100 457 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t
Képek a(z) Külső akkumulátor adapter vakuhoz termékről
Képek a(z) Külső akkumulátor adapter vakuhoz termékről

Jellemzők

Nagy sebességű sorozatfelvétel, 0,6 másodperces töltési idő

0,6 másodpercnél rövidebb ciklusidő gondoskodik a profi sorozatfelvételhez szükséges sebességről.

Részletek

Gyors akkumulátorcsere

A gyors akkumulátorcserét akkutartó rendszer segíti. Az akkumulátortartó tetszőleges irányban behelyezhető, így a lehető legkevesebb bíbelődéssel és időveszteséggel jár. Nyolc db AA méretű elem vagy akkumulátor tárolására alkalmas (négy db AA elemmel/akkumulátorral is használható). A HVL-F60RM vaku elsősorban a külső akkumulátoradapterre (FA-EBA1) hagyatkozik, így a belső elemei minimális terhelésnek vannak kitéve.

Bővebben

Több mint 660 sorozatvillantás

Teljesen feltöltött akkumulátorokkal 660 egymást követő villantás érhető el, ami a professzionális elvárásoknak is megfelelő teherbírást jelent.

Professzionális megbízhatóság

A profi felhasználók igényeinek kielégítése érdekében javult a megbízhatóság. Például a gondosan megtervezett kábelfeszültség-csökkentés a maximális tartósságot szolgálja (lásd az ábrát). A ház csuklói körüli szigetelés és az akkutartó fedelének gumitömítése pedig minimálisra csökkenti a por és nedvesség bejutásának esélyét.

Műszaki adatok
  • Méretek (szé. x ma. x mé.) kb. 77 x 174 x 23 mm

  • Áramforrás: Nyolc db AA méretű alkáli elem vagy Ni-MH akkumulátor (négy db AA elemmel/akkumulátorral is használható)

  • Tömeg kb. 249 g (csak a főegység)

Tudjon meg többet az energiatakarékos funkciókról és a környezet iránti, a fenntarthatóbb jövőt szolgáló elkötelezettségünkről Környezetbarát weboldalunk