86 436 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t
Képek a(z) Fotós markolat vezeték nélküli távezérlővel termékről
Képek a(z) Fotós markolat vezeték nélküli távezérlővel termékről

Jellemzők

Áttekintés

 

Ugrás a videóhoz

BLUETOOTH® vezeték nélküli távvezérlő

Csatlakoztatott kompatibilis fényképezőgép esetén a fényképezés és a videofelvétel távvezérlői a markolatot szokásos módon fogva is kezelhetők, nem kell megérinteni a fényképezőgépet. A gép C1 gombjához társított funkciót pedig a távvezérlő-markolat C1 gombjával is aktiválni lehet.

Vezetékek nélkül

A Bluetooth® vezeték nélküli kommunikációnak köszönhetően nincs szükség csatlakozókábelre ahhoz, hogy a markolat vezérlőjelei eljussanak a fényképezőgéphez. Elég célozni és fotózni, nincs útban kábel.

Por- és nedvességálló

Amellett, hogy a markolat kialakítása kizárja a por és a nedvesség bejutását, a vezetékek hiánya miatt a fényképezőgép csatlakozófedelei zárva maradhatnak, így a rendszer maximális por- és nedvességvédelmet élvez.

Formaterv a kényelem jegyében

A markolat gondos tervezése optimális stabilitást és komfortot eredményezett mind kompakt, mind tükör nélküli, cserélhető objektíves fényképezőgépek esetében. A távvezérlés gombjai könnyen hozzáférhetők a markolatot fogva is, így a gép működtetése zökkenőmentes és intuitív.

Gyors és egyszerű irányváltások

Gyorsan és könnyen pozicionálhatod a fényképezőgépet a témához, szelfihez vagy videókészítéshez. Javíthatod a jól sikerült felvétel esélyét egyedül készített fénykép vagy videó esetében is. A markolat szöge egyszerűen állítható, a 90°-os reteszelési helyzettel pedig függőleges tájolással is lehet fotózni, optimális stabilitás mellett.

Rugalmas billentési funkció

A gyorsbillentési funkció egyszerűvé teszi az ideális fényképezőgép-helyzet beállítását számos különféle téma és nézőpont esetében. Akár szelfiről, akár témafotózásról van szó, a billentési funkcióval kényelmetlen póz nélkül is elkészítheted a felvételt.

Egyben állvány is

A markolatba épített lábak kihajtásával praktikus, stabil állványt kapsz, így mindkét kezed szabad lehet például vlogoláskor.

Műszaki adatok

  • Méretek (Sz × Ma × Mé): [Markolat] kb. 49,5 × 173,0 × 42,0 mm (2” × 6 7/8” × 1 11/16”)

  • Méretek (Sz × Ma × Mé): [Állvány] kb. 146,5 × 133,5 × 163,0 mm (5 7/8” × 5 3/8” × 6 1/2”)

  • Tömeg: [Fekete] 215 g (7,6 uncia), [Fehér] 186 g (6,6 uncia)

  • Maximális terhelés: 1,5 kg (53.0 oz)

  • Döntési szög:[Markolat] Fel: 80 fok, Le: 90 fok; [Állvány] Fel: 40 fok, Le: 90 fok

Tudjon meg többet az energiatakarékos funkciókról és a környezet iránti, a fenntarthatóbb jövőt szolgáló elkötelezettségünkről Környezetbarát weboldalunk

Értékelések

A felhasználók véleménye