KÉPERNYŐVÉDŐK

Kijelzővédő az α99 fényképezőgéphez

PCK-LM14
Kép a(z) Kijelzővédő az α99 fényképezőgéphez termékről

5 972 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t
Képek a(z) Kijelzővédő az α99 fényképezőgéphez termékről
Jellemzők
  • Az SLT-A99 készülékhez tervezveA védőlapok pontosan megfelelnek az SLT-A99 fényképezőgép jellemzőinek, így észre sem fogja venni, hogy fel vannak erősítve.

  • Óvja LCD-képernyőjét a szennyeződésektől és a karcolásoktól.A félkemény lap fényképezőgépe minden fontos LCD-kijelzőjét megóvja a karcolásoktól, repedésektől és az ujjlenyomatoktól.

  • Mindig fedje le a kisméretű másodlagos képernyőt.Egy kisebb méretű védőlap is a csomag része, amely a fényképezőgép tetején található másodlagos információs képernyő védelmére szolgál.

  • Lássa tisztán a kijelzőket.A védőlapok átlátszóak, és vastagságuk csupán néhány milliméter, így a felvétel komponálása közben egyetlen részlet sem fogja elkerülni a figyelmét.

  • Gyorsan és egyszerűen lehúzhatóA képernyővédők egyszerűen felhelyezhetők és eltávolíthatók, így bármikor felhelyezheti azokat, ha váratlan helyzetbe kerül fotózás közben.

A Sony nem csupán izgalmas élményeket nyújtó termékeket, szolgáltatásokat és tartalmakat kínál, hanem célja az is, hogy tevékenységei során zéró környezeti lábnyomot hagyjon hátra Tudjon meg többet a Sonyról és a környezetvédelemről