Képek a(z) UHS-II SD/microSD olvasó az USB hubon termékről
Képek a(z) UHS-II SD/microSD olvasó az USB hubon termékről
Képek a(z) UHS-II SD/microSD olvasó az USB hubon termékről
Képek a(z) UHS-II SD/microSD olvasó az USB hubon termékről
Képek a(z) UHS-II SD/microSD olvasó az USB hubon termékről

Jellemzők

A leggyorsabb UHS-II SD/microSD olvasó a legrövidebb átviteli időért

Az akár 300 MB/s-os sebességgel az MRW-S3 hubon található UHS-II SD és microSD kártyaolvasó a leggyorsabb módszert kínálja a nagy felbontású fotók és videók átvételére és másolására az UHS-II-t támogató fényképezőgépeknél. Egy hosszú, egész napos fotózás végén ezzel jelentős időt takaríthat meg a munka mentésével, és sokkal hamarabb tudja ellenőrizni, szerkeszteni és megosztani a képeit. 

A leggyorsabb USB hub

Nincs gyorsabb USB hub az MRW-S3-nál. Az USB 3.1 (2. generáció) támogatásának köszönhetően akár 1000 MB/s-os átviteli sebességet is kínál – ezért nem csak az SF-G sorozathoz hasonló UHS-II kártyákat használhat akár 300 MB/s sebességgel, de más kártyaolvasókat is használhat, mint például az XQD és a CFexpress. És a legtöbbet hozhatja ki a gyors mentést kínáló USB-s, nagy sebességű, külső SSD tárolóeszközökből.

100 W-os USB áramellátás a stabil tápellátásért

Az MRW-S3, mely kompatibilis az USB PD hálózati adapterekkel 100 W-ig, stabil és megbízható áramellátást nyújt az USB PD-kompatibilis hálózati adapterből az összes csatlakoztatott eszköznek (USB Type-C™ és normál USB A porton). A profi fotósok és videósok így a munkájukra koncentrálhatnak, és nem kell aggódniuk az elégtelen áramellátásból fakadó váratlan kapcsolatmegszakadások miatt. Egy 35 W-os vagy ennél nagyobb teljesítményű USB PD hálózati adapter ajánlott.

USB-teljesítményjelzők

Az MRW-S3 teljesítményjelzőkkel rendelkezik az USB-A és USB-C portoknál is – így az USB-eszközök csatlakoztatása előtt tudni fogja, hogy van-e elegendő teljesítmény egy stabil, megbízható csatlakozáshoz. Ha a LED jelzőfény teljesen világít, akkor az USB-port már maximális teljesítményt nyújt. A villogó LED azt jelzi, hogy a teljesítmény elég egy hagyományos USB-eszköz számára, de nem elég nagy energiafogyasztású eszközhöz. Ha pedig a LED nem világít, akkor csak saját tápellátású USB-eszközt lehet csatlakoztatni.

Leválasztható USB-C – USB-C kábel

Ha folyamatosan egy USB-C kábel van csatlakoztatva az USB hubhoz, akkor azt nem csak kényelmetlen kezelni, de a kábel csatlakoztatási pontja is megsérülhet idővel. Ezért az MRW-S3 leválasztható USB-C – USB-C kábellel rendelkezik, így minimális lesz a kábel kopása, és az USB hubot is könnyű eltenni, ha nincs használatban. Ez a rövid kábel normál USB 3.1 (2. generációs) eszközök csatlakoztatásához is használható, vagy USB PD hálózati adapter kábeleként max. 100 W-ig, a beépített eMarkernek köszönhetően.

4K 30 fps HDMI-kimenet 

Nincs HDMI-kimenet a laptopon vagy a számítógépen? Nem gond. Az MRW-S3 egy akár 4K 30 fps sebességű HDMI-kimenetet is tartalmaz, így gyorsan és egyszerűen ellenőrizheti és szerkesztheti munkáját egy tévén vagy monitoron. Ha pedig kevés a port a laptopon, nem kell extra adaptert cipelni, és felszabadít egy értékes USB-C portot.

Stílusos és tartós alumíniumház hullámos felülettel

A tartós csiszolt alumíniumbevonaton alig láthatók a karcolások és ujjlenyomatok. A hullámos felület pedig biztonságos fogást biztosít, így könnyebb kezelni, amikor eszközöket és kábeleket csatlakoztat vagy húz ki.

Kompakt és könnyű

Az MRW-S3 mérete 118,7 x 50,3 x 14 mm, tömege pedig mindössze 95 g – így könnyen magával viheti a külső helyszíni fotózásokra.

Műszaki adatok

Az MRW-S3 UHS-II SD/microSD olvasó nélkülözhetetlen a fotósok és videósok számára, akik hatékonyan szeretnének dolgozni a nagy sebességének, megbízhatóságának és stabilitásának köszönhetően. Ez a hub 4K HDMI-kimenettel és a MacBook és Windows laptopokkal kompatibilis okostelefonokhoz készült gyorstöltővel rendelkezik. A páratlan adatátviteli sebesség akár 1000 MB/s-ra is képes (USB 3.1 - 2. generáció esetén), és támogatja az UHS-II SD-memóriakártya maximális sebességét (akár 300 MB/s).
  • USB 3.1 (2. generáció) támogatása, akár 1000 MB/s tényleges átviteli sebességre is képes

  • Max. 300 MB/s UHS-II SD és microSD-kártyaolvasó

  • Max. 100 W USB PD-bemenet USB teljesítményjelzővel a stabil és átlátható energiagazdálkodásért

  • HDMI-kimenet (akár 4K)

  • Könnyen kezelhető a levehető USB-C – USB-C kábelnek köszönhetően, és így csak minimálisan kopik a kábel

A Sony nem csupán izgalmas élményeket nyújtó termékeket, szolgáltatásokat és tartalmakat kínál, hanem célja az is, hogy tevékenységei során zéró környezeti lábnyomot hagyjon hátra Tudjon meg többet a Sonyról és a környezetvédelemről