#SonyCES

A jövő elkezdődött

A Sony újdonságai

Nézd meg a Sony CES 2020-on bemutatott új termékeit

Ragyogó 8K csodás hanggal – hihetetlenül valósághű

Lépj be a nagyképernyős 8K lélegzetelállító világába, és élvezd a képeket a képernyőről érkező, tökéletes szinkronban lévő hanggal. Letisztult, karcsú, One slate kialakítás növeli az élményt.

A mély feketék és a tiszta hang harmóniája

Az A8 OLED televízió nagy teljesítményű processzora tökéletes OLED képminőséget biztosít, amely harmóniát alkot a magával ragadó hangzással.

Annyira magával ragadó. Annyira valódi.

Merülj el a hangtengerben. Olyan, mintha élő koncerten lennél, vagy az előadó mellett állnál a stúdióban. A zene még soha nem volt olyan magával ragadó és élethű, mint a 360 Reality Audióval.

TV és a 360 Reality Audio bemutatása

Nézd meg a standjainkat a CES 2020 kiállításon.

A jövőképünk

A Sony kínálatában megtalálható legújabb technológiák, mind egy helyen. Nézd meg, hogy még mit mutatott be a Sony a CES 2020 keretében.

Segíteni az alkotóknak megvalósítani az álmaikat

A Sony nem csak a platformokat, technológiákat és tudást adja, mellyel az alkotók teljes mértékben kifejezhetik elképzeléseiket, de olyan termékeket és szolgáltatásokat is fejleszt, amelyekkel világszerte megoszthatják ezen elképzeléseiket.

Hozzájárulni a társadalomhoz a biztonság és a megbízhatóság biztosításával

A biztonság egy alapvető társadalmi igény, és a Sony mindent megtesz ennek biztosítása érdekében. Legmodernebb technológiáival – különösen a képalkotás és az érzékelés terén – a Sony célja az, hogy hozzájáruljon a társadalmi infrastruktúra és az iparág fejlődéséhez.

Olvassa el a sajtóközleményt

A tökéletes alkalmazás a CES-hez

Kövesse a Sony rendezvényeit az év során. Alkalmazásunk segítségével akár az otthonából is felfedezheti a kiállításokat.

Regisztrálj a MySony oldalon

Legyen mindig naprakész a Sony híreivel kapcsolatban – ehhez egyszerűen hozzon létre MySony-fiókot.

Nézd meg a CES 2020-as sajtótájékoztatónkat