Hang és látvány
tökéletes harmóniája

Add át magad a valódi élménynek

A korábban megszokott tévézési élménytől eltérően a BRAVIA tökéletes harmóniában nyújtja a hangot és a képet. Miközben átadhatod magad a lenyűgöző képminőségnek, mostantól erőteljes és tiszta hangzást is kaphatsz pontosan onnan, ahonnan kell – mindez könnyedén, hangutasítással, és csodás formatervvel.

Páratlanul valósághű élmény az A8 sorozattal

Minden idők legteljesebb mozis látványélménye segít elmerülnöd a cselekményben – lélegzetelállító képi tisztasággal, kontraszttal és színvilággal.
 

Kiemelkedő kontraszt az XH95 sorozattal

Sötétebb fekete árnyalatok és világosabb csúcsfények együttese garantál kimagasló kontrasztot bármilyen betekintési szögből a Sony legfejlettebb 4K LCD-képernyőjén.
 

A hang Bravia televízión való megszólaltatását bemutató kép
A teljes körű hangélmény

Az A8 készülékek képernyője mögé épített hangsugárzók erőteljes és tiszta hangja pontosan a történések felől érkezik. Az XH95 készülékek képernyője körüli hangpozicionáló magassugárzók precíz hangelhelyezéssel, folyamatosan optimalizálják a kimenetet, így a minőségi hangzás a képernyő megfelelő része felől jut el hozzád.

Lazulj bele egy szórakoztatóbb világba

Merülj az élménybe új Sony BRAVIA termékcsaládunkkal – könnyebben, gyorsabban és egyszerűbben teheted a hangutasításos vezérlésnek és több mint 5000 alkalmazásnak köszönhetően. Tévéink zökkenőmentesen szinkronizálódnak az okosotthonos eszközökkel is.

Kép BRAVIA televízión megjelenő alkalmazásokról
Az otthonod és a BRAVIA tökéletes harmóniában

Perem nélküli szél, „One Slate” formaterv és zajtalan állvány. Ez a megközelítés segít elmélyedned a filmélményben, nem a készülékre figyelsz. Ráadásul a prémium minőségű, kétállású állvánnyal szabadon emelheted magasabbra a tévét hangprojektor beillesztéséhez.