Moziélmény otthon. Élvezd a BRAVIA XR™ filmjeit

A televízión számos mozifilm érhető el, amelyek csak rád várnak. A BRAVIA XR, a Pure Stream™ és az IMAX® Enhanced technológiával minden tartalom lejátszásakor lélegzetelállító a látvány és nagyszerű a hangminőség.
A BRAVIA CORE a BRAVIA XR modelleken érhető el: Z9J, A90J, A80J, X95J, X90J.

BRAVIA CORE

Egyes tévékhez jár:

5 VAGY 10 BEVÁLTHATÓ FILM
12 VAGY 24 HAVI KORLÁTLAN STREAMING

5 beváltható film és 12 havi korlátlan streaming A80J, X95J vagy X90J készülék esetén
10 beváltható film és 24 havi korlátlan streaming Z9J vagy A90J készülék esetén

A legújabb filmek és klasszikus kaszasikerek százai közül választhatsz

Új és klasszikus kasszasikerfilmek egyaránt elérhetők itt. Használd fel BRAVIA CORE kreditjeidet, és válaszd ki, hogy mit szeretnél megnézni, akár 4K HDR minőségben.
 

Csúcsfilmek korlátlan streamingszolgáltatása

A BRAVIA CORE-ral a filmek elképesztő streaminggyűjteményére fizetsz elő, amelyeket bármikor, akárhány alkalommal megtekinthetsz, akár 4K HDR felbontásban is.

Nézd Pure Stream™ technológiával, a streaming képminőség csúcsával

A BRAVIA CORE része a Pure Stream™, akár 80 Mb/s adatfolyammal, amely veszteségmentes 4K UHD képminőséget kínál a tartalmak széles skálájánál. A funkciót igazán egyszerű aktiválni a BRAVIA CORE beállításaiban – bekapcsolását követően pedig aktív marad, adaptív streaming funkcióval.

Az IMAX® ereje otthon – IMAX® Enhanced

Élvezd a hihetetlenül élénk 4K HDR képeket az IMAX® által szabadalmaztatott, a BRAVIA XR készülékekre optimalizált Digital Media Remastering technológia jóvoltából. Egyes filmek képaránya szélesebb, így a látvány hiánytalanul, részletgazdagon tárul a szemed elé – a magával ragadó képi világ új etalonja.
A lenyűgöző és lélegzetelállító DTS hangtechnológiával ötvözve valódi moziélményt élhetsz át otthonodban, a BRAVIA CORE-on át elérhető IMAX® Enhanced filmekkel.

A legnagyobb IMAX® Enhanced választék BRAVIA CORE előfizetéssel

A BRAVIA XR tévéden elérhető BRAVIA CORE-ral fokozhatod házimoziélményedet a folyamatosan fejlődő IMAX® Enhanced filmgyűjteményünk révén. Élvezd az IMAX Enhanced filmek legnagyobb választékát jellegzetes IMAX látványvilággal és hangzással – digitálisan újrakevert és optimalizált, a BRAVIA XR televíziókon felülmúlhatatlan látványt nyújtó változatban*
*A filmek választéka és elérhetősége régiónként/nyelvenként eltér

Merülj el jobban a kedvenc filmed létrehozásában a Studio Access révén

Szeretnél bennfentes információkhoz jutni arról, hogy mik történtek a színfalak mögött a kedvenc filmjeid forgatásán? A BRAVIA CORE rengeteg extra felvételt, interjút és egyebet tesz elérhetővé.

„Jumanji – A következő szint” promóciós poszter BRAVIA képernyőn
A szórakoztatás kulcsszereplői a BRAVIA CORE mögötti inspirációról

További részletek arról, hogy a BRAVIA XR televíziók miért tudnak kivételes szórakozásélményt nyújtani a BRAVIA CORE segítségével.

Részvételi feltételek

A BRAVIA CORE hozzáférési program (a „Program”) Európában*, a Programban részt vevő Sony okostelevíziókon érhető el. A Programban részt vevő Sony okostelevízió-modellek a következők: („Jogosult televíziók”): Z9J, A90J, A80J, A83J, A84J, X95J, X90J, X92J, X93J és X94J.
A Jogosult televíziók eladási ára egy ideiglenes hozzáférést is tartalmaz a BRAVIA Core szolgáltatáshoz, melyre az alábbi feltételek vonatkoznak: i) korlátozott filmkreditek 10 filmkredit a Z9J és A90J esetében, illetve 5 filmkredit a többi Jogosult televízió esetében, melyet a legalább 300 filmet tartalmazó gyűjteményből lehet beváltani (egy filmkredit egy film megtekintésére jogosít fel). A filmkreditek 12 hónappal azt követően járnak le, hogy a regisztráció során bekerülnek a BRAVIA CORE-fiókba, a BRAVIA CORE segítségével beváltott filmeket azonban 2026. február 23-ig lehet megnézni, a BRAVIA CORE feltételeinek megfelelően; és ii) ideiglenes hozzáférés az Előfizetéses videótárhoz 24 hónap BRAVIA CORE Előfizetés a videótárhoz a Z9J és A90J esetében, illetve 12 hónap a többi Jogosult televízió esetében. Az előfizetési időszak a BRAVIA CORE-fiók regisztrációjának napján veszi kezdetét. A Jogosult televízióval megszerzett ideiglenes előfizetési időszak végén az Előfizetéses videótárhoz való hozzáférés megszűnik. A megújítás a BRAVIA CORE szolgáltatás szolgáltatójával kötött szerződéssel lehetséges, melyre az adott szolgáltatás feltételei vonatkoznak.
A Program előnyeinek kihasználásához 2024. február 23-ig BRAVIA CORE-fiókot kell regisztrálni a Jogosult televízión. Ha eddig a dátumig nem regisztrálsz, akkor a Program keretében nyújtott hozzáférésed a BRAVIA CORE szolgáltatáshoz megszűnik. A regisztrációt követően egy visszaigazoló e-mailt kapsz, és a BRAVIA CORE filmkreditek, illetve az Előfizetéses videótár automatikusan megjelenik a fiókodban. A BRAVIA CORE használatát a BRAVIA CORE adatvédelmi szabályzata, használati feltételei és szolgáltatási feltételei szabályozzák. A BRAVIA CORE-fiók regisztrációjához legalább 18 évesnek kell lenned, és el kell fogadnod a BRAVIA CORE használati feltételeit, szolgáltatási feltételeit és adatvédelmi szabályzatát. A Program beváltásához frissíteni kell a Jogosult televízión található BRAVIA CORE alkalmazást. A BRAVIA CORE alkalmazás legújabb verziója megtalálható a Google Play Áruházban.
A BRAVIA CORE rendszerén belüli tranzakciókhoz alkalmazáson belüli kreditekre van szükség. Jelenleg sem pénzügyi tranzakciókat, sem további krediteket vásárolni nem lehet a BRAVIA CORE rendszerében a Program keretében. A választható filmek köre előzetes értesítés nélkül változhat. Minden filmajánlat az elérhető legjobb minőségű formátumra, köztük hagyományos felbontású, nagyfelbontású, 4K, 4K HDR vagy 4K IMAX ® Enhanced formátumra vonatkozik, amelyek elérhetősége térségenként és filmenként változó lehet. Az IMAX® Enhanced-tartalmak a teljes IMAX® Enhanced-élményt kínálják – az IMAX® Enhanced-filmek kizárólag az IMAX® Enhanced-tanúsítvánnyal rendelkező tévéken érhetők el.
BRAVIA CORE-fiókonként legfeljebb 4 Jogosult Televízión használhatsz streaming szolgáltatást egyidejűleg. A BRAVIA CORE nem érhető el vagy nem feltétlenül támogatott minden országban és minden nyelven. A Sony fenntartja a jogot, hogy bármikor módosítsa, felfüggessze és/vagy megszüntesse a BRAVIA CORE platformot. A BRAVIA CORE keretében kínált Pure Stream™ szolgáltatás 30 Mbps és 80 Mbps közötti adatfolyamot biztosít. A Pure Stream™ szolgáltatás 30 Mbps sebességű eléréséhez legalább 43 Mbps adatsebességű internetkapcsolat szükséges. A legjobb minőségű Pure Stream™ 80 Mbps adatsebességet igényel, amelyhez legalább 115 Mbps sebességű internet-hozzáférésre van szükség. A BRAVIA CORE nem felelős sem a hálózati korlátozásokért, sem a rendelkezésre álló sávszélességért. A szolgáltatásra a hálózati szolgáltató korlátozásai, valamint feltételei vonatkozhatnak.
A Sony nem nyújt visszatérítést vagy jóváírást a fel nem használt kreditekért és/vagy a meg nem nézett BRAVIA CORE-tartalmakért. A Program keretében a BRAVIA CORE szolgáltatáshoz nyújtott hozzáférésed nem átruházható és nem visszatéríthető. A filmkrediteknek nincs készpénzben kifejezett vagy visszatérítési értéke, és ezeket nem lehet eladni vagy értékesíteni.
Sony Europe B.V. 

A „SONY” a Sony Corporation bejegyzett védjegye. A „BRAVIA” és a „BRAVIA CORE” a Sony Corporation védjegyei vagy bejegyzett védjegyei. A „Google TV” és a kapcsolódó logók a Google LLC védjegyei. A „Google Play Áruház” a Google LLC védjegye. Az IMAX® az IMAX Corporation bejegyzett védjegye. Az itt említett egyéb termék- és cégnevek a mindenkori tulajdonosuk tulajdonát képező védjegyek lehetnek. A felhasznált ikonok és képek szimulált ábrák, és csupán illusztrációként szolgálnak. Az itt kifejezetten nem biztosított jogokat és jogosultságokat a tulajdonosaik fenntartják. Minden feltétel előzetes értesítés nélkül változhat.
*A jelen Program a következő országokban érhető el: Albánia, Andorra, Ausztria, Belgium, Bosznia-Hercegovina, Bulgária, Ciprus, Csehország, Dánia, Egyesült Királyság, Észtország, Finnország, Franciaország, Gibraltár, Görögország, Grönland, Hollandia, Horvátország, Írország, Izland, Koszovó, Lengyelország, Lettország, Liechtenstein, Litvánia, Luxemburg, Macedónia, Málta, Magyarország, Moldova, Monaco, Montenegró, Németország, Norvégia, Olaszország, Portugália, Románia, San Marino, Spanyolország, Svájc, Svédország, Szerbia, Szlovákia, Szlovénia, Törökország és Vatikán.

XPERIA 5 II Newsletter Subscription
.
Alpha-XC Newsletter Subscription
.
.