21 880 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t
Képek a(z) Puha hordtok termékről
Jellemzők
  • Pakoljon be mindent, amire napközben szüksége lehet.A 200 mm (w) x 140 mm (h) x 100 mm (d) méret elég helyet biztosít fényképezőgép-készletének, és még a személyes holmik is beférnek.

  • Ideális megoldás fényképezőgépek és objektívek tárolásáraEgy fényképezőgép és a rácsatlakoztatott, normál méretű, E bajonettes objektív méreteihez készült, de elég hely van egy másik E bajonettes teleobjektív vagy egyéb kiegészítők számára is.

  • Különítse el a kiegészítőket vagy a személyes holmikat.Egy belső hálós és több oldalsó zseb segít egyszerűen elhelyezni az objektívsapkákat, memóriakártyákat, mobiltelefonokat és más apró holmikat.

  • Alakítsa a tárolóhelyet saját ízlése szerint.Felszerelését pontosan a kívánt módon rendezheti és tárolhatja a rugalmas nejlon elválasztókkal, amelyek biztonságos felerősítéséről tépőzáras szíjak gondoskodnak.

  • Sony fényképezőgépekhez és videokamerákhoz tervezveKompatibilis minden kompakt rendszerű fényképezőgéppel (NEX), objektívvel és kiegészítővel, Handycam® videokamerákkal és Cyber-shot™ H-sorozatú fényképezőgépekkel.

  • Stílusos és praktikusA hordtáska megjelenése ötletes és professzionális. A hozzá tartozó hordfül és a vállszíj teljes kényelmet biztosít.

A Sony nem csupán izgalmas élményeket nyújtó termékeket, szolgáltatásokat és tartalmakat kínál, hanem célja az is, hogy tevékenységei során zéró környezeti lábnyomot hagyjon hátra Tudjon meg többet a Sonyról és a környezetvédelemről

Értékelések

A felhasználók véleménye