33 846 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t
Képek a(z) Távvezérlő termékről
Képek a(z) Távvezérlő termékről
Képek a(z) Távvezérlő termékről
Képek a(z) Távvezérlő termékről

Jellemzők

BLUETOOTH vezeték nélküli technológia

A Bluetooth-kommunikáció megbízható távvezérlést biztosít erős napsütésben, valamint olyankor is, ha valamilyen tárgy van a vezérlőegység és a fényképezőgép között. A kétirányú kommunikáció további funkciók használatát is lehetővé teszi, amelyek pusztán jeladásra alkalmas eszközzel elérhetetlenek volnának – például állapotjelzés a távvezérlőn.

Professzionális megbízhatóság

Az RMT-P1BT azt a fajta biztos működést kínálja, amely létfontosságú a professzionális működési környezetekben: megbízható Bluetooth-kapcsolatot és pozitív, jól reagáló gombos vezérlést biztosít. A kommunikáció vezeték nélküli – és nem optikai – jellege miatt teljes mértékben megbízható és használható marad a közvetlen rálátás nélküli helyzetekben is.

Egyértelmű vizuális visszajelzés

Jól látható LED-es jelzőfény villog vagy világít folyamatosan a blende, a videofelvétel és az AF állapotát jelezve. Ez egyértelműen előnyt jelent olyan esetekben, amikor az eszközt kezelő szakember nem fér hozzá közvetlenül a vezérelt fényképezőgéphez.

Ideális a kihívást jelentő környezetekhez

Az RMT-P1BT a fényképezőgép beépített Bluetooth-jelvevőjével dolgozik együtt, így nincs szükség vezetékes kapcsolatra, sem csatlakoztatott jelvevőre. A fényképezőgép csatlakozófedeleit lezárva lehet hagyni a por és a nedvesség elleni maximális védelem érdekében, ami hozzájárul a rendszer fokozott általános megbízhatóságához.

Precíz vezérlés a hatékony felvételkészítés érdekében

Precíz gombnyomásos működés, egyértelmű tapintási visszajelzés és kifinomultan ergonomikus kialakítás a biztos és jól reagáló vezérlés érdekében. Formatervének köszönhetően a vezérlőegységet könnyű tartani és használni, ami hozzájárul a zökkenőmentes és hibázás nélküli működtetéshez.

Teljes körű vezérlés

Az alapvető fényképezőgép-vezérlési elemeket biztosítja: élességállító gombok az akár apró fókuszváltoztatások precíz szabályozásához, reteszkapcsoló a szállítás közbeni véletlen működtetés elkerüléséhez, videofelvételi start/stop gomb, valamint a motoros/digitális zoom gombja. Két programozható gombot is kínál, amelyek a fényképezőgép vázán található C1 és AF-ON gomb működését utánozzák. 

Kompatibilitással kapcsolatos információ

 

Ugrás a támogatási oldalra

Műszaki adatok

  • Méret (sz x ma x mé): Kb. 33 × 116,5 × 15,1 mm (1 5/16” × 4 5/8” × 5/8")

  • Tömeg: Kb. 35 g (1,3 oz) elem nélkül

  • Kommunikáció: Bluetooth 4.2-es szabvány (2,4 GHz-es sáv)

  • Térszög: 360°, Hatótávolság: 5 m (16,4 láb)

  • Por- és nedvességálló kialakítás

Tudjon meg többet az energiatakarékos funkciókról és a környezet iránti, a fenntarthatóbb jövőt szolgáló elkötelezettségünkről Környezetbarát weboldalunk

Értékelések

A felhasználók véleménye