0

Prima Kamera, leichte Bedienung, gute Aufnahmen

Váz + 16-50 mm-es erőteljes nagyítású zoomobjektív 2018.11.13.  (Németország)

würde jetzt wohl die A 6000 wählen aufgrund des Suchers

Képminőség

Átlagos

Funkciók

Átlagos

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Gute Bilder!

Váz + 16-50 mm-es erőteljes nagyítású zoomobjektív 2018.11.02. Rendezés elve: MarkusSch (Németország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Den Kauf nicht bereut, Preis-Leistung sind bei der Kamera ok!

Képminőség

Funkciók

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Kamera passt zu mir

Váz + 16-50 mm-es erőteljes nagyítású zoomobjektív 2018.10.26. Rendezés elve: Retour Rhom (Németország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Kaufentscheidung nicht bereut. Habe die Kamera gerne in meinen Händen.

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Egyszerű használat

Átlagos

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Best first camera

Váz + 16-50 mm-es erőteljes nagyítású zoomobjektív 2018.10.14. Rendezés elve: Adam30 (Egyesült Királyság)

I bought this camera for the price and the fact that you can change the lense, this is a great first time interchangeable lense camera for a beginners, the operating system is really easy to use, picture quality is really, highly recommend for beginners.

Képminőség

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

sehr gute Qualität, Verarbeitung

Váz + 16-50 mm-es erőteljes nagyítású zoomobjektív 2018.10.06. Rendezés elve: Remo73 (Németország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

die Sony Alpha 5000 hat eine sehr gute Qualität ich selber habe zuvor schon seit längerem eine Sony Cyber shot DSC W 80. da sich beide Kameras doch sehr ähneln habe ich mir nun eine Sony Alpha 6300 gekauft. Grundsätzlich sage ich aber trotzdem sehr empfehlenswert

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

sehr kompakt

Váz + zoomobjektívek (16-50 mm-es és 55-210 mm-es) 2018.09.26. Rendezés elve: degl (Németország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

seit 2 Wochen mein Eigen.....erste Ergebnisse vielversprechend

Képminőség

Funkciók

Dizájn

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Super

Váz + 16-50 mm-es erőteljes nagyítású zoomobjektív 2018.09.26. Rendezés elve: Velsator (Franciaország)

Acheté il y a 4 ans très bonne prise en main, léger, et facilité d'utilisation

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

1

0

0

a500L camera

Váz + 16-50 mm-es erőteljes nagyítású zoomobjektív 2018.09.09. Rendezés elve: big f (Egyesült Királyság) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

after reading the on line reviews i was happy to purchase this item. Howerver having started to use the camera I found that not withstanding the product could be connected by the app so I could use the phone as a control. I find after 3 days of trying that not all sony cameras are compatable. and this appears to be one of them so I am unable to use the mobile for control. I am also disapointed that the screne is not digital so on a sunny day it is not get a clear image on the cameras screen.

Képminőség

Funkciók

Átlagos

Dizájn

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

1

0

0

gute Qualität

Váz + 16-50 mm-es erőteljes nagyítású zoomobjektív 2018.08.23. Rendezés elve: JuliJo (Németország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Vor 1 Jahr gekauft, leider lässt sich das Objektiv nicht mehr bedienen

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Átlagos

Dizájn

Egyszerű használat

Átlagos

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

Válasz a következőtől: Customer Support
2018.08.27.

Hi JuliJo,

setze zunächst die Kamera auf Werkszustand zurück. Eine Anleitung dazu kannst du unter dem folgenden Link finden: https://bit.ly/2MW23Wg. (Kopiere den Link und füge ihn in ein neues Browserfenster ein.)

Dann nehme den Akku heraus, setze ihn nach einer Minute wieder ein, und schalte die Kamera ein.

Sollte das Problem weiter bestehen, probiere das Objektiv mit einer anderen Kamera aus.

Sollte das Problem mit der anderen Kamera auftreten, schicke das Objektiv zu unserem Reparaturpartner. Die Kontaktdaten des Servicepartners findest du unter dem folgenden Link: https://bit.ly/2upktEu. (Kopiere den Link und füge ihn in ein neues Browserfenster ein.)

Sony Support Team

0

Many features

Váz + 16-50 mm-es erőteljes nagyítású zoomobjektív 2018.08.21. Rendezés elve: Devonprog (Egyesült Királyság) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

As a gift this product is currently well beyond my photo capabilities, so it's a little daunting to go 'off piste' with various settings in case I can't find my way back!

Képminőség

Funkciók

Dizájn

Egyszerű használat

Átlagos

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Excellent Quality Build and easy to use.

Váz + 16-50 mm-es erőteljes nagyítású zoomobjektív 2018.08.20. Rendezés elve: Dodgey (Egyesült Királyság) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

I bought this a week ago and have been spending some time looking at all the features and it is a pleasure to use!

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

R. A. S

Váz + 16-50 mm-es erőteljes nagyítású zoomobjektív 2018.08.17. Rendezés elve: nono723 (Franciaország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Rien à dire. Je viens d'un smartphone millieu de gamme donc je suis extrêmement satisfait

Képminőség

Funkciók

Dizájn

Egyszerű használat

Átlagos

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Sony icle 5000

Váz + 16-50 mm-es erőteljes nagyítású zoomobjektív 2018.07.28. Rendezés elve: Daddyandproud (Egyesült Királyság) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Awesome pics very fast and its manual zoom all the functions of your standard camera but has alot more to offer shooting in raw ect alleady picing my telephoto lense.

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

1

0

0

Prima Kamera

Váz + zoomobjektívek (16-50 mm-es és 55-210 mm-es) 2018.07.27. Rendezés elve: wtspower (Németország)

Bin sehr zufrieden und würde sie wieder kaufen! Sie ist klein und handlich!

Képminőség

Funkciók

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Très bien !!

Váz + 16-50 mm-es erőteljes nagyítású zoomobjektív 2018.07.23. Rendezés elve: Janeck31 (Franciaország)

Léger et compact, idéal pour l'urbain, rando & voyage que je pratique beaucoup ! Bonne qualité photo, facile d'utilisation, correspond à mes attentes et besoins ! Excellent rapport qualité-prix

Funkciók

Dizájn

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Tolle Kamera

Váz + 16-50 mm-es erőteljes nagyítású zoomobjektív 2018.07.21.  (Németország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Eine coole Kamera mit einer Tasche, Kit Objektiv und einer zusätzlichen Akku. Für diese Preisklasse ist es vollkommen in Ordnung. Die Japaner sind wieder die Besten!

Képminőség

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Small and light video blogging kit

Váz + 16-50 mm-es erőteljes nagyítású zoomobjektív 2018.07.01. Rendezés elve: Maxzoom (Írország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

My A6000 is a great all purpose interchangeable lens system camera but my daughter wants to do a vlog on our upcoming holiday. With the lower weight and flip back screen she will be able to do her vlog easily and won't need to borrow my A6000. The compact 16 to 50mm lens will be perfect for most of her work and she will be able to use my lenses too. The only real downside to both the a6000 and a5000 is the lack of control of microphone level so when you stop talking all the background noise immediately comes to full volume. Perhaps in time Sony will bring out an aps-c model with flip back screen and controllable audio, a Mike and headphone jack would really be good too. Unfortunately too many camera manufacturers go all out for great photo and video quality and control of its capture and then neglect how important sound is. The A5000 is a really nice compact system but if you need an external audio recorder all that compactness and convenience is lost.

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Dizájn

Átlagos

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

j'aime beaucoup, malgré mon petit niveau

Váz + 16-50 mm-es erőteljes nagyítású zoomobjektív 2018.06.14. Rendezés elve: Lubrion (Franciaország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Je ne l'ai pas encore testé en milieu très ensoleillé. Pour tout le reste, il m'a fallu un temps pour régler (car il offre une large possibilité de réglages) comme je le souhaitait. Il est tout à fait satisfaisant. Pour les photographes encore plus amateurs que moi, les modes pré-conçus sont tout à fait optimisés et leur utilisation est à chaque fois bien décrite. Bon rendu

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

a5000L Camera

Váz + 16-50 mm-es erőteljes nagyítású zoomobjektív 2018.06.14. Rendezés elve: rainbloke (Egyesült Királyság) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Bought this product as a second body for my NEX5. It has features not available on my NEX5 including WiFi connectivity and the capacity to download specific apps such as time laps etc. However I have found the standard lens to be less sharp when used in the maximum zoom and I have lost a number of images because they were fuzzy. The standard manual zoom on my NEX5 is sharp throughout the zoom range. This is most definitely a snapshot camera and I don't find it up to the standards I require. The selfie flip up screen is a gimmick that is far less useful than the multi position screen on the NEX5. The absence of a viewfinder is a serious deficiency as in bright light it is difficult to frame the image on the LCD screen. Given the choice again I wouldn't buy one

Képminőség

Megfelelő

Funkciók

Átlagos

Dizájn

Átlagos

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

1

0

Válasz a következőtől: Customer Support
2018.06.18.

Hi,
Thank you for your feedback.

Regarding the fuzzy image while zooming, could you try to shoot at different modes and check if this will make any difference?
Try to use Focus-lock as instructed in this link: http://bit.do/eneeL (copy and paste the link into your web browser).
Also try to use manual focus as shown in the following link to get a better image: http://bit.do/enee8 (copy and paste the link into your web browser).
If the issue still remains, we recommend getting in touch with our customer support to get help with this.
You can contact Sony customer service on 02073652810, 9:00 am - 6: 00 pm Mon-Fri.
Alternatively, you can send an email using this link: http://bit.do/enefk (copy and paste the link into your web browser).

Hope this helps.
Sony support team.

0

Gyors és egyszerű kezelés

Váz + 16-50 mm-es erőteljes nagyítású zoomobjektív 2018.06.12. Rendezés elve: Stevie93 (Magyarország)

Nagyon szeretem, mert gyors, egyszerű kezelni, sok funkcióval rendelkezik.

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Dizájn

Egyszerű használat

Kiváló

0

0

0

Könnyen használható, jó készülék.

Váz + 16-50 mm-es erőteljes nagyítású zoomobjektív 2018.05.30. Rendezés elve: Áki 75 (Magyarország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

2 éve használom problémamentesen működik. Szép képeket készít.

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

0

0

0

concerned

ILCE5000L/W 2018.05.18. Rendezés elve: ed291 (USA) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

I usuallly use a Canon DSLR T6 Rebel in Travel and sometimes want a smaller, more portable camera. On recent trip, comparing photos on both, I was disappointed with my Sony, i.e. not as sharp or crisp; just lacking zip

Képminőség

Megfelelő

Funkciók

Dizájn

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Easy to use

Váz + 16-50 mm-es erőteljes nagyítású zoomobjektív 2018.05.05. Rendezés elve: Radio man22 (Egyesült Királyság) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Exactly what I need for compactness and features...

Képminőség

Funkciók

Dizájn

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

A5000

Váz + 16-50 mm-es erőteljes nagyítású zoomobjektív 2018.04.25. Rendezés elve: Benxsr62660 (Franciaország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Agréable à utiliser , je recommande cet appareil , génial

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

So easy

Váz + 16-50 mm-es erőteljes nagyítású zoomobjektív 2018.04.24. Rendezés elve: Watto (Egyesült Királyság) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

I bought this early so I can practice before my holiday. At the same time I’m doing a weekly photography course on line with a view to get off AUTO. So far so good, fits in great with my course, easy to understand and takes great pictures

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

1

0

Great travel camera

Váz + 16-50 mm-es erőteljes nagyítású zoomobjektív 2018.04.23. Rendezés elve: visual adventure (Egyesült Királyság) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

I bought this as I wanted a travel camera smaller than my DSLR but with the flexibility of interchangable lenses and a great sensor. This does it all at an affordable price. It also has great HD video capability and with the flip up screen would make a good travel vlogging setup small enough to be discreet.Haven't travelled yet so will wait and see how it stands up to wear and tear.

Képminőség

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Great foto quality in daylight

Váz + 16-50 mm-es erőteljes nagyítású zoomobjektív 2018.04.09. Rendezés elve: HadesLTU (Egyesült Királyság) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Bought 3y ago. Good foto quality. I am happy. Hard to connect Wi-Fi to PC

Képminőség

Funkciók

Átlagos

Dizájn

Egyszerű használat

Megfelelő

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Kíváló fényképezőgép

Váz + 16-50 mm-es erőteljes nagyítású zoomobjektív 2018.04.08. Rendezés elve: Dave90 (Magyarország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Két hete van a tulajdonomban a gép, és eddig nagyon szépen működik.

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

0

0

0

tolle kamera

Váz + 16-50 mm-es erőteljes nagyítású zoomobjektív 2018.03.29. Rendezés elve: dragon351 (Németország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

nach weihnachten gekauft, erst bereut, als auf einer Kreuzfahrt in die Karibik bei einem Ausflug zur mayastätte"lamanei" die Kamera leider ausgefallen ist und ich keine bilder machen konnte......

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Dizájn

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Rundum zufrieden

Váz + 16-50 mm-es erőteljes nagyítású zoomobjektív 2018.03.25. Rendezés elve: weimAIR (Németország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

entspricht voll und ganz meiner Vorstellung, Sehr gute "Zweitkamera" zur Spiegelreflex von Sony und mit dem passenden Adapter lassen sich auch die A-Mount-Objektive mit- / weiterverwenden

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Bon appareil

Váz + zoomobjektívek (16-50 mm-es és 55-210 mm-es) 2018.03.25. Rendezés elve: Villement (Franciaország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Acheté au début du mois de mars. Seulement quelques photos tests. A priori les premiers résultats sont plutôt satisfaisants.

Képminőség

Funkciók

Dizájn

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Könnyű súly, könnyű kezelhetőség

Váz + 16-50 mm-es erőteljes nagyítású zoomobjektív 2018.03.19. Rendezés elve: gergoe (Magyarország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Elsősorban a mindössze 270 grammos súlya miatt vásároltam ezt a gépet. Sokat túrázom a hegyekben, ezért a régi nagyobb gépem már kényelmetlen volt. A kiváló képminőség és a könnyű kezelhetőség miatt esett erre a Sony gépre a választásom.

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Dizájn

Egyszerű használat

Kiváló

0

0

0

Einfache Bedienung, tolle Fotos

Váz + 16-50 mm-es erőteljes nagyítású zoomobjektív 2018.03.17.  (Németország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Da macht fotografieren richtig Spaß! Eine Kamera für jeden Anlass!

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Általános értékelés...

Váz + 16-50 mm-es erőteljes nagyítású zoomobjektív 2018.03.13. Rendezés elve: pataki79 (Magyarország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Pár hónapja van ez típusú fényképezőgépem, ez idő alatt kb. 600 képet készítettem vele. A legtöbb kép, minőségét tekintve kiváló. A többi pár, nem túl jól sikerült pedig azt hiszem az én "hibám". Viszont némi gyakorlással nagyon penge éles, átlagon felüli szép képeket lehet készíteni vele. Videót nem használtam, nem is érdekelt.

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Dizájn

Egyszerű használat

0

0

0

Sweet and little mini

Váz + 16-50 mm-es erőteljes nagyítású zoomobjektív 2018.02.28. Rendezés elve: LP93 (Egyesült Királyság) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

I bought this a month ago and I am satisfied. As a beginner I think it's perfect till you choose what exactly will your needs be.

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Sony A5000

Váz + 16-50 mm-es erőteljes nagyítású zoomobjektív 2018.02.18. Rendezés elve: Hutchybaby (Egyesült Királyság) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

I purchased this about one month ago, the size and weight are great, the picture quality not what i hoped for. But i should not expect equal to l series lenses.

Képminőség

Átlagos

Funkciók

Dizájn

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

trop sophistiqué pour un usage courant

Váz + 16-50 mm-es erőteljes nagyítású zoomobjektív 2018.02.13. Rendezés elve: carastyle (Franciaország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

suite au vol de mon précédent appareil photo, j'ai acheté cette référence un peu précipitamment et je suis déçu , je préférais mon SAMSUNG avec écran tactile et accès INTERNET !

Képminőség

Átlagos

Funkciók

Átlagos

Dizájn

Átlagos

Egyszerű használat

Gyenge

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Super kamera

Váz + 16-50 mm-es erőteljes nagyítású zoomobjektív 2018.02.04. Rendezés elve: Harry1987 (Németország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Vor einem Monat gekauft und nicht bereut macht super Fotos

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

geht so

Váz + 16-50 mm-es erőteljes nagyítású zoomobjektív 2018.02.03. Rendezés elve: lutz22 (Németország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

leider spiegelt das display sehr. es fehlt ein sucher

Képminőség

Átlagos

Funkciók

Átlagos

Dizájn

Átlagos

Egyszerű használat

Átlagos

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0