Termék képe

Jellemzők

Sony CFexpress Type A kártyákhoz optimalizálva

Használd ki maximálisan a Sony CFexpress Type A és SD-memóriakártyák lehetőségeit ezzel a nagy adatsebességű kártyaolvasóval. A kompakt forma és az USB-csatlakozó gyors adatátvitelt és adatmentést tesz lehetővé bárhol.

Támogatja a CFexpress Type A és az SD UHS-II/UHS-I memóriakártyákat

Egyetlen kártyaolvasó elegendő a CFexpress Type A memóriakártyákról és az SD-memóriakártyákról való adatátvitelhez.

Gyorsabb adatátvitel USB Type-C® kábelen át

USB 3.2 Gen 2-kompatibilitásával az MRW-G2 támogatja a SuperSpeed 10 Gb/s adatátviteli protokollt USB Type-C®- (ajánlott) és Type-A-kapcsolaton keresztül egyaránt. A csomagban nagy teljesítményhez tervezett kábel található mindkét kapcsolattípushoz, így a kompatibilis eszközök palettája széles.

Könnyen kezelhető

A kényelmesebb munkavégzés támogatása érdekében a süllyesztett kártyafoglalat alakja megakadályozza a kártya véletlen kiugrasztását, és az eszköz kapott egy adathozzáférési LED-et (amely világít, ha van behelyezve kártya, és villog, ha adathozzáférési művelet zajlik). 

Kompakt és könnyen hordozható, kialakítása a hatékonyabb munkafolyamatokat szolgálja

Az MRW-G2 karcsú és könnyű kialakítása bármilyen zsebhez és táskához illik, így nagyszerű eszköz, ha nagy felbontású fájlokkal kell dolgozni útközben. Egyetlen kábeles összeköttetésen keresztül zajlik a nagy sebességű adatátvitel és a tápellátás.

Műszaki adatok

USB-interfészen át optimalizálhatod a CFexpress Type A és SD UHS-II/UHS-I memóriakártyák nagy teljesítményét. Az USB 3.2 Gen 2 rendkívüli adatsebessége és a kompakt, könnyen hordozható kialakítás egyszerre kínál kényelmet és ugrásszerűen jobb munkafolyamatokat.
  • SuperSpeed USB 10 Gb/s (USB 3.2)

  • Kompatibilis a Sony CFexpress Type A és az SD UHS-II/UHS-I memóriakártyákkal

  • Nagy teljesítményű kábelek USB Type-C®- és Type-A-porthoz egyaránt

  • Süllyesztett foglalat a véletlen kártyakiadás elkerülése érdekében, valamint LED-es jelzőfény

  • Rendkívül kompakt és könnyű

Interfész
1 db USB3.2 Gen2
A Sony nem csupán izgalmas élményeket nyújtó termékeket, szolgáltatásokat és tartalmakat kínál, hanem célja az is, hogy tevékenységei során zéró környezeti lábnyomot hagyjon hátra Tudjon meg többet a Sonyról és a környezetvédelemről

Értékelések

A felhasználók véleménye