Kivételes szórakozás útközben

Rengeteg mozifilm vár rád. A BRAVIA CORE for Xperia segítségével minden, amit nézel, kivételes szórakozást nyújt.


5 filmet válthatsz be, és 12 havi korlátlan streamelés a tiéd

Hatalmas gyűjteményével, kiemelkedő kép- és hangminőségével, az 5 beváltható filmmel és a 12 hónapos korlátlan streameléssel a BRAVIA CORE for Xperia a megtestesült mobil szórakozás.


A 21:9-es 4K HDR kijelző maximalizálja a BRAVIA CORE for Xperia által kínált látványt

A 21:9-es 4K HDR-kijelzőn elmerülhetsz a filmben, mivel a telefon teljes képernyőjét kitölti a film.

Több száz új kiadás közül válogathatsz, hogy beváltsd és élvezd a legjobb filmek korlátlan streamelését

Új és klasszikus sikerfilmek is elérhetők. Váltsd be BRAVIA CORE for Xperia kreditpontjaidat filmekre. A BRAVIA CORE for Xperia streamingszolgáltatással a filmek elképesztő gyűjteményére fizetsz elő, amelyeket bármikor, akárhány alkalommal megnézhetsz.

Két Xperia okostelefon – az egyiken a Pókember: Idegenben látható, a másik lefordítva, fejhallgató-csatlakozóval – és IMAX Enhanced logóval.
A BRAVIA CORE for Xperia az IMAX® Enhanced tartalmak legnagyobb kínálatával rendelkezik

A legnagyobb IMAX Enhanced gyűjtemény lenyűgöző moziélményt kínál felújított képminőséggel és magával ragadó DTS hangzással.

Merülj el jobban a kedvenc filmed létrehozásában a Studio Access révén

Szeretnél bennfentes információkhoz jutni arról, hogy mik történtek a színfalak mögött a kedvenc filmjeid forgatásán? A BRAVIA CORE for Xperia rengeteg extra felvételt, interjút és egyebet kínál.

Xperia okostelefon, melynek kijelzőjén a Nyúl Péter 2 látható, körülötte mozis világítással, kamerával és a film szereplőivel.

Minden, amit a BRAVIA CORE for Xperia szolgáltatásról tudni kell


A legalább 300 filmet tartalmazó kínálatból legfeljebb 5 filmet válthatsz be (1 filmkreditet 1 filmre).

A filmkreditek 12 hónappal azt követően járnak le, hogy a regisztráció során bekerülnek a BRAVIA CORE for Xperia-fiókodba, a beváltott filmeket pedig 2028. február 23-ig lehet megnézni.

12 hónapig élvezheted a korlátlan streamelést, mely akkor veszi kezdetét, amikor BRAVIA CORE for Xperia-fiókot regisztrálsz.

A rendelkezésre álló tartalom változhat.

A promóció ajánlataira akkor leszel jogosult, ha 2026. február 23-ig vásárolsz egy jogosult Xperia okostelefont, és regisztrálsz egy BRAVIA CORE for Xperia-fiókot.

A BRAVIA CORE for Xperia promóció feltételei


1. A BRAVIA CORE for Xperia hozzáférési program (a „Program”) Európában olyan Sony Xperia okostelefonokon érhető el, amelyek részt vesznek a Programban („Jogosult okostelefon”).   

2. A Jogosult okostelefon vételára tartalmazza a BRAVIA CORE for Xperia szolgáltatáshoz való ideiglenes hozzáférést az alábbi feltételek szerint: i) 5 filmkredit a Jogosult okostelefonhoz, melyet a legalább 300 filmet tartalmazó kínálatból lehet beváltani (egy filmkredit egy film beváltásához elegendő). A filmkreditek 12 hónappal azt követően járnak le, hogy a regisztráció során bekerülnek a BRAVIA CORE for Xperia-fiókba; a BRAVIA CORE for Xperiával beváltott filmek 2028. február 23-ig megtekinthetők, a BRAVIA CORE szolgáltatási feltételei szerint. Ha már van BRAVIA CORE-fiókod, amelyet egy jogosult készüléken regisztráltál, akkor a BRAVIA CORE vagy BRAVIA CORE for Xperia alkalmazásban is hozzáférhetsz a tartalmakhoz; és ii) ideiglenes hozzáférés az Előfizetéses videótárhoz 12 hónapig a BRAVIA CORE for Xperia előfizetéssel a Jogosult okostelefon esetében. Az előfizetési időszak a BRAVIA CORE for Xperia-fiók regisztrációjának napján veszi kezdetét. A Jogosult okostelefonnal megszerzett ideiglenes előfizetési időszak végén az Előfizetéses videótárhoz való hozzáférés megszűnik. A megújítás a BRAVIA CORE szolgáltatójával kötött szerződéssel lehetséges, melyre az adott szolgáltatás feltételei vonatkoznak. A tartalmakhoz a BRAVIA CORE vagy BRAVIA CORE for Xperia alkalmazással is hozzáférhetsz.

3. A Program által kínált előnyök kihasználásához 2026. február 23-ig BRAVIA CORE for Xperia-fiókot kell regisztrálni a Jogosult okostelefonon. Ha eddig a dátumig nem regisztrálsz, akkor a Program keretében nyújtott hozzáférésed a BRAVIA CORE for Xperia szolgáltatáshoz megszűnik. Ha már van BRAVIA CORE-fiókod, melyet egy jogosult készüléken hoztál létre, akkor úgy is hozzáférhetsz a Programhoz, hogy a Jogosult okostelefonon bejelentkezel a meglévő BRAVIA CORE-fiókodba. Miután létrehoztál egy fiókot vagy először bejelentkeztél BRAVIA CORE for Xperia-felhasználóként, fiókmegerősítési e-mailt kapsz, a rendszer pedig automatikusan hozzáadja a fiókodhoz a fentiekben részletezett BRAVIA CORE for Xperia filmkrediteket, valamint a videótár-előfizetést. A BRAVIA CORE for Xperia használatát a BRAVIA CORE adatvédelmi szabályzata, használati feltételei és szolgáltatási feltételei szabályozzák. A BRAVIA CORE for Xperia-fiók regisztrációjához legalább 18 évesnek kell lenned, és el kell fogadnod a BRAVIA CORE for Xperia használati feltételeit, szolgáltatási feltételeit és adatvédelmi szabályzatát. A Program beváltásához naprakésznek kell lennie a Jogosult okostelefonon található BRAVIA CORE for Xperia alkalmazásnak. A BRAVIA CORE for Xperia alkalmazás legújabb verziója megtalálható a Google Play Áruházban. Jogosult okostelefon-vásárlásonként egy kuponra vagy jogosult ebben a Programban. Ha egynél több készüléket vásárolsz, kérjük, vedd fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal a kuponkódokért.


4. A BRAVIA CORE for Xperia tranzakcióihoz alkalmazáson belüli kreditre van szükség. Jelenleg nem lehet pénzügyi tranzakciókat végrehajtani a BRAVIA CORE for Xperia rendszerében, illetve nem lehet további krediteket vásárolni a Program keretében. A választható filmek listája előzetes értesítés nélkül változhat. Minden választható film az elérhető legjobb felbontású az adott piacon – hagyományos felbontás, nagy felbontás, 4K, 4K HDR vagy 4K IMAX® - Enhanced. Egyes filmek 21:9-es képaránnyal rendelkeznek.

5. BRAVIA CORE for Xperia-fiókonként legfeljebb 4 jogosult készüléken streamelhetsz egyidejűleg. A BRAVIA CORE for Xperia nem érhető el, illetve nem feltétlenül támogatott minden országban és nyelven. A Sony fenntartja a jogot, hogy bármikor módosítsa, felfüggessze vagy megszüntesse a BRAVIA CORE for Xperia platformot. A BRAVIA CORE for Xperia nem felel a hálózati korlátozásokért, sem az elérhető sávszélességért. A hálózati szolgáltató korlátozásai és feltételei vonatkozhatnak a kapcsolatra.

6. A Sony nem nyújt visszatérítést vagy jóváírást a fel nem használt kreditekért és/vagy a meg nem nézett BRAVIA CORE for Xperia -tartalmakért. A Program keretében a BRAVIA CORE for Xperia szolgáltatáshoz nyújtott hozzáférésed nem átruházható és nem visszatéríthető. A filmkreditek nem képviselnek pénzbeli értéket, és nem értékesíthetők.

7. A „SONY” a Sony Group Corporation bejegyzett védjegye. A „BRAVIA”, a „BRAVIA CORE” és az „Xperia” a Sony Group Corporation védjegyei vagy bejegyzett védjegyei. A Google TV és a kapcsolódó logók a Google LLC. védjegyei. A Google Play Áruház a Google LLC. védjegye. Az IMAX® az IMAX Corporation bejegyzett védjegye. A leírásban szereplő egyéb termék- és vállalatnevek a megfelelő vállalatok tulajdonában vannak. Az ikonok és képek szimulált ábrázolások és csak szemléltetési célokat szolgálnak. Minden itt kifejezetten át nem engedett jog fenntartva. A feltételek előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak.

Spider-Man: No Way Home: © 2021 Columbia Pictures Industries, Inc. and Marvel Characters, Inc. All Rights Reserved. | MARVEL and all related character names: © & ™ 2022 MARVEL.

Venom: Let There be Carnage: © 2021 Columbia Pictures Industries, Inc. All Rights Reserved. | MARVEL and all related character names: © & ™ 2022 MARVEL.

Ghostbusters: Afterlife: © 2021 Columbia Pictures Industries, Inc. and BRON Creative USA, Corp. All Rights Reserved.

Spider-Man: Into the Spiderverse: © 2018 Sony Pictures Animation Inc. All Rights Reserved. | MARVEL and all related character names: © & ™ 2022 MARVEL.

Peter Rabbit 2: © 2021 Columbia Pictures Industries, Inc., 2.0 Entertainment Borrower, LLC and MRC II Distribution Company L.P. All Rights Reserved. PETER RABBIT and all associated characters ™ & © Frederick Warne & Co Limited.

Spider-Man: Far From Home: © 2019 Columbia Pictures Industries, Inc. All Rights Reserved. | MARVEL and all related character names: © & ™ 2022 MARVEL.

Spider-Man: Homecoming: © 2017 Columbia Pictures Industries, Inc. and LSC Film Corporation. All Rights Reserved. | MARVEL and all related character names: © & ™ 2022 MARVEL.

Inferno: © 2016 Columbia Pictures Industries, Inc. and LSC Film Corporation. All Rights Reserved.

Jumanji: Welcome to the Jungle: © 2017 Columbia Pictures Industries, Inc. All Rights Reserved.

Blade Runner 2049: © 2017 Alcon Entertainment, LLC. All Rights Reserved.

Honey Girls: © 2021 Build-A-Bear Entertainment, LLC and Sony Pictures Worldwide Acquisitions Inc. All Rights Reserved.

Ghostbusters (1984): © 1984 Columbia Pictures Industries, Inc. All Rights Reserved.