CLM-FHD5 CSÍPTETŐS LCD MONITOR

Összes műszaki adat és funkció

CLM-FHD5

232 410 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t

LCD

LCD-panel
TFT általános fekete
Képméret
5 típusú
Nézőszög
Kb. 80° / kb. 80°
Hatékony képméret (Kb.) (sz × m)
110 mm × 61,9 mm (4 3/8 hüvelyk × 2 1/2 hüvelyk)
Felbontás
1920 × 1080 pixel
Képarány
16:9

Méret és tömeg

Méretek (Sz x Ma x Mé)
Kb. 139 mm × 100 mm × 23,1 mm (a kiálló részek nélkül)
Tömeg
270 g (csak főegység)

Általános specifikáció

Teljesítmény
DC 6,8 V (Sony V sorozatú akkumulátor NP-FV50, NP-FV70, NP-FV100), DC 7,2 V (Sony M sorozatú akkumulátor, Sony W sorozatú akkumulátor), DC 7,4 V Sony V sorozatú akkumulátor NP-FV100A), DC 7,6 V (AC-PW10AM)
Teljesítményfelvétel
kb. 5,5 W
Tárolási hőmérséklet
Kb. -20 °C - +60 °C között

Interfész

Bemenet / kimenet
Beépített hangsugárzó-kimenet: Kb. 0,5 W-os monó, fejhallgató kimeneti csatlakozó: Ø 3,5 sztereó minidugasz (1), HDMI bemeneti aljzat: HDMI (A típusú) (1), DC tápcsatlakozó: DC 7,6 V

Egyebek

Üzemi hőmérséklet
Kb. 0 °C - 40 °C között

A doboz tartalma

  • Foglalatadapter (1)
  • Napellenző (1)
  • Akkumulátoradapter (1)
  • HDMI kábel (Mini HDMI) (kb. 45 cm, A típusú – C típusú) (1),
  • HDMI kábel (Micro HDMI) (kb. 45 cm, A típusú – D típusú) (1)
  • Hordtáska (1)
  • Nyomtatott dokumentumok
Placeholder

Jellemzők

Kép a(z) CLM-FHD5 csíptetős LCD monitor termékről

Full HD-kompatibilis kompakt

A CLM-FHD5 különösen a kompakt fényképezőgépek számára jelent tökéletes tartozékot. Kiválóan alkalmas a pompás, nagy felbontású Full HD képek nagyobb képernyőn való megjelenítésére a képkereső helyett a magas pixelszámú fényképezőgépekhez, ezáltal pontos fókuszt eredményez a finom részletek számbavétele mellett.

Kép a(z) CLM-FHD5 csíptetős LCD monitor termékről

Nagyítson ki egy képet, hogy közelebbről szemügyre vehesse

Nyomja meg a monitor ZOOM/SELECT gombjának közepét, hogy váltani tudjon a nagyítási arányok között (1-szeresről 3-szorosra és 6-szorosra). A 3-szoros és 6-szoros nagyítással a ZOOM/SELECT gombot használva (Fel/Le/Balra/Jobbra) a kívánt helyzethez tudja mozgatni a nagyított területet a precíz fókuszellenőrzés érdekében.

Kép a(z) CLM-FHD5 csíptetős LCD monitor termékről

A Csúcsérték funkció azonnali fókuszellenőrzést tesz lehetővé

A monitor csúcsérték funkciója monokróm árnyalatban jeleníti meg a képet, kivéve a viszonylag éles fókuszú területeket, melyek pirosan jelennek meg, így azonnal ellenőrizheti, hogy ott van-e a fókusz, ahol szeretné. Ez a funkció nagyított képek esetén is elérhető, és különféle csúcsérték szintek társulnak a különféle nagyításokhoz.

Kép a(z) CLM-FHD5 csíptetős LCD monitor termékről

A Hamis szín mutatja a videojel szintjének eloszlását

A Hamis szín funkció egy teljes kép bemenetének videojelszintjeit jeleníti meg színeloszlásként, segítve a felhasználóknak az exponálási szintek pontos beállítását. Hat szín van – a piros legalább 108%-ot (videojelszint), a lila pedig maximum 3%-ot jelöl (videojelszint).

Kép a(z) CLM-FHD5 csíptetős LCD monitor termékről

Tegye egyszerűvé a túlexponálás/alulexponálás ellenőrzését

A Videoszint-jelölő beszínez a képeken adott fényerőszinteket, hogy optimális exponálást és bőrtónust érjen el a felhasználó által kiválasztott videojelszintnek megfelelően. A felhasználó által kiválasztott szinthez képest a sötétszürke alacsonyabb (alacsony exponáltságú területek), a világosszürke pedig magasabb (alacsony exponáltságú területek) videojelszintet jelöl.

Kép a(z) CLM-FHD5 csíptetős LCD monitor termékről

Tekintse meg a természetes fényerejű S-Log képeket

Az S-Log megjelenítési segédfunkciók az S-Log képet a kép normál felvételkészítési módban való megjelenéséhez közeli fényerővel és kontraszttal jelenítik meg az egyszerűbb élességállítás és nyomon követés érdekében. Lehetővé teszi a felhasználók számára a fényerő beállítását, miközben a képek az S-Log megjelenítési segédben (S-Log megjelenítési segéd, erősítés beállítása) láthatóak.

Kép a(z) CLM-FHD5 csíptetős LCD monitor termékről

Jelölő megjelenítések több televízió-keret típushoz

Válassza ki a megfelelő képkockaarányt a filmek rögzítéséhez. Válasszon 80%-os vagy 90%-os képkockát a két képarány valamelyikében történő megtekintéshez, és tudja meg, hogyan kell megvágni a teljes képet a televízión való megtekintéshez. Válasszon a négy Jelölő megjelenítési beállítás közül az egyedi feltételeknek megfelelően a felvétel televízión történő lejátszásához: 80% (16:9), 90% (16:9), 80% (4:3) és 90% (4:3).

Kép a(z) CLM-FHD5 csíptetős LCD monitor termékről

Könnyű, testre szabható vezérlés

A C1 és C2 testre szabható gombok közvetlen, egyszerű hozzáférést biztosítanak nyolc, gyakran használt funkcióhoz (Csúcsérték, Hamis szín, Videoszint-jelölő, Hangerő, Fényerő, Kontraszt, Színtónus (fázis/árnyalat), Háttérfény) a gyorsabb, intuitívabb és érzékenyebb felvételkészítés érdekében. Emellett a Csúcsérték és a Hamis szín funkciók alapértelmezettként hozzá annak rendelve a C1 és C2 gombokhoz.

Kép a(z) CLM-FHD5 csíptetős LCD monitor termékről

Képzeljen el pontosan minden tónust

A láthatóság javítása érdekében tetszés szerint vagy a felvételi körülményeknek megfelelően állíthatja be a monitor fényerejét, kontrasztját, színtónusát, háttérfényét, színhőmérsékletét (a képernyő fehéregyensúlyát). Ezen felül az előnézeti funkcióval még az elmentés előtt ellenőrizni tudja a beállításokat.

Kép a(z) CLM-FHD5 csíptetős LCD monitor termékről

Még több fényképezőgép-márkával kompatibilis

Csak egy ideális világban lennénk elválaszthatatlanok Sony fényképezőgépünktől. Annak érdekében, hogy a való világban mindenki szempontjából még praktikusabban lehessen használni a CLM-FHD5 készüléket, a monitorját könnyen lehet csatlakoztatni számos olyan fényképezőgéphez (a Sony fényképezőgépei mellett), melyek a nagy felbontású kimenet érdekében HDMI csatlakozóval vannak ellátva, és élőképes funkcióval rendelkeznek.

Kép a(z) CLM-FHD5 csíptetős LCD monitor termékről

Teljes, változtatható szögű rugalmasság

Fantasztikus látvány gyakorlatilag bármilyen szögből. A foglalatadapter, melyben a monitor ül, körülbelül 180 fokot tud elfordulni balra és jobbra is, és 90 fokban dönthető előre és hátra, így olyan szabadon és zökkenőmentesen lehet vele pásztázni és úgy lehet dönteni, ahogy szeretné, akár állványon, konzolon vagy egyéb stabil tartóelemen helyezkedik el.

Kép a(z) CLM-FHD5 csíptetős LCD monitor termékről

Rögzítse a helyét

A felső és alsó csatlakozónyílásokkal tetszése szerint csatlakoztathatja a monitort (például csavarokkal) állványhoz, konzolhoz vagy más stabil tartóelemhez, ami által azt szabadon, biztosan és biztonságosan helyezheti el, és gyakorlatilag bármilyen elképzelhető pozícióban és helyzetben nézheti.

Kép a(z) CLM-FHD5 csíptetős LCD monitor termékről

Figyelem

A CLM-FHD5 nem csak nagyszerű látványt nyújt. A filmfelvétellel együtt rögzített hangot meghallgathatja egyedül is, ha a monitor fejhallgató-csatlakozójához csatlakoztatja a fejhallgatót, vagy a monitor beépített monó hangsugárzóját is használhatja.