A szépség maga

BRAVIA® - Érezze a különbséget

Legújabb televízióink forradalmi felbontásnövelési technológiája minden mozgóképet életre kelt, lenyűgöző 4K-minőségben. Fedezze fel az alkalmazások, filmek és zenék világát egyszerűen az androidos Sony tévével, és élvezze mindezt a legvékonyabb kialakítású típusainkon.

A teljes termékkínálat

Kép

Érezzen többet, és lássa, ahogy tartalmai életre kelnek

4K Processor X1 - Egy chip, amely mindent megváltoztat

Az új 4K Processor X1 a legmagasabb szintre javítja a kontrasztot, a színeket és a tisztaságot. Tisztaságot az intelligens felbontásnövelés és zajcsökkentés javítja, a színek egyénileg kerülnek erősítésre, a kontraszt dinamikus tartománya pedig képkockánként kerül optimalizálásra.

Precíziós felbontásjavítás

Tisztaság

Bármit is néz, bármi is legyen a forrás, a precíziós felbontásjavítás csökkenti a képzajt, és növeli a részletgazdagságot, élesebb és tisztább képeket eredményezve.

Precíziós színleképezés

Szín

A precíziós színleképezés minden jelenetet és pixelt külön-külön elemez, így a gazdag és élethű színvilág érdekében az árnyalatok és tónusok dinamikusan jelennek meg.

Dinamikus kontrasztjavítás

Kontraszt

A dinamikus kontrasztjavító a képernyő világosabb részeit még ragyogóbbá teszi, a sötétebb részeket pedig mélyebb feketévé.

Tisztaság

Minden apró részlet életre kel

A hihetetlenül tiszta képek lenyűgöző világa

4K X-Reality PRO technológia 4K Processor X1 teljesítménnyel

A 4K Processor X1 teljesítménnyel ellátott 4K X-Reality PRO technológia minden pixelt gyönyörűen feljavít. Minden egyes jelenetet valós idejű elemzésnek vet alá és többek között megtisztítja a képet.

4K X-Reality PRO
Hagyományos televízió
4K X-Reality PRO
SONY 4K televízió 4K Processor X1 teljesítménnyel

Feljavít és felskáláz bármit, amit néz

A 4K Processor X1 Super Resolution algoritmusa fejlődő adatbázisunkat használva adaptívan finomítja a Full HD és a 4K tartalmat, így a filmeket, tévésorozatokat és digitális médiaanyagokat tisztává varázsolja élethű 4K felbontásban.

4K Processor X1 – tisztább, élesebb kép

A 4K Processor X1 4K X-Reality PRO technológiát használ, így valós időben élesíti a képeket – fokozott zajcsökkentéssel és részletjavítással.

 • 4K Processor X1™
 • Self-Similarity
 • Flat Area Detection
 • Digitális zajcsökkentés
 • Noise Crusher

4K X-Reality PRO tv-k

Szín

Színek, amelyekről eddig csak álmodott

Lélegzetelállító színek

TRILUMINOS™ kijelző 4K Processor X1 teljesítménnyel

A nagy teljesítményű képfeldolgozásnak és a dinamikus színbeállításnak köszönhetően a TRILUMINOS kijelző és a 4K Processor X1 minden jelenetben felszínre hozzák az érzelmeket a gazdag, élénk vörösekkel, zöldekkel és kékekkel.

TRILUMINOS technológiával
TRILUMINOS technológia nélkül
Szélesebb színtartomány

Szélesebb színtartomány

Minét több színnel rajzol meg egy képet, az annál élénkebb és élethűbb lesz. A TRILUMINOS kijelző pont ezt teszi: több színt használ, mint egy hagyományos LED kijelző.

Szélesebb színskála

Még több szín

A nehezen megjeleníthető színek különböztetik meg a TRILUMINOS kijelzőt a többitől. A zöld, piros és kék színek legfinomabb árnyalatait is láthatja.

 • X1
 • Hagyományos

Precíziós színleképezés – 4K Processor X1

A precíziós színleképezéssel ellátott 4K Processor X1 külön-külön erősíti és optimalizálja a színeket valós időben. Minden színt szabályoz a természetes eredmény érdekében – még olyan tévéken is, amelyek nem rendelkeznek TRILUMINOS kijelzővel.

Tv-k TRILUMINOS kijelzővel

Kontraszt

Rögzítsen minden árnyalatot

Kiváló háttérfény

X-tended Dynamic Range PRO technológia 4K Processor X1 teljesítménnyel

A hagyományos LED tévéknél sokkal szélesebb fényerőtartomány megjelenítésére képes X-tended Dynamic Range PRO technológia ragyogó fényességet és mélyebb fekete árnyalatokat biztosít, így minden jelenetet életre kelt.

Az X-tended Dynamic Range PRO technológia működése

Az egyedülálló algoritmusnak köszönhetően a sötét területek háttérfénye elsötétíthető, hogy a képernyőn megjelenő tárgyak fényereje növelhető legyen, így biztosítva sokkal szélesebb fényerőtartományt.

Hagyományos televízió

Állandó fényesség a képernyőn.

Tv X-tended Dynamic Range PRO technológiával

Állítható fényerősség a nagy kontraszt, a részletesség és a színárnyalatok érdekében.

Dinamikus kontrasztjavítás – 4K Processor X1

A 4K Processor X1 képkockánként folyamatosan optimalizálja a dinamikatartományt. A képernyőn történő események szerint állítja be a szinteket – még olyan tv-ken is, amelyek nem rendelkeznek X-tended Dynamic Range technológiával.

HAGYOMÁNYOS TELEVÍZIÓ
TELEVÍZIÓK 4K PROCESSOR X1 TECHNOLÓGIÁVAL

X-tended Dynamic Range televíziók

A nagy dinamikatartományú kép, és ami azon túl van

A nagy dinamikatartományú (HDR) jelek sokkal több adatot tartalmaznak, mint a televízió és a filmek esetében jelenleg alkalmazott szabvány, így nagyobb kontraszt és részletgazdagság mellett keltik életre a színeket.

Minden 4K minőségben

Élje át a 4K minőség izgalmát

Várja a 4K tartalmak világa

Egyre több tévésorozat és film streamelhető lenyűgöző 4K Ultra HD minőségben, legújabb televízióink pedig mindezeket fantasztikusan tiszta képpel hozzák el Önnek.

Dizájn

Élvezze, amit lát, még akkor is, ha nincs semmi a képernyőn

Lebegő stílus

X90C sorozat – eddigi legvékonyabb 4K tv-nk lebegő stílussal

A 4,9 mm-es X90C sorozat még egy okostelefonnál is vékonyabb, és falhoz simuló, élmentes képernyője magával ragadó élményt nyújt, mely szinte a szemei előtt lebeg, ahogy kitölti látómezejét.

Wedge (ék alakú) kialakítás

X93C/X94C sorozatú Wedge (ék alakú) kialakítás – Minden cél meghatároz egy tökéletes formát

Az esztétikus megjelenés és a gyakorlatias szépség ötvözeteként a Wedge (ék alakú) tévék helytakarékosak, kisebb helyigényűek és a még lenyűgözőbb hangminőség érdekében nagyobb hangsugárzókkal rendelkeznek.

A BRAVIA® és az Android TV™ találkozása

Az okostévé még okosabb lett. Gondoljon az okostelefonja vagy a tabletje nyújtotta élményekre. Most élvezze őket az eddiginél jobb és nagyobb felbontásban a BRAVIA® televízión.

 • Életstílus
 • Jellemzők
 • Alkalmazások
 • Tartozékok

BRAVIA® típusok Android TV-vel

Hang

Éljen át minden érzelmet a magával ragadó hangzással

Nagy felbontású audió

Nagy felbontású audió – ahogy azt az előadó megálmodta

A stúdióban vagy az élő koncerteken az eredeti felvételeket a CD-lemezeknél jobb hangminőségben rögzítik. A nagy felbontású hang technológiájával a hangzás olyan, mintha az előadó közvetlenül Ön előtt játszana.

Mi az a nagy felbontású hang?

A digitálisról analógra való átalakítás során az X93/X94 sorozatú televíziók nagy felbontású hangja sokkal több részlet megtartására képes, még a CD-knél is nagyobb bitsebességgel és felbontással dolgozva. Az eredmény az előadó eredeti elképzelését megközelítő hangzás.

Hagyományos hang
Nagy felbontású hang
DSEE HX

DSEE HX

Élvezze a nagyobb részletgazdagságot mindenben, amit hallgat. A X93 és X94 modellek DSEE HX technológiával rendelkeznek, amely elemzi a hangforrásokat és kiterjeszti a magas frekvenciákat közel nagy felbontású hangminőségűre.

A ClearAudio+ által tökéletesített hangzás

A ClearAudio+ üzemmód elvégzi a tévé hangzásának finomhangolását magával ragadó, érzelemgazdag élményt nyújtva.

Digitális hangzásjavító eszköz

A DSEE technológia helyreállítja a zenék elveszett frekvenciáit (különösen a magas frekvenciákat) a természetes, nagyobb térérzetet adó hangzás érdekében.

DSEE
Clear Phase audio nélkül
Hagyományos televízió
Clear Phase Audio
Clear Phase hangsugárzóval ellátott televízió 

Clear Phase Audio

A Clear Phase audiotechnológia elemzi és mintavételezi a hangsugárzó frekvenciaátvitelét, így egyenlítve ki bármilyen csúcsot vagy mélységet a hangsugárzó természetes válaszában – tiszta, természetes hanghatást eredményezve.

S-Force Surround Sound PRO

Míg némely hangkiemelő rendszer csak egy csatornával dolgozik, az S-Force Surround Sound PRO közvetlen, többcsatornás jelfeldolgozást használ a még élethűbb és erőteljes surround hangzás érdekében.

 • S-Force PRO
 • Hagyományos

Tv-k ClearAudio+ hangzással

Televízió útmutató videóinak megtekintése

Televízió útmutató videóinak megtekintése

Kérdései vannak arról, hogyan kell beállítani és használni a televízióját, esetleg hogyan kell csatlakoztatni egy másik berendezéshez? Útmutató videóink lépésről lépésre végigvezetik Önt a folyamaton.