282 219 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t
Képek a(z) XLR adapterkészlet termékről
Képek a(z) XLR adapterkészlet termékről
Képek a(z) XLR adapterkészlet termékről
Képek a(z) XLR adapterkészlet termékről
Képek a(z) XLR adapterkészlet termékről

Jellemzők

Nagyszerű hangzás csekély zajjal

Beépített digitális audiointerfésszel rendelkező, kompatibilis fényképezőgép multifunkciós aljzatán keresztül csatlakoztatva az audiojel közvetlenül, digitális formában jut a fényképezőgépbe, így nem lép fel jelromlás. Egy egyszerű kapcsoló kompatibilitást biztosít analóg interfészt használó fényképezőgépek széles körével is.

Sokoldalú csatlakoztatási lehetőség

Két XLR/TRS kombinált jack dugó és egy 3,5 mm-es sztereó mini mikrofondugasz áll rendelkezésre a jelbemenethez. Az XLR/TRS kombinált jack dugó használható vagy vonalbemenethez, vagy 48 V-os fantomtápos mikrofonbemenethez.

Tetszőleges beállítás

Magas fokú rugalmasság a professzionális rigek és fényképezőgép-keretekkel való használathoz. A csomag hosszabbító hangkábeleket is tartalmaz, így a rigen található XLR-adapter igény szerint állítható.

Vezeték nélküli kapcsolat

Az XLR-adaptert kompatibilis fényképezőgép multifunkciós aljzatához csatlakoztatva adott a közvetlen tápellátás és az audiokapcsolat – nincs szükség további kábelre vagy akkumulátorra. A Sony multifunkciós aljzata intelligens kapcsolatot és vezérlést kínál különféle tartozékokhoz, így felvételkészítéskor az α rendszerek rugalmassága és hordozhatósága maximális.

Mechanikai zajcsillapítás

Fejlett ütés- és rezgéscsillapító kialakítása hatékonyan minimalizálja az alacsony frekvenciájú zajokat, amelyek ronthatják a hangminőséget. Közvetlenül, külön kábelek nélkül rögzíthető fényképezőgépre, ami tovább csökkenti a felvételt tönkretevő kezelési zaj kockázatát.

Teljes körű vezérlés

Teljeskörűen vezérelhető felvételkészítéskor, ami jelentős segítség az utómunkálatok végrehajtásakor. Felvételi szint (AUTO/MANUAL), felvételi szint hivatkozása (INPUT 1 – INPUT 2), csillapítás és alulvágó (100/300 Hz) szűrő vezérlése érhető el.

Kiválóan irányítható puskamikrofonnal a csomagban

Kiváló monó iránymikrofon (ECM-XM1), a szélzajt csökkentő, szőrös szélfogó tartozékkal.

Kompatibilitással kapcsolatos információ

 

Ugrás a támogatási oldalra

Műszaki adatok

  • Kompakt és könnyű kivitel – tömege mindössze 187 g

  • 2 fantomtáp-kompatibilis XLR/TRS-bemenet

  • Szabványos 3,5 mm-es mikrofonbemenet csatlakoztatható táppal

  • Digitális csatolófelületekkel kompatibilis multifunkciós aljzat a tiszta hangzás érdekében

  • Teljes körű kézi vezérlés és rugalmas rögzíthetőség a professzionális használathoz

Tudjon meg többet az energiatakarékos funkciókról és a környezet iránti, a fenntarthatóbb jövőt szolgáló elkötelezettségünkről Környezetbarát weboldalunk

Értékelések

A felhasználók véleménye