UBP-X800M2

Vigye haza a mozit

Valódi moziélményben lehet része ezzel a 4K Ultra HD Blu-ray lejátszóval. A 4K UHD felbontás nagy képet, a Dolby Atmos és DTS:X pedig valódi mozihangulatot biztosít.

4K HDR ikonja
4K-minőségjavítás valós időben

A 4K-minőségjavításnak köszönhetően mindig a legjobb képminőséget élvezheti 4K Ultra HD Blu-ray és 4K részletekkel.

Keretes és merevítős ház
A tiszta hangzást szolgáló felépítés

Élje át a nagy felbontású hangfájlok és a DSEE HX felbontásnövelő technológia által biztosított tökéletesen tiszta hangzást.

HDMI, USB, digitális koaxiális kimenet, Wi-Fi, LAN.
Sokoldalú csatlakoztatási lehetőség

A kettős HDMI külön audio-/videokimenetet biztosít, továbbá USB, digitális koaxiális kimenet, Wi-Fi és LAN-csatlakozó.

Nagy felbontású hang ikonja
Ahogy azt az előadó valójában megálmodta

Élvezd a CD-knél is tisztább hangzású, stúdióminőségű, nagy felbontású hangok legapróbb részleteit is. A zene iránti szenvedélyünk mindenhol megtestesül, a jelfeldolgozástól a hangsugárzóig – mintha az előadó előtted játszana.

Kerüljön közelebb a valósághoz

4K Ultra HD Blu-ray

A filmek és tévéműsorok középpontjában érezheti magát. A 4K Ultra HD Blu-ray minden eddiginél több részletet mutat meg, így azt fogja érezni, hogy a valóságot látja.

Keresse az Inferno 4K Ultra HD kiadását

HDR ikonja
HDR10

A HDR10-jel akár 100-szor annyi fényerőt tartalmaz, mint a normál (SDR) jel, jelentősen növeli a csúcsfényerőt, és közben megőrzi a mély és részletgazdag feketéket, így teljesen új látványt nyújt.

DOLBY VISION ikonja
DOLBY VISION™

Életre kelti a látványt a feltűnő világos területekkel, a mélyebb sötétekkel és élénk színekkel. A Dolby Vision™ olyan HDR-megoldás, mely lenyűgöző, izgalmas moziélményt teremt az otthonában. 

Hybrid log gamma
Hybrid-Log Gamma

A normál és a nagy dinamikatartományú képekből egy egységes videojel készül, ami SDR képernyőkön SDR videóként, HLG és HDR-kompatibilis képernyőkön pedig HDR-ként jelenik meg.

A természet összes színe

Az új BT.2020 színtartomány támogatása azt jelenti, hogy a hagyományos tv-jel által kínálatnál sokkal szélesebb színpalettához férhet hozzá. Az ultraszéles színtartománynak köszönhetően nagyobb telítettségű és valósághű színeket láthat – a mélykék tengertől az élénk pirosig.

BT.2020 színtartomány
BT.2020 SZÍNTARTOMÁNY
REC.709 színtartomány
REC.709 SZÍNTARTOMÁNY
Gazdagabb kép minden képernyőn

Nézzen 4K HDR filmeket – akár nem HDR TV-készülékeken is –, és élvezze a még hangsúlyosabb fény-árnyék részleteket. HDR-SDR átalakítónk intelligensen alakítja a HDR rendkívül széles fényerőtartományát SDR-képpé úgy, hogy a kimagasló képminőség akár hagyományos SDR TV-készüléken is megmarad.

1: Általános SDR-konverter | 2: A Sony SDR-konvertere

A hang, mely elrepíti
egy másik világba

Valódi mozihangzás: Dolby Atmos és DTS:X

A Dolby Atmos és DTS:X, a mozik által kedvelt vezető audiokodekeknek köszönhetően elképesztően tisztán hallhatja, ahogy dörögnek a villámok, sikítanak a szirénák, és dudálnak az autók Ön körül. 

Megjelent a Ghostbusters 4K Ultra HD kiadásban

Dolby Atmos embléma
Dolby Atmos

A Dolby Atmos külön objektumként kezeli a hangokat, és olyan csatornákból bocsátja ki azokat, hogy szabadon tudjanak terjedni ön körül és felett is, a még lenyűgözőbb sorround hangzás érdekében.

DTS:X embléma
DTS:X

A DTS:X korlátlan számú hangobjektumot képes létrehozni, melyek valós időben alkalmazkodnak a hangsugárzóhoz, így minden mozi még jobban szól.

A házimozi párosa 

Párosítsa az UBP-X800M2-t az STR-DN1080 vevőegységgel a felülmúlhatatlan otthoni szórakozáshoz. A szépség a részletekben rejlik – a stílusos dizájntól kezdve a továbbfejlesztett kép- és hangminőségig.

Nagy felbontású hang illusztrációs diagramja

3,2-szer nagyobb mennyiségű adatátvitel

Hozza ki a legtöbbet a zeneszámokból

Ahogyan a HD és a 4K felbontás is nagyban eltér egymástól, óriási a különbség a nagy felbontású hangfájlok és az MP3-fájlok, sőt még a CD-k között is: minden lélegzetvételt, minden dobütést, minden hangot hallhat.

DSEE HX felbontásnövelés

Javítsa fel az MP3-k és egyéb tömörített zenei formátumok – akár a CD-k – frekvenciáját és dinamikatartományát közel nagy felbontású minőségre, így maradéktalanul átélhet az eredeti felvételt.

DSEE HX feljavítás grafikonja
Az UBP-X800M2 keretes és merevítős háza
Egyedi Sony-ház

Az egyedi keretes és merevítős ház merev szerkezetet biztosít, mely kiküszöböli az apró rezgéseket, hatékony elektromos árnyékolást biztosít, így Ön kiváló minőségű hangot és képet élvezhet.

Hűtőpanel és lemezmeghajtó

A még jobb hangminőség érdekében minőségi anyagokból készített hűtőpanel és lemezmeghajtó hűvösen tartják a lemezeket és az UBP-X800M2 házát, hogy ön akárhány órán át nézhesse egyik díszdobozos gyűjteményt a másik után. 

Hűtőpanel és lemezmeghajtó
Bármit lejátszhat

Az UBP-X800M2 lejátszási képességei messze túlmutatnak a 4K UHD Blu-ray lemezeken. Kedve szerint nézhet, hallgathat és streamelhet szinte bármit – beleértve a legtöbb nagyfelbontású video- és hangformátumokat, valamint számos népszerű streaming szolgáltatást is.

Kompatibilis lemezformátumok emblémája
A tökéletes CD-meghajtó

A Super Audio CD gyűjteményére táncolna? Nem gond. Akármilyen lemezről van szó, az UBP-X800M2 szinte biztosan le fogja játszani.

Kompatibilis hangformátumok emblémája
Közel határtalan hangélmény

Az UBP-X800M2 számtalan kiváló minőségű 24 bites hangformátumot támogat az AAC-től és WAV-tók kezdve a 11,2 MHz-es DSD-n át sok egyéb formátumig.

Kompatibilis streamformátumok emblémája
Streameljen és játsszon le bármilyen tartalmat

Játssza le videóit USB-kapcsolaton vagy az otthoni hálózaton keresztül. Ez a Blu-ray lejátszó az összes népszerű videofájltípust támogatja, így bármikor megnézheti kedvenc filmjeit.

A tökéletes otthon legjobb készülékei számára

Sokoldalú csatlakoztatási lehetőség minden hi-tech készülék számára

Kapcsolja össze minden audiovizuális eszközét, és csatlakoztassa őket az UBP-X800M2 eszközhöz. Ideális házimozihoz és zenelejátszási szolgáltatásokhoz; kiváló minőségű csatlakozói a technológia minden rajongóját kielégítik.

Minden szórakozás egy helyen

Élvezze a gyors, stabil streaming szolgáltatásokat. Az UBP-X800M2 4K videostreamelést is biztosít a vezeték nélküli, kétsávos MIMO technológiával, amely erős jelet biztosít – még a vezeték nélküli hálózat peremén is.

Privát mozizás fejhallgatóval

Megjelent a The 5th Wave 4K Ultra HD kiadásban

Merüljön el mélyebben a kedvenceiben

Bluetooth® vezeték nélküli hang privát mozizáshoz

Élje át még intenzívebben a filmek minden pillanatát, amikor egyedül mozizik. Az UBP-X800M2 támogatja a Bluetooth hangátvitelt, így kedvenc Bluetooth fejhallgatóját is használhatja a privát, vezeték nélküli mozizáshoz.

Tisztán hallhatja a párbeszédeket

Párhuzamos HDMI és Bluetooth® hangtovábbítás

Teljesen tisztán élvezheti a párbeszédeket és zenéket, akár közelről, akár távolról. Az UBP-X800M2 egyszerre tudja HDMI-n keresztül továbbítani a hangot a TV-re, és egy vezeték nélküli hangsugárzóra Bluetooth® kapcsolaton keresztül.

Tévéző pár, egyikük közel, másikuk távol van

Megjelent a The Magnificent Seven 4K Ultra HD kiadásban

LDAC logó
LDAC

Az LDAC a normál Bluetooth® kommunikáció adatmennyiségének 3-szorosát továbbítja, a kiváló hangminőség érdekében.

Műszaki adatok és funkciók

Valódi moziélményben lehet része ezzel a 4K Ultra HD Blu-ray lejátszóval. A 4K UHD felbontás nagy képet, a Dolby Atmos és DTS:X pedig valódi mozihangulatot biztosít.
  • Nézze meg a saját szemével a 4K UHD Blu-ray páratlan képtisztaságát

  • Nagyobb részletgazdagság a nagy felbontású hang és a DSEE HX funkció segítségével

  • Rázkódásmentes kialakítás a tisztább hangzásért

  • Szinte bármilyen lemez és fájlformátum lejátszása

  • Lenyűgöző képminőség akár 60p értékű 4K-minőségjavítással

A Sony nem csupán izgalmas élményeket nyújtó termékeket, szolgáltatásokat és tartalmakat kínál, hanem célja az is, hogy tevékenységei során zéró környezeti lábnyomot hagyjon hátra Tudjon meg többet a Sonyról és a környezetvédelemről

Értékelések

A felhasználók véleménye