34 771 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t
12

4.1 termék 12 vásárlói vélemény alapján

7
2
0
3
0
Teljesítmény

Kialakítás

Egyszerű használat

Figyelem: A termékekről írt értékelésekben termékváltozatok jelenhetnek meg. A termékekről írt értékelésekben olyan termékváltozatok, szolgáltatások és/vagy funkciók szerepelhetnek, amelyek nem érhetők el minden országban.

Leghasznosabb pozitív értékelés
0

It charges batteries!

BC-QZ1 2019.06.03. Rendezés elve: RichC58 (Egyesült Királyság)

Difficult to know how to review a battery charger. But, I can say that it does exactly what its supposed to do, it charges the batteries for my A7iii. The point of my review is to try to get through to Sony, that this piece of equipment should be supplied with the camera!!! Not as an optional extra, and certainly not for the extortionate price that is charged for it!

Teljesítmény

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

26

0

Leghasznosabb negatív értékelés
0

Un chargeur de plus

BC-QZ1 2021.03.08. Rendezés elve: Anonyme92 (Franciaország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

je possède déjà un chargeur BC-QM1 mais l'achat d'un nouveau boitier m'a imposé l'achat de ce chargeur, le précédent ne supportant pas les batterie "Z" (il a été acheté il y moins d'un an). Donc un chargeur de plus avec des fonctionnalités en retait par rapport au QM1 (pas de sortie USB et pas de charge rapide)

Teljesítmény

Átlagos

Funkciók

Gyenge

Dizájn

Átlagos

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

1

0

12 vásárlói vélemény

0

Sehr gute Qualität

BC-QZ1 2021.08.14. Rendezés elve: Tom155 (Németország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Sehr gute Verarbeitung. Schnelles und sicheres Laden immer gegeben.

Teljesítmény

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Un chargeur de plus

BC-QZ1 2021.03.08. Rendezés elve: Anonyme92 (Franciaország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

je possède déjà un chargeur BC-QM1 mais l'achat d'un nouveau boitier m'a imposé l'achat de ce chargeur, le précédent ne supportant pas les batterie "Z" (il a été acheté il y moins d'un an). Donc un chargeur de plus avec des fonctionnalités en retait par rapport au QM1 (pas de sortie USB et pas de charge rapide)

Teljesítmény

Átlagos

Funkciók

Gyenge

Dizájn

Átlagos

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

1

0

0

Parfait !!

BC-QZ1 2020.12.09. Rendezés elve: micka05 (Franciaország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Matériel de haute qualité. Charge rapide et compact. Seul b-mol pour ma part. Il devrait être fourni avec tous les appareils Alpha 7.

Teljesítmény

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Quick and easy way to charge camera battery

BC-QZ1 2020.11.12. Rendezés elve: Stephen P (Egyesült Királyság)

I found charging my new camera from a USB port a little slow. I wanted my camera ready to go in the shortest time possible, so I got the NP-FZ100 mains charger and with a quick charge of a bout an hour I'm ready to go.

Teljesítmény

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Excellent build quality, useful status lights, but

BCQZ1 2020.11.05. Rendezés elve: James in Weston (USA) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

but it could use a option for powered USB to charge the battery (even if slower).

Teljesítmény

Funkciók

Átlagos

Dizájn

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

1

0

0

Gets the job done!

BC-QZ1 2020.05.17. Rendezés elve: dalzurk (USA)

You can use one of those Apple AC wall plug adapters instead of the long cord to make the unit a little less bulky, that has helped me! I like that the long cord is included though.

Teljesítmény

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

1

0

0

Pricey

BC-QZ1 2020.02.20. Rendezés elve: steve7777 (Egyesült Királyság) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Charges my NP-FZ100 batteries perfectly well. Just a shockingly expensive batter charger else I would have gave it more stars!

Teljesítmény

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

12

1

0

It charges batteries!

BC-QZ1 2019.06.03. Rendezés elve: RichC58 (Egyesült Királyság)

Difficult to know how to review a battery charger. But, I can say that it does exactly what its supposed to do, it charges the batteries for my A7iii. The point of my review is to try to get through to Sony, that this piece of equipment should be supplied with the camera!!! Not as an optional extra, and certainly not for the extortionate price that is charged for it!

Teljesítmény

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

26

0

0

Sony A7iii battery charger

BC-QZ1 2018.09.07. Rendezés elve: Shootist (Egyesült Királyság) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Wanted a normal charger and it does what I bought it for. Would have preferred that it was packaged with my camera.

Teljesítmény

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

19

0

0

trés pratique

BC-QZ1 2018.06.14. Rendezés elve: lasegue (Franciaország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Nécessaire pour être toujours en mesure de recharger sa batterie sans avoir à être a proximité d'une prise USB. Chargement rapide.

Teljesítmény

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

It works

BC-QZ1 2018.04.12. Rendezés elve: Jeff1010 (USA)

Charges my Sony batteries in good time without issue. I’d rather not have the long cord, direct wall plug design was better like the BC-TRW.

Teljesítmény

Funkciók

Átlagos

Dizájn

Átlagos

Egyszerű használat

Átlagos

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

3

0

0

The cord gets in the way and makes it bulky

BC-QZ1 2018.03.06. Rendezés elve: Roberto2018 (USA)

This BC-QZ1 charger is too bulky to use, the cords and 3 power connections make for a long mess of cables when using 3 of these side by side on a power cord. BC-TRW is so much of a better design, minimal, no cord. I used 3 of BC-TRW chargers side by side on a power cord and it staid attached to the power cord at all times.

Teljesítmény

Átlagos

Funkciók

Megfelelő

Dizájn

Megfelelő

Egyszerű használat

Gyenge

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

7

3

Válasz a következőtől: Sony North America Customer Support
2018.03.07.

Hi Roberto2018, Sony takes into consideration all feedback to improve the performance and quality of our products and services. We're always looking to make Sony better. We will forward this to the proper department.
Regards,
Vincent