67 183 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t
Képek a(z) Fotós markolat vezeték nélküli távezérlővel termékről
Képek a(z) Fotós markolat vezeték nélküli távezérlővel termékről
Képek a(z) Fotós markolat vezeték nélküli távezérlővel termékről
Képek a(z) Fotós markolat vezeték nélküli távezérlővel termékről
Képek a(z) Fotós markolat vezeték nélküli távezérlővel termékről

Jellemzők

Áttekintés

 

Ugrás a videóhoz

BLUETOOTH® vezeték nélküli távvezérlő

Csatlakoztatott kompatibilis fényképezőgép esetén a fényképezés és a videofelvétel távvezérlői a markolatot szokásos módon fogva is kezelhetők, nem kell megérinteni a fényképezőgépet. A gép C1 gombjához társított funkciót pedig a távvezérlő-markolat C1 gombjával is aktiválni lehet.

Vezetékek nélkül

A Bluetooth® vezeték nélküli kommunikációnak köszönhetően nincs szükség csatlakozókábelre ahhoz, hogy a markolat vezérlőjelei eljussanak a fényképezőgéphez. Elég célozni és fotózni, nincs útban kábel.

Por- és nedvességálló

Amellett, hogy a markolat kialakítása kizárja a por és a nedvesség bejutását, a vezetékek hiánya miatt a fényképezőgép csatlakozófedelei zárva maradhatnak, így a rendszer maximális por- és nedvességvédelmet élvez.

Formaterv a kényelem jegyében

A markolat gondos tervezése optimális stabilitást és komfortot eredményezett mind kompakt, mind tükör nélküli, cserélhető objektíves fényképezőgépek esetében. A távvezérlés gombjai könnyen hozzáférhetők a markolatot fogva is, így a gép működtetése zökkenőmentes és intuitív.

Gyors és egyszerű irányváltások

Gyorsan és könnyen pozicionálhatod a fényképezőgépet a témához, szelfihez vagy videókészítéshez. Javíthatod a jól sikerült felvétel esélyét egyedül készített fénykép vagy videó esetében is. A markolat szöge egyszerűen állítható, a 90°-os reteszelési helyzettel pedig függőleges tájolással is lehet fotózni, optimális stabilitás mellett.

Rugalmas billentési funkció

A gyorsbillentési funkció egyszerűvé teszi az ideális fényképezőgép-helyzet beállítását számos különféle téma és nézőpont esetében. Akár szelfiről, akár témafotózásról van szó, a billentési funkcióval kényelmetlen póz nélkül is elkészítheted a felvételt.

Egyben állvány is

A markolatba épített lábak kihajtásával praktikus, stabil állványt kapsz, így mindkét kezed szabad lehet például vlogoláskor.

Műszaki adatok

  • Méretek (Sz × Ma × Mé): [Markolat] kb. 49,5 × 173,0 × 42,0 mm (2” × 6 7/8” × 1 11/16”)

  • Méretek (Sz × Ma × Mé): [Állvány] kb. 146,5 × 133,5 × 163,0 mm (5 7/8” × 5 3/8” × 6 1/2”)

  • Tömeg: 215 g (7,6 oz)

  • Maximális terhelés: 1,5 kg (53.0 oz)

  • Döntési szög:[Markolat] Fel: 80 fok, Le: 90 fok; [Állvány] Fel: 40 fok, Le: 90 fok

Tudjon meg többet az energiatakarékos funkciókról és a környezet iránti, a fenntarthatóbb jövőt szolgáló elkötelezettségünkről Környezetbarát weboldalunk

Értékelések

A felhasználók véleménye