Moziélmény saját otthonodban, a BRAVIA XR™ mellé járó filmekkel

Rengeteg mozifilm jár a készülék mellé, amelyek csak rád várnak. A BRAVIA XR, a Pure Stream™ és az IMAX® Enhanced technológiával minden tartalom lejátszásakor lélegzetelállító a látvány és nagyszerű a hangminőség.
A BRAVIA CORE a BRAVIA XR modelleken érhető el: Z9J, A90J, A80J, X95J, X90J.

A legújabb filmek és klasszikus kaszasikerek százai közül választhatsz

Új és klasszikus kasszasikerfilmek egyaránt elérhetők itt. Használd fel BRAVIA CORE kreditjeidet, és válaszd ki, hogy mit szeretnél megnézni, akár 4K HDR minőségben.
 

Csúcsfilmek korlátlan streamingszolgáltatása

A BRAVIA CORE-ral a filmek elképesztő streaminggyűjteményére fizetsz elő, amelyeket bármikor, akárhány alkalommal megtekinthetsz, akár 4K HDR felbontásban is.

Nézd Pure Stream™ technológiával, a streaming képminőség csúcsával

A BRAVIA CORE része a Pure Stream™, akár 80 Mb/s adatfolyammal, amely veszteségmentes 4K UHD képminőséget kínál a tartalmak széles skálájánál. A funkciót igazán egyszerű aktiválni a BRAVIA CORE beállításaiban – bekapcsolását követően folyamatosan aktív adaptív streaming működéssel.

Kép a BRAVIA képernyőn látható „Pókember: Idegenben” filmről, IMAX ENHANCED logóval
A IMAX® ereje otthon – IMAX® Enhanced

Hozzáférhetsz a legnagyobb IMAX® Enhanced-választékhoz a valóban kimagasló moziélményhez – otthon. A BRAVIA XR készülékre optimalizálva kínál újrakevert IMAX® látványt és hatásos DTS-hangot.

Merülj el jobban a kedvenc filmed létrehozásában a Studio Access révén

Szeretnél bennfentes információkhoz jutni arról, hogy mik történtek a színfalak mögött a kedvenc filmjeid forgatásán? A BRAVIA CORE rengeteg extra felvételt, interjút és egyebet tesz elérhetővé.

„Jumanji – A következő szint” promóciós poszter BRAVIA képernyőn
A szórakoztatás kulcsszereplői a BRAVIA CORE mögötti inspirációról

További részletek arról, hogy a BRAVIA XR televíziók miért tudnak kivételes szórakozásélményt nyújtani a BRAVIA CORE segítségével.

Részvételi feltételek

A jelen Promóció kezdete 2021. február 24., a vége pedig 2023. december 31. A jelen Promóciót a Sony saját belátása szerint megszakíthatja vagy meghosszabbíthatja. A jelen Promóció Európában* érhető el, a jelen Promócióval érintett Sony okostévéken. Az érintett Sony okostévémodellek (a továbbiakban „Jogosult Televíziók”) a következők: Z9J, A90J, A80J, A83J, A84J, X95J, X90J, X92J, X93J és X94J.
A jelen Promócióban való részvételhez vásárolj egy Jogosult Televíziót, és legkésőbb 2024. február 23-ig regisztrálj a BRAVIA CORE™ rendszerében, hogy élhess a jelen Promóció keretében meghirdetett ajánlatokkal. A jelen Promóció a következők igénylésére jogosít fel (ezen részvételi feltételek teljesítése esetén): i) 10 filmkredit a Z9J vagy az A90J modell esetén, illetve 5 filmkredit a többi Jogosult Televízió esetén (egy filmkredit egy filmre váltható be), amelyet egy legalább 300 filmet kínáló válogatásban lehet felhasználni. A filmkreditek 12 hónapig érvényesek a BRAVIA CORE-fiókodhoz adásukat követően, de a kreditbeváltással aktivált filmek streaming szolgáltatáson keresztül elérhetők maradnak 2026. február 23-ig a BRAVIA CORE szolgáltatási feltételei mellett; továbbá ii) 24 hónap BRAVIA CORE Video-on-Demand előfizetés igény szerinti videószolgáltatásra a Z9J vagy az A90J modell esetén, illetve 12 hónap előfizetés a többi Jogosult Televízió esetén. Az előfizetési időszak kezdete a BRAVIA CORE-fiókod regisztrálásának időpontja. Az előfizetési időszak végén az igény szerinti videótartalmakhoz való hozzáférésed megszűnik.
A jelen Promócióban való részvételhez regisztrálnod kell magad, és BRAVIA CORE-fiókot kell létrehoznod a Jogosult Televíziódon legkésőbb 2024. február 23-ig. A regisztrációt követően fiókmegerősítési e-mailt kapsz, a rendszer pedig automatikusan hozzáadja a fiókodhoz a 2. szakaszban részletezett a BRAVIA CORE filmkrediteket, valamint a Video-on-Demand előfizetést. A BRAVIA CORE-fiók létrehozásának feltétele a betöltött 18. életév, továbbá a Promóció részvételi feltételeinek, valamint a BRAVIA CORE használati feltételeinek, szolgáltatási feltételeinek és adatvédelmi szabályzatának elfogadása. A jelen Promóció ajánlatainak beváltásához a BRAVIA CORE alkalmazás legújabb verziójának kell futnia a Jogosult Televízión. A BRAVIA CORE alkalmazás legújabb verziója elérhető a Google Play Áruházban.
A BRAVIA CORE rendszerén belüli tranzakciókhoz alkalmazáson belüli kreditekre van szükség. Sem pénzt átutalni, sem további krediteket vásárolni nem lehet a BRAVIA CORE rendszerében. A választható filmek köre előzetes értesítés nélkül változhat. Minden filmajánlat az elérhető legjobb minőségű formátumra, köztük hagyományos felbontású, nagyfelbontású, 4K, 4K HDR vagy 4K IMAX ® Enhanced formátumra vonatkozik, amelyek elérhetősége térségenként és filmenként változó lehet. Az IMAX® Enhanced-tartalmak a teljes IMAX® Enhanced-élményt kínálják – az IMAX® Enhanced-filmek kizárólag az IMAX® Enhanced-tanúsítvánnyal rendelkező tévéken érhetők el.
BRAVIA CORE-fiókonként legfeljebb 4 Jogosult Televízión használhatsz streaming szolgáltatást egyidejűleg. A BRAVIA CORE nem érhető el vagy nem feltétlenül támogatott minden országban és minden nyelven. A Sony fenntartja a jogot, hogy bármikor módosítsa, felfüggessze és/vagy megszüntesse a BRAVIA CORE platformot. A BRAVIA CORE keretében kínált Pure Stream™ szolgáltatás 30 MB/s és 80 MB/s közötti adatfolyamot biztosít. A Pure Stream™ szolgáltatás 30 MB/s sebességű eléréséhez legalább 43 MB/s adatsebességű internetkapcsolat szükséges. A legjobb minőségű Pure Stream™ 80 MB/s adatsebességet igényel, amelyhez legalább 115 MB/s sebességű internet-hozzáférésre van szükség. A BRAVIA CORE nem felelős sem a hálózati korlátozásokért, sem a rendelkezésre álló sávszélességért. A szolgáltatásra a hálózati szolgáltató korlátozásai, valamint feltételei vonatkozhatnak.
A jelen Promóció ajánlatai – köztük a filmkreditek – nem válthatók készpénzre, nem ruházhatók át, és nem vonhatók össze más ajánlatokkal és kedvezményekkel. A filmkreditek nem képviselnek pénzbeli vagy visszatérítési értéket, továbbá értékesítésük és továbbértékesítésük tilos. A jelen Promóció ajánlatai előzetes értesítés nélkül változhatnak.
A Promóció szervezője: Sony Europe B.V. 

A „SONY” a Sony Corporation bejegyzett védjegye. A „BRAVIA” és a „BRAVIA CORE” a Sony Corporation védjegyei vagy bejegyzett védjegyei. A „Google TV” és a kapcsolódó logók a Google LLC védjegyei. A „Google Play Áruház” a Google LLC védjegye. Az IMAX ® az IMAX Corporation bejegyzett védjegye. Az itt említett egyéb termék- és cégnevek a mindenkori tulajdonosuk tulajdonát képező védjegyek lehetnek. A felhasznált ikonok és képek szimulált ábrák, és csupán illusztrációként szolgálnak. Az itt kifejezetten nem biztosított jogokat és jogosultságokat a tulajdonosaik fenntartják. Minden feltétel előzetes értesítés nélkül változhat.
*A jelen Promóció a következő európai országokban érvényes: Albánia, Andorra, Ausztria, Belgium, Bosznia-Hercegovina, Bulgária, Ciprus, Csehország, Dánia, Egyesült Királyság, Észtország, Finnország, Franciaország, Gibraltár, Görögország, Grönland, Hollandia, Horvátország, Írország, Izland, Izrael, KOSZOVÓ, Lengyelország, Lettország, Liechtenstein, Litvánia, Luxemburg, Macedónia, Málta, Magyarország, Moldova, Monaco, Montenegró, Németország, Norvégia, Olaszország, Portugália, Románia, San Marino, Spanyolország, Svájc, Svédország, Szerbia, Szlovákia, Szlovénia, Törökország és Vatikán.

XPERIA 5 II Newsletter Subscription
.
Alpha-XC Newsletter Subscription
.
.