Képek a(z) Puskamikrofon termékről
Képek a(z) Puskamikrofon termékről
Képek a(z) Puskamikrofon termékről
Képek a(z) Puskamikrofon termékről
Képek a(z) Puskamikrofon termékről

Jellemzők

Három irányíthatósági mód:

A továbbfejlesztett digitális jelfeldolgozásnak köszönhetően egyazon sokoldalú mikrofonon három különböző irányítottsági minta közül lehet választani: szuperirányított, egyirányú, és 360 fokos opciók állnak rendelkezésre.

További részletek (YouTube hivatkozás)

Szuperirányítottság egy kompakt mikrofonban

Nyolc nagyteljesítményű mikrofonegység működik párhuzamosan egy újonnan kifejlesztett irányítottsugárzás-algoritmussal, így biztosítva a kivételesen pontos irányíthatóságot, amely hatékonyan szűri ki a középtengelyen kívülről érkező hangokat. Mindez egy rendkívül kompakt mikrofonban kapott helyet, amely csupán 99,3 mm hosszú.

Nagyszerű hangzás csekély zajjal

Beépített digitális audiointerfésszel rendelkező, kompatibilis fényképezőgép multifunkciós aljzatán keresztül csatlakoztatva az audiojel közvetlenül, digitális formában jut a fényképezőgépbe, így nem lép fel jelromlás. Egy egyszerű kapcsoló kompatibilitást biztosít analóg interfészt használó fényképezőgépek széles körével is.

Vezeték nélküli kapcsolat

Egyszerűen csatlakoztassa a mikrofont egy kompatibilis fényképezőgép multifunkciós aljzatához, így az közvetlen a csatlakoztatott eszközről kap áramot és audiocsatlakozást, anélkül, hogy szükség lenne további kábelekre vagy akkumulátorra. A Sony multifunkciós aljzata intelligens csatlakoztatási és vezérlési lehetőséget biztosít számos különböző tartozékhoz, maximális rugalmasságot és mobilitás garantálva az α-rendszerekkel történő fényképezéshez.

Mechanikai zajcsillapítás

A továbbfejlesztett rázkódás- és rezgéselnyelő kialakítás hatékonyan minimalizálja az olyan alacsony frekvenciájú vagy a kezelés eredményezte zajokat, amelyek ronthatják az hangminőséget. A csatlakozókábelek mellőzéséből kifolyólag a kábeleken és csatlakozókon keresztül sem juthat mechanikus úton zaj a mikrofonba.

Hatékony szűrés a tiszta hangzásért

A mikrofon a digitális jelfeldolgozás útján egy, a szubszonikus zajokat is kiszűrő zajcsökkentő szűrővel is el lett látva, így maximalizálva a hangminőséget a felvételkészítés során, ami egyben az összetett utófeldolgozás szükségességét is csökkenti.

Alapvető vezérlők

A felvételszint-szabályozás, az analóg kimenet, amely számos kamerával biztosít kompatibilitást, és az optimális jelszint beállítását megkönnyítő csillapító mind fokozzák a mikrofon sokoldalúságát. Az ilyen szintű vezérelhetőség nagyban hozzájárul a zökkenőmentes, gondtalan utómunkálatokhoz.

A szélfogó a készlet tartozéka

Az ECM-B1M egy olyan szőrös szélfogóval lett ellátva, amely a kültéri felvételkészítés közben is csökkenti a szél által keltett zajokat.

Kompatibilitással kapcsolatos információ

 

Ugrás a támogatási oldalra

Műszaki adatok
  • Kompakt, könnyű kivitel, 99,3 mm (4 hüvelyk) hosszú és 77,3 g

  • Felvételi minta: Szuperirányított / Egyirányú / 360 fokos (választható)

  • Digitális csatolófelületekkel kompatibilis multifunkciós aljzat a tiszta hangzás érdekében

  • Átfogó kézi vezérlés az optimális hangrögzítés érdekében

  • A szélfogó a készlet tartozéka

Tudjon meg többet az energiatakarékos funkciókról és a környezet iránti, a fenntarthatóbb jövőt szolgáló elkötelezettségünkről Környezetbarát weboldalunk