VEZETÉK NÉLKÜLI MIKROFON

Jellemzők

ECM-W2BT

104 140 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t

Jellemzők

Kép valakiről, aki felvételkészítés közben a jeladóba beszél

Kiváló hangminőség

Az ECM-W2BT belső mikrofonkapszulája tisztán veszi a hangot, és kiváló minőségű audiostreamet küld. A mikrofon hatékonyan kiszűri a nem kívánatos zajt is. 

Fénykép valakiről, aki az ECM-W2BT segítségével készít vlogot

Bármilyen irányból érkező hangot rögzíthetsz 

A gömbkarakterisztikájú mikrofon az irányától függetlenül rögzít minden hangot. A rögzítőelem segítségével rögzítsd a mikrofont a beszélő szájához közel anélkül, hogy aggódnod kellene az irányítottsága miatt. 

Termékfotó α7C fényképezőgéphez csatlakoztatott ECM-LV1 mikrofonról

Tiszta, vezeték nélküli, digitális jeltovábbítás 

Ha az ECM-W2BT egységet a digitális audiointerfészt támogató, kompatibilis fényképezőgéppel használod, a kompatibilis vevőegység által felvett hang továbbítása digitális jelek formájában zajlik, így a felvétel kábel nélkül, alacsony zajszinttel történik. 

Termékfotó a feszültségosztó váltókapcsolójáról

Könnyen kiegyenlíti a nagyon hangos és a nagyon halk hangokat

Az egység kifinomult csillapítófunkciója lehetővé teszi, hogy erőteljes hangforrásokat alacsonyabb hangerővel, illetve csendesebb hangforrásokat felerősítve rögzíts, így könnyedén optimalizálhatod a felvételi szinteket a körülményeknek megfelelően. 

Kép valakiről, aki a mellékelt szélfogót felhelyezi az ECM-W2BT mikrofonra

Tiszta hang szeles környezetben is 

Az ECM-W2BT egységhez mellékelt szélfogó hatékonyan csökkenti a szélzajt és a túl erős légzéshangokat. Ez azt jelenti, hogy tiszta, stabil hangfelvételt készíthetsz szeles kültéri helyszínen is. 

Illusztráció a vezeték nélküli hangtovábbításhoz használt AptX alacsony késleltetésű Bluetooth-kodekről

Kiváló minőségű hangjeltovábbítás a mikrofontól a vevőegységig 

Az audiostream továbbítása a mikrofon és a vevőegység között Qualcomm® aptX™ alacsony késleltetésű Bluetooth®-kodekkel történik a csekély késedelem és a továbbítás során változatlan hangminőség érdekében.  [1] Qualcomm® aptX™ alacsony késleltetésű kodek

Illusztráció a legfeljebb 200 méretes csatlakoztatási hatókörről

Stabil, zavartalan hangrögzítés 

A stabil, vezeték nélküli működés megbízható összeköttetést biztosít, és nagyban csökkenti az adatfolyam megszakadásának kockázatát sokeszközös környezetben, nagy adatforgalom mellett is.  [1] Akár 200 m (600 láb) jó rálátást adó helyszínen.

Illusztráció a vezeték nélküli kapcsolat esetén 9 órás maximális akkumulátorkapacitásról

Nagy akkumulátorkapacitás a hosszú felvételekhez

Vezeték nélkül akár kilenc órányi felvételt is készíthetsz az ECM-W2BT mikrofonnal, ha a multifunkciós (MI) aljzaton keresztüli tápellátást kínáló fényképezőgéppel használod. Kompatibilis fényképezőgép esetén a mikrofonegység akkumulátora kilenc órányi használatot tesz lehetővé, a vevőegység pedig több mint kilenc órán át képes működni. A vevőegység akkumulátorkapacitása legfeljebb három óra használatra elég, ha a multifunkciós aljzaton keresztüli tápellátást nem támogató fényképezőgéppel használod. A kompatibilis fényképezőgép-modellek megtekinthetők az alábbi hivatkozáson keresztül.

Kompatibilis fényképezőgépek

Kép valakiről, aki ECM-W2BT mikrofont használ kültéren, víz mellett

Por- és nedvességkizáró kialakítás

Nedvesség- és porálló kialakításának köszönhetően az ECM-W2BT kényelmesen használható bármilyen környezetben. Az ECM-W2BT időjárásálló illesztéseket és aljzatfedeleket kapott, hogy kültéren is megbízhatóan, zavartalanul működhessen. 

Kép két emberről, akik a hangjukat rögzítik az ECM-W2BT segítségével, a jeladó és a vevőegység segítségével

Kényelmes MIX üzemmód a kétszemélyes forgatásokhoz

Az ECM-W2BT könnyen használható két ember – például az operatőr és az alany –beszédének egyidejű rögzítéséhez. A jeladóban és a vevőegységben is beépített mikrofon található, így az ECM-W2BT tökéletes a gyors egyoperatőrös felvételekhez. A hangforrásokat össze lehet dolgozni, és együtt felvenni a kevert (MIX) üzemmódban.

Asztalra helyezett ECM-W2BT mikrofon képe, amelynél a mellékelt csatlakozótartó szolgál mikrofonállványként

Alkalmas többszereplős forgatások kiszolgálására is

Használd a mellékelt csatlakozóvédő tartót mikrofonállványként, és helyezd a mikrofont központi helyre. A gömbkarakterisztikájú mikrofon minden résztvevő hangját felveszi, ha több emberről készítesz felvételt. 

Termékkép, amelyen látható a jeladó tetején található 3,5 mm-es sztereó mini jack aljzat

Rugalmasság a bővíthetőségből

A mikrofon könnyedén bővíthető a jeladó 3,5 mm-es sztereó mini jack aljzatán keresztül, hogy tisztább, valósághűbb hangsáv készülhessen. Tiszta sztereó hangot rögzíthetsz a vlogod rugalmasabbá tételéhez, de még meggyőzőbb lehet, ha(külön megvásárolható) ECM-LV1 Lavalier mikrofont csatlakoztatsz a jeladó egységhez. 

Valaki kábellel ECM-W2BT mikrofont csatlakoztat kompatibilis fényképezőgéphez a 3,5 mm-es sztereó mini jack aljzaton át

Eszközök széles skálájával képes együttműködni

Az ECM-W2BT vevőegysége a fényképezőgépek és más eszközök széles köréhez csatlakoztatható. Az audiobemenetet támogató, de multifunkciós aljzattal nem rendelkező eszközöket – például számítógépet és digitális diktafont – a vevőegységen található 3,5 mm-es sztereó mini jack kimeneti porthoz lehet csatlakoztatni. 

Valaki az ECM-W2BT eszközt ECM-LV1 mikrofonnal együtt használja

Az ECM-LV1 ideális partnere

Az ECM-LV1 és az ECM-W2BT párosítása nagyszerű megoldás az ECM-W2BT előnyeinek kiaknázásához. A rendkívül apró ECM-LV1 könnyedén és láthatatlanul rögzíthető az alany ruházatára, így közeli sztereó hangot továbbíthatsz a nagy hatótávú, vezeték nélküli kapcsolaton keresztól az ECM-W2BT egységhez. 

Kép valakiről, aki a zsebéből ECM-W2BT mikrofont vesz elő

Kompakt és könnyű szerkezet a kiváló mobilitáshoz 

Az ECM-W2BT kompakt mérete tökéletes a kültéri és a helyszíni forgatásokon. A mindössze 27 grammos mikrofonegység (jeladó) és a 28 grammos vevőegység biztosan nem jelent többletsúlyt a forgatásokon.

Termékkép, rajta a vevőegység váltókapcsolóival

Stresszmentes forgatás, kábelmentes elrendezés

Az ECM-W2BT egységgel nem kell aggódnod a véletlen kapcsolatszakadás, a zajkezelés és a kábelrengeteg miatt. Az MI-aljzattal szerelt Sony fényképezőgépek kényelmes hang- és tápellátási interfésze révén élhetsz a vezeték nélküli összeállítás előnyeivel. Előnyt jelent a (kompatibilis fényképezőgépeken elérhető) digitális audiointerfész jobb hangminősége is, amely valódi digitális hangminőséget biztosít. 

Termékkép a „LINK” jelzőfénnyel

Könnyen válthatsz a hangrögzítési módok között

A vevőegység kapcsolójával egyszerűen kiválaszthatod a felvételedhez szükséges hangrögzítési módot. A háromféle választható felvételi üzemmód: csak a mikrofontól érkező hang rögzítése, csak a vevőegység által észlelt hang rögzítése, valamint a mikrofon és a vevőegység által észlelt hangok közös rögzítése. 

Termékkép a „LINK” jelzőfénnyel

Biztonsági megoldások a felvételkészítési hibák kizárása érdekében 

A hangfelvétel közben véletlenül megszakadó kapcsolat elkerülése érdekében az ECM-W2BT jelzőfényeket kapott, amelyek mutatják az eredményes működést. A „LINK” lámpa a mikrofon és a vevőegység közti jeltovábbítás állapotát mutatja, a „POWER” lámpa pedig a maradék akkumulátortöltöttség alacsony szintjét jelzi. 

Termékfotó az ECM-W2BT mikrofonról a mellékelt védőtokban lévő jeladóval és vevőegységgel

A csatlakozóvédő tartó a hordozhatóságot szolgálja

Az ECM-W2BT mellé jár egy csatlakozóvédő tartó, amelyben kényelmesen és helytakarékosan magaddal viheted mikrofont és a vevőegységet. A csatlakozóvédő tartó ráadásul mikrofonállvánnyá is hajtható, így stabilan felállíthatod a mikrofont, ha a vevőegységgel párosítva egységként használod.