2015-ös CES

Üdvözöljük a televíziózás jövőjében

Jobb képek. Gyönyörű kialakítás. Újszerű vezérlés. A 2015-ös CES kiállításon bemutatásra kerülő új BRAVIA® tévéink a látványélmény minden pillanatát forradalmasítják.

Egy chip, amely mindent megváltoztat

Nagyobb tisztaság, több szín és nagyobb kontraszt várja tv-nézés közben.

Bármit is nézzen, nagy teljesítményű, X1 4K processzorunk lenyűgöző képminőséget nyújt. Minden forrást intelligens módon elemez és a legjobb 4K felbontásra fokozza, legyen szó TV-műsorokról, Blu-ray lemezekről, DVD-kről vagy akár 4K internetes videókról. Hihetetlen 4K képek, tisztább hangzás, élethűbb színek és ragyogó kontraszt.

Hagyományos X1 4K processzor nélküli televízió
Hagyományos X1 4K processzor nélküli televízió
Sony 4K tv X1 4K processzorral
Sony 4K tv X1 4K processzorral
4K X-Reality PRO logó
Precíziós felbontásjavítás

A nagy teljesítményű 4K X1 processzor minden pixelt feljavít. Minden egyes jelenetet elemzésnek vet alá, majd összepárosítja a különleges képminta-adatbázissal a rendkívül élethű részletekért.

TRILUMINOS™ színes logó
Precíziós színes leképezés

Az eddigieknél kifinomultabb BRAVIA® még élethűbb színeket nyújt – a 4K feldolgozás és dinamikus színbeállítás most minden jelenetben felszínre hozza az érzelmeket.

X-tended Dynamic Range™ logó
Dinamikus kontrasztjavítás

A 4K X1 processzor a 2K és 4K tartalom érdekében tovább javítja az X-tended Dynamic Range és X-tended Dynamic Range PRO technológiát, ami által mélyebb fekete árnyalatok és világosabb értékek keletkeznek.

Eddigi legvékonyabb 4K tv-nk

Különösen vékony szépség, mely illik bármilyen belső térhez

Kényeztesse érzékeit: a BRAVIA® esztétikus új megjelenése gyönyörűen elegyíti a formát és a funkciót. A mindössze 4,9 mm keskeny, különösen vékony kialakítás műalkotásként tündököl a falán. A falhoz simuló, élmentes képernyő magával ragadó élményt nyújt, mely szinte a szemei előtt lebeg. Alig fogja észrevenni a tv-képernyőt, csak a lenyűgöző 4K képeket fogja látni.

A BRAVIA® és az Android TV™ találkozása

Az intelligens tv még okosabb lett. Gondoljon azokra az élményekre, melyeket szeret az okostelefonján vagy a tabletjén: most élvezze őket az eddiginél jobb és nagyobb felbontásban a BRAVIA® televízión.

2015-ös BRAVIA® termékeink