Ugrás a tartalomra
Fejhallgatók

Bluetooth®-os fejhallgatók

Könnyen hallgathatja az MP3-lejátszóján vagy okostelefonján tárolt zenéjét a Bluetooth®-os fejhallgatóinkkal. Még több információért olvasson tovább és fedezze fel az Ön számára legmegfelelőbb készüléket.

Lépjen be egy vezetékek nélküli világba

Bluetooth®-os fejhallgatóink szabadságérzettel és kényelemmel párosulnak. Számos nagyszerű funkcióval rendelkeznek – beleértve a nagyméretű membránokat, ultraszéles frekvenciákat és a vezető hangjavító technológiát.

Bluetooth®-os fejhallgatót viselő férfi futás közben
A Sony legjobb Bluetooth®-os fejhallgatóját viselő férfi menet közben

Hozza létre a kapcsolatot

Fokozza zenei élményét a legjobb Bluetooth®-os fejhallgatóinkkal. Egy pillanat alatt csatlakoztathatja fejhallgatóját az okostelefonjához, tabletjéhez vagy MP3-lejátszójához és minden zeneszámot problémamentesen élvezhet. Úton van éppen?

Élvezze a nagy felbontású hangot

Hozza ki a legjobbat minden dalból a Bluetooth®-os fejhallgatója által nyújtott nagy felbontású hanggal. Minthogy minden egyes komponenst egyesít a jeltől a hangsugárzóig, a nagy felbontású hangtechnológia meghaladja a CD-hangminőséget is.

A Sony legjobb Bluetooth®-os fejhallgatói a nagy felbontású hang élményével
Fekete, Bluetooth®-os, fülbe helyezhető fejhallgatók a Sonytól

Minőségi alkatrészek

A csúcstechnológiájú membránok biztosítják, hogy zenéje – a szárnyaló énekhangoktól a gitárszólókig – tiszta és pontos legyen. A Bluetooth®-os termékeink széles frekvenciatartománya a hangerőtől függetlenül könnyedén kezeli a magas és mély hangokat.

Új magasságok a mély hangoknak

Vigyen életet a mindennapokba a legjobb Bluetooth®-os fejhallgatóinkkal és tapasztalja meg az intenzív mélyhangokat. A nagy teljesítményű neodímium membrán minden hangot gazdagon és tisztán, kiemelkedő hangzással szólaltat meg.

Bluetooth®-os, fülbe helyezhető fejhallgatót hallgató férfi
Fekete Bluetooth®-os fejhallgató Sony telefonnal 

Egyszerű kezelhetőség

Tegye az életét egyszerűbbé Bluetooth®-os fejhallgatóval! A vezeték nélküli technológiával az összegabalyodott vezetékek a múlté lesznek és könnyedén és gyorsan csatlakoztathatja fülhallgatóját az okostelefonjára, tabletjére vagy MP3-lejátszójára.